BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #536526 przez iwonta_kg
Biedna INSO... Jak ona się Meczy...

A ja czekam na jakiegos lekarza bo mąż mi syrop na kaszel kupił ale w sumie nie wiem czy moge go brać w połączeniu z lekami ktore dostaje i czekam az ktos przypadkiem wpadnie i bede mogla zapytac... Nie wezwe przez guziczek bo położne zaczną sie drzec ze czasu nie maja na pierdoły... :-/

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #536536 przez ferritka
Iwonka, to jaskaś paranoja, przecież Ty w szpitalu jesteś to powinni Ci dać coś od kaszlu a nie zeby Ci mąż musiał kupować i przynosić extra ;// masakra jakaś, porabana ta nasza służba zdrowia

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #536546 przez MoNiaaa
to jest wlasnie polityka naszych szpitali...nie dosc ze taka kase sciagaja nam na ubezpieczenie to opieka...porazka;/
ja pamietam co ostatniu po zabiegu lezalam to dziewczyny tez sobie jakies lekarstwa same kupowaly przeciwbolowe!!!!

iwonka jeszcze troszke wytrzymaj odpocznij troche postaraj sie nie myslec masz kompa to tyle ci szybciej czas plynie ogladnij cos albo poczytaj :)

u nas tak sypie od rana ze masakra!!!!
to nam sie zima na maksa rozkrecila:P

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #536592 przez Ingrid29
a przypomniało mi się - Lacriuszki śliczne i jeszcze sobie buzi dają - normalnie cud malina :kiss:

U mnie mroźno - 16 C, śniegu z 15cm.
11 lata 11 miesiąc temu #536601 przez dzidzia1234
u mnie też sypie jak nie wiem

iwonta- dawaj znać co i jak

mirelka- hop hop

inso - Ty już jak słonica kochana

a ja robiłam dziś marchewę z groszkiem- zaraz mi łapy odpadna od krojenia , ale się za to nazarłam jak głupia- oj będxie nie tylko śnieg za oknem ale i wiater w domu ha ha
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536604 przez ferritka
Dzidzia... mniam marcheweczka z groszkiem, narobiłaś smaczków ;DD ja dzisiaj na szybko spagetti , ja bez mięsa, A z mięsem. zjadłam pare widelców i mnie zatkało ;]
a śniegu aż po paszki ;///

wiecie, styczniówki śledzę, bo należałam do nich na samym poczatku i jakiś mam do nich sentyment...
dziewczyny tam tak się zadomowiły, że mało która rozpakowała się w terminie ;)) Inso też się lada chwilke rozpakuje nam ładnie ;***

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #536625 przez iwonta_kg
Mam internet w telefonie. Kompa nie mam;)

Syrop mi pozwolili brać. Jakby mnie głowa bolała tez by mi kazali isc do apteki piętro niżej. PARANOJA!

Ale jutro bede moze wiedzieć kiedy wyjde. Pani doktor powiedziala ze jutro zobaczą co ze mna zrobią.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #536629 przez Elmirka85
dzień dobry:-)
ja wczoraj nockę miałam ale wyrwałam się z pracy o 4:30, więc wyspałam się porządnie do 12:-)
ja to śpiochem z natury jestem. dziś mam wolne a jutro znów nocka!

zrobiłam n a obiad makaron z sosem brokuowym (z całego brokuła i ze śmietaną... mmmhm pychotka :)
dziś już mi o niebo lepiej niż wczoraj, bo byłam w pracy to inaczej a jak siedzę w domu to myślę tylko o jednym..
postanowiłam już dać sobie spokój z duphastonem, bo u mnie nie da się obliczyć owulacji bo za każdym razem mój cykl trwa inaczej. więc pewnie sobie jeszcze nim szkodzę biorąc za wcześnie. a skoro juz dwa razy bez niego udało mi się zafasolkować i to szybciej a teraz już dłużej się staramy i nic.. więc myślę że nie jest mi on potrzebny

ja zmykam do Greya bo mój Aleks wisi nade mną cały czas i ... mama mogę zagrać?? jak przylepa nie odejdzie na krok :laugh: :laugh: :laugh:

Iwonka trzymam za ciebie kciuki. musi być dobrze wszystko. Aa zdrugiej strony nie wiem co sie teraz dzieje... dlaczego p;rawie każda tu obecna po zafasolkowaniu ma jakieś krwawienia... MASAKRA Nie sądziłam kiedys że to takie częste

Studentka a jak u Ciebie?? @ nadal brak?? :-) musi Ci się udać bo mnie się uda 2 cykle po Tobie. bo wszystko mamy w tym samym czasie, a ja teraz o 2 mniej sie staram:-)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536640 przez Marta M
Ile sie dzieje...Inso dalej w dwupaku a ja dzidka przyszłam oglądać, Lacriuszki cudne jak zawsze :) iwonta w szpitalu???? Kochana zaciskam za Ciebie strasznie mocno kciukole :kiss: I dla Mirelli :kiss: :kiss:

I mszydłowska gratuluję :)

ferritka ja nie rozumiem dlaczego??? Dlaczego tak kbiety postępują że zabijają swoje dzieci :unsure: :unsure:
11 lata 11 miesiąc temu #536645 przez dzidzia1234
ja się normalnie po greyu będę musiała poddać jakiejś terapii- już mi oko lata- a tu jeszcze nie skończyłam 2 części
11 lata 11 miesiąc temu #536649 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:

ja się normalnie po greyu będę musiała poddać jakiejś terapii- już mi oko lata- a tu jeszcze nie skończyłam 2 części

Dzidzia ;) nie jesteś sama :)Tobie oko skoko a ja zaszłam w ciąże urojoną z Szarym :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536650 przez dzidzia1234
no cóż- będziecie mieć śliczne szaraczki he he
albo szarątka
11 lata 11 miesiąc temu #536656 przez gosia28
No ja dzisiaj chodzę jak widmo, rano po nieprzespanej nocy trzebyło wstać, piesior nakarmić, a śniegu tyle, że 1,5 h odśnieżałam i co najgorsze zaraz znowu pasuje wrócić do porannej rozrywki. Sypie wściekle po tym lodowisku, które nam tu zrobiło, nooo wybrać się gdzieś w ostatnich dniach to wtczyn.

gosia, parę dni odczekasz i krechy będą tłuściutkie :)

Iwonta w szpitalach chyba we wszystkich jest taka masakra. Mój znajomy gin, ordynator mówi sam, że to paranoja, że czeka na leki bo nie ma czym leczyć pacjentki...

pani na egzaminie napewno będzie super. Chociaż znam dobrze ten strach, czy to łatwy czy trudny- samo słowo EGZAMIN przypawa o jeża na głowie. Rachu ciachu i po strachu :) trzymam kciuki

ferritka brak słów na to co opisałaś o tej koleżance koleżanki. Życie jest niesprawidliwe.

Elmirka- najlepiej iść na żywioł ;)

ja wczoraj gar bigosu nagotowałam oj takiego mniam- obiad mam z głowy na 3 dni

idę odśnieżać, powoli się robi igloo wokół podwórza...

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #536724 przez anoda89
Ferritka w głowie się nie mieście jak można usunąć ciąże. Zabić własne dziecko!!!

Czytam Greya no i muszę przyznać że i mnie wciągnął :laugh: Mój mąż też chce jak mu powiedziałam że to zboczona książka :lol: Szkoda tylko że starać się o dzidzię teraz nie możemy :)

Iwonta trzymaj się :kiss: Masz jeszcze plamienia??
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536743 przez gosia28
Emka decyzja o psiaku Wasza, osobiście uważam, że golden retriever to bardzo fajna rasa. Inteligentny piesek i fajnie się uczy. Oczywiście szczeniak (chyba jak każdy) łobuzuje, ale jak się go wytarmosi to psa nie ma :)
i faktycznie mało szczeka, a złodzieja by zalizał :)
My z mężem określamy rasę mianem szczęśliwego psa.
czytelne podsumowanie psiaczka w linku

www.dogopedia.pl/rasy-psow/rasa/94,golden-retriever.html

i fotka naszego wówczas szczeniaczka :side:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka