- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
studentkaae napisał:
Gosia - idziesz na betkę?
28 marca mam wizytę u ginekolog.... ale pójdę wcześniej priv żeby wybadać czy jest ok na betę jak się dowiem gdzie to i jak się to robi i ile trzeba zapłacić to też się wybiorę.
Wiecie że jestem przeciwna badaniu wczesnemu w ciąży......
Vifi - dlaczego?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
ViFi napisał:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
studentkaae napisał:
Gosia - idziesz na betkę?
28 marca mam wizytę u ginekolog.... ale pójdę wcześniej priv żeby wybadać czy jest ok na betę jak się dowiem gdzie to i jak się to robi i ile trzeba zapłacić to też się wybiorę.
Wiecie że jestem przeciwna badaniu wczesnemu w ciąży......
Vifi - dlaczego?
Przy wczesnych badaniach można obruszać ciąże.....i trudno ją donosić....
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Gosiula strasznie sie ciesze!!! Trzymam kciuki zeby fasolka sie pieknie rozwijala a nie mowilam, ze bocian przez moje pomorskie niebo lecial do ciebie!!!! buziakuje, dbaj o siebie
Wifulka hmm nie znam sie na tych badankach, wierze ze uporzadkujesz te wszystkie sprawy i szybko wrocisz do formy, daj znc to bociek poleci do ciebie bez kolejki:-) trzymaj sie ciepelko
Mirella zobacz jak tu wszystkie sie o ciebie troszcza, wracaj do nas szybciusio:-)
Lakrus bozsz co za cudny obrazek, niesamowicie to wyglada
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Feritka to i ja pomodle sie za Ciebie jak Ty tak za wszystkie:)
Lacruś słodkie te Twoje bąbelki
@nulka maczam se girki dolewajac gorącą wodę, popijam ferweksa i herbatke i opatulona siedzę i czuje juz że mi lepiej, zobaczymy jutro
Dobranoc
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Iwonta leżakuj spokojnie, jutro pewnie będzie inny gin to może spokojnie porozmawiasz, co by Cię nieco uspokoił, nie denerwuj się bo to szkodzi
Pani co za ludzie to nie wiem, czasem mi się zdaje, że ludzie tylko wyglądają na ludzi, ale mają z nimi mało wspólnego. Gość powiedział, że to syn z synową psa przywieźli do domu.
Dziewczyny ja sobie myślę, że może sprzedać go chcieli albo na konserwy szykowali bo fakt faktem psisko najedzone było i z wagi to on tam nie zleciał, ale obroża już ściągnięta. Czy Wasze czworonogi też śpią na grzbiecie z nogami do góry? hihi ja nie wiem co to za pies ale sika jak dziewucha i chrapie czasami
Emka a goldena polecam- wspaniała rasa, pies rodzinny
Elmirka- spokojnie, napewno wkrótce los się uśmiechnie z dupkiem to trza by ostrożnie bo faktycznie za wcześnie nie wskazany. Faza lutealna jest stała, zazwyczaj 14 dni więc odejmij to od długości Twojego cyklu i powinnaś wiedzieć wówczas kiedy u Ciebie owulka.
Co do plemniczków to za długo przetrzymane to też nie za zadrowo, 3 dni przerwy im wystarczą przed dniami płodnymi, a potem w dniach płodnych no to tylko kochana szaleć
dla mnie testy owulacyjne były stresujące, ze 4 cykle stosowałam i porzuciłam. Najlepiej je robić o mniejwięcej jednej porze, popołudniowej czy tam wieczornej (nie z porannego moczu). A teściora nie możesz trzasnąć w pracy?
dzidzia Ty to jesteś aparatka
ferritka te lodowisko jest od Ciebie aż do mnie strach bez kolców z domu wyść.
gosiak- piękny wiersz
Lacrijka dzidziole cudne
Vifi no kurczę w końcu musi być dobrze
u mnie z tego lodowiska na dworze linie pourywało, kurcze problemy z netem od południa wrrr
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
ferritka- ja bym od góry leciała z guzikami , ale był stary i fu
iwonta- trzymaj się ciepło kochana
mireka - buziole
jak się modlicie to za mnie poproszę???????
i więcej ne pamiętam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mszydłowska - GRAAAAAAAAAAAAAATKIIIIIIIIIIII
ferritka- ja bym od góry leciała z guzikami , ale był stary i fu
iwonta- trzymaj się ciepło kochana
mireka - buziole
jak się modlicie to za mnie poproszę???????
i więcej ne pamiętam
amen.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Gosia- strasznie mocno gratuluję, a się sypnęły te teściory pozytywne, aż miło oby dobra passa trwała bo dziewczyny w kolejce
Iwonta leżakuj spokojnie, jutro pewnie będzie inny gin to może spokojnie porozmawiasz, co by Cię nieco uspokoił, nie denerwuj się bo to szkodzi
Pani co za ludzie to nie wiem, czasem mi się zdaje, że ludzie tylko wyglądają na ludzi, ale mają z nimi mało wspólnego. Gość powiedział, że to syn z synową psa przywieźli do domu.
Dziewczyny ja sobie myślę, że może sprzedać go chcieli albo na konserwy szykowali bo fakt faktem psisko najedzone było i z wagi to on tam nie zleciał, ale obroża już ściągnięta. Czy Wasze czworonogi też śpią na grzbiecie z nogami do góry? hihi ja nie wiem co to za pies ale sika jak dziewucha i chrapie czasami
Emka a goldena polecam- wspaniała rasa, pies rodzinny
Elmirka- spokojnie, napewno wkrótce los się uśmiechnie z dupkiem to trza by ostrożnie bo faktycznie za wcześnie nie wskazany. Faza lutealna jest stała, zazwyczaj 14 dni więc odejmij to od długości Twojego cyklu i powinnaś wiedzieć wówczas kiedy u Ciebie owulka.
Co do plemniczków to za długo przetrzymane to też nie za zadrowo, 3 dni przerwy im wystarczą przed dniami płodnymi, a potem w dniach płodnych no to tylko kochana szaleć
dla mnie testy owulacyjne były stresujące, ze 4 cykle stosowałam i porzuciłam. Najlepiej je robić o mniejwięcej jednej porze, popołudniowej czy tam wieczornej (nie z porannego moczu). A teściora nie możesz trzasnąć w pracy?
dzidzia Ty to jesteś aparatka
ferritka te lodowisko jest od Ciebie aż do mnie strach bez kolców z domu wyść.
gosiak- piękny wiersz
Lacrijka dzidziole cudne
Vifi no kurczę w końcu musi być dobrze
u mnie z tego lodowiska na dworze linie pourywało, kurcze problemy z netem od południa wrrr
========
wg książki "Ja i mój cykl" prof. dr med. Josef Rötzera
str.139 "....w normalnym cyklu odstęp od dnia owulacji do miesiączki wynosi około 12 do 16 dni. Dlatego w zależności od długości danego cyklu można każdorazowo określić, gdzie znajduje się 5 dni możliwej płodności
np cykl 23-dniowy owu miedzy 8 a 12 dc
cykl 30-dniowy owu wypada od 15 do 19 dc
cykl 39-dniowym owu wypada od 24 do 28 dc..." Gorąco polecam
Ja miałam cykl 40 dniowy owu w 28 dc lekarz wtedy spisał go na staty ze bezowulacyjny bo miałam monitorowany,
a w 38-dniowym owu w dniu 24dc
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32