- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #549836 przez ferritka
monisia100100 a bo wiesz jak to jest, teraz jak sie zaczynacie starać to baczniej się sobie przyglądasz i zauważasz że tu się przesunęło tu ukruciło tam przedłuzyło... musisz uzbroić sie w cierpliwość i działać działać )) aż do skutku )
p.s. skąd jesteś ? bo jak ze sląska to Mirella nasza czarownica forumowa wysłała nam tu bociana
a wiecie co ;D wracałam z przychodni i wlazłam do netto - a tam cały regał pięknych żonkili ;D po całe 2,99 noo nie mogłam przejść obojętnie więc u mnie na dzielni wiosną zapachniało
p.s. skąd jesteś ? bo jak ze sląska to Mirella nasza czarownica forumowa wysłała nam tu bociana
a wiecie co ;D wracałam z przychodni i wlazłam do netto - a tam cały regał pięknych żonkili ;D po całe 2,99 noo nie mogłam przejść obojętnie więc u mnie na dzielni wiosną zapachniało
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #549855 przez monisia100100
Ferritka działamy i to ostro przez ostanie dni Ja jestem ze Świętokrzyskiego dokładnie Kielce. A jeszcze na najbliższej wizycie chcę wykorzystać i zrobić usg aby przez to rozlegulowanie cyklu wiedzieć kiedy będę miała owulację.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu #549860 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Monisia Witaj Ja myślałąmże Ty do nas na dzieńdobry z dobrymi wieściami, zmylił mnie twój awatarek
Feri Wiesz moja znajoma, która leżała ze mna za sali w szpitalu, opowiadałą ze właśnie jej testy nie wychodziły i olała sprawe myslałą ze przez stres takie ma długie cykle. Pare tygodni później okazało sie ze jednak ciąża! Takze testy mogą sie mylić, szczególnie w tą stronę, bo odwrotnie to nie słyszałam... Oby...
Anoda Wyobraziłąm sobie Ciebie z dwoma termometrami :)Ale dobrze kombinujesz Trzeba to sprawdzić
Feri Wiesz moja znajoma, która leżała ze mna za sali w szpitalu, opowiadałą ze właśnie jej testy nie wychodziły i olała sprawe myslałą ze przez stres takie ma długie cykle. Pare tygodni później okazało sie ze jednak ciąża! Takze testy mogą sie mylić, szczególnie w tą stronę, bo odwrotnie to nie słyszałam... Oby...
Anoda Wyobraziłąm sobie Ciebie z dwoma termometrami :)Ale dobrze kombinujesz Trzeba to sprawdzić
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #549861 przez ferritka
Pani widzę Cię jak tam Ci na feriach jest? żyjesz??
emka, no mi cały czas wychodzą negatywy!!! a dzisiaj jakby cyc mniej boli, zobacze wieczorem co i jak, i wydaje mi sie co chwile że mnie morze zalewa, lecę do wc pacze a tu nic
hahaha teraz doczytałam o tym termometrze do kominka no dowcipne to to nie jest
emka, no mi cały czas wychodzą negatywy!!! a dzisiaj jakby cyc mniej boli, zobacze wieczorem co i jak, i wydaje mi sie co chwile że mnie morze zalewa, lecę do wc pacze a tu nic
hahaha teraz doczytałam o tym termometrze do kominka no dowcipne to to nie jest
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #549862 przez emka
Jutro w końcu idę na tą wizytę do hemetologa, no naczekałam sie, ciekawe czy chociaż warto było...
MOnisia U mnie też tak jak kontroluje cykl to trovche odbiega od normy ale w ciąże zachodziłąm bez problemu do tej pory, moze daj sobie troche luzu jeszcze... tzn sprawdzić możesz czy wszystko gra, ale wiesz bez spinki.
MOnisia U mnie też tak jak kontroluje cykl to trovche odbiega od normy ale w ciąże zachodziłąm bez problemu do tej pory, moze daj sobie troche luzu jeszcze... tzn sprawdzić możesz czy wszystko gra, ale wiesz bez spinki.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #549879 przez MoNiaaa
ferritka ja tez weszlam zeby sprawdzic jak u ciebie a tu jeszcze tyle czeba czekac
podziwiam cie ze nie nasikasz bo ja juz bym nie wytrzymala teraz to nawet z nie pierwszego sikania powinno sie pokazac bo juz duzo po jest
ale czekamy z toba:)
monisia witam cie serdecznie i 3mam kciuki
u mnie cykl jak w zegarku!!!dzis @ przyszla na maxa!!!wczoraj i przedwczoraj mialam leciutkie plamienie a dzis rano juz poczulam ze sie rozgoscila
ja tez poprosze obie ksiazki jak mozna bede miala w czym wybierac teraz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
podziwiam cie ze nie nasikasz bo ja juz bym nie wytrzymala teraz to nawet z nie pierwszego sikania powinno sie pokazac bo juz duzo po jest
ale czekamy z toba:)
monisia witam cie serdecznie i 3mam kciuki
u mnie cykl jak w zegarku!!!dzis @ przyszla na maxa!!!wczoraj i przedwczoraj mialam leciutkie plamienie a dzis rano juz poczulam ze sie rozgoscila
ja tez poprosze obie ksiazki jak mozna bede miala w czym wybierac teraz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 11 miesiąc temu #549880 przez Dave
Monisia - witaj
Ferittka - ja mam pomysła, jak za zetki nie chcesz siknąc. To zrób tak:
Siknij na testa i nie patrz, tylko na czuja walnij zdjęcie i nam tu na ślepaka wstaw.
Co Ty na to?? Co Wy stareczki na to??
Myślę, że plan dobry
Siknij na testa i nie patrz, tylko na czuja walnij zdjęcie i nam tu na ślepaka wstaw.
Myślę, że plan dobry
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #549899 przez monisia100100
emka no niestety to nie jeszcze czas na takie wiadomości, ale fajny widok , dwie kreseczki a ile szczęścia
Chociaż muszę się przyznać że mną chyba coś nie w porządku. Dwa miesiące temu dowiedziałam się że koleżanka jest w ciąży, i w tym momencie zamiast cieszyć się razem z nią przeszedł mnie jakiś dziwny niepokój, mieszany z zazdrością nawet ciężko mi to uczucie opisać. Z kolei w zeszłym tygodniu mąż radośnie oznajmił że wspomniana przyszła mama zna już płeć dziecka i znowu to samo łzy stanęły mi w oczach. Życzę im oczywiście jak najlepiej ale jakoś przykro się robi, że dlaczego ona pierwsza a nie ja tym bardziej że dziecka nie planowali
Chociaż muszę się przyznać że mną chyba coś nie w porządku. Dwa miesiące temu dowiedziałam się że koleżanka jest w ciąży, i w tym momencie zamiast cieszyć się razem z nią przeszedł mnie jakiś dziwny niepokój, mieszany z zazdrością nawet ciężko mi to uczucie opisać. Z kolei w zeszłym tygodniu mąż radośnie oznajmił że wspomniana przyszła mama zna już płeć dziecka i znowu to samo łzy stanęły mi w oczach. Życzę im oczywiście jak najlepiej ale jakoś przykro się robi, że dlaczego ona pierwsza a nie ja tym bardziej że dziecka nie planowali
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #549903 przez monisia100100
Dave napisał:
Ja się pod tym pomysłem dla Ferritki podpisuję
Monisia - witaj
Myślę, że plan dobry
Ja się pod tym pomysłem dla Ferritki podpisuję
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #549906 przez ferritka
monisia wiesz co po pierwsze to Wy dopiero zaczynacie starania, jak Ty sie już na początku nastawisz tak, ze łzy że zazdrość itd to wybacz ale złapiesz blokade i nie bedzie szło. Uwierz nam , my tu po przejściach, Mamusie Aniołkowe i staraczki ,które czekają już nawet po 3 lata.
Normalne, że się zazdrości ,ale Ty nie możesz popaść w paranoje, nie na początku, bo sie wykończysz... ciesz się mężem, może chcesz oderwać mysli i poczytac, bo my tu nie tylko o okresach i cyklach ale również kulturalne ksiązki czytamy, wypieki poczyniami
A przywiózł testa- kufa tego z dupy paskowego do maczania, jakoś im nie ufam i co ...i dupa NEGATYW! Szlak mnie trafi frog frog frog frog
Normalne, że się zazdrości ,ale Ty nie możesz popaść w paranoje, nie na początku, bo sie wykończysz... ciesz się mężem, może chcesz oderwać mysli i poczytac, bo my tu nie tylko o okresach i cyklach ale również kulturalne ksiązki czytamy, wypieki poczyniami
A przywiózł testa- kufa tego z dupy paskowego do maczania, jakoś im nie ufam i co ...i dupa NEGATYW! Szlak mnie trafi frog frog frog frog
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #549915 przez pani_p
Hejka hej! Ano tak jak mówiłam, podglądam Was namietnie:-D tylko pisac mi ciezko przez telefon
Ja mam tu impreze 24/7 w sobote to nie wiedzialam jak się nazywam tak mi podziałał lubelski syropek:-D odpoczywam sobie i nabieram sił. Koleżanka tutaj była w ciąży, chyba 5 miesiac i sie napatrzylam, nadotykalam bo to zarazliwe podobno jest:-D
No i tak sobie tu zaglądam, i wyczekuję wiad od Ciebie Ferritka a tu nic! Nieładnie.
Wiatam Monisie nową a wszystkie Kochane staraczki całuję :-*
Podeślijcie mi proszę tego faceta na telefon
Ej! Ja też widzę dwie!!!
Ja mam tu impreze 24/7 w sobote to nie wiedzialam jak się nazywam tak mi podziałał lubelski syropek:-D odpoczywam sobie i nabieram sił. Koleżanka tutaj była w ciąży, chyba 5 miesiac i sie napatrzylam, nadotykalam bo to zarazliwe podobno jest:-D
No i tak sobie tu zaglądam, i wyczekuję wiad od Ciebie Ferritka a tu nic! Nieładnie.
Wiatam Monisie nową a wszystkie Kochane staraczki całuję :-*
Podeślijcie mi proszę tego faceta na telefon
Ej! Ja też widzę dwie!!!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez pani_p.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #549918 przez ferritka
anoda89 napisał:
ja nie widze nic ..i sie zaś poryczałam
sprawdziłam pod swiatło, ze światłem, z lewej do prawej i od prawej do lewej, przy swietle dziennym w oknie i pod lapmką ja sie zastrzele poważnie. pier**** te testy wszystkie niech mnie już zaleje bo zwariuje (((((((((((((((((
Ferritka nie wiem czy ja mam omamy czy widzę II kreski? Popatrz na niego dobrze
ja nie widze nic ..i sie zaś poryczałam
sprawdziłam pod swiatło, ze światłem, z lewej do prawej i od prawej do lewej, przy swietle dziennym w oknie i pod lapmką ja sie zastrzele poważnie. pier**** te testy wszystkie niech mnie już zaleje bo zwariuje (((((((((((((((((
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej