BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #550142 przez MoNiaaa
Gosia to rzeczywiscie u ciebie to troche dlugo trwa:( ale byla bardziej zaawansowana ciaza weic to pewnie roznie bywa ale dobrze ze idziesz do gina to ci posprawdza wszystko:)

Gosia tule cie mocno :kiss:

Inso dzielna babka z ciebie!!!!Natalka sliczna i taka duza ostatnia ze styczniowek sie urodzila ale za to przerosla wszystkie dzieciaczki :)

http

]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #550148 przez Gosia 2712
Monia dziekuje:)
Gosiu faktycznie troche to dlugo trwa... Ja urodzilam w 20 tyg i okres dostalam po 3,5 tyg. Ale dobrze ze idziesz do lekarza to ci powie co sie dzieje i bedziesz spokojniejsza :)
Ja tez dzisiaj ide na pierwsze badanie od porodu heh mam nadzieje ze wszystko tam bedzie dobrze...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #550160 przez gosia28
Gosia to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)

Monia właśnie miałam pisać o Gosi, ale już napisała wyżej że ona już dawno po @ a ciąże miała ciut starszą.

Zobaczymy co tam jutro się dowiem.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550178 przez anoda89
Jak macie książki jakieś to prześlijcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mirella mój mąż chciał książkę przeczytać dopóki nie dowiedziała się że będzie film. Teraz się śmieje że będę go uczyć :woohoo: a on do mnie że jak chcę to mogę i ja 6 dostać :lol: świnia z niego :silly:

Dzięki Ferritka za książki dopiero teraz zobaczyłam że mam na poczcie :)
11 lata 11 miesiąc temu #550201 przez Mirella
no to mój wyznaje tę samą zasadę co ja, książka zawsze lepsza niż film.

Kurcze jakaś durna awaria jest i nie mam neta, wzięłam komórkowy od męża ale tu są jakieś limity i muszę się ograniczać z tym co akurat chciałam robić, wrrrrrr no ale dobrze że chociaż ten komórkowiec jest to mogę sobie do Was zajrzeć :)

Dziewczyny, nie sądzę żeby Was to kiedykolwiek przestało boleć, może jak się doczekacie dzieciątek to będzie lżej, ale przecież zapomnieć się nie da :( Niech tu przyjdzie Dorcia i powie, Dorcia wie co i jak, i pewnie da Wam linka do listu Aniołka do mamy. Ja nawet nie będę udawała że wiem co czujecie, nie wiem i obym się nigdy nie dowiedziała, ale przytulam Was naprawdę mocno :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #550202 przez GwenB
Właśnie wróciłam od lekarza i niestety za długo już choruję, więc nie ma wyjścia jak tylko antybiotyk :angry: niby bezpieczny, ale i tak mnie to stresuje :( jedyny logiczny argument jaki usłyszałam to, że groźniejsze w ciąży są konsekwencje niedoleczonej lub przechodzonej infekcji, niż ten antybiotyk.. czeka mnie kolejny tydzień leżenia.. chyba zabiorę się dzisiaj wreszcie za Greya, bo nic innego mi chyba nie pozostało ;)
11 lata 11 miesiąc temu #550205 przez Insomnia
Dziękujemy za komplementy :kiss:

Poród był ciężki, powoli dochodzę do siebie, ta kruszynka wynagradza każde cierpienie :woohoo: Bardzo długo kazała na siebie czekać :silly: Nie była największa ze styczniowych dzieciaczków :silly: Powolutku uczymy się siebie nawzajem. Tatuś radzi sobie znakomicie. Toczymy bitwę o karmienie piersią bo ten głodomorek duuużo potrzebuje zjeść :woohoo:
A mała duża po mamusi :laugh:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 11 miesiąc temu #550219 przez monisia100100
kochane widzę że na poczcie mam już książeczki bardzo dziękuję, na wieczór bedę miała lekturę.

Insomnia wielllllkie gratulację , śliczna córeczka. :kiss: :kiss: :kiss:
gosia 2712 nie smuc się , wiem że to prosto pisać ale głowa do góry. Buziak :kiss:
gosia 28 właśnie nie do końca bo tyle czasu i wszystko było jaki pisałam co do miuty a tu dwa ostatnie miesiące trach.
( jak sie człowiek śpieszy to się djabeł cieszy) chyba to prawda. ale plusem jest to że chorowałam i brałam antybiotyk wiec to pewnie dlatego.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550230 przez emka
Inso Jeszcze raz gratki :) Warto było tyle czekać :) A mała potrafi ssać? Ja z wiki miałam problem, bo sie skubana nie mogła nauczyć, ale to przez to ze mi ją zabrali zaraz po porodzie, bo byłam za słaba i potem na całą dobę bo zemdlałam w łazience. Ważne jest żeby szybko do cyca przyłożyć, zeby załapała. No to powodzenia rodzicom życzę w obsłudze małego stworzonka :blink:

Iwonka!!!!! Odezwij sie kobieto! :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #550237 przez Marta M
Natalka jesteś przepiękna, normalnie się zakochałam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ferritka to czekamy na wynik bety...zaciskam wciąż :)
11 lata 11 miesiąc temu #550238 przez anoda89
Gosia przytulam :kiss: :kiss: :kiss:

Inso poród ciążki ale jaki finał i szczęście jakie piękne :) Śliczna dziewczynak :kiss:

Mirella no mój mąż niestety książki dawno na oczy nie widział. Gamoń z niego ale zmuszać nie będę :)
11 lata 11 miesiąc temu #550239 przez Insomnia
Emka lewą zasysa za pierwszym podejściem :lol: Z prawą trochę gorzej ale próbujemy do skutku. Po porodzie mogłam dojść do siebie bo w szpitalu Tatuś był z nami przez cały czas, od razu przewijał, przez 3 dni raz zmieniałam pieluszkę :lol: Pierwsza kąpiel też mu poszła profesjonalnie :laugh: Ale już dosyć tego chwalenia bo jeszcze mi się M. zepsuje :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550252 przez ferritka
Insomnia napisał:

Emka lewą zasysa za pierwszym podejściem :lol: Z prawą trochę gorzej ale próbujemy do skutku. Po porodzie mogłam dojść do siebie bo w szpitalu Tatuś był z nami przez cały czas, od razu przewijał, przez 3 dni raz zmieniałam pieluszkę :lol: Pierwsza kąpiel też mu poszła profesjonalnie :laugh: Ale już dosyć tego chwalenia bo jeszcze mi się M. zepsuje :silly:

nie dość ,że Natka cudna to mąż wspaniały :kiss: :kiss: :kiss: ale co jak co Tobie się należy bo naczekałaś się okrutnie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #550265 przez emka
Inso weź no mi wyjaśnij, bo mi cos nie pasi... Maż był z Tobą w szpitalu, cały czas? Cały pobyt w szpitalu??? :cheer: Czy coś źle skumałam?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #550303 przez iwonta_kg
Jestem emka jestem... Musze zostać w szpitalu:( mam ogromnego doła:( mialam nadzieje ze dzis wyjde...:( póki krwawie mam leżeć:( chyba ze na wlasne żądanie sie wypisze...

INSO Twoje malenstwo jest przecudne! Sliczna malutka :kiss:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży