- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #550142 przez MoNiaaa
Gosia to rzeczywiscie u ciebie to troche dlugo trwa:( ale byla bardziej zaawansowana ciaza weic to pewnie roznie bywa ale dobrze ze idziesz do gina to ci posprawdza wszystko:)
Gosia tule cie mocno
Inso dzielna babka z ciebie!!!!Natalka sliczna i taka duza ostatnia ze styczniowek sie urodzila ale za to przerosla wszystkie dzieciaczki
Gosia tule cie mocno
Inso dzielna babka z ciebie!!!!Natalka sliczna i taka duza ostatnia ze styczniowek sie urodzila ale za to przerosla wszystkie dzieciaczki
Temat został zablokowany.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #550148 przez Gosia 2712
Monia dziekuje:)
Gosiu faktycznie troche to dlugo trwa... Ja urodzilam w 20 tyg i okres dostalam po 3,5 tyg. Ale dobrze ze idziesz do lekarza to ci powie co sie dzieje i bedziesz spokojniejsza
Ja tez dzisiaj ide na pierwsze badanie od porodu heh mam nadzieje ze wszystko tam bedzie dobrze...
Gosiu faktycznie troche to dlugo trwa... Ja urodzilam w 20 tyg i okres dostalam po 3,5 tyg. Ale dobrze ze idziesz do lekarza to ci powie co sie dzieje i bedziesz spokojniejsza
Ja tez dzisiaj ide na pierwsze badanie od porodu heh mam nadzieje ze wszystko tam bedzie dobrze...
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550178 przez anoda89
Jak macie książki jakieś to prześlijcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mirella mój mąż chciał książkę przeczytać dopóki nie dowiedziała się że będzie film. Teraz się śmieje że będę go uczyć a on do mnie że jak chcę to mogę i ja 6 dostać świnia z niego
Dzięki Ferritka za książki dopiero teraz zobaczyłam że mam na poczcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mirella mój mąż chciał książkę przeczytać dopóki nie dowiedziała się że będzie film. Teraz się śmieje że będę go uczyć a on do mnie że jak chcę to mogę i ja 6 dostać świnia z niego
Dzięki Ferritka za książki dopiero teraz zobaczyłam że mam na poczcie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez anoda89.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #550201 przez Mirella
no to mój wyznaje tę samą zasadę co ja, książka zawsze lepsza niż film.
Kurcze jakaś durna awaria jest i nie mam neta, wzięłam komórkowy od męża ale tu są jakieś limity i muszę się ograniczać z tym co akurat chciałam robić, wrrrrrr no ale dobrze że chociaż ten komórkowiec jest to mogę sobie do Was zajrzeć
Dziewczyny, nie sądzę żeby Was to kiedykolwiek przestało boleć, może jak się doczekacie dzieciątek to będzie lżej, ale przecież zapomnieć się nie da Niech tu przyjdzie Dorcia i powie, Dorcia wie co i jak, i pewnie da Wam linka do listu Aniołka do mamy. Ja nawet nie będę udawała że wiem co czujecie, nie wiem i obym się nigdy nie dowiedziała, ale przytulam Was naprawdę mocno
Kurcze jakaś durna awaria jest i nie mam neta, wzięłam komórkowy od męża ale tu są jakieś limity i muszę się ograniczać z tym co akurat chciałam robić, wrrrrrr no ale dobrze że chociaż ten komórkowiec jest to mogę sobie do Was zajrzeć
Dziewczyny, nie sądzę żeby Was to kiedykolwiek przestało boleć, może jak się doczekacie dzieciątek to będzie lżej, ale przecież zapomnieć się nie da Niech tu przyjdzie Dorcia i powie, Dorcia wie co i jak, i pewnie da Wam linka do listu Aniołka do mamy. Ja nawet nie będę udawała że wiem co czujecie, nie wiem i obym się nigdy nie dowiedziała, ale przytulam Was naprawdę mocno
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #550202 przez GwenB
Właśnie wróciłam od lekarza i niestety za długo już choruję, więc nie ma wyjścia jak tylko antybiotyk niby bezpieczny, ale i tak mnie to stresuje jedyny logiczny argument jaki usłyszałam to, że groźniejsze w ciąży są konsekwencje niedoleczonej lub przechodzonej infekcji, niż ten antybiotyk.. czeka mnie kolejny tydzień leżenia.. chyba zabiorę się dzisiaj wreszcie za Greya, bo nic innego mi chyba nie pozostało
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 11 miesiąc temu #550205 przez Insomnia
Dziękujemy za komplementy
Poród był ciężki, powoli dochodzę do siebie, ta kruszynka wynagradza każde cierpienie Bardzo długo kazała na siebie czekać Nie była największa ze styczniowych dzieciaczków Powolutku uczymy się siebie nawzajem. Tatuś radzi sobie znakomicie. Toczymy bitwę o karmienie piersią bo ten głodomorek duuużo potrzebuje zjeść
A mała duża po mamusi
Poród był ciężki, powoli dochodzę do siebie, ta kruszynka wynagradza każde cierpienie Bardzo długo kazała na siebie czekać Nie była największa ze styczniowych dzieciaczków Powolutku uczymy się siebie nawzajem. Tatuś radzi sobie znakomicie. Toczymy bitwę o karmienie piersią bo ten głodomorek duuużo potrzebuje zjeść
A mała duża po mamusi
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #550219 przez monisia100100
kochane widzę że na poczcie mam już książeczki bardzo dziękuję, na wieczór bedę miała lekturę.
Insomnia wielllllkie gratulację , śliczna córeczka.
gosia 2712 nie smuc się , wiem że to prosto pisać ale głowa do góry. Buziak
gosia 28 właśnie nie do końca bo tyle czasu i wszystko było jaki pisałam co do miuty a tu dwa ostatnie miesiące trach.
( jak sie człowiek śpieszy to się djabeł cieszy) chyba to prawda. ale plusem jest to że chorowałam i brałam antybiotyk wiec to pewnie dlatego.
Insomnia wielllllkie gratulację , śliczna córeczka.
gosia 2712 nie smuc się , wiem że to prosto pisać ale głowa do góry. Buziak
gosia 28 właśnie nie do końca bo tyle czasu i wszystko było jaki pisałam co do miuty a tu dwa ostatnie miesiące trach.
( jak sie człowiek śpieszy to się djabeł cieszy) chyba to prawda. ale plusem jest to że chorowałam i brałam antybiotyk wiec to pewnie dlatego.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550230 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Inso Jeszcze raz gratki Warto było tyle czekać A mała potrafi ssać? Ja z wiki miałam problem, bo sie skubana nie mogła nauczyć, ale to przez to ze mi ją zabrali zaraz po porodzie, bo byłam za słaba i potem na całą dobę bo zemdlałam w łazience. Ważne jest żeby szybko do cyca przyłożyć, zeby załapała. No to powodzenia rodzicom życzę w obsłudze małego stworzonka
Iwonka!!!!! Odezwij sie kobieto!
Iwonka!!!!! Odezwij sie kobieto!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 11 miesiąc temu #550239 przez Insomnia
Emka lewą zasysa za pierwszym podejściem Z prawą trochę gorzej ale próbujemy do skutku. Po porodzie mogłam dojść do siebie bo w szpitalu Tatuś był z nami przez cały czas, od razu przewijał, przez 3 dni raz zmieniałam pieluszkę Pierwsza kąpiel też mu poszła profesjonalnie Ale już dosyć tego chwalenia bo jeszcze mi się M. zepsuje
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550252 przez ferritka
Insomnia napisał:
nie dość ,że Natka cudna to mąż wspaniały ale co jak co Tobie się należy bo naczekałaś się okrutnie
Emka lewą zasysa za pierwszym podejściem Z prawą trochę gorzej ale próbujemy do skutku. Po porodzie mogłam dojść do siebie bo w szpitalu Tatuś był z nami przez cały czas, od razu przewijał, przez 3 dni raz zmieniałam pieluszkę Pierwsza kąpiel też mu poszła profesjonalnie Ale już dosyć tego chwalenia bo jeszcze mi się M. zepsuje
nie dość ,że Natka cudna to mąż wspaniały ale co jak co Tobie się należy bo naczekałaś się okrutnie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2