BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550484 przez emka
Ferri no no no :blink: ale juz nic nie mówie głośno :)
Iwonka uszyska do góry, nynuszka wyglaskac i zero łezkow! Jak mówiłam że będzie dobrze to będzie, juz ma 3 cm, pięknie rośnie. Widzisz a za 10 lat będzie miało cos około 133 :) buziolki :*

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550486 przez ferritka
Iza32 napisał:

HEJ JESTEM IZA , MAM 32 LATA I TRZY LETNIEGO SYNUSIA, Z MĘŻEM STARAMY SIĘ O DRUGIE SERDUSZKO I MUSZĘ CZEKAĆ 10 DNI BY PRAWDA UJRZAŁA ŚWIATŁO DZIENNE " JESTEM, CZY NIE JESTEM " :laugh: TROCHĘ ŚWIRUJĘ, BO ODCZUWAM WSZELKIE OBJAWY, ALE LOGICZNIE MYSLĄC, WIEM, ŻE TO ZA SZYBKO, PO PROSTU SIĘ WKRĘCAM :huh:

może sobie nie wkręcasz, może jest coś na rzeczy... 10 dni, czyli tyle jest czasu do @, tak? 3mam kciuki Izo, ale póki co spokój Cię uratuje :) a jakby coś to pozwolę sobie powiedzieć, że ja tu na expertkę od ciąży urojonych wyrastam to z pytaniami możesz walić jak w dym.

witaj Izo, rozgość się B)

Emka kto zaczyna i nie kończy ten....yyyyy wyciumciana żelka B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #550491 przez studentkaae
Iza - witaj i rozgość się wśród nas - staraczek - wyjadaczek (żelków chyba, hahaha :silly: )

eee, Ferritka, że pobolewa @owo to jeszcze o niczym złym nie świadczy, bo na ciążę takie same objawy są, więc spoko - byle do brzegu... ee B) to nie ten moment :) byle do środy :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550492 przez Iza32
OJ TAK, MAM DOKŁADNIE DOSTAĆ @ 14 LUTEGO, CZYLI JAK CO MĄŻ DOSTANIE BUCIKI, DO TEGO CZASU ŚWIRUJĘ DAJEL. .... MÓWISZ JESTEŚ EKSPERTEM OD UROJEŃ, TO CHOLERNIE BOLI MNIE BRZUCH W DOLE I JAJNIK, JAK NA MIESIĄCZKĘ NIESTETY, SUTKI STERCZĄ I BOLĄ, PIERSI SĄ PEŁNIEJSZCZE, PRZY PIERWSZEJ CIĄZY TEZ BYŁY SZYBKO PEŁNIEJSZE....DZIŚ GDY W PRACY ZACZĘŁAM DZWIGAĆ CIEŻKIE KARTONY TO BRZUSZ ZACZĄŁ MNIE BOLEĆ I WIĘC PRZESTAŁAM........I JESTEM WREDNA OD PARU DNI.... :blush:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550497 przez ferritka
ha Studentka, no a wtedy jak z brzegów wyjdę to popłynę oj popłynę B) B) na nieznane morza :lol:

no dobra Iza aż takim expertem to nie jestem, objawy to Ty masz ale ja z matmy nie jestem dobra- to Ty jesteś mniej -więcej 2-4 dni po owu :blush: :S popraw mnie jeśli się mylę ....zresztą, póki urojenia nie są niebezpieczne to wszystko jest ok :laugh: ale zyczę Ci żebyś męzowi podarowała buciki - to takie romantyczne :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #550498 przez Insomnia
emka napisał:

Inso weź no mi wyjaśnij, bo mi cos nie pasi... Maż był z Tobą w szpitalu, cały czas? Cały pobyt w szpitalu??? :cheer: Czy coś źle skumałam?

Był od porodu do wyjścia :lol: Ktoś musiał zarabiać :silly:

Mesy ale masz zajebiaszczy avatarek :ohmy:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 11 miesiąc temu #550501 przez studentkaae
aaa, net mi nawala dziad jeden, może to przez wiatr, bo wieje u nas tak, że mi chyba zaraz okna wyrwie :angry:

oki, idę robić kuciaka na jutro :)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550504 przez Ingrid29
Witaj Iza! Rozgość się.

Iwonta leż sobie grzecznie w szpitalu i dbaj o nynuszka :kiss: Mąż niech Ci książki przyniesie. A ja nie ma co robić w chacie, to niech posprząta :silly:

Insomnia Natalka to po prostu cud malina :kiss: Taka duża i jakie śliczne włoski i oczki ma. Pytanko czy już zajęta? Bo jak coś Artek tylko osiem miesięcy starszy, to by pasowali do siebie :unsure: :lol:

My byliśmy u pediatry i dostaliśmy antybiotyk (w małej dawce, bo pół tego co powinien dostać w jego wieku) przez 5 dni. Codziennie spacerek, bo Artek nie ma gorączki a dzięki temu obkurcza się nosek i mniejszy katarek. Osłuchowo super, tylko gardełko trochę czerwone. Niestety ode mnie się zaraził. A jestem sama w domu, więc wiadomo o co chodzi. Mi już trochę przechodzi.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550508 przez ferritka
Ingrid uwielbiam Artka ;> zakochana jestem w nim po całości ;)) te błękitne oczyska ;)) i mamusia fajna laska ;]]
zdrówka zdrówka zdrówka i wesołych spacerków :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #550514 przez gosia28
Ingrid masz prawdziwego słodziaka :*

Witam Iza, widzę, że znalazłaś szalone staraczki :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #550527 przez monika1984lodz
Inso jaka masz piękną córunię :) :blush: :blush:
jeszcze raz gratulacje :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
11 lata 11 miesiąc temu #550534 przez Dave
Ferittka - jeszcze nic straconego. Czekam na wynik betki. I zaciskam pięchole :lol: :lol:

Witam nową stareczkę, za którą też zaciska piąchy :side:

Dzieciaki forumowe są przesłodkie, nic tylko wycałować i wyściskać :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A ja Wam powiem, że jakieś mnie dziś dziwne sny nawiedziły ( wolę ich nie opowiadać), ale wiem czym to spowodowane. Przecież mój Aniołek na dniach by się narodził. Fakt, że złe myśli odgania każdy ruch Młodego w brzuszku, ale mimo wszystko psycha robi swoje.

Echh..... tak se tylko chciałam wzdechnąć, bo tu zawsze ktoś przytuli.

Ale dobra, nie smutkuję.

Znajdę jakąś fotencję Majosa to Wam wrzucę :P :P na poprawę humoru :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #550545 przez gosia28
Dave a sio złym snom i myślom :)
buziakuję mocno :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #550547 przez Dave
Majos :kiss: z jakąś taką poważną minką :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #550581 przez izula
Cześć dziewczyny

przyszłam się przywitać dawno mnie tu nie było ale w pracy zaraziły mnie i walczyłam z paskudnym przeziębieniem. Potem mnie kaszel dusił a na koniec potworny ból głowy.

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. Wam też się uda i zobaczycie te magiczne dwie kreski.

Buziole dla was

[/url]
[/url]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży