- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550484 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ferri no no no ale juz nic nie mówie głośno
Iwonka uszyska do góry, nynuszka wyglaskac i zero łezkow! Jak mówiłam że będzie dobrze to będzie, juz ma 3 cm, pięknie rośnie. Widzisz a za 10 lat będzie miało cos około 133 buziolki :*
Iwonka uszyska do góry, nynuszka wyglaskac i zero łezkow! Jak mówiłam że będzie dobrze to będzie, juz ma 3 cm, pięknie rośnie. Widzisz a za 10 lat będzie miało cos około 133 buziolki :*
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550486 przez ferritka
Iza32 napisał:
może sobie nie wkręcasz, może jest coś na rzeczy... 10 dni, czyli tyle jest czasu do @, tak? 3mam kciuki Izo, ale póki co spokój Cię uratuje a jakby coś to pozwolę sobie powiedzieć, że ja tu na expertkę od ciąży urojonych wyrastam to z pytaniami możesz walić jak w dym.
witaj Izo, rozgość się
Emka kto zaczyna i nie kończy ten....yyyyy wyciumciana żelka
HEJ JESTEM IZA , MAM 32 LATA I TRZY LETNIEGO SYNUSIA, Z MĘŻEM STARAMY SIĘ O DRUGIE SERDUSZKO I MUSZĘ CZEKAĆ 10 DNI BY PRAWDA UJRZAŁA ŚWIATŁO DZIENNE " JESTEM, CZY NIE JESTEM " TROCHĘ ŚWIRUJĘ, BO ODCZUWAM WSZELKIE OBJAWY, ALE LOGICZNIE MYSLĄC, WIEM, ŻE TO ZA SZYBKO, PO PROSTU SIĘ WKRĘCAM
może sobie nie wkręcasz, może jest coś na rzeczy... 10 dni, czyli tyle jest czasu do @, tak? 3mam kciuki Izo, ale póki co spokój Cię uratuje a jakby coś to pozwolę sobie powiedzieć, że ja tu na expertkę od ciąży urojonych wyrastam to z pytaniami możesz walić jak w dym.
witaj Izo, rozgość się
Emka kto zaczyna i nie kończy ten....yyyyy wyciumciana żelka
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #550491 przez studentkaae
Iza - witaj i rozgość się wśród nas - staraczek - wyjadaczek (żelków chyba, hahaha )
eee, Ferritka, że pobolewa @owo to jeszcze o niczym złym nie świadczy, bo na ciążę takie same objawy są, więc spoko - byle do brzegu... ee to nie ten moment byle do środy
eee, Ferritka, że pobolewa @owo to jeszcze o niczym złym nie świadczy, bo na ciążę takie same objawy są, więc spoko - byle do brzegu... ee to nie ten moment byle do środy
- Iza32
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550492 przez Iza32
OJ TAK, MAM DOKŁADNIE DOSTAĆ @ 14 LUTEGO, CZYLI JAK CO MĄŻ DOSTANIE BUCIKI, DO TEGO CZASU ŚWIRUJĘ DAJEL. .... MÓWISZ JESTEŚ EKSPERTEM OD UROJEŃ, TO CHOLERNIE BOLI MNIE BRZUCH W DOLE I JAJNIK, JAK NA MIESIĄCZKĘ NIESTETY, SUTKI STERCZĄ I BOLĄ, PIERSI SĄ PEŁNIEJSZCZE, PRZY PIERWSZEJ CIĄZY TEZ BYŁY SZYBKO PEŁNIEJSZE....DZIŚ GDY W PRACY ZACZĘŁAM DZWIGAĆ CIEŻKIE KARTONY TO BRZUSZ ZACZĄŁ MNIE BOLEĆ I WIĘC PRZESTAŁAM........I JESTEM WREDNA OD PARU DNI....
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Iza32.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550497 przez ferritka
ha Studentka, no a wtedy jak z brzegów wyjdę to popłynę oj popłynę na nieznane morza
no dobra Iza aż takim expertem to nie jestem, objawy to Ty masz ale ja z matmy nie jestem dobra- to Ty jesteś mniej -więcej 2-4 dni po owu popraw mnie jeśli się mylę ....zresztą, póki urojenia nie są niebezpieczne to wszystko jest ok ale zyczę Ci żebyś męzowi podarowała buciki - to takie romantyczne
no dobra Iza aż takim expertem to nie jestem, objawy to Ty masz ale ja z matmy nie jestem dobra- to Ty jesteś mniej -więcej 2-4 dni po owu popraw mnie jeśli się mylę ....zresztą, póki urojenia nie są niebezpieczne to wszystko jest ok ale zyczę Ci żebyś męzowi podarowała buciki - to takie romantyczne
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #550501 przez studentkaae
aaa, net mi nawala dziad jeden, może to przez wiatr, bo wieje u nas tak, że mi chyba zaraz okna wyrwie
oki, idę robić kuciaka na jutro
oki, idę robić kuciaka na jutro
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550504 przez Ingrid29
Witaj Iza! Rozgość się.
Iwonta leż sobie grzecznie w szpitalu i dbaj o nynuszka Mąż niech Ci książki przyniesie. A ja nie ma co robić w chacie, to niech posprząta
Insomnia Natalka to po prostu cud malina Taka duża i jakie śliczne włoski i oczki ma. Pytanko czy już zajęta? Bo jak coś Artek tylko osiem miesięcy starszy, to by pasowali do siebie
My byliśmy u pediatry i dostaliśmy antybiotyk (w małej dawce, bo pół tego co powinien dostać w jego wieku) przez 5 dni. Codziennie spacerek, bo Artek nie ma gorączki a dzięki temu obkurcza się nosek i mniejszy katarek. Osłuchowo super, tylko gardełko trochę czerwone. Niestety ode mnie się zaraził. A jestem sama w domu, więc wiadomo o co chodzi. Mi już trochę przechodzi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iwonta leż sobie grzecznie w szpitalu i dbaj o nynuszka Mąż niech Ci książki przyniesie. A ja nie ma co robić w chacie, to niech posprząta
Insomnia Natalka to po prostu cud malina Taka duża i jakie śliczne włoski i oczki ma. Pytanko czy już zajęta? Bo jak coś Artek tylko osiem miesięcy starszy, to by pasowali do siebie
My byliśmy u pediatry i dostaliśmy antybiotyk (w małej dawce, bo pół tego co powinien dostać w jego wieku) przez 5 dni. Codziennie spacerek, bo Artek nie ma gorączki a dzięki temu obkurcza się nosek i mniejszy katarek. Osłuchowo super, tylko gardełko trochę czerwone. Niestety ode mnie się zaraził. A jestem sama w domu, więc wiadomo o co chodzi. Mi już trochę przechodzi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Ingrid29.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550508 przez ferritka
Ingrid uwielbiam Artka ;> zakochana jestem w nim po całości ) te błękitne oczyska ) i mamusia fajna laska ;]]
zdrówka zdrówka zdrówka i wesołych spacerków
zdrówka zdrówka zdrówka i wesołych spacerków
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 11 miesiąc temu #550527 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Inso jaka masz piękną córunię
jeszcze raz gratulacje
jeszcze raz gratulacje
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 11 miesiąc temu #550534 przez Dave
Ferittka - jeszcze nic straconego. Czekam na wynik betki. I zaciskam pięchole
Witam nową stareczkę, za którą też zaciska piąchy
Dzieciaki forumowe są przesłodkie, nic tylko wycałować i wyściskać
A ja Wam powiem, że jakieś mnie dziś dziwne sny nawiedziły ( wolę ich nie opowiadać), ale wiem czym to spowodowane. Przecież mój Aniołek na dniach by się narodził. Fakt, że złe myśli odgania każdy ruch Młodego w brzuszku, ale mimo wszystko psycha robi swoje.
Echh..... tak se tylko chciałam wzdechnąć, bo tu zawsze ktoś przytuli.
Ale dobra, nie smutkuję.
Znajdę jakąś fotencję Majosa to Wam wrzucę na poprawę humoru
Witam nową stareczkę, za którą też zaciska piąchy
Dzieciaki forumowe są przesłodkie, nic tylko wycałować i wyściskać
A ja Wam powiem, że jakieś mnie dziś dziwne sny nawiedziły ( wolę ich nie opowiadać), ale wiem czym to spowodowane. Przecież mój Aniołek na dniach by się narodził. Fakt, że złe myśli odgania każdy ruch Młodego w brzuszku, ale mimo wszystko psycha robi swoje.
Echh..... tak se tylko chciałam wzdechnąć, bo tu zawsze ktoś przytuli.
Ale dobra, nie smutkuję.
Znajdę jakąś fotencję Majosa to Wam wrzucę na poprawę humoru
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #550581 przez izula
Cześć dziewczyny
przyszłam się przywitać dawno mnie tu nie było ale w pracy zaraziły mnie i walczyłam z paskudnym przeziębieniem. Potem mnie kaszel dusił a na koniec potworny ból głowy.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. Wam też się uda i zobaczycie te magiczne dwie kreski.
Buziole dla was
przyszłam się przywitać dawno mnie tu nie było ale w pracy zaraziły mnie i walczyłam z paskudnym przeziębieniem. Potem mnie kaszel dusił a na koniec potworny ból głowy.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. Wam też się uda i zobaczycie te magiczne dwie kreski.
Buziole dla was