BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #551090 przez Dave
Ferittka - niech drętwieją, jakoś obiad klecę z tymi piąchami. Zaciskam za Ciebie i basta :P :P

Juz 3min. po 12 - dzwoń po wyniki!!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #551101 przez MoNiaaa
ferritka i jak masz wynik???uz 10 po :ohmy:

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #551116 przez ferritka
nie ma wyników. Pani grzecznie poinformowała że jutro powinny byc bo nie dowieźli z laboratorium.

w sumie wynik niepotrzebny, zalało mnie po kolana i kostki. :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #551118 przez Dave
ol, nol!!!!!!!!!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #551135 przez Mała
Ferritka o nie, aż dziwne że taką wysoką temperaturę masz
11 lata 11 miesiąc temu #551136 przez Mirella
Ferritka nie przyjmuję tego do wiadomości, nie i koniec, potem zwalę na problemy z netem i powiem, że nie widziałam tego posta :P A betę masz tak śmak czy owak odebrać, jasne?

Gabi, zauważyłam kilka razy że się czaisz :lol: ale Ty się kochana nie czaj, Ty się odzywaj do nas, chociaz dzien dobry powiedz :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #551188 przez sylwus136
Hej :)

dziś w nocy myślałam że umrę. Na 99 % to żołądek... wczorej się najadłam tłustego i niezdrowego i to dużo i myślałam ze padnę. Nie spałam do 5,30 bo jak próbowałam zasnąc to budziłam się nie mogąc złapać powietrza, Brakowało mi śliny w ustach...ogolnie masakra. Dopiero po 2 przeciwbólowych wziętych razem przeszło... muszę na dietkę przejść i zobaczyć czy to pomaga i wybrać się przy najbliższej okazji do gastrologa...

Dziękuje wam za rady kochane jesteście. Kąpiele odpadają bo mam prysznic ale muzyka wyciszająca na pewno pomoże, wiecej spokoju, lepszego jedzenia i mam nadzieje ze się polepszy...

Ferrietka o joj kochana... może okres nic nie znaczyć. W sumie trzeba czekać na wyniki. A jeśli nie będą wskazywać fasolki to i tak wiedz że wspaniała i dzielna z Ciebie babka :*

Iwonka trzymam kciuki żeby przestała krew lecieć. Oszczędzaj się :)
11 lata 11 miesiąc temu #551205 przez monisia100100
dziewczyny potrzebuje porady i informacji, czy jak zdecydowałyście sie na dziecko, udałyście się do gin i otrzymałyście od niego skierowanie na komplet badań ( jeżeli tak to na jakie), bo ja mam jakieś wątpliwości co do lekarza. Powiedział mi że narazie to nie ma co sie martwić badaniami tylko wystarczy brać kwas foliowy i to wszystko. wydaje mi się ze chociażby podstawowe badania krwi i moczu przydałyby sie , oraz męczy mnie fakt ze mam kota i też może zrobic badanie na toksoplazmozę.
11 lata 11 miesiąc temu #551216 przez iwonta_kg
Monisia a w którym jestes tygodniu? Badania na toksoplazmoze bedziesz miala napewno. Lekarz nie zawsze daje skierowanie na badania na pierwszej wizycie. Chociaż swoją drogą powinien...
Mi powiedział ze da mi skierowanie na drugiej wizycie ale cos nie moge sie wybrać na nia bo jestem uziemiona w szpitalu... Ale powiedział ze moge sobie zrobić jeśli chcę. :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #551217 przez iwonta_kg
Monisia a w którym jestes tygodniu? Badania na toksoplazmoze bedziesz miala napewno. Lekarz nie zawsze daje skierowanie na badania na pierwszej wizycie. Chociaż swoją drogą powinien...
Mi powiedział ze da mi skierowanie na drugiej wizycie ale cos nie moge sie wybrać na nia bo jestem uziemiona w szpitalu... Ale powiedział ze moge sobie zrobić sama prywatnie jeśli chcę. :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #551221 przez monisia100100
Iwonta_kg dopiero staramy się o małego robaczka, ale tyle sie naczytałam na portalach o badaniach przed zajsciem w ciąże ze do głowy mi przyszło ze mój lekarz to jakis nie odpowiedzialny
11 lata 11 miesiąc temu #551249 przez anoda89
Ferritka a temperature mierzysz dwoma termometrami? Ja mierze jednym. Wieczorem go dokładnie myje i najpierw w pipke a potem pod pachę.

Monisia badania jakie możesz wykonać to morfologia, mocz, cytologia chyba nie ma sensu robić więcej badań bo dopiero zaczynasz starania i nie jesteś po przejściach. Nie nakręcaj się bo jak się chce to nie wychodzi. Wrzuć na luz :)
11 lata 11 miesiąc temu #551270 przez Agusia83
Witam Was..
Ferritka, rozlalo sie juz? Moze to plamienia?

Kurcze, troche mnie dziwia niektore wasze pomiary, bo powinno byc tak, ze tmp. w pochwie winna byc o 0,3 stopnie wyzsza od tej spod pachy...a ta w pupie o 0,5 wyzsza...dlatego dziwia mnie zamienione proporjce...

Ja nadal uwazam, ze termometry rteciowe sa najlepsze, choc zostaly wycofane ze sprzedazy, najlepiej potrafia wyznaczyc temp. czlowieka...

Kurcze, a ja sie nie moge doczukac fotek maluchow, gdzie sa?

Widzialam piekna krolewne Inso :laugh: Sliczna jest, dla takich widokow warto cierpiec, prawda Inso?

Iwonta...Ty sie nie denerwuj, nie rozkminiaj czy wyjdziesz czy nie...lez grzecznie jak karza, a za niedlugo zobaczysz taka piekna buziunie, jak wszystkie dzieciaczki staraszkowe :laugh:

Sylwia, co to sie dzialo w nocy/Cholera, nie dobrze masz z tym oddechem..a probowalas juz dac wiecej poduszek pod glowe?

Gosiak, nie wierzylam, ze dodalas swoj wpis tak wczesnie :silly: ranny ptaszek sie z Ciebie robi?

Mirellka, jak sie dzis czujesz?

Witam nowe panie staraczkowe :lol:

Usmialam sie z wierszyka :lol: swietny
11 lata 11 miesiąc temu #551285 przez sylwus136
Agusia próbowałam z poduszkami. Ja w ogole mam ich masę w łóżko bo około 6 sztuk ale ja kocham poduszki i spać bez nich nie umiem.
11 lata 11 miesiąc temu #551289 przez Agusia83
Ale od zoladka mialabys takie dusznosci? Moze to byla zgaga?...ja przy zgadze nie moge oddychac i czuje jakby mi kregoslup wyrywali lomem...juz dawno powinnam zrobic gastro....
Moze Ty rowniez?
Kurcze, albo to na tle alergicznym? nerwowym?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia