BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #550806 przez sylwus136
ja mam Netie i na szczęście do 20 mega nielimitowany wiec mogę robić co mi się podoba :P

A słucham i może się wciągne kto wie :)

Dobranoc Mirelko :)
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550807 przez Marta M
Artek i Majos jesteście super :kiss: :kiss:

kurcze jutro chyba nie będę miała jak wejść i muszę na betę ferritki czekać do środy, ehhh :huh: ferritka powodzenia :kiss: :kiss: :kiss: trzymam mooooooooooocno :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #550816 przez gosia28
Gosia2712 daj znać jak po wizycie?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #550819 przez gosiak
Godzina 6 a gosiak juz po śniadaniu, no nie wolne a ja jucz na nogach, musze to u kalendarza zapisać :ohmy:

Sylwuś być może te Twoje bóle serducha to mogą być od żołądka...ja jak miałam atak bóli żołądka to od razu mi też ekg strzelili czy aby to na pewno żołądek, czyli na odwrót też może być, wydaje sie ze boli to a wychodzi drugie...no ale u mnie serducho oki a na żołądku helikobakter i dla tego mam te bóle :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550820 przez mesy
gosiak patrzę i nie wierzę :P to na pewno ty ? hehehe

Witam nowe staraczki ;)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550826 przez missyy
gosiak napisał:

Witaj missyy, od stycznia sie starasz i już świrujesz? Kochana życzę Ci żebyś jak najszybciej ujżała II kreseczki, ale nie nastawiaj się że od razu hop siup i się uda (choć bywa i tak) nie daj się zwariować ;)

Wiem, wiem, głupol jestem :P Marze o dziecku już od roku i to pewnie dlatego. Zawsze przez coś odkładaliśmy starania na później. Hormony zaczęły mi buzować na widok innych dzieci więc nie będę dłużej czekać. Teraz albo nigdy!

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
11 lata 11 miesiąc temu #550836 przez mesy
missyy napisał:

gosiak napisał:

Witaj missyy, od stycznia sie starasz i już świrujesz? Kochana życzę Ci żebyś jak najszybciej ujżała II kreseczki, ale nie nastawiaj się że od razu hop siup i się uda (choć bywa i tak) nie daj się zwariować ;)

Wiem, wiem, głupol jestem :P Marze o dziecku już od roku i to pewnie dlatego. Zawsze przez coś odkładaliśmy starania na później. Hormony zaczęły mi buzować na widok innych dzieci więc nie będę dłużej czekać. Teraz albo nigdy!

Mi już hormony buzują 2 lata na widok innych dzieci hehehe życzę ci szybkich II kreseczek ;)
11 lata 11 miesiąc temu #550838 przez Ingrid29
Gosiak o 6 00 normalnie trzeba w kominie zapisać.
Ja dziś zwariowaną noc miałam Artek przez ten kaszel i katar spać nie może i bujałam się razem z nim po chacie od 1 do 4 rano - a ręce i kręgosłup m odpadają, bo to juz 9 kg dziciny.

Dzięki serduszka moje za komplementy.

Witaj missy w gronie staraczek :) Oj będziesz mi się przez ten nick teraz z mesy myliła.

Co ja miałam napisać. E jak wrócimy do zdrowia, to będę częściej się odzywać jakos tak z ładem, a nie z doskoku.

A przypomniało mi się zaczęłam czytać Dotyk Crossa i powiem Wam wciąga i podoba mi się ( podobne do Greya ale inne, ale Gideon już mnie powalił i teraz nie wiem którego wybrać, bo już sobie stworzyłam dwa portrety nieokrzesanych i tajemniczych mężczyzn). Powiem warto poczytać. Zaczęłam wcześniej te kolor, ale jakoś mi się nie spodobały, stanęłam na 40 stron i na razie sobie odpuszczę.
11 lata 11 miesiąc temu #550874 przez iwonta_kg
Jak przyszłam na oddzial to leżały same strasze panie ktore są w szpitalu z powodu nie trzymania moczu a teraz jak jestem tu ponad tydzień to oddzial jest wypełniony młodymi dziewczynami ktore krwawia w ciąży! To jakas anarchia! Nie wiem czy to zarazliwe czy co. Az przerażające jest to. A na położnictwie? Same panie w wielkimi brzuchami po 40... Powaga!!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #550877 przez iwonta_kg
Znowu mam prosbe o przeczytanie tekstu pod moim suwaczkiem bo go nie dowidzę;) taki on maluchny;) to już 10 tydzień!:) ale czas leci... Niedawno byl 5 jak bylam na rozpoznaniu ciąży...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #550878 przez gosiak
Mesy no jak nie ja jak ja :lol: a jak tam działasz? Bo ja jucz mam wolne :lol: co ja z tak długim dniem zrobie :unsure: haha wim wypsiątam bo we sobote nietopera wpada to pewnie będzie świecić laponami po kątach :S :silly:

Ingrid to masz już co dźwigać, oj zdróweczka dla Artka co byście odpoczeli po tych nieprzespanych nocach :kiss:

Iwonta pod suwakiem pisze:

W 10 tc dziecko jest mniej narażone na wystąpienie wad wrodzonych, które zwykle ujawniają się w ciągu pierwszych dziewięciu tygodni ciąży. To ważny...

I dalej urwany jakby tekst :S

A z tymi krwawieniami we wczesnej ciąży to jakaś plaga, aż strach zachodzić...ja chyba jak zajdę to do połowy będę leżeć :S :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #550887 przez anoda89
Hejka :)

Iwonta ja znam osobiście 4 dziewczyny które w ciąży miały krwawienia i jedna krwiaka ale bez plamień. Sama się zmagałam z tym cholerstwem do 18 tc. Co ile robią Ci USG??

No ja też zaczęłam wczoraj czytać Dotyk Crossa i chyba będzie się podobać :)

No i relacja z dzisiejszego mierzenia. Dopochwowo 36,8 a pod pachą 36,7 więc różnica żadna.
11 lata 11 miesiąc temu #550890 przez mesy
gosiak napisał:

Mesy no jak nie ja jak ja :lol: a jak tam działasz? Bo ja jucz mam wolne :lol: co ja z tak długim dniem zrobie :unsure: haha wim wypsiątam bo we sobote nietopera wpada to pewnie będzie świecić laponami po kątach :S :silly:

Ingrid to masz już co dźwigać, oj zdróweczka dla Artka co byście odpoczeli po tych nieprzespanych nocach :kiss:

Iwonta pod suwakiem pisze:

W 10 tc dziecko jest mniej narażone na wystąpienie wad wrodzonych, które zwykle ujawniają się w ciągu pierwszych dziewięciu tygodni ciąży. To ważny...

I dalej urwany jakby tekst :S

A z tymi krwawieniami we wczesnej ciąży to jakaś plaga, aż strach zachodzić...ja chyba jak zajdę to do połowy będę leżeć :S :(

Ta właśnie wróciłam i za 30 min biorę się do roboty :lol: na szczęście dziś dostałam lepszejsze :lol:

haha ja jutro będę się krzątać z kąta w kąt :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #550895 przez gosiak
Mesy. :lol: ja po południu już raczej będę miała co robić :blink: także do wieczora bede walczyć :silly: a się zastanawiam czy wolnego przedpołudnia nie wykorzystać i wyskoczyć se humora poprawić, ale z drugiej strony taka pogoda ze dupy mi się nie chce ruszać :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #550899 przez iwonta_kg
Anoda jutro będę miała usg. Może mnie puszczą do domu bo przestało lecieć ale boje sie cieszyć żeby ta radość nie była zbyt wczesna...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka