- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
kurcze jutro chyba nie będę miała jak wejść i muszę na betę ferritki czekać do środy, ehhh ferritka powodzenia trzymam mooooooooooocno
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Sylwuś być może te Twoje bóle serducha to mogą być od żołądka...ja jak miałam atak bóli żołądka to od razu mi też ekg strzelili czy aby to na pewno żołądek, czyli na odwrót też może być, wydaje sie ze boli to a wychodzi drugie...no ale u mnie serducho oki a na żołądku helikobakter i dla tego mam te bóle
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Witaj missyy, od stycznia sie starasz i już świrujesz? Kochana życzę Ci żebyś jak najszybciej ujżała II kreseczki, ale nie nastawiaj się że od razu hop siup i się uda (choć bywa i tak) nie daj się zwariować
Wiem, wiem, głupol jestem Marze o dziecku już od roku i to pewnie dlatego. Zawsze przez coś odkładaliśmy starania na później. Hormony zaczęły mi buzować na widok innych dzieci więc nie będę dłużej czekać. Teraz albo nigdy!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosiak napisał:
Witaj missyy, od stycznia sie starasz i już świrujesz? Kochana życzę Ci żebyś jak najszybciej ujżała II kreseczki, ale nie nastawiaj się że od razu hop siup i się uda (choć bywa i tak) nie daj się zwariować
Wiem, wiem, głupol jestem Marze o dziecku już od roku i to pewnie dlatego. Zawsze przez coś odkładaliśmy starania na później. Hormony zaczęły mi buzować na widok innych dzieci więc nie będę dłużej czekać. Teraz albo nigdy!
Mi już hormony buzują 2 lata na widok innych dzieci hehehe życzę ci szybkich II kreseczek
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja dziś zwariowaną noc miałam Artek przez ten kaszel i katar spać nie może i bujałam się razem z nim po chacie od 1 do 4 rano - a ręce i kręgosłup m odpadają, bo to juz 9 kg dziciny.
Dzięki serduszka moje za komplementy.
Witaj missy w gronie staraczek Oj będziesz mi się przez ten nick teraz z mesy myliła.
Co ja miałam napisać. E jak wrócimy do zdrowia, to będę częściej się odzywać jakos tak z ładem, a nie z doskoku.
A przypomniało mi się zaczęłam czytać Dotyk Crossa i powiem Wam wciąga i podoba mi się ( podobne do Greya ale inne, ale Gideon już mnie powalił i teraz nie wiem którego wybrać, bo już sobie stworzyłam dwa portrety nieokrzesanych i tajemniczych mężczyzn). Powiem warto poczytać. Zaczęłam wcześniej te kolor, ale jakoś mi się nie spodobały, stanęłam na 40 stron i na razie sobie odpuszczę.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Ingrid to masz już co dźwigać, oj zdróweczka dla Artka co byście odpoczeli po tych nieprzespanych nocach
Iwonta pod suwakiem pisze:
W 10 tc dziecko jest mniej narażone na wystąpienie wad wrodzonych, które zwykle ujawniają się w ciągu pierwszych dziewięciu tygodni ciąży. To ważny...
I dalej urwany jakby tekst
A z tymi krwawieniami we wczesnej ciąży to jakaś plaga, aż strach zachodzić...ja chyba jak zajdę to do połowy będę leżeć
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Iwonta ja znam osobiście 4 dziewczyny które w ciąży miały krwawienia i jedna krwiaka ale bez plamień. Sama się zmagałam z tym cholerstwem do 18 tc. Co ile robią Ci USG??
No ja też zaczęłam wczoraj czytać Dotyk Crossa i chyba będzie się podobać
No i relacja z dzisiejszego mierzenia. Dopochwowo 36,8 a pod pachą 36,7 więc różnica żadna.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy no jak nie ja jak ja a jak tam działasz? Bo ja jucz mam wolne co ja z tak długim dniem zrobie haha wim wypsiątam bo we sobote nietopera wpada to pewnie będzie świecić laponami po kątach
Ingrid to masz już co dźwigać, oj zdróweczka dla Artka co byście odpoczeli po tych nieprzespanych nocach
Iwonta pod suwakiem pisze:
W 10 tc dziecko jest mniej narażone na wystąpienie wad wrodzonych, które zwykle ujawniają się w ciągu pierwszych dziewięciu tygodni ciąży. To ważny...
I dalej urwany jakby tekst
A z tymi krwawieniami we wczesnej ciąży to jakaś plaga, aż strach zachodzić...ja chyba jak zajdę to do połowy będę leżeć
Ta właśnie wróciłam i za 30 min biorę się do roboty na szczęście dziś dostałam lepszejsze
haha ja jutro będę się krzątać z kąta w kąt
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa