- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553430 przez anoda89
Mirella dobre No ta ja dzisiaj już za pączki podziękuje
Ferritka mój mąż się zawsze wkręca jak mówię mu "wiem bo widziałam" albo "przecież...mi mówiła" zawsze się wkręca i nie ma bata żeby się do winy przyznał
Możliwe że synuś chciał coś przekazać.
Ostatnio mam taką chcice a ostatnio taką miałam w ciąży na samym początku ale raczej to odpada i chyba to zasługa Szarego
To prawda że człowiek przyciąga myślami wszystko co złe. U mnie się sprawdziło nie raz i trzeba dać na luz. Zobaczcie kobiety które w ciąży piją, ćpają rodzą zdrowe dzieci w ciąży nie mają żadnych komplikacji a takiej co chucha i dmuch na siebie zawsze się coś przytrafi dlatego: MNIEJ WYJEBANE A BĘDZIE CI DANE
Ferritka mój mąż się zawsze wkręca jak mówię mu "wiem bo widziałam" albo "przecież...mi mówiła" zawsze się wkręca i nie ma bata żeby się do winy przyznał
Możliwe że synuś chciał coś przekazać.
Ostatnio mam taką chcice a ostatnio taką miałam w ciąży na samym początku ale raczej to odpada i chyba to zasługa Szarego
To prawda że człowiek przyciąga myślami wszystko co złe. U mnie się sprawdziło nie raz i trzeba dać na luz. Zobaczcie kobiety które w ciąży piją, ćpają rodzą zdrowe dzieci w ciąży nie mają żadnych komplikacji a takiej co chucha i dmuch na siebie zawsze się coś przytrafi dlatego: MNIEJ WYJEBANE A BĘDZIE CI DANE
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez anoda89.
Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #553442 przez iwonta_kg
ferritka napisał:
A ja przepraszam do ktorych należę bo sie pogubilam?????
dlatego mówimy, że same się nakręcają zamiast się cieszyć... ale no cóż niech sobie tam piszą co chcą jak chcą mieć miano wrześniiowej depresji to oki )
my tu mamy na staraczkach swoje wrześniówki, które kochamy a obce niech się dołują.
A ja przepraszam do ktorych należę bo sie pogubilam?????
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553444 przez ferritka
miejmy więc nadzieje że wrzesień 2013 się rozpogodzi i też bedą miały fajowską paczkę.
tak mnie teraz naszło, że tak czy inaczej spotkałybyśmy sie tu z Anodą i Inso
kurcze blaszka, znowu coś sypie, ale patrzę i mnie sie zda, że to z deszczem ;/ a już było tak wiosennie. Kupie sobie też takie małe fioletowe w doniczce, co to tylko na wiosne jest razem z żonkilami, hmmmm ;]
ej Iwonka, ale zadajesz głupie pytania, chyba poważnie Ci szpitla nie służy.. TY JESTEŚ NASZA STARACZKOWA!!!!
tak mnie teraz naszło, że tak czy inaczej spotkałybyśmy sie tu z Anodą i Inso
kurcze blaszka, znowu coś sypie, ale patrzę i mnie sie zda, że to z deszczem ;/ a już było tak wiosennie. Kupie sobie też takie małe fioletowe w doniczce, co to tylko na wiosne jest razem z żonkilami, hmmmm ;]
ej Iwonka, ale zadajesz głupie pytania, chyba poważnie Ci szpitla nie służy.. TY JESTEŚ NASZA STARACZKOWA!!!!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #553504 przez MoNiaaa
ALE IMPRA A JA MUSIALAM SIE WYMELDOWAC
moj M zawsze kapa okupuje...chyba musze z ttymn porzadek zrobic
ferritka mojej Julce wpadla w ucho twoja muza i zaczela tanczyc i tylkiem wymachiwac
i te twoje paczusie bardzo smakowite ja juz jednego zpalaszowalam i ochota na drugiego kusi
Anoda synus pewnie przyszedl ci powiedziec ze jest mu dobrze i czuwa nad toba idz na cmentzarz i zapal swieczke i sie pomodl
nei wiem jak u was ale u mnie przez noc taka zima przyszla ze szok a juz wiosne czulam w kosciach
iwonka ty nasza jestes nie riozumiem twoich watpliwosci!!!!!!
moj M zawsze kapa okupuje...chyba musze z ttymn porzadek zrobic
ferritka mojej Julce wpadla w ucho twoja muza i zaczela tanczyc i tylkiem wymachiwac
i te twoje paczusie bardzo smakowite ja juz jednego zpalaszowalam i ochota na drugiego kusi
Anoda synus pewnie przyszedl ci powiedziec ze jest mu dobrze i czuwa nad toba idz na cmentzarz i zapal swieczke i sie pomodl
nei wiem jak u was ale u mnie przez noc taka zima przyszla ze szok a juz wiosne czulam w kosciach
iwonka ty nasza jestes nie riozumiem twoich watpliwosci!!!!!!
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu #553547 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Oj kochane Wy moje, ale mi sie Wasza impra podobała, ale ja wieczorami nie mam czasu z Wami siedzieć, a tu zawsze tak wesoło ... (Jaki żal... - tekst mojego dziecka
Studentka Ja uwielbiam drineczki , takie kombinowane, ten z truskawkami musi być pychotka! Ja zasmakowałam w mohito, nawet mięte mam w ogródku specjalnie do drtinków Do grila jak zanalazł
Iwonuś Jesteś NASZA Wszystkie się tu o Ciebie martwimy, pytamy jak Ciebie nie ma i do pionu stawiamy jak sie dołkujesz Ty pierwsza zauważyłaś ze wrześniówki przesadzają, pamiętasz? Ale ja też z tych panikar, więc pewnie będeę taka sama Takze z góry zapowiadam zeby mnie stawiać do pionu, choćby fest bolało!
A ja mam dzis trzesące się łapy bo mój tata wyszedł na własne życzenie ze szpitala, nie jest jedszcze doleczony, więc nie wiem co bedzi... Ech.. takie przepisy ze ze szpitala psychiatrycznego mozna wyjść na własne zyczenie, to jest chore nie uważacie... No niby nie jest z nim najgorzej, a le uważam ze jeszcze troche czasu potrzebowałby zeby zrozumieć chorobę, pogadać z tymi psychologami, jak sobie z tym radzi, a tu klops! No ale umóiłąm go już prywatnie do psychiatry na dziś wieczorem... Kurcze myslałamże jeszcze troche wytrzyma, no ale cóż...
Ajłonka Witaj, ściskam Cię i Franusia, ale tak bez foty zawitałaś... Oj nie ładnie!
Studentka Ja uwielbiam drineczki , takie kombinowane, ten z truskawkami musi być pychotka! Ja zasmakowałam w mohito, nawet mięte mam w ogródku specjalnie do drtinków Do grila jak zanalazł
Iwonuś Jesteś NASZA Wszystkie się tu o Ciebie martwimy, pytamy jak Ciebie nie ma i do pionu stawiamy jak sie dołkujesz Ty pierwsza zauważyłaś ze wrześniówki przesadzają, pamiętasz? Ale ja też z tych panikar, więc pewnie będeę taka sama Takze z góry zapowiadam zeby mnie stawiać do pionu, choćby fest bolało!
A ja mam dzis trzesące się łapy bo mój tata wyszedł na własne życzenie ze szpitala, nie jest jedszcze doleczony, więc nie wiem co bedzi... Ech.. takie przepisy ze ze szpitala psychiatrycznego mozna wyjść na własne zyczenie, to jest chore nie uważacie... No niby nie jest z nim najgorzej, a le uważam ze jeszcze troche czasu potrzebowałby zeby zrozumieć chorobę, pogadać z tymi psychologami, jak sobie z tym radzi, a tu klops! No ale umóiłąm go już prywatnie do psychiatry na dziś wieczorem... Kurcze myslałamże jeszcze troche wytrzyma, no ale cóż...
Ajłonka Witaj, ściskam Cię i Franusia, ale tak bez foty zawitałaś... Oj nie ładnie!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553554 przez ferritka
gosia28 napisał:
właśnie hiacynt już wyrośnięty kupie, mam nadzieje że synuś mi go nie zje...bo żonkile go kuszą ale póki co tylko koło nich siedz, łapką sprawdza czy wilgotność w nich odpowiednia ) mój mały rudy florysta
a tu macie świętego Leona
Emka, jakby z Tatą było bardzo źle to by go raczej nie puścili, nawet na własne zyczenie- tak mi sie wydaje przynajmniej. Taki czas jest depresyjny, słońca nie ma, pogoda do du*y.. zobaczysz Tata w domu szybko się pozbiera, bedzie dobrze
ale sypnęło. aż oczy przetarłam z rana czy aby dobrze widzę. 10 cm śniegu, a ja wypatrywałam wiosennych symptomów.
ferritka czyżby miał wyrosnąć Ci w doniczce hiacynt?
Anoda
właśnie hiacynt już wyrośnięty kupie, mam nadzieje że synuś mi go nie zje...bo żonkile go kuszą ale póki co tylko koło nich siedz, łapką sprawdza czy wilgotność w nich odpowiednia ) mój mały rudy florysta
a tu macie świętego Leona
Emka, jakby z Tatą było bardzo źle to by go raczej nie puścili, nawet na własne zyczenie- tak mi sie wydaje przynajmniej. Taki czas jest depresyjny, słońca nie ma, pogoda do du*y.. zobaczysz Tata w domu szybko się pozbiera, bedzie dobrze
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #553578 przez ferritka
wracajcie bezpiecznie Pani
Anoda, to ja sie też kawusią uraczę, pączusie -pieszczusie przytulę po południu dopiero, ale już skalpel mam za sobą a na fb Ewka mówi że dzisiaj można przytulić pieszczoszka bez wyrzutów
a teraz Wam coś napiszę - i to nie są omamy... wiecie że odkąd się rozlałam i ćwicze dzisiaj 3 dzień w sumie to mi spadło : z talii prawie 2 centy, z cyca prawie 1,5centa!!! czujecie! zawsze przed @ się rosło ale o 2 centy i 1,5!! masakra!!!
Anoda, to ja sie też kawusią uraczę, pączusie -pieszczusie przytulę po południu dopiero, ale już skalpel mam za sobą a na fb Ewka mówi że dzisiaj można przytulić pieszczoszka bez wyrzutów
a teraz Wam coś napiszę - i to nie są omamy... wiecie że odkąd się rozlałam i ćwicze dzisiaj 3 dzień w sumie to mi spadło : z talii prawie 2 centy, z cyca prawie 1,5centa!!! czujecie! zawsze przed @ się rosło ale o 2 centy i 1,5!! masakra!!!
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #553620 przez ferritka
Mirella napisał:
no ja ja ale latam jak pije % to ja wczoraj te 1,5centa z cycków wysikałam!!!! ale czad
Ferritka, bo przed @ sie woda w organizmie zatrzymuje, a teraz ją wydaliłaś to nie Ty mówiłas wczoraj że do łazienki często latasz???
no ja ja ale latam jak pije % to ja wczoraj te 1,5centa z cycków wysikałam!!!! ale czad