BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553430 przez anoda89
Mirella dobre :laugh: No ta ja dzisiaj już za pączki podziękuje :woohoo:

Ferritka mój mąż się zawsze wkręca jak mówię mu "wiem bo widziałam" albo "przecież...mi mówiła" zawsze się wkręca i nie ma bata żeby się do winy przyznał :silly:

Możliwe że synuś chciał coś przekazać.

Ostatnio mam taką chcice a ostatnio taką miałam w ciąży na samym początku ale raczej to odpada i chyba to zasługa Szarego :lol:

To prawda że człowiek przyciąga myślami wszystko co złe. U mnie się sprawdziło nie raz i trzeba dać na luz. Zobaczcie kobiety które w ciąży piją, ćpają rodzą zdrowe dzieci w ciąży nie mają żadnych komplikacji a takiej co chucha i dmuch na siebie zawsze się coś przytrafi dlatego: MNIEJ WYJEBANE A BĘDZIE CI DANE
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #553442 przez iwonta_kg
ferritka napisał:

dlatego mówimy, że same się nakręcają zamiast się cieszyć... ale no cóż niech sobie tam piszą co chcą jak chcą mieć miano wrześniiowej depresji to oki :))
my tu mamy na staraczkach swoje wrześniówki, które kochamy a obce niech się dołują.

A ja przepraszam do ktorych należę bo sie pogubilam?????

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553444 przez ferritka
miejmy więc nadzieje że wrzesień 2013 się rozpogodzi i też bedą miały fajowską paczkę.

tak mnie teraz naszło, że tak czy inaczej spotkałybyśmy sie tu z Anodą i Inso :cheer:

kurcze blaszka, znowu coś sypie, ale patrzę i mnie sie zda, że to z deszczem ;/ a już było tak wiosennie. Kupie sobie też takie małe fioletowe w doniczce, co to tylko na wiosne jest razem z żonkilami, hmmmm ;]

ej Iwonka, ale zadajesz głupie pytania, chyba poważnie Ci szpitla nie służy.. TY JESTEŚ NASZA STARACZKOWA!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #553504 przez MoNiaaa
ALE IMPRA A JA MUSIALAM SIE WYMELDOWAC
moj M zawsze kapa okupuje...chyba musze z ttymn porzadek zrobic :P

ferritka mojej Julce wpadla w ucho twoja muza i zaczela tanczyc i tylkiem wymachiwac :side:
i te twoje paczusie bardzo smakowite ja juz jednego zpalaszowalam i ochota na drugiego kusi :blush:

Anoda :kiss: :kiss: synus pewnie przyszedl ci powiedziec ze jest mu dobrze i czuwa nad toba :kiss: idz na cmentzarz i zapal swieczke i sie pomodl :kiss:

nei wiem jak u was ale u mnie przez noc taka zima przyszla ze szok :ohmy: :ohmy: :ohmy: a juz wiosne czulam w kosciach :angry:

iwonka ty nasza jestes nie riozumiem twoich watpliwosci!!!!!!

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #553509 przez gosia28
ale sypnęło. aż oczy przetarłam z rana czy aby dobrze widzę. 10 cm śniegu, a ja wypatrywałam wiosennych symptomów.

ferritka czyżby miał wyrosnąć Ci w doniczce hiacynt?

Anoda :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #553528 przez iwonta_kg
Dzieki... :kiss: Czuje sie strasznie samotnie w tym szpitalu co sie dziwić że palma mi odbija...

Kocham Was!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

11 lata 11 miesiąc temu #553537 przez gosia28
Iwonta zjedz pączka, weź gazetkę, a najlepiej fajną książkę i głowa do góry :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #553547 przez emka
Oj kochane Wy moje, ale mi sie Wasza impra podobała, ale ja wieczorami nie mam czasu z Wami siedzieć, a tu zawsze tak wesoło ... (Jaki żal... - tekst mojego dziecka :)

Studentka Ja uwielbiam drineczki , takie kombinowane, ten z truskawkami musi być pychotka! Ja zasmakowałam w mohito, nawet mięte mam w ogródku specjalnie do drtinków :) Do grila jak zanalazł :)
Iwonuś Jesteś NASZA :) :kiss: :kiss: :kiss: Wszystkie się tu o Ciebie martwimy, pytamy jak Ciebie nie ma i do pionu stawiamy jak sie dołkujesz :) Ty pierwsza zauważyłaś ze wrześniówki przesadzają, pamiętasz? Ale ja też z tych panikar, więc pewnie będeę taka sama :( Takze z góry zapowiadam zeby mnie stawiać do pionu, choćby fest bolało! :silly:

A ja mam dzis trzesące się łapy bo mój tata wyszedł na własne życzenie ze szpitala, nie jest jedszcze doleczony, więc nie wiem co bedzi... Ech.. takie przepisy ze ze szpitala psychiatrycznego mozna wyjść na własne zyczenie, to jest chore nie uważacie... No niby nie jest z nim najgorzej, a le uważam ze jeszcze troche czasu potrzebowałby zeby zrozumieć chorobę, pogadać z tymi psychologami, jak sobie z tym radzi, a tu klops! No ale umóiłąm go już prywatnie do psychiatry na dziś wieczorem... Kurcze myslałamże jeszcze troche wytrzyma, no ale cóż... ;)

Ajłonka Witaj, ściskam Cię i Franusia, ale tak bez foty zawitałaś... Oj nie ładnie!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553554 przez ferritka
gosia28 napisał:

ale sypnęło. aż oczy przetarłam z rana czy aby dobrze widzę. 10 cm śniegu, a ja wypatrywałam wiosennych symptomów.

ferritka czyżby miał wyrosnąć Ci w doniczce hiacynt?

Anoda :kiss: :kiss: :kiss:

właśnie hiacynt B) już wyrośnięty kupie, mam nadzieje że synuś mi go nie zje...bo żonkile go kuszą ale póki co tylko koło nich siedz, łapką sprawdza czy wilgotność w nich odpowiednia :)) mój mały rudy florysta
a tu macie świętego Leona B) :lol:

Emka, jakby z Tatą było bardzo źle to by go raczej nie puścili, nawet na własne zyczenie- tak mi sie wydaje przynajmniej. Taki czas jest depresyjny, słońca nie ma, pogoda do du*y.. zobaczysz Tata w domu szybko się pozbiera, bedzie dobrze :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553555 przez anoda89
Ferritka widocznie dane było nam się spotkać.

Monia na cmentarz jeżdżę codziennie, nie potrafię inaczej.

Iwonta wyjdziesz że szpitala to pójdziesz na cmentarz się pomodlić a tym czasem poproś męża żeby zapalił świeczkę za Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:

Smacznego!!!
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #553571 przez pani_p
Hej dziołszki :-* dobrze, że kaca dzisiaj nie ma :-D tu na wschodzie też sypnęło i bialutko jest. Mam nadzieję, że mocno sypać bo my po południu w podróż do domu wyruszamy.

Anoda :kiss:

Miłego dnia :-*
11 lata 11 miesiąc temu #553578 przez ferritka
wracajcie bezpiecznie Pani :) :)

Anoda, to ja sie też kawusią uraczę, pączusie -pieszczusie przytulę po południu dopiero, ale już skalpel mam za sobą a na fb Ewka mówi że dzisiaj można przytulić pieszczoszka bez wyrzutów B) B)

a teraz Wam coś napiszę - i to nie są omamy... wiecie że odkąd się rozlałam i ćwicze dzisiaj 3 dzień w sumie to mi spadło : z talii prawie 2 centy, z cyca prawie 1,5centa!!! :ohmy: czujecie! zawsze przed @ się rosło ale o 2 centy i 1,5!! masakra!!!

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #553611 przez iwonta_kg
Czekam na rodzicow bo maja mi podrzucic paczkę z faworkami i pączkami:) umieram z głodu...

11 lata 11 miesiąc temu #553613 przez Mirella
Ferritka, bo przed @ sie woda w organizmie zatrzymuje, a teraz ją wydaliłaś :lol: to nie Ty mówiłas wczoraj że do łazienki często latasz???
11 lata 11 miesiąc temu #553620 przez ferritka
Mirella napisał:

Ferritka, bo przed @ sie woda w organizmie zatrzymuje, a teraz ją wydaliłaś :lol: to nie Ty mówiłas wczoraj że do łazienki często latasz???

no ja ja ale latam jak pije % :blush: to ja wczoraj te 1,5centa z cycków wysikałam!!!! B) ale czad :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka