BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #585055 przez bidol
kofane moje - wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet - i tuzin fasolek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra - z czystym sumieniem polecam tą firmę- ubranka super jakości a przede wszystkim miękkie i wygodne- no i piękne :cheer: no i gratulacje córeczek :kiss:
www.next.co.uk/girls/newborn-girls

a kto mnie polubi??
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585059 przez nefretete666
to ja tez wam dam namiar na mnie tu na 5 min
11 lata 10 miesiąc temu #585060 przez bidol
dodałam :)
11 lata 10 miesiąc temu #585062 przez sylwus136
nefre zapro wsłane :)
11 lata 10 miesiąc temu #585064 przez madziaska
ferritka napisał:

kufa, zauważyłyście, że w piątek nigdy nic w tv nie leci :dry: A mi każe jakiś film o ostatnich dniach hitlera zaglądac :dry:
a spać mnie się wcale nie kce :dry:

Madziasku, no to kopsnij namiar :blush: :blush:

Na PM wyslalam ;)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585065 przez nefretete666
sylwus nie widze"/ sorry ze tak nie odpisuje na to o czym gadalyscie ale mam mega doła dzis,martwie sie ze decyzja o kolejnej fasolce byla pochopna i ze nie dam sobie rady z dziecmi z tak mala roznica wieku...
Ok juz mam i mam jeszcze od Ani Ł ktora to>? przyznac sie ehhe
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585067 przez ferritka
Nefre, kurka rurka...obawy są normalne, to najbardziej normalna reakcja. Mówię Ci. spokojnie nie wpadaj tylko w panike a sama zobaczysz, że lepiej nie mogliście wycelować jak teraz właśnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosia, ale nie skakałaś na klate :lol: B)
kcesz jeżyka?? :lol: no tylko nie wiem czy możemy go tak nadużywać bezkarnie, hmmm ale w sumie dzień kobiet dziś :blink: wskakuj Kochana na jeża, jest Twój na 2 minutki :lol:

nie wiem która to bidol jest :dry: :blush: chodzę,szukam hmmm jak slepy w tłumie :S help :lol: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #585068 przez Mirella
Nefretete wrzuc na luz, albo przyjdź na mamusie 2009 i pogadaj z dziewczynami, tylko licz się z tym że tam mały ruch i na odpowiedź poczekasz, ale kilka dziewczyn ma dzieci z małą różnicą wieku i nie narzekają :)
11 lata 10 miesiąc temu #585070 przez nefretete666
Czytalam róże fora ale jakos mnei strach oblecial kurde:/ moj maz mnie za to uspokaja ze kuba nie bedzie za 8 mies przeciez taki jak jest teraz i bedzie o wiele bradziej samodzielny i w sumie to racja
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585072 przez sylwus136
Nefre zaakceptowałaś mnie :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nie martw się kochana dasz sobie radę
Na początku zawsze jest strach
Pożniej zobaczysz za X lat jak to fajnie że miałaś dzieciaczki z tak małą różnicą wieku, że masz już je odchowane i teraz możesz robić to co chcesz :) Będzie dobrze
11 lata 10 miesiąc temu #585073 przez ferritka
nefretete666 napisał:

Czytalam róże fora ale jakos mnei strach oblecial kurde:/ moj maz mnie za to uspokaja ze kuba nie bedzie za 8 mies przeciez taki jak jest teraz i bedzie o wiele bradziej samodzielny i w sumie to racja

bardzo mądrze małż mówi :lol: :lol: :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585074 przez gosiak
madziaska napisał:

gosiak napisał:

Studentka odrazu Cię poznałam :) ferri po kocie się skapłam i małą też poznałam :lol: dzięki za zapro ;) ktoś się pytał czy tam się przenosimy, absolutnie tu zostajemy a fejs to tylko byśmy na siebie się polukały ;)

Miłego ;)

Gosiaku, no ja sie martwilam, ze tam sie przenosicie. A tak wogole, jako stare kulezanki tez moglabys mnie zaprosic ;)

Madziasku :kiss: jaszka "stara " kuleżanko

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #585075 przez Mirella
Ma rację, po pierwsze Kuba będzie deczko mądrzejszy, po drugie małe dziecko na początku pozostawia dużo swobody, nie ma się co oszukiwać. Tak naprawdę najgorszy czas z dzieckiem to masz teraz, ale to się za rok skończy, a jak drugie dziecko wejdzie w ten okres, to Kuba już będzie miał trzy lata i będzie już pomocny, choćby zawoła jak się coś będzie działo. Ja widzę że Duśka już od długiego czasu jest gotowa na rodzeństwo, tylko rodzeństwu się jakoś nie spieszy ;)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585077 przez sylka
Kobietki Wy tu dobrze obeznane z kosmetykami i innymi mazidłami :) Polećcie mi jakiś dobry korektor pod oczy by ukryć cienie pod oczami. Mam takie śmiechem-żartem chyba w spadku po babci :P Nie mogę sobie jakoś dobrać takiego dobrze kryjącego.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
11 lata 10 miesiąc temu #585079 przez gosia28
ferri jeżyka to ja miałam już obiecanego od Mirelli ;)

skoki były oj były pach pach aż cielsko czerwone heh, śmiechu śmiechu ale sauna dała mi radę. Byłam twarda sztuka, nie wyszłam przed czasem :S

Nefretete dasz radę. Mój brat ma dzieciaki rok po roku. Ciężko im bywało ale teraz chłopaki jak bliźniaki.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia