- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #611583 przez anoda89
Ferri nie wiem muszę się najpierw z drugim lekarzem skontaktować i umówić na wizytę. Dzwoniłam do swojego gina dał mi namiar na doktorka który zrobi mi histeroskopie. Już mnie kurwica bierze za przeproszeniem i na łeb się rzuca bo już bym chciała, dobrze się czuje tylko mi cesarka wszystko popsuła bo gdybym urodziła naturalnie to już dawno byśmy starania zaczęli i jeszcze ta moja niedołężna macica
A brzuch to ja mały miałam jak na 23 tc tak mi się wydaje i już z resztą nie pamiętam
A brzuch to ja mały miałam jak na 23 tc tak mi się wydaje i już z resztą nie pamiętam
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 9 miesiąc temu #611584 przez sylka
Dave napisał:
Ja to ekspert jak ta lala całe zycie w bloku i tyle co czasem u dziadków ropalałam a później u rodzicówsylka-sie my eksperty znalazly:-P
najpierw niech sie rozjara, potem dowalic do pieca i przymknac ciagi i bedzie ciepelko.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #611588 przez GwenB
Witajcie zimowo Chamsko nawet nie zlożylam życzeń na Święta, ale padl nam internet. Jak dużo śniegu napada to sie zasięg gubi :/ niestety takie uroki mieszkania na zadoopiu ;/ dlatego teraz składam poświąteczne życzenia wszystkiego dobrego, samych podwójnych kreseczek i wiosnyyy jak najszybciej we wtorek w pracy udalo mi się troszkę nadgonic, a dzisiaj nadrobiłam resztę i stwierdzam, ze brzuszki wszystkie cudne i wcale nie są duże
Coś mi się kojarzy, ze jakaś fasolka się pojawiła, więc gratulacje i spokojnej ciąży!
A ja się pochwalę.. u nas będzie jednak GROSZEK
Ferri co do rozpalania to znam ten ból, jak masz stary piec to usiadz sobie najlepiej przy nim na 15 minut, wrzuc tak jak radza najpierw drewno, otworz klape, bo musi dostac powietrza od dołu i stopniowo dokładaj wegla
Coś mi się kojarzy, ze jakaś fasolka się pojawiła, więc gratulacje i spokojnej ciąży!
A ja się pochwalę.. u nas będzie jednak GROSZEK
Ferri co do rozpalania to znam ten ból, jak masz stary piec to usiadz sobie najlepiej przy nim na 15 minut, wrzuc tak jak radza najpierw drewno, otworz klape, bo musi dostac powietrza od dołu i stopniowo dokładaj wegla
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611595 przez ferritka
no ja też dziołszka z bloków a na starość mi sie chłopa z chałpą zakciało
Gwen!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Groszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gratuluję kochana, wiedziałam
Gwen!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Groszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gratuluję kochana, wiedziałam
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611607 przez sylka
Kuba ciapek śpi juz ponad 2,5 godz. ale w chorobie pozwalam mu na takie spiochanie.
Mi głowa napitala strasznie
Majos wymiata przylepka Kuba ostatnio tez przylepa co jakis czas sie tuli i całuje mnie cześto w .... brzuch albo łapki wsadza do piersi i sie do nich tuli Z nienacka podbieda i robi tulasa po czym wraca do zabawy.
Pamiętam jak w ciaży przeszkadzało mi jak kopał mnie po żebrach a raczkami jakby grzebał w dziurce Dziwne uczucie
Gwen gratki Chłopaki to świetne cudaki są Wiecę że nawet mogłabym mieć 2 też chłopca. Najważniejsze by zdrowy bobas był
Mi głowa napitala strasznie
Majos wymiata przylepka Kuba ostatnio tez przylepa co jakis czas sie tuli i całuje mnie cześto w .... brzuch albo łapki wsadza do piersi i sie do nich tuli Z nienacka podbieda i robi tulasa po czym wraca do zabawy.
Pamiętam jak w ciaży przeszkadzało mi jak kopał mnie po żebrach a raczkami jakby grzebał w dziurce Dziwne uczucie
Gwen gratki Chłopaki to świetne cudaki są Wiecę że nawet mogłabym mieć 2 też chłopca. Najważniejsze by zdrowy bobas był
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez sylka.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611610 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Anoda Cudny brzuś miałaś
Lacra Nim sie obejrzysz i zatęsknisz za tym brzuszkiem Jak dla mnie to Ty koieto kwitniesz i brzuś masz cudny
Wiecie że ja nie mam ani jednego zdjęcia w ciąży! Ani jednego! Raz że nie pchałam się do aparatu, a dwa ze chyba jakoś po Wiki narodzinach kupiliśmy dobry aparat. NO ze szpitala już mam pełno zdjęć, okropnych zresztą, blada, opuchnięta ale z malusieńką Wikulką więc nie wyrzucam
Gwen Gratuluję Groszka
Lacra Nim sie obejrzysz i zatęsknisz za tym brzuszkiem Jak dla mnie to Ty koieto kwitniesz i brzuś masz cudny
Wiecie że ja nie mam ani jednego zdjęcia w ciąży! Ani jednego! Raz że nie pchałam się do aparatu, a dwa ze chyba jakoś po Wiki narodzinach kupiliśmy dobry aparat. NO ze szpitala już mam pełno zdjęć, okropnych zresztą, blada, opuchnięta ale z malusieńką Wikulką więc nie wyrzucam
Gwen Gratuluję Groszka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72