- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #611500 przez sylka
U mnie Kuba za bardzo się nie wił bo i miejsca nie miał. Mały brzuszek miałam wiec mi tak nie falował jak niekiedy na filmikach . ALe fajnie Kuba odpukiwał na zaczepki. I niekiedy brzuchol przypominał trójkąt młody na prawej stronie a lewa pusta i taki zjazd był
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611501 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Domi Powiem tak nie wszystkie mamy moga sie pochwalić takimi cudnymi brzusiami jak Dave Ja miałam rozlany taki na boki w szerokiej bluzie prawie niewidoczny Marzyłam o piłeczce ale co był jaki był Ale za to zawartość cudna. Zawsze nie mogę sie napatrzeć na takie piłeczki :)Moja bratówka taką miała i ponoć takie są na chłopców,no i urodziła chłopca. MOze cos w tym jednak jest. Mi każdy mówił, ze wyglądam na dziewczynkę , czyt. brzydko No i była dziewczynka
JUlka Witaj kochana, myślałam że mnie już zostawiałaś! Wyniki udało mi sie wczoraj odczytać, ale nie ma tam żadnych rewelacji, w sumie tylko jeden wynik nie mieści się w normie wg mnie, reszta ok, czyli ten hematolog znów będzie miał ze mnie polewkę,
Powiedz mi co u Ciebie? Faktycznie zrobiliście przerwę? Ja poowoli się przygotowuję, muszę jeszcze mojego gina odwiedzić. Tylko jakoś weny nie mam po tych świętach.
JUlka Witaj kochana, myślałam że mnie już zostawiałaś! Wyniki udało mi sie wczoraj odczytać, ale nie ma tam żadnych rewelacji, w sumie tylko jeden wynik nie mieści się w normie wg mnie, reszta ok, czyli ten hematolog znów będzie miał ze mnie polewkę,
Powiedz mi co u Ciebie? Faktycznie zrobiliście przerwę? Ja poowoli się przygotowuję, muszę jeszcze mojego gina odwiedzić. Tylko jakoś weny nie mam po tych świętach.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611511 przez sylka
Wiecie co coś w tym jest ja miałam taka piłeczke okrągłą , ze jak stałam z tyłu to każdy mówił że nie widac że w ciaży jestem. Dopiero jak bokiem mnie zobaczyli to była piłka od kosza
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez sylka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 9 miesiąc temu #611512 przez Dave
Domi, Emka - no mi właśnie tak do przodu wywala ciążowe brzuszki. Przy Majce był malutki, teraz już poszedł na całość do przodu Z tyłu jak patrzysz to wcale nie widać żebym w ciąży była i nawet wcięcie w talii mam
Byłam na spacerku, odebrałam chrześnicę ze szkoły a teraz się z Mają bawią, więc mam domowe przedszkole
Byłam na spacerku, odebrałam chrześnicę ze szkoły a teraz się z Mają bawią, więc mam domowe przedszkole
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- DoMI*