- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 9 miesiąc temu #611554 przez sylka
Dave też mama taka nadzieję. Pocieszam się że już 1 choroba mniej z przedszkola. We wrześniu Kuba ruszy to juz przynajmniej ospy nie przyniesie
A jak Maja doczekac się braciszka pewnie nie może I jak w koncu z mebelkami skompletowałś coś z tych co wybrałaś by pasowały wymiarami?
A jak Maja doczekac się braciszka pewnie nie może I jak w koncu z mebelkami skompletowałś coś z tych co wybrałaś by pasowały wymiarami?
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611557 przez ferritka
sylka ależ cudny brzusio ależ ja sie napatrzzyłam na Twój na Matiego śliczny domek i no nie ma uja żeby nie trafiła w końcu też
a mnie krew zalewa, bo siedzę w kotłowni i próbuje rozkminić jak rozpalić piec do 60 C , póki co mam 30 i to cała mpoja moc, a zaczyna mi być zimno
jak ja marze o kominku teraz
która będzie tak miła i mi tu obeznanego emka podesle żeby mi w piecu napalił
anodka, no no no kolejna sexi mamcia z kompaktowym brzusiem , slicznie Ci było
a mnie krew zalewa, bo siedzę w kotłowni i próbuje rozkminić jak rozpalić piec do 60 C , póki co mam 30 i to cała mpoja moc, a zaczyna mi być zimno
jak ja marze o kominku teraz
która będzie tak miła i mi tu obeznanego emka podesle żeby mi w piecu napalił
anodka, no no no kolejna sexi mamcia z kompaktowym brzusiem , slicznie Ci było
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611558 przez Gravity
Wszystkie brzuszki slodkie:))
Czekam na wizyte do poloznej ponoc moge naciskac na lepsza opieke po tamtych wpadkach:(i bede sie domagac swego wszystko dla malenstwa i polska polozna znalazlam kawal drogi jest zemną na tele.
Czekam na wizyte do poloznej ponoc moge naciskac na lepsza opieke po tamtych wpadkach:(i bede sie domagac swego wszystko dla malenstwa i polska polozna znalazlam kawal drogi jest zemną na tele.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Gravity.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611562 przez sylka
Feri a ja nie moge doszekać sie takiego Twojego brzucholka
A w piecu masz napewno włacznik do nawiewu czy jak to sie nazywa bo moze masz za słaby ciąg i dlatego niechce się rozchulać. Ja co prawda rozeznana w starych piecach c.o. bo taki jest u rodziców i tak trzeba drzwiczki trochę przetworzyć by ciag do komina dobry był i wtedy temp łapie szybko i ogien sie pojawia. A w niowych jest chyba nawiew do właczenia.
Dave ja to małą piłke miałam ale jaka słodką Mam nadzieje że za rok uda się znów taką mieć
Anoda jaka fajowa piłeczka
I widac że chłpięce to takie brzuszki jakby kto piłkę połknął
edit.
Feri a czym jeszcze palisz? Bo jak masz drewno to wrzuć wpierw dorbne kawałki by sie zajely od żaru później podłuż grubszy kawałek i podsyp węglem dłuzej żar bedzie w piecu jak drewno sie wypali i łatwo ponownie rozpalić jest a temp sie trzyma.
A w piecu masz napewno włacznik do nawiewu czy jak to sie nazywa bo moze masz za słaby ciąg i dlatego niechce się rozchulać. Ja co prawda rozeznana w starych piecach c.o. bo taki jest u rodziców i tak trzeba drzwiczki trochę przetworzyć by ciag do komina dobry był i wtedy temp łapie szybko i ogien sie pojawia. A w niowych jest chyba nawiew do właczenia.
Dave ja to małą piłke miałam ale jaka słodką Mam nadzieje że za rok uda się znów taką mieć
Anoda jaka fajowa piłeczka
I widac że chłpięce to takie brzuszki jakby kto piłkę połknął
edit.
Feri a czym jeszcze palisz? Bo jak masz drewno to wrzuć wpierw dorbne kawałki by sie zajely od żaru później podłuż grubszy kawałek i podsyp węglem dłuzej żar bedzie w piecu jak drewno sie wypali i łatwo ponownie rozpalić jest a temp sie trzyma.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez sylka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611567 przez anoda89
Taki mi się tęskni za brzusiem Chociaż wolałabym mieć maluszka przy sobie od razu żeby się nie martwić.
Ja miałam właśnie brzuch na chłopca bo taki szpiczasty ale akurat na tym zdjęciu tego nie widać.
Lacrijka mi martw się mi też dupa urosła i to do 23 tc przytyłam 7-8 kg Zrzucisz po porodzi a przy bliźniakach pewnie tak wychudniesz że hejjjj
Ja miałam właśnie brzuch na chłopca bo taki szpiczasty ale akurat na tym zdjęciu tego nie widać.
Lacrijka mi martw się mi też dupa urosła i to do 23 tc przytyłam 7-8 kg Zrzucisz po porodzi a przy bliźniakach pewnie tak wychudniesz że hejjjj
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez anoda89.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #611572 przez sylka
Dave napisał:
Tylko później tyci tyci zostawić, bo się za szybko wyjara przy otwartym A jak ciagu brak i Feri zamkniesz całkowicie to się przydusi i zgaśniesylka-masz racje. otworzyc ciag na kominie i lufcik na samym dole,zlapie luft i sie jarnie:-)
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611575 przez ferritka
Sylka nie omieszkam się nim tu ciągle kfalić jak mnie trafi
Lacra, gupolu Ty masz dwie cinki koszykarki a brzusio kompaktowy jak malowany
Anodka, a kiedy zaczynacie staranka?? ani sie nie obrucisz a tu Maluszek będzie z Tobą, zobaczysz
no właśnie mamy ten starej generacji piec i się męcze, eee nie rozpalam tego , włoże se dresa i pod kołderkę, jakoś przetrwam
aaaaa to ja mam też otworzyć ten lufcik z tyłu!! aa to cisne, no węglem węglewm, najpierw nawaliłam kartonów i takich drewienek co by mi sie to podpaliło, ale jak sie kartony wypaliły to hmmm drewienko nie złapało tematu z leży niewzruszone, te drzwiczki na dole se otwarłam na oścież , hmmmmm
Lacra, gupolu Ty masz dwie cinki koszykarki a brzusio kompaktowy jak malowany
Anodka, a kiedy zaczynacie staranka?? ani sie nie obrucisz a tu Maluszek będzie z Tobą, zobaczysz
no właśnie mamy ten starej generacji piec i się męcze, eee nie rozpalam tego , włoże se dresa i pod kołderkę, jakoś przetrwam
aaaaa to ja mam też otworzyć ten lufcik z tyłu!! aa to cisne, no węglem węglewm, najpierw nawaliłam kartonów i takich drewienek co by mi sie to podpaliło, ale jak sie kartony wypaliły to hmmm drewienko nie złapało tematu z leży niewzruszone, te drzwiczki na dole se otwarłam na oścież , hmmmmm
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.