BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #611550 przez Dave
emka-na szczescie nie mam ani jednego ciazowego rozstepu:-)

sylka-mam nadzieje,ze limit chorob macie wyczerpany na najblizsze 2lata.
tez powtarzam Matowi, ze tu pogoda paskudna i niech siedzi w ciepelku:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #611554 przez sylka
Dave też mama taka nadzieję. Pocieszam się że już 1 choroba mniej z przedszkola. We wrześniu Kuba ruszy to juz przynajmniej ospy nie przyniesie :P

A jak Maja doczekac się braciszka pewnie nie może :D I jak w koncu z mebelkami skompletowałś coś z tych co wybrałaś by pasowały wymiarami?
11 lata 9 miesiąc temu #611555 przez anoda89
Pokarzę wam ostatnie zdjęcie mojego brzucha
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #611556 przez Dave
Gravi-super krowka:-)
tez uwazam,ze cos by sie przydalo na wspomaganie.

sylka-a Twoj brzusio byl przeslodki:-)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611557 przez ferritka
sylka ależ cudny brzusio :lol: :lol: :lol: ależ ja sie napatrzzyłam na Twój na Matiego śliczny domek i no nie ma uja żeby nie trafiła w końcu też :S :S

a mnie krew zalewa, bo siedzę w kotłowni i próbuje rozkminić jak rozpalić piec do 60 C , póki co mam 30 i to cała mpoja moc, a zaczyna mi być zimno :angry: :angry:
jak ja marze o kominku teraz :S

która będzie tak miła i mi tu obeznanego emka podesle żeby mi w piecu napalił :blush: :blush:

anodka, no no no kolejna sexi mamcia z kompaktowym brzusiem , slicznie Ci było :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611558 przez Gravity
Wszystkie brzuszki slodkie:)) :laugh: :laugh: :kiss:
Czekam na wizyte do poloznej ponoc moge naciskac na lepsza opieke po tamtych wpadkach:(i bede sie domagac swego wszystko dla malenstwa i polska polozna znalazlam kawal drogi jest zemną na tele.

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #611561 przez Dave
anoda-slicznosci:-)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611562 przez sylka
Feri a ja nie moge doszekać sie takiego Twojego brzucholka :D

A w piecu masz napewno włacznik do nawiewu czy jak to sie nazywa bo moze masz za słaby ciąg i dlatego niechce się rozchulać. Ja co prawda rozeznana w starych piecach c.o. bo taki jest u rodziców i tak trzeba drzwiczki trochę przetworzyć by ciag do komina dobry był i wtedy temp łapie szybko i ogien sie pojawia. A w niowych jest chyba nawiew do właczenia.

Dave ja to małą piłke miałam ale jaka słodką :D Mam nadzieje że za rok uda się znów taką mieć :)

Anoda jaka fajowa piłeczka :D

I widac że chłpięce to takie brzuszki jakby kto piłkę połknął :D

edit.

Feri a czym jeszcze palisz? Bo jak masz drewno to wrzuć wpierw dorbne kawałki by sie zajely od żaru później podłuż grubszy kawałek i podsyp węglem dłuzej żar bedzie w piecu jak drewno sie wypali :) i łatwo ponownie rozpalić jest a temp sie trzyma.
11 lata 9 miesiąc temu #611566 przez Lacrijka
Jak tam pacze na Was to mi czykro..tylko ja taki słoń :( echhhh
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611567 przez anoda89
Taki mi się tęskni za brzusiem :( Chociaż wolałabym mieć maluszka przy sobie od razu żeby się nie martwić.
Ja miałam właśnie brzuch na chłopca bo taki szpiczasty ale akurat na tym zdjęciu tego nie widać.

Lacrijka mi martw się mi też dupa urosła i to do 23 tc przytyłam 7-8 kg :P Zrzucisz po porodzi a przy bliźniakach pewnie tak wychudniesz że hejjjj ;)
11 lata 9 miesiąc temu #611568 przez sylka
Lacra z której str. Ty słoń, bo chyba slepa jestem ???
11 lata 9 miesiąc temu #611569 przez Dave
Lacra-nie pitol!!! masz mega zgrabny brzuszek a masz tam dwie ksiezniczki.

sylka-masz racje. otworzyc ciag na kominie i lufcik na samym dole,zlapie luft i sie jarnie:-)

11 lata 9 miesiąc temu #611572 przez sylka
Dave napisał:

sylka-masz racje. otworzyc ciag na kominie i lufcik na samym dole,zlapie luft i sie jarnie:-)

Tylko później tyci tyci zostawić, bo się za szybko wyjara przy otwartym :P :lol: A jak ciagu brak i Feri zamkniesz całkowicie to się przydusi i zgaśnie :S :S
11 lata 9 miesiąc temu #611574 przez Lacrijka
Na zdjęciach tak nie widac, ale jak patrze w lustro to szok.. nawet majtki mam przykuse haha A Fercia sie ociąga z nowymi starymi :) Ale jeszcze 2,5 miecha i mam nadzieje że zaczne chuśc.. :cheer:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611575 przez ferritka
Sylka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: nie omieszkam się nim tu ciągle kfalić jak mnie trafi :S :S

Lacra, gupolu :S :S Ty masz dwie cinki koszykarki a brzusio kompaktowy jak malowany :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Anodka, a kiedy zaczynacie staranka?? ani sie nie obrucisz a tu Maluszek będzie z Tobą, zobaczysz :kiss: :kiss:

no właśnie mamy ten starej generacji piec i się męcze, eee nie rozpalam tego , włoże se dresa i pod kołderkę, jakoś przetrwam :blink: :blink:

aaaaa to ja mam też otworzyć ten lufcik z tyłu!! aa to cisne, no węglem węglewm, najpierw nawaliłam kartonów i takich drewienek co by mi sie to podpaliło, ale jak sie kartony wypaliły to hmmm drewienko nie złapało tematu z leży niewzruszone, te drzwiczki na dole se otwarłam na oścież , hmmmmm

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka