- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #610537 przez Gravity
ViFi 'Dobra flaszka albo książka z specjalną dedykacją'ja bym to napisala tak .Fajna maskotka lub ksiazka ze specjalna dedykacja:) u mnie czesto daja Miski zamaist kwiatow.Kwiaty po slubie zawozi sie do kosciola a Miski do domu dziecka lub szpitala tak jest w moich okolicach.
Temat został zablokowany.
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 1 tydzień temu #610567 przez studentkaae
cześć Kochane,
Sis - ojej Chorowitku - zdrowiej! nie dawaj się tej wredocie chorobie. szkoda, że Ci A wyjechał, bo faktycznie nie ma to jak ktoś herbatkę z cytrynką przyniesie do łózia, miodek, syropek...
noo, syropek to ja ci mogę super podrzucić jak coś, od razu się lepiej poczujesz
co do zaproszeń to teraz bez problemu wszyscy takie wierszyki co zamiast kwiatów chcą piszą i że wolą kaske niz prezenty to też spoko, także nie miej obaw. mysmy zamiast kwiatów dostawali ksiażki właśnie, ale zdarzyły sie też totki.
Vifi - dzielna nasza Kobietko, zdrówka Tobie tym bardziej życzę, żebyś się szybko z tym wszystkim uporała i wróciła do nas jako czynna staraczka
Marta - Majunia słodziak, zdania ie zmienię noo, taką kruszynkę bym chciała, oj chciała
Anika - gratuluje
Lacrijka - ale brzuszek masz śliczny i faktycznie malutki jak na bliźniaki, takze lufa z Ciebie jest nie ma co
a sukieneczka spox, mnie siem podoba i płaszczyk też gites 
Moniaaa dobrze pamiętałaś - byłam dzis u gina
no i gin stwierdził, że to co ten proktolog mi powiedział to on nie potwierdza, że macica jest ruchoma i przy rektoskopii z tej strony to mogło tak wyglądać i że wszystko na jego oko jest prawidłowo. zrobił mi usg, dziś mój 14 dc i powiedział, że pęcherzyk mały, za mały jak na ten dzień cyklu, więć może owulka będzie, ale za jakieś 4 dni. wyniki badań mam dobre, no i przepisał mi CLO, mam brać w next cyklu od 6 do 9 dnia cyklu. no i emek może przyjść na badanie nasionek jak się zdecyduje... taaa, tylko czy sie zdecyduje... nie wiem.
no i tyle... ech.
Sis - ojej Chorowitku - zdrowiej! nie dawaj się tej wredocie chorobie. szkoda, że Ci A wyjechał, bo faktycznie nie ma to jak ktoś herbatkę z cytrynką przyniesie do łózia, miodek, syropek...

Vifi - dzielna nasza Kobietko, zdrówka Tobie tym bardziej życzę, żebyś się szybko z tym wszystkim uporała i wróciła do nas jako czynna staraczka

Marta - Majunia słodziak, zdania ie zmienię noo, taką kruszynkę bym chciała, oj chciała

Anika - gratuluje

Lacrijka - ale brzuszek masz śliczny i faktycznie malutki jak na bliźniaki, takze lufa z Ciebie jest nie ma co

Moniaaa dobrze pamiętałaś - byłam dzis u gina

no i gin stwierdził, że to co ten proktolog mi powiedział to on nie potwierdza, że macica jest ruchoma i przy rektoskopii z tej strony to mogło tak wyglądać i że wszystko na jego oko jest prawidłowo. zrobił mi usg, dziś mój 14 dc i powiedział, że pęcherzyk mały, za mały jak na ten dzień cyklu, więć może owulka będzie, ale za jakieś 4 dni. wyniki badań mam dobre, no i przepisał mi CLO, mam brać w next cyklu od 6 do 9 dnia cyklu. no i emek może przyjść na badanie nasionek jak się zdecyduje... taaa, tylko czy sie zdecyduje... nie wiem.
no i tyle... ech.
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #610581 przez studentkaae
taak, Ferri o awatarku pamiętam i słowa dotrzymam

noo, narazie ten cykl, a potem CLO. zobaczymy, trzeba mieć nadzieję, chociaż gin mi dzis powiedział, że my juz dosyć długo się staramy, wieć musi zacząś stymulować i dał to CLO... hehe - i zapytał czy mam tego samego partnera czy moze jest jakiś inny od ostatniej ciąży aniołkowej
hmm, czyżby coś sugerował??

Mała
ojej, co ja bym dała, żeby tych małych białych tabletek nie łykać już...

noo, narazie ten cykl, a potem CLO. zobaczymy, trzeba mieć nadzieję, chociaż gin mi dzis powiedział, że my juz dosyć długo się staramy, wieć musi zacząś stymulować i dał to CLO... hehe - i zapytał czy mam tego samego partnera czy moze jest jakiś inny od ostatniej ciąży aniołkowej

Mała

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #610592 przez studentkaae
no, mój ma te iść na badania, ale czy się ostatecznie zdecyduje to nie wiem. od gina już instrukcję mam co i jak trzeba. i ma przyjść z tym osobiście, bo go jeszcze zbadać chce... hmm, zobaczymy. ja bym chciała, żeby poszedł i żeby wszystko ok wyszło, wtedy by może mu psycha sie poprawiła, bo teraz to on już trochę taki przyłamany, że cosik jest nie tak może z żołnierzami...

- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 tydzień temu #610594 przez gosia28
studentka dobrze, że gin wykluczył nieprawidłowości 
a czemu Ty masz clo od 6 do 9 dc? Tabsów jest 5 sztuk, a tu wyjdzie, że masz 4 wziąć?
Zazwyczaj zalecają od 5 do 9 dc, a jak długie cykle to nawet od 2 do 6 dc tak żeby owulkę wywołać na ok. 15 dc.
I jeszcze jedno- będziesz miała monitoring przy clo? Bo to jest najwłaściwsze podejście, żeby sprawdzić jak organizm reaguje.
A co się dzieje z Anodą? Bo mnie się wydaje, że chwilę już jej nie ma?

a czemu Ty masz clo od 6 do 9 dc? Tabsów jest 5 sztuk, a tu wyjdzie, że masz 4 wziąć?
Zazwyczaj zalecają od 5 do 9 dc, a jak długie cykle to nawet od 2 do 6 dc tak żeby owulkę wywołać na ok. 15 dc.
I jeszcze jedno- będziesz miała monitoring przy clo? Bo to jest najwłaściwsze podejście, żeby sprawdzić jak organizm reaguje.
A co się dzieje z Anodą? Bo mnie się wydaje, że chwilę już jej nie ma?
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #610598 przez ferritka
Gosia, ja miałam takie słoiczki z clo ( zaraz fote zrobie wrzuce) i tam było dużo tabletek, więcej niż 15 bankowo...
nie pamiętaj jak to brałam, od 3 do 7 dnia . i Fakt monitoring ważna sprawa. Tylko zastanowiło mnie po co Ci clo skoro pęcherzyk masz.. to co że dziś masz 14 dc i mały jest on, może masz owu troszku później niż w połowie cyklu, hmmmmm
edit: znalazłam swoje clo jest w słoiczku 10 tabsów ( 3 mi zostały)
aa anody nie było tu wczoraj ?? hmmmmm
nie pamiętaj jak to brałam, od 3 do 7 dnia . i Fakt monitoring ważna sprawa. Tylko zastanowiło mnie po co Ci clo skoro pęcherzyk masz.. to co że dziś masz 14 dc i mały jest on, może masz owu troszku później niż w połowie cyklu, hmmmmm
edit: znalazłam swoje clo jest w słoiczku 10 tabsów ( 3 mi zostały)
aa anody nie było tu wczoraj ?? hmmmmm
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez ferritka.
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #610603 przez studentkaae
Gosia - zerknęłam na kartkę, co mi gin napisał.
dokładanie to ja mam to Clo wziąć od 4 do 6 dc czyli tylko raptem 3 dni po jednej tabletce dziennie. a ja mam ich 10 w opakowaniu.
no i na monitoring cyklu mam przyjść między 11 a 13 dc, żeby sprawdzić co i jak
oo, tak to dokładnie mam mieć
takie mam - 10 sztuk
www.shopmusclefit.com/All-Products-Oral/...id/Clostilbegyt.html
nooo, takie jak Ferri mam
no nie wiem, pęcherzyk stwierdził, że za mały jest no i że przez to Clo to mi sie cykle skrócą i bedzie lepiej... hmmm
dokładanie to ja mam to Clo wziąć od 4 do 6 dc czyli tylko raptem 3 dni po jednej tabletce dziennie. a ja mam ich 10 w opakowaniu.
no i na monitoring cyklu mam przyjść między 11 a 13 dc, żeby sprawdzić co i jak
oo, tak to dokładnie mam mieć
takie mam - 10 sztuk
www.shopmusclefit.com/All-Products-Oral/...id/Clostilbegyt.html
nooo, takie jak Ferri mam

no nie wiem, pęcherzyk stwierdził, że za mały jest no i że przez to Clo to mi sie cykle skrócą i bedzie lepiej... hmmm
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez studentkaae.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
12 lata 1 tydzień temu #610610 przez Dave
Hallo,
wpadam tylko na sekundę.
Zaliczyłam odwiedziny chrzestnego Majki i stwierdzam, że się nie nadaję na takie spędy.
Ale fajnie, bo już jej urodziny zaliczyli, bo potem to wiedzą jak będzie ciężko + ten nasz remont.
A wpadam na szybciora, bo lecę pod PRYSZNIC
SWÓJ

Pierwszy będzie zaliczony

wpadam tylko na sekundę.
Zaliczyłam odwiedziny chrzestnego Majki i stwierdzam, że się nie nadaję na takie spędy.
Ale fajnie, bo już jej urodziny zaliczyli, bo potem to wiedzą jak będzie ciężko + ten nasz remont.
A wpadam na szybciora, bo lecę pod PRYSZNIC

Pierwszy będzie zaliczony

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
12 lata 1 tydzień temu #610611 przez Gosia 2712
Witam kobitki
dawno mnie tu nie bylo bo moj M. przyjechal a neta mam tylko u rodzicow... i nie mam jak Was czytac...
Przegapilam jakies fasolki??
Feri my raczej wszystkim mowilismy ze wolimy kase zamiast prezentow. A zamiast kwiatkow zbieralismy rzeczy dla dzieci z hospicjum (oliwki, kremy, chusteczki nawilżone itp) Ale takie lisciki sa jak najbardziej na miejscu
Lacra sliczny brzusio

Feri my raczej wszystkim mowilismy ze wolimy kase zamiast prezentow. A zamiast kwiatkow zbieralismy rzeczy dla dzieci z hospicjum (oliwki, kremy, chusteczki nawilżone itp) Ale takie lisciki sa jak najbardziej na miejscu

Lacra sliczny brzusio

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #610625 przez studentkaae
jak to gin stwierdzi, musimy delikatnie postymulować...
ale monitoring będę mieć, także pod tym katem chyba jest oki podejście gina
noooo, Dave - to dzis ta pamiętna chwila... wyplumkaj się
ale monitoring będę mieć, także pod tym katem chyba jest oki podejście gina
noooo, Dave - to dzis ta pamiętna chwila... wyplumkaj się