BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #610537 przez Gravity
ViFi 'Dobra flaszka albo książka z specjalną dedykacją'ja bym to napisala tak .Fajna maskotka lub ksiazka ze specjalna dedykacja:) u mnie czesto daja Miski zamaist kwiatow.Kwiaty po slubie zawozi sie do kosciola a Miski do domu dziecka lub szpitala tak jest w moich okolicach.

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #610545 przez Gravity
Feri syropek z cebuli z miodem i cytryna jest smaczny tylko zapach nie bardzo.

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
12 lata 1 tydzień temu #610567 przez studentkaae
cześć Kochane,

Sis - ojej Chorowitku - zdrowiej! nie dawaj się tej wredocie chorobie. szkoda, że Ci A wyjechał, bo faktycznie nie ma to jak ktoś herbatkę z cytrynką przyniesie do łózia, miodek, syropek... :) noo, syropek to ja ci mogę super podrzucić jak coś, od razu się lepiej poczujesz :silly: co do zaproszeń to teraz bez problemu wszyscy takie wierszyki co zamiast kwiatów chcą piszą i że wolą kaske niz prezenty to też spoko, także nie miej obaw. mysmy zamiast kwiatów dostawali ksiażki właśnie, ale zdarzyły sie też totki.

Vifi - dzielna nasza Kobietko, zdrówka Tobie tym bardziej życzę, żebyś się szybko z tym wszystkim uporała i wróciła do nas jako czynna staraczka :)

Marta - Majunia słodziak, zdania ie zmienię noo, taką kruszynkę bym chciała, oj chciała :)

Anika - gratuluje :)

Lacrijka - ale brzuszek masz śliczny i faktycznie malutki jak na bliźniaki, takze lufa z Ciebie jest nie ma co :) a sukieneczka spox, mnie siem podoba i płaszczyk też gites :)

Moniaaa dobrze pamiętałaś - byłam dzis u gina :)

no i gin stwierdził, że to co ten proktolog mi powiedział to on nie potwierdza, że macica jest ruchoma i przy rektoskopii z tej strony to mogło tak wyglądać i że wszystko na jego oko jest prawidłowo. zrobił mi usg, dziś mój 14 dc i powiedział, że pęcherzyk mały, za mały jak na ten dzień cyklu, więć może owulka będzie, ale za jakieś 4 dni. wyniki badań mam dobre, no i przepisał mi CLO, mam brać w next cyklu od 6 do 9 dnia cyklu. no i emek może przyjść na badanie nasionek jak się zdecyduje... taaa, tylko czy sie zdecyduje... nie wiem.
no i tyle... ech.
12 lata 1 tydzień temu #610571 przez ferritka
zaczynasz Clo, a która to tu miała z clo zacząc i trafiła od razu?? Pani to Ty!!!!! B) B)

nooo Sis, przecieraj szlak bo my na avatarek Twój ostrzymy pazurki :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #610576 przez Mała
Studentkaaa no to super, że się tamten lekarz pomylił. Trzymam kciuki jeszcze za ten cykl, może CLO nie będzie potrzebne :lol:
12 lata 1 tydzień temu #610581 przez studentkaae
taak, Ferri o awatarku pamiętam i słowa dotrzymam :) :lol:

noo, narazie ten cykl, a potem CLO. zobaczymy, trzeba mieć nadzieję, chociaż gin mi dzis powiedział, że my juz dosyć długo się staramy, wieć musi zacząś stymulować i dał to CLO... hehe - i zapytał czy mam tego samego partnera czy moze jest jakiś inny od ostatniej ciąży aniołkowej :cheer: hmm, czyżby coś sugerował?? :unsure: :cheer: :silly:

Mała :kiss: ojej, co ja bym dała, żeby tych małych białych tabletek nie łykać już... :)
12 lata 1 tydzień temu #610588 przez ferritka
właśnie mi Kochana przypomniałas, że mój stary obiecał mi w kwietniu przegląd wojska zrobić :lol: :lol: :lol:

a może właśnie nie bedziesz musiała nic łykać prócz kwasu foliowego :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #610592 przez studentkaae
no, mój ma te iść na badania, ale czy się ostatecznie zdecyduje to nie wiem. od gina już instrukcję mam co i jak trzeba. i ma przyjść z tym osobiście, bo go jeszcze zbadać chce... hmm, zobaczymy. ja bym chciała, żeby poszedł i żeby wszystko ok wyszło, wtedy by może mu psycha sie poprawiła, bo teraz to on już trochę taki przyłamany, że cosik jest nie tak może z żołnierzami... :(
12 lata 1 tydzień temu #610594 przez gosia28
studentka dobrze, że gin wykluczył nieprawidłowości :)

a czemu Ty masz clo od 6 do 9 dc? Tabsów jest 5 sztuk, a tu wyjdzie, że masz 4 wziąć?
Zazwyczaj zalecają od 5 do 9 dc, a jak długie cykle to nawet od 2 do 6 dc tak żeby owulkę wywołać na ok. 15 dc.
I jeszcze jedno- będziesz miała monitoring przy clo? Bo to jest najwłaściwsze podejście, żeby sprawdzić jak organizm reaguje.

A co się dzieje z Anodą? Bo mnie się wydaje, że chwilę już jej nie ma?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #610598 przez ferritka
Gosia, ja miałam takie słoiczki z clo ( zaraz fote zrobie wrzuce) i tam było dużo tabletek, więcej niż 15 bankowo...
nie pamiętaj jak to brałam, od 3 do 7 dnia . i Fakt monitoring ważna sprawa. Tylko zastanowiło mnie po co Ci clo skoro pęcherzyk masz.. to co że dziś masz 14 dc i mały jest on, może masz owu troszku później niż w połowie cyklu, hmmmmm

edit: znalazłam swoje clo jest w słoiczku 10 tabsów ( 3 mi zostały)

aa anody nie było tu wczoraj ?? hmmmmm

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #610603 przez studentkaae
Gosia - zerknęłam na kartkę, co mi gin napisał.
dokładanie to ja mam to Clo wziąć od 4 do 6 dc czyli tylko raptem 3 dni po jednej tabletce dziennie. a ja mam ich 10 w opakowaniu.
no i na monitoring cyklu mam przyjść między 11 a 13 dc, żeby sprawdzić co i jak

oo, tak to dokładnie mam mieć

takie mam - 10 sztuk
www.shopmusclefit.com/All-Products-Oral/...id/Clostilbegyt.html

nooo, takie jak Ferri mam :)

no nie wiem, pęcherzyk stwierdził, że za mały jest no i że przez to Clo to mi sie cykle skrócą i bedzie lepiej... hmmm
12 lata 1 tydzień temu #610610 przez Dave
Hallo,
wpadam tylko na sekundę.
Zaliczyłam odwiedziny chrzestnego Majki i stwierdzam, że się nie nadaję na takie spędy.
Ale fajnie, bo już jej urodziny zaliczyli, bo potem to wiedzą jak będzie ciężko + ten nasz remont.

A wpadam na szybciora, bo lecę pod PRYSZNIC :side: SWÓJ :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pierwszy będzie zaliczony :woohoo: :woohoo:
:side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 1 tydzień temu #610611 przez Gosia 2712
Witam kobitki :) dawno mnie tu nie bylo bo moj M. przyjechal a neta mam tylko u rodzicow... i nie mam jak Was czytac... :S Przegapilam jakies fasolki??

Feri my raczej wszystkim mowilismy ze wolimy kase zamiast prezentow. A zamiast kwiatkow zbieralismy rzeczy dla dzieci z hospicjum (oliwki, kremy, chusteczki nawilżone itp) Ale takie lisciki sa jak najbardziej na miejscu :)

Lacra sliczny brzusio :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 1 tydzień temu #610620 przez ferritka
Dave ,woowwwwo fala na cześć prysznica B) B) B)

Sis to masz te co ja miałam :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #610625 przez studentkaae
jak to gin stwierdzi, musimy delikatnie postymulować...

ale monitoring będę mieć, także pod tym katem chyba jest oki podejście gina

noooo, Dave - to dzis ta pamiętna chwila... wyplumkaj się :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia