BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #609870 przez ferritka
Vifi kochana jak się czujesz?? Wracasz już na dobre do nas?? :blush: :blush: :blush:

a ja mam za zadanie zamówić zaproszenia i nie wiem jak się do tego zabrać, weny nie mam :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609871 przez Lacrijka
Mirelcia, to brzuchol z rana na czczo.. wtedy jest mniejszy.. Wieczorem jest dwa razy taki hihi Kurcze, kromke chleba zjem i juz mnie wywala, tak sie dzieje ?? to jest normalne ?? A w nocy to tak mi juz cięzko sie kopyrnąc ze szok, musze sie obudzic - pomyslec- kopyrtnac- prawie zawsze w międzyczasie jeszcze siku- kłade sie - ale zasnac nie moge bo sie rozbudzilam mysleniem i iściem siku :dry: A poźniej w dzień chodzę jak lunatyk bo sie w nocy nie wysypiam :woohoo:

Fercia - wymyśl swoje i znajdź kogoś kto Ci zrobie takie :) Ja projektłam sama i Pani mi zrobiła..
11 lata 8 miesiąc temu #609882 przez Mirella
Vifi, napisz jakie plany na najbliższe dni :kiss:
11 lata 8 miesiąc temu #609894 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Vifi, napisz jakie plany na najbliższe dni :kiss:

I która godzina ?? :silly: :kiss:
11 lata 8 miesiąc temu #609952 przez ferritka
zamówiłam, nie wiem czy dobrze, ale samo stworzenie kompletnej listy było dla mnie wyzwaniem :S :S
teraz czekam na maila zwrotnego i tam mi jakiś formularz mają dosłac. no i czekam.

tak się fatalnie czuje, że z chęciom spakowałabym Leonka i pojechała do mamuni, ale nie wiem czy dojadę, FROG :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #609979 przez emka
Lacra Mam takie podobne buty tzn 1 wersja :) Ale jeszcze prawie w nich nie chodziłam bo zbyt dziurawe na te śniegi :laugh: Ale fajowe są :) (ja kupiłam jakąś tańszą wersję po 119zł :P )
Dobrze ze przy czarnych zostałaś :) Ja se wczoraj grzywkę kazałam ciachnąć taką dłuższa na bok, żeby sie hery jakoś lepiej układały i mnie teraz drażni włazi na oczyska :P Brzusio cudny :) :kiss: :kiss: :kiss: A płaszczyk mega tani, a jak gatunkowo? Byłamm z bratówką na zakupach i włąsnie płaszczyk wybierała doradziłam jej w groszki włąsnie i czadowo wyglądała :)

Wifi
Witaj, napisz nam coś więcej, proszę :) :kiss: :kiss: :kiss:

MIrella
Bianka Ci mówie coraz ładniejsza, nie wiem co to bedzie dalej :) To jest chrześnica mojego meża :) więc troche i moja :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 8 miesiąc temu #610010 przez mesy
Emka poka jakie kupiłaś :S
11 lata 8 miesiąc temu #610017 przez Marta M
Vifi mam nadzieję że u Ciebie jest już coraz lepiej :)

A Lacry brzuch bym wyściskała :woohoo:
11 lata 8 miesiąc temu #610018 przez emka
Mesy w domu se stojom :)bo sie śniegu bojom :) :silly: Choć u nas dzis całkiem ładnie przez okno wygląda, bo słoneczko świeci ale jak wyszłam po cuksa to wiatr wymroził mi łepetynę :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610019 przez mesy
emka napisał:

Mesy w domu se stojom :)bo sie śniegu bojom :) :silly: Choć u nas dzis całkiem ładnie przez okno wygląda, bo słoneczko świeci ale jak wyszłam po cuksa to wiatr wymroził mi łepetynę :)

:S :S :S :S
Ja sobie też kupiłam dziurkowane i dopiero w domie pomyslałam a co jak bedzie padać :side:

Fajnie się masz z tym słońcem :P u mnie śnieg :angry:
11 lata 8 miesiąc temu #610028 przez ferritka
kurka rurka to i ja se muszę dziurkowanych poszukać, co by w klanie staraczkowym pozostac B) B)

jak to się mówi: poznasz staraczkę po dziurkach ...w butach :blink: :blink: :silly:
no to szukam :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #610033 przez ViFi
Więc tak...
Jak wiecie przeszłam zakrzepice w prawej ręce i nodze /jak ktoś chce abym opisała objawy to napiszcie- może być to wskazówka dla dziewczyn z zespołem anyfosfolipidowym i zakrzepica genetyczną trombofilia-mutacja cz. V Leiden(heterozygota)/ ale za 1 razem nie zatrzymali mnie w szpitalu tylko dali leki Clexane 1x 0,8 ml i do domu...to było w pn 110313 po 2 zastrzyku miałam większe krwawienie z dróg rodnych cała noc….

A w czwartek się zaczęło.... dostała boli z lewej strony koło serca nie mogłam oddychać ....a nasza Milla ma wyczucie i napisała do mnie na talku miała podwyższony puls i czułam jak serce mi kołacze....nie mogłam się położyć tylko siedziałam i miałam płytki oddech nie mogłam nabrać cała piersią powietrza. Przyszedł mąż z pracy i mówię mu że od rana nie mogłam się położyć i proszę abyśmy poszli na ER-kę bo nie prześpię nocy.

I poszliśmy… tam dyżurujący chirurg już postawiła diagnozę tak mówił mi mąż i wysłano mnie do dyżurującego lekarz internisty. Tam badania: krew, Ekg, prześwietlenie płuc objawy mogły być bardzo podobne do zawału serca….

Wyniki HB 7,8 %/g(N:12-16) i zator w płucu lewym i skierowanie na oddział pulmonologiczny.
Tam podano mi tlen….aby pomógł mi oddychać.

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 8 miesiąc temu #610053 przez emka
Wifulka A powiedz czy Ty brałaś jakieś leki przedtem, tzn np acard? NOga i reka Ci puchły, siniały, bolały?
Jak się teraz czujesz? Ten zakrzep się rozpuścił? Nie ma już zagrozenia?
Dlaczego miałaś to krwawienie? Miłaś akurat @ ?

Jesteś bardzo slną babeczką, współczuję Ci tego co musiałaś przejść, bo strasznie to wszystko brzmi. Mam nadzioeję ze teraz będzie już tylko lepiej! Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Ja własnie próbuje odebrać elektronicznie moje wyniki i coś mi nie wychodzi! :angry:

Feri No staraczka musi mieć dziurki! :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #610055 przez Lacrijka
Myślicie że sie nada na komunie w maju ??
Załączniki:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610064 przez mesy
Lacrijka napisał:

Myślicie że sie nada na komunie w maju ??

Co ty cały dzień u allegra siedzisz ;> kiecka fajna ale ja bym inne kolory brała :P

Vifi bidulka ... twarda babka jesteś :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka