- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609871 przez Lacrijka
Mirelcia, to brzuchol z rana na czczo.. wtedy jest mniejszy.. Wieczorem jest dwa razy taki hihi Kurcze, kromke chleba zjem i juz mnie wywala, tak sie dzieje ?? to jest normalne ?? A w nocy to tak mi juz cięzko sie kopyrnąc ze szok, musze sie obudzic - pomyslec- kopyrtnac- prawie zawsze w międzyczasie jeszcze siku- kłade sie - ale zasnac nie moge bo sie rozbudzilam mysleniem i iściem siku A poźniej w dzień chodzę jak lunatyk bo sie w nocy nie wysypiam
Fercia - wymyśl swoje i znajdź kogoś kto Ci zrobie takie Ja projektłam sama i Pani mi zrobiła..
Fercia - wymyśl swoje i znajdź kogoś kto Ci zrobie takie Ja projektłam sama i Pani mi zrobiła..
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #609952 przez ferritka
zamówiłam, nie wiem czy dobrze, ale samo stworzenie kompletnej listy było dla mnie wyzwaniem
teraz czekam na maila zwrotnego i tam mi jakiś formularz mają dosłac. no i czekam.
tak się fatalnie czuje, że z chęciom spakowałabym Leonka i pojechała do mamuni, ale nie wiem czy dojadę, FROG
teraz czekam na maila zwrotnego i tam mi jakiś formularz mają dosłac. no i czekam.
tak się fatalnie czuje, że z chęciom spakowałabym Leonka i pojechała do mamuni, ale nie wiem czy dojadę, FROG
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 8 miesiąc temu #609979 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Lacra Mam takie podobne buty tzn 1 wersja Ale jeszcze prawie w nich nie chodziłam bo zbyt dziurawe na te śniegi Ale fajowe są (ja kupiłam jakąś tańszą wersję po 119zł )
Dobrze ze przy czarnych zostałaś Ja se wczoraj grzywkę kazałam ciachnąć taką dłuższa na bok, żeby sie hery jakoś lepiej układały i mnie teraz drażni włazi na oczyska Brzusio cudny A płaszczyk mega tani, a jak gatunkowo? Byłamm z bratówką na zakupach i włąsnie płaszczyk wybierała doradziłam jej w groszki włąsnie i czadowo wyglądała
Wifi Witaj, napisz nam coś więcej, proszę
MIrella Bianka Ci mówie coraz ładniejsza, nie wiem co to bedzie dalej To jest chrześnica mojego meża więc troche i moja
Dobrze ze przy czarnych zostałaś Ja se wczoraj grzywkę kazałam ciachnąć taką dłuższa na bok, żeby sie hery jakoś lepiej układały i mnie teraz drażni włazi na oczyska Brzusio cudny A płaszczyk mega tani, a jak gatunkowo? Byłamm z bratówką na zakupach i włąsnie płaszczyk wybierała doradziłam jej w groszki włąsnie i czadowo wyglądała
Wifi Witaj, napisz nam coś więcej, proszę
MIrella Bianka Ci mówie coraz ładniejsza, nie wiem co to bedzie dalej To jest chrześnica mojego meża więc troche i moja
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610019 przez mesy
emka napisał:
Ja sobie też kupiłam dziurkowane i dopiero w domie pomyslałam a co jak bedzie padać
Fajnie się masz z tym słońcem u mnie śnieg
Mesy w domu se stojom :)bo sie śniegu bojom Choć u nas dzis całkiem ładnie przez okno wygląda, bo słoneczko świeci ale jak wyszłam po cuksa to wiatr wymroził mi łepetynę
Ja sobie też kupiłam dziurkowane i dopiero w domie pomyslałam a co jak bedzie padać
Fajnie się masz z tym słońcem u mnie śnieg
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez mesy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
11 lata 8 miesiąc temu #610033 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Więc tak...
Jak wiecie przeszłam zakrzepice w prawej ręce i nodze /jak ktoś chce abym opisała objawy to napiszcie- może być to wskazówka dla dziewczyn z zespołem anyfosfolipidowym i zakrzepica genetyczną trombofilia-mutacja cz. V Leiden(heterozygota)/ ale za 1 razem nie zatrzymali mnie w szpitalu tylko dali leki Clexane 1x 0,8 ml i do domu...to było w pn 110313 po 2 zastrzyku miałam większe krwawienie z dróg rodnych cała noc….
A w czwartek się zaczęło.... dostała boli z lewej strony koło serca nie mogłam oddychać ....a nasza Milla ma wyczucie i napisała do mnie na talku miała podwyższony puls i czułam jak serce mi kołacze....nie mogłam się położyć tylko siedziałam i miałam płytki oddech nie mogłam nabrać cała piersią powietrza. Przyszedł mąż z pracy i mówię mu że od rana nie mogłam się położyć i proszę abyśmy poszli na ER-kę bo nie prześpię nocy.
I poszliśmy… tam dyżurujący chirurg już postawiła diagnozę tak mówił mi mąż i wysłano mnie do dyżurującego lekarz internisty. Tam badania: krew, Ekg, prześwietlenie płuc objawy mogły być bardzo podobne do zawału serca….
Wyniki HB 7,8 %/g(N:12-16) i zator w płucu lewym i skierowanie na oddział pulmonologiczny.
Tam podano mi tlen….aby pomógł mi oddychać.
Jak wiecie przeszłam zakrzepice w prawej ręce i nodze /jak ktoś chce abym opisała objawy to napiszcie- może być to wskazówka dla dziewczyn z zespołem anyfosfolipidowym i zakrzepica genetyczną trombofilia-mutacja cz. V Leiden(heterozygota)/ ale za 1 razem nie zatrzymali mnie w szpitalu tylko dali leki Clexane 1x 0,8 ml i do domu...to było w pn 110313 po 2 zastrzyku miałam większe krwawienie z dróg rodnych cała noc….
A w czwartek się zaczęło.... dostała boli z lewej strony koło serca nie mogłam oddychać ....a nasza Milla ma wyczucie i napisała do mnie na talku miała podwyższony puls i czułam jak serce mi kołacze....nie mogłam się położyć tylko siedziałam i miałam płytki oddech nie mogłam nabrać cała piersią powietrza. Przyszedł mąż z pracy i mówię mu że od rana nie mogłam się położyć i proszę abyśmy poszli na ER-kę bo nie prześpię nocy.
I poszliśmy… tam dyżurujący chirurg już postawiła diagnozę tak mówił mi mąż i wysłano mnie do dyżurującego lekarz internisty. Tam badania: krew, Ekg, prześwietlenie płuc objawy mogły być bardzo podobne do zawału serca….
Wyniki HB 7,8 %/g(N:12-16) i zator w płucu lewym i skierowanie na oddział pulmonologiczny.
Tam podano mi tlen….aby pomógł mi oddychać.
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #610053 przez emka
Wifulka A powiedz czy Ty brałaś jakieś leki przedtem, tzn np acard? NOga i reka Ci puchły, siniały, bolały?
Jak się teraz czujesz? Ten zakrzep się rozpuścił? Nie ma już zagrozenia?
Dlaczego miałaś to krwawienie? Miłaś akurat @ ?
Jesteś bardzo slną babeczką, współczuję Ci tego co musiałaś przejść, bo strasznie to wszystko brzmi. Mam nadzioeję ze teraz będzie już tylko lepiej! Buziaki
Ja własnie próbuje odebrać elektronicznie moje wyniki i coś mi nie wychodzi!
Feri No staraczka musi mieć dziurki!
Jak się teraz czujesz? Ten zakrzep się rozpuścił? Nie ma już zagrozenia?
Dlaczego miałaś to krwawienie? Miłaś akurat @ ?
Jesteś bardzo slną babeczką, współczuję Ci tego co musiałaś przejść, bo strasznie to wszystko brzmi. Mam nadzioeję ze teraz będzie już tylko lepiej! Buziaki
Ja własnie próbuje odebrać elektronicznie moje wyniki i coś mi nie wychodzi!
Feri No staraczka musi mieć dziurki!
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa