- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #609494 przez MoNiaaa
witam sie z rana:)
anika gratuluje fasolki
u nas sypie snieg jakby sie zima miala dopiero zaczynac...no obled jakis
dave ale dzieki temu jest u ciebie nadzieja ze tescie znowu nie dojada bo takie obfite opady maja byc w calej Polsce to i ty sie doczekasz
Majos to cala mamuska slicznie
Szymcio spiocha na luzaka
ja wczoraj po pracy tez sobie drzemke ucielam i nagle sie zerwalam i zaczelam cos belkotac ze do pracy sie spoznilam i na ktora ja mam wogole p[o czym sie zorientowalam ze przeciez juz bylam i poszlam spac dalej a moj M mial polewke ze mnie przez caly dzien
feri jak nie patrzec teraz twoja kolej na fasolke i Mirella dobrze mowi na koncu to odziedziczysz wszystkie ciuszki i kasa w kieszeni ci zostanie
Studentka a ty dzis masz wizyte u gina? daj znac co sie dowiesz 3mam kciuki
anika gratuluje fasolki
u nas sypie snieg jakby sie zima miala dopiero zaczynac...no obled jakis
dave ale dzieki temu jest u ciebie nadzieja ze tescie znowu nie dojada bo takie obfite opady maja byc w calej Polsce to i ty sie doczekasz
Majos to cala mamuska slicznie
Szymcio spiocha na luzaka
ja wczoraj po pracy tez sobie drzemke ucielam i nagle sie zerwalam i zaczelam cos belkotac ze do pracy sie spoznilam i na ktora ja mam wogole p[o czym sie zorientowalam ze przeciez juz bylam i poszlam spac dalej a moj M mial polewke ze mnie przez caly dzien
feri jak nie patrzec teraz twoja kolej na fasolke i Mirella dobrze mowi na koncu to odziedziczysz wszystkie ciuszki i kasa w kieszeni ci zostanie
Studentka a ty dzis masz wizyte u gina? daj znac co sie dowiesz 3mam kciuki
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609516 przez ferritka
Mesy no nie doczytałam se
jestem choras na amen chyba mam angine
bry się wciąż zimowo, kurka rurka sypie... Dave wiesz co to oznacza?? nietopery nie dolecą
Te teraz se myslę, że z tymi testami bo Gosia Sz ,mówi że nie czyta się po dłuzszym czasie niż 5-6 min. więc dlatego mnie to zmyliło
jestem choras na amen chyba mam angine
bry się wciąż zimowo, kurka rurka sypie... Dave wiesz co to oznacza?? nietopery nie dolecą
Te teraz se myslę, że z tymi testami bo Gosia Sz ,mówi że nie czyta się po dłuzszym czasie niż 5-6 min. więc dlatego mnie to zmyliło
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- anika321
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 8 miesiąc temu #609526 przez Ingrid29
anika gratuluje fasolki lub groszka
Oj Ferri, ferri no toś ładnie se testy odczytała.
Dave a nie możesz wprost teściom powiedzieć, żeby nie przyjeżdżali - bo ty na wylocie już jesteś i nie czujesz się najlepiej. Albo niech mąż im powie. Ja tam bym z grubej rury walnęła, że po prostu nie mam siły na przyjmowanie gości przed porodem i tyle. A z resztą co to za ludzie, że się pchają do Was w takiej sytuacji.
Ferri zdrowiej. Mój mężuś też przeziębiony i do tego musiał lecieć do Dani na szkolenie i wraca w sobotę. A chyba mały też od niego załapał wirusa- bo zaczyna kaszleć i kichać - chyba się zastrzelę jak znów zachoruje Bo jeszcze kolejne zęby mu wychodzą i muszę wstawać po 4-5 razy w nocy. A jak ostatnio chorował, to całe noce były nie spane. Jak nie urok to sraczka
Oj Ferri, ferri no toś ładnie se testy odczytała.
Dave a nie możesz wprost teściom powiedzieć, żeby nie przyjeżdżali - bo ty na wylocie już jesteś i nie czujesz się najlepiej. Albo niech mąż im powie. Ja tam bym z grubej rury walnęła, że po prostu nie mam siły na przyjmowanie gości przed porodem i tyle. A z resztą co to za ludzie, że się pchają do Was w takiej sytuacji.
Ferri zdrowiej. Mój mężuś też przeziębiony i do tego musiał lecieć do Dani na szkolenie i wraca w sobotę. A chyba mały też od niego załapał wirusa- bo zaczyna kaszleć i kichać - chyba się zastrzelę jak znów zachoruje Bo jeszcze kolejne zęby mu wychodzą i muszę wstawać po 4-5 razy w nocy. A jak ostatnio chorował, to całe noce były nie spane. Jak nie urok to sraczka
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #609532 przez ferritka
Ingrid, kurcze, przecież ostatnio chorowaliście - czy popieprzyłam ??? zdrowiejcie,
mnie to nie wiem nawet gdzie mnie złapało, ale jak wczoraj się jeszcze jakoś takoś czułam, to dzisiaj umieram.... chyba kciałam wzbudzić litość w A żeby nie jechał, ale pojechał
mnie to nie wiem nawet gdzie mnie złapało, ale jak wczoraj się jeszcze jakoś takoś czułam, to dzisiaj umieram.... chyba kciałam wzbudzić litość w A żeby nie jechał, ale pojechał
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 8 miesiąc temu #609542 przez Dave
Doberek.
Chociaż czy ja wiem czy taki doberek U mnie wali śnieg. Niech w piątek w nocy zacznie a nie już
Mirella - kiedy moi teście to owszem możę by i nas do roboty chcieli, ale sami to sie nie kwapią. Mieszczuchy, wybudowali dom może się w tym roku wprowadzą to chcę ich widzieć jak będą wszystko ogarniać. Jak oni tacy... hmmmm.....sama nie wiem. Może nie do końca leniwi, ale nie zdający sobie sprawy jako to jest jak się ma swój dom i trzeba wsio porobić, żeby było dobrze i w dupkę ciepło.
Ingrid - to właśnie mój mąż zaakceptował ten przyjazd na weekend. A ja już ledwo chodzę. Oni tacy nie kapliwi są.
Ale muszę to jakoś przeżyć, no chyba że się wyklujemy do tego czasu
Feri - takiej wersji się trzymajmy, co by nietopery zasypało na amen.
A Ty się kobietko grzej.
Anika - gratulacje
Chociaż czy ja wiem czy taki doberek U mnie wali śnieg. Niech w piątek w nocy zacznie a nie już
Mirella - kiedy moi teście to owszem możę by i nas do roboty chcieli, ale sami to sie nie kwapią. Mieszczuchy, wybudowali dom może się w tym roku wprowadzą to chcę ich widzieć jak będą wszystko ogarniać. Jak oni tacy... hmmmm.....sama nie wiem. Może nie do końca leniwi, ale nie zdający sobie sprawy jako to jest jak się ma swój dom i trzeba wsio porobić, żeby było dobrze i w dupkę ciepło.
Ingrid - to właśnie mój mąż zaakceptował ten przyjazd na weekend. A ja już ledwo chodzę. Oni tacy nie kapliwi są.
Ale muszę to jakoś przeżyć, no chyba że się wyklujemy do tego czasu
Feri - takiej wersji się trzymajmy, co by nietopery zasypało na amen.
A Ty się kobietko grzej.
Anika - gratulacje
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 8 miesiąc temu #609569 przez anoda89
Dzień dobry. Stary oddelegowany do pracy i można teraz posiedzieć
Anika gratuluje
Dave Mirella Ci dobrze mówi, pomoc się przyda Tak w ogóle to Tobie jeszcze dwa tygodnie zostało i w każdej chwili możesz rodzic Ja cie ale zleciało.
Lacrijka wybierz jedynke
Ojj Ferri chorowitko masza, leż i wypoczywaj co żeby siły zbierać na przyjście fasolki
Asik ale padł Ci Szymek Bombowy chłopak z niego
Anika gratuluje
Dave Mirella Ci dobrze mówi, pomoc się przyda Tak w ogóle to Tobie jeszcze dwa tygodnie zostało i w każdej chwili możesz rodzic Ja cie ale zleciało.
Lacrijka wybierz jedynke
Ojj Ferri chorowitko masza, leż i wypoczywaj co żeby siły zbierać na przyjście fasolki
Asik ale padł Ci Szymek Bombowy chłopak z niego
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #609592 przez ferritka
no właśnie, tak mi świtało, nooo za często chorujecie to ta pogoda z dooopy, bo nie ma ani mocnego mrozu żeby wirusy zabić ani nie ma ciepła żeby się zdrowo wygrzać
byle do wiosny
a wiecie, ja sobie wczoraj zrobiłam tą moją łazienkę nieszczęsną, i wystarczy kilka dodatków i jak nowa nawet A powiedział, ze mam talent do urządzania
chciałabym wykorzystać ten czas na generalne porządki mi tu A nie bedzie latał, ale nie wiem czy dzisiaj dam radę
byle do wiosny
a wiecie, ja sobie wczoraj zrobiłam tą moją łazienkę nieszczęsną, i wystarczy kilka dodatków i jak nowa nawet A powiedział, ze mam talent do urządzania
chciałabym wykorzystać ten czas na generalne porządki mi tu A nie bedzie latał, ale nie wiem czy dzisiaj dam radę
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej