BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #609494 przez MoNiaaa
witam sie z rana:)

anika gratuluje fasolki :)

u nas sypie snieg jakby sie zima miala dopiero zaczynac...no obled jakis :angry:
dave ale dzieki temu jest u ciebie nadzieja ze tescie znowu nie dojada bo takie obfite opady maja byc w calej Polsce to i ty sie doczekasz :P

Majos to cala mamuska slicznie :)

Szymcio spiocha na luzaka :)

ja wczoraj po pracy tez sobie drzemke ucielam i nagle sie zerwalam i zaczelam cos belkotac ze do pracy sie spoznilam i na ktora ja mam wogole p[o czym sie zorientowalam ze przeciez juz bylam i poszlam spac dalej a moj M mial polewke ze mnie przez caly dzien :side: :blush:

feri jak nie patrzec teraz twoja kolej na fasolke i Mirella dobrze mowi na koncu to odziedziczysz wszystkie ciuszki i kasa w kieszeni ci zostanie :):)

Studentka a ty dzis masz wizyte u gina? daj znac co sie dowiesz 3mam kciuki :kiss:

http

]
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #609513 przez mesy
Lacra w tym roku se ebłam dość podobny model obuwia :lol: :lol:
Ja bym brała wersję namber łannnnn :P :P

Ferri nie wierzę :lol: to ty nie wiedziałaś że po 10 min się odczytuje test owu ;> :side: a instrukcję obsługi czytałaś ? :blush:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609516 przez ferritka
:blush: Mesy no nie doczytałam se :S :S

jestem choras na amen :( chyba mam angine :dry: :dry:

bry się wciąż zimowo, kurka rurka sypie... Dave wiesz co to oznacza?? nietopery nie dolecą :S :S

Te teraz se myslę, że z tymi testami bo Gosia Sz ,mówi że nie czyta się po dłuzszym czasie niż 5-6 min. więc dlatego mnie to zmyliło :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #609517 przez anika321
spokojnie spokojnie :) nie zapomne.
Witam kobitki z rańca :)
Życze miłego dnia
11 lata 8 miesiąc temu #609526 przez Ingrid29
anika gratuluje fasolki lub groszka :)
Oj Ferri, ferri no toś ładnie se testy odczytała.

Dave a nie możesz wprost teściom powiedzieć, żeby nie przyjeżdżali - bo ty na wylocie już jesteś i nie czujesz się najlepiej. Albo niech mąż im powie. Ja tam bym z grubej rury walnęła, że po prostu nie mam siły na przyjmowanie gości przed porodem i tyle. A z resztą co to za ludzie, że się pchają do Was w takiej sytuacji.

Ferri zdrowiej. Mój mężuś też przeziębiony i do tego musiał lecieć do Dani na szkolenie i wraca w sobotę. A chyba mały też od niego załapał wirusa- bo zaczyna kaszleć i kichać - chyba się zastrzelę jak znów zachoruje :S :dry: Bo jeszcze kolejne zęby mu wychodzą i muszę wstawać po 4-5 razy w nocy. A jak ostatnio chorował, to całe noce były nie spane. Jak nie urok to sraczka :(
11 lata 8 miesiąc temu #609532 przez ferritka
Ingrid, kurcze, przecież ostatnio chorowaliście - czy popieprzyłam ??? zdrowiejcie,
mnie to nie wiem nawet gdzie mnie złapało, ale jak wczoraj się jeszcze jakoś takoś czułam, to dzisiaj umieram.... chyba kciałam wzbudzić litość w A żeby nie jechał, ale pojechał :( :( :( :( :( :( :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #609537 przez mesy
Ferri masz hajjj lajfff :silly: :silly:
11 lata 8 miesiąc temu #609540 przez ferritka
Mesy, niby tak, ale sama se musze herbate robić i co najgorsze z najgorszych cisnąć do pieca i palić żebym tu nie zamarzła :dry: :dry: :dry: a z gorączką i chorobą to nie kce mi się nawet z łóżka wstać :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #609542 przez Dave
Doberek.
Chociaż czy ja wiem czy taki doberek :unsure: :unsure: U mnie wali śnieg. Niech w piątek w nocy zacznie a nie już :dry:

Mirella - kiedy moi teście to owszem możę by i nas do roboty chcieli, ale sami to sie nie kwapią. Mieszczuchy, wybudowali dom może się w tym roku wprowadzą to chcę ich widzieć jak będą wszystko ogarniać. Jak oni tacy... hmmmm.....sama nie wiem. Może nie do końca leniwi, ale nie zdający sobie sprawy jako to jest jak się ma swój dom i trzeba wsio porobić, żeby było dobrze i w dupkę ciepło.

Ingrid
- to właśnie mój mąż zaakceptował ten przyjazd na weekend. A ja już ledwo chodzę. Oni tacy nie kapliwi są.
Ale muszę to jakoś przeżyć, no chyba że się wyklujemy do tego czasu :P

Feri - takiej wersji się trzymajmy, co by nietopery zasypało na amen.
A Ty się kobietko grzej.

Anika - gratulacje :lol: :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 8 miesiąc temu #609569 przez anoda89
Dzień dobry. Stary oddelegowany do pracy i można teraz posiedzieć :)

Anika gratuluje :kiss:

Dave Mirella Ci dobrze mówi, pomoc się przyda :woohoo: Tak w ogóle to Tobie jeszcze dwa tygodnie zostało i w każdej chwili możesz rodzic :) :) Ja cie ale zleciało.

Lacrijka wybierz jedynke :)

Ojj Ferri chorowitko masza, leż i wypoczywaj co żeby siły zbierać na przyjście fasolki :kiss:

Asik ale padł Ci Szymek :laugh: Bombowy chłopak z niego :kiss:
11 lata 8 miesiąc temu #609570 przez Ingrid29
No ferri dobrze pamiętasz na początku lutego byliśmy oboje chorzy i boję się, że będzie powtórka z rozrywki :(
11 lata 8 miesiąc temu #609592 przez ferritka
no właśnie, tak mi świtało, nooo za często chorujecie :( :( to ta pogoda z dooopy, bo nie ma ani mocnego mrozu żeby wirusy zabić ani nie ma ciepła żeby się zdrowo wygrzać :angry: :angry:

byle do wiosny :blink: :blink:

a wiecie, ja sobie wczoraj zrobiłam tą moją łazienkę nieszczęsną, i wystarczy kilka dodatków i jak nowa :lol: :lol: nawet A powiedział, ze mam talent do urządzania :lol: :lol: :lol: :lol:
chciałabym wykorzystać ten czas na generalne porządki mi tu A nie bedzie latał, ale nie wiem czy dzisiaj dam radę :dry: :dry: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #609631 przez Marta M
anika super :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mirell ależ oczywiście, na dobrą wróżbę :blush: :blush: :blush:
11 lata 8 miesiąc temu #609690 przez ferritka
patrzcie, wydaje mi się, że jak bym miała taki wózio to A przeszedłby z nim i Groszkiem cały śląsk wzdłuż i w szerz B) B) B) :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 8 miesiąc temu #609697 przez mesy
Ferri fajny smarcik :lol:

A w ogóle ma któraś z was sprzedać ?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama