- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #608831 przez gorla
emka zajac superaśny!!!!!!!!! 
Ja nikogo nie wkręciłam, za to mnie maż rano o 8 wkrcił.. jedliśmy sniadanie w piżamach.. ja podkrążone oczy od tuszu itp hehe a on podszedł do okna i mówi O! goście jadą do nas ide spodnie założyć.. ja rzuciłąm sie do zbierania ze stołu szybko sie ubrałam , Olwiia też i czekamy.. czekamy .. a to doopa!! za chwile Marecki mówi ze że żaecik i ze jeszcze nigdy tak szybko nie sprzatała
skubaniec jeden, a potem wieczorem wyrznął sie pzred garażem i stłukł zebra, myślałam ze znów żartuje i go ścisnęłam, ale zawył
to nie był zart hehe dziś jedzie na rentgena

Ja nikogo nie wkręciłam, za to mnie maż rano o 8 wkrcił.. jedliśmy sniadanie w piżamach.. ja podkrążone oczy od tuszu itp hehe a on podszedł do okna i mówi O! goście jadą do nas ide spodnie założyć.. ja rzuciłąm sie do zbierania ze stołu szybko sie ubrałam , Olwiia też i czekamy.. czekamy .. a to doopa!! za chwile Marecki mówi ze że żaecik i ze jeszcze nigdy tak szybko nie sprzatała

Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 tygodni temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #608835 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gorla Hehe ale sie uśmiałam
Cudna ta Wasza rodzinka
Przeczytałąm co napisłaś na tym wątku o poronieniach
Szczęściaro Ty! Ale myśle że jezcze nam wszystkim sie uda
I będziemy mogły takie komentarze wpisać
Sorki że nie odpisałam na życzenia, ale jakos mi tak te święta przeleciały, że jak wzięłam komórkę do reki to już było po i co ja miałam pisać...

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 tygodni temu przez emka.
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 3 tygodni temu #608921 przez Mirella
Emka, najbardziej to Ci zazdroszczę tego że i Bianka pewnie u Ciebie była!!!
Gorla dobrze że z fotami przyszłaś bo bym Cię palnęła, że hej! A nie mogłabyś tak częściej? Takie masz ładne córy i je ukrywasz przed nami, nieładnie, oj nieładnie... A kiedy do nas wrócisz?
Gorla dobrze że z fotami przyszłaś bo bym Cię palnęła, że hej! A nie mogłabyś tak częściej? Takie masz ładne córy i je ukrywasz przed nami, nieładnie, oj nieładnie... A kiedy do nas wrócisz?
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 3 tygodni temu #608958 przez MoNiaaa
Mirella jak @ w swieta to latwiej do zapamietania 
u mnie w tej sprawie zaczal sie nerwowy czas jeszcze tydzien do @ (oby nie przyszla)
a dzis wracalam do domu to mnie tak w piersi przymulito i w glowie mi sie zakrecilo...
emka jak ci sie podobam to moze sie umowimy na jakas randke
Maja superasna dziewczynka i wloski to ma zabojcze oby tylko lubila je myc i czesac bo u nas z tym problem

u mnie w tej sprawie zaczal sie nerwowy czas jeszcze tydzien do @ (oby nie przyszla)
a dzis wracalam do domu to mnie tak w piersi przymulito i w glowie mi sie zakrecilo...
emka jak ci sie podobam to moze sie umowimy na jakas randke

Maja superasna dziewczynka i wloski to ma zabojcze oby tylko lubila je myc i czesac bo u nas z tym problem
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #608976 przez anoda89
Monia nie myśli a szybko zleci i nie rób testu odrazu tylko odczekaj choćby ze dwa dni 
gorla rodzinka jak z obrazka a dziewczynki cudne
A ja dzisiaj widziałam cztery bociany
Jedziemy sobie na cmentarz patrze a tu lecą cztery piękne bociany

gorla rodzinka jak z obrazka a dziewczynki cudne

A ja dzisiaj widziałam cztery bociany

Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 tygodni temu przez anoda89.
- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu #609053 przez anoda89
apropo bociana 
demotywatory.pl/4096111/O-cholera-Wiedzi...y-cale-lato-przespac
Przypomniało mi się jak mąż się do mnie ostatnio przytula i mówi" Czasami mam ochotę Cie tak ścisnąć żeby Ci oczy wyszły" nie ma to jak romantyczny małżonek

demotywatory.pl/4096111/O-cholera-Wiedzi...y-cale-lato-przespac
Przypomniało mi się jak mąż się do mnie ostatnio przytula i mówi" Czasami mam ochotę Cie tak ścisnąć żeby Ci oczy wyszły" nie ma to jak romantyczny małżonek

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu #609054 przez gorla
emka my sie już umawiamy od ponad roku pamietasz?? jeszcze agnessa w ciąży chodziła
Mirell wrocisz w jakim sensie?? chyba nie jako staraczka łooo Matko Boska!!!!!!!! Wiesz przypomniało mi sie na końcu posta o focie i twoim palnieciu hehe rychło w czas dorzuciłam
W zeszłym roku widziałam na naszej łące ponad 50 sztuk bocianów!!! co za widok, dwa siedziały na wale u góry a reszta obżerała sie żabami na dole

anoda dzięki
tak ładnie to naprawde tylko na obrazku hehe
Marta M Majki fakt podobne do siebie
dalej taka grzeczna ??
Mirell wrocisz w jakim sensie?? chyba nie jako staraczka łooo Matko Boska!!!!!!!! Wiesz przypomniało mi sie na końcu posta o focie i twoim palnieciu hehe rychło w czas dorzuciłam
W zeszłym roku widziałam na naszej łące ponad 50 sztuk bocianów!!! co za widok, dwa siedziały na wale u góry a reszta obżerała sie żabami na dole

anoda dzięki

Marta M Majki fakt podobne do siebie

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #609060 przez Gravity
Elo Dziewczynki ja na chwilke pozniej wpadne macie tu linka:)
kobietanaj.pl/7093,Dokumentowa%C5%82a_ci..._od_3_mc_do_narodzin
anoda89 nie czekaj na lekarza oni zawsze każą czekać według mnie organizm wie kiedy jest gotow i zajdziesz w ciaze.
Monia Julka cudna i Ty też ślicznie wyglądasz
emka odpoczniesz w pracy masz racje swieta meczace.A zajc bajera:)
Mirella jak to mowia ze jak cos zostanie z zestawu z kazdego cos to jeszcze na koniec zlozysz cos co nie ma w planach:)hihihi
gorla sliczna rodzinka Gratuluje:)
a dziewczeta co tam u Dave? cos ktos wie???
kobietanaj.pl/7093,Dokumentowa%C5%82a_ci..._od_3_mc_do_narodzin
anoda89 nie czekaj na lekarza oni zawsze każą czekać według mnie organizm wie kiedy jest gotow i zajdziesz w ciaze.
Monia Julka cudna i Ty też ślicznie wyglądasz

emka odpoczniesz w pracy masz racje swieta meczace.A zajc bajera:)
Mirella jak to mowia ze jak cos zostanie z zestawu z kazdego cos to jeszcze na koniec zlozysz cos co nie ma w planach:)hihihi
gorla sliczna rodzinka Gratuluje:)
a dziewczeta co tam u Dave? cos ktos wie???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 tygodni temu przez Gravity.
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 3 tygodni temu #609084 przez ferritka
bry
u mnie dół jak uj, a nawet jak stado ujów

nie dość, że jestem chora, nie mam czucia, katar po kolanka, gardło mnie boli, mam obszczypany nos i stan podgorączkowy

po za tym to dzisiaj moja 3 najbliższa przyjacióła poinformowała mnie że jest w ciąży
tak więc wszystkie moje 3 przyjaciółki są w ciąży, jedna w 6 druga w 4 a trzecia w 2 miesiącu - fajnie się zgadały
cieszy mnie to ,ale...smutno mi, mimo to

gdyby tego było mało A jedzie nad morze i wróci może w sobote dopiero

owulki nie miałam na bank ,no bo testuje przecież dzień w dzień - i 19.03 pojawił się cień cienia. a potem nic. przed 19tym też nic. Albo mi się na mózg rzuciło

kto mnie zastrzeli dzisiaj
u mnie dół jak uj, a nawet jak stado ujów

nie dość, że jestem chora, nie mam czucia, katar po kolanka, gardło mnie boli, mam obszczypany nos i stan podgorączkowy

po za tym to dzisiaj moja 3 najbliższa przyjacióła poinformowała mnie że jest w ciąży
tak więc wszystkie moje 3 przyjaciółki są w ciąży, jedna w 6 druga w 4 a trzecia w 2 miesiącu - fajnie się zgadały

cieszy mnie to ,ale...smutno mi, mimo to

gdyby tego było mało A jedzie nad morze i wróci może w sobote dopiero

owulki nie miałam na bank ,no bo testuje przecież dzień w dzień - i 19.03 pojawił się cień cienia. a potem nic. przed 19tym też nic. Albo mi się na mózg rzuciło

kto mnie zastrzeli dzisiaj

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 3 tygodni temu #609085 przez MoNiaaa
a mi sie przypomniala sytuacja ze wczoraj 
Julka dostala od starszych kuzynek torebke ale nie taka dla dzieci tylko taka mlodziezowa w sumie juz wypowiala i dumnie z nia szla jakis koles starszy ja zaczepil jaka ma ladna torebke jak mama itp i jak odeszlismy to taka ucieszona mowi" Pan widzial moja torebke chyba mnie kocha
"
Anoda nie zamierzam od razu testowac najwczesniej 10 kwietnia ale moze dluzej wytrzymam

Julka dostala od starszych kuzynek torebke ale nie taka dla dzieci tylko taka mlodziezowa w sumie juz wypowiala i dumnie z nia szla jakis koles starszy ja zaczepil jaka ma ladna torebke jak mama itp i jak odeszlismy to taka ucieszona mowi" Pan widzial moja torebke chyba mnie kocha

Anoda nie zamierzam od razu testowac najwczesniej 10 kwietnia ale moze dluzej wytrzymam