BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 tygodni temu #608830 przez Marta M
Witam się poświątecznie :)

Idę poczytać co u Was ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #608831 przez gorla
emka zajac superaśny!!!!!!!!! :lol:

Ja nikogo nie wkręciłam, za to mnie maż rano o 8 wkrcił.. jedliśmy sniadanie w piżamach.. ja podkrążone oczy od tuszu itp hehe a on podszedł do okna i mówi O! goście jadą do nas ide spodnie założyć.. ja rzuciłąm sie do zbierania ze stołu szybko sie ubrałam , Olwiia też i czekamy.. czekamy .. a to doopa!! za chwile Marecki mówi ze że żaecik i ze jeszcze nigdy tak szybko nie sprzatała :dry: skubaniec jeden, a potem wieczorem wyrznął sie pzred garażem i stłukł zebra, myślałam ze znów żartuje i go ścisnęłam, ale zawył :silly: to nie był zart hehe dziś jedzie na rentgena
Załączniki:
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #608833 przez Marta M
gorla ale się usmiałam, hihi :side: :side:

A Maja jaki kudłatek mały czarny, cudaśna :kiss: :kiss: :kiss: Strasznie mi moją Majuchnę przypomina :)
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #608835 przez emka
Gorla Hehe ale sie uśmiałam :) :silly: Cudna ta Wasza rodzinka :) Przeczytałąm co napisłaś na tym wątku o poronieniach :) Szczęściaro Ty! Ale myśle że jezcze nam wszystkim sie uda :) I będziemy mogły takie komentarze wpisać :) Sorki że nie odpisałam na życzenia, ale jakos mi tak te święta przeleciały, że jak wzięłam komórkę do reki to już było po i co ja miałam pisać... :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 tygodni temu #608839 przez gorla
emka wybaczone z smsem :lol: ale żeby mnie to ostatni raz :) trzymam kciuki i wierza sie ze uda z fasolką, zawsze myśle co u ciebie jak jade przez twoją wioskę :)
12 lata 3 tygodni temu #608860 przez emka
No to nie myśl tylko wpadaj na kawkę :) Tylko po 18 albo w weekend :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 tygodni temu #608921 przez Mirella
Emka, najbardziej to Ci zazdroszczę tego że i Bianka pewnie u Ciebie była!!!

Gorla dobrze że z fotami przyszłaś bo bym Cię palnęła, że hej! A nie mogłabyś tak częściej? Takie masz ładne córy i je ukrywasz przed nami, nieładnie, oj nieładnie... A kiedy do nas wrócisz?
12 lata 3 tygodni temu #608958 przez MoNiaaa
Mirella jak @ w swieta to latwiej do zapamietania :P
u mnie w tej sprawie zaczal sie nerwowy czas jeszcze tydzien do @ (oby nie przyszla)

a dzis wracalam do domu to mnie tak w piersi przymulito i w glowie mi sie zakrecilo...

emka jak ci sie podobam to moze sie umowimy na jakas randke :D

Maja superasna dziewczynka i wloski to ma zabojcze oby tylko lubila je myc i czesac bo u nas z tym problem

http

]
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #608976 przez anoda89
Monia nie myśli a szybko zleci i nie rób testu odrazu tylko odczekaj choćby ze dwa dni :kiss:

gorla rodzinka jak z obrazka a dziewczynki cudne :)

A ja dzisiaj widziałam cztery bociany :) :) Jedziemy sobie na cmentarz patrze a tu lecą cztery piękne bociany :lol:
12 lata 3 tygodni temu #608984 przez DoMI*
Moniaa trzymam kciuki!!
ja tez widziałam z moim bociana na łące popatrzeliśmy na siebie i zaczęliśmy sie śmiać :D

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 3 tygodni temu #609053 przez anoda89
apropo bociana :laugh:
demotywatory.pl/4096111/O-cholera-Wiedzi...y-cale-lato-przespac

Przypomniało mi się jak mąż się do mnie ostatnio przytula i mówi" Czasami mam ochotę Cie tak ścisnąć żeby Ci oczy wyszły" nie ma to jak romantyczny małżonek ;) :laugh:
12 lata 3 tygodni temu #609054 przez gorla
emka my sie już umawiamy od ponad roku pamietasz?? jeszcze agnessa w ciąży chodziła

Mirell wrocisz w jakim sensie?? chyba nie jako staraczka łooo Matko Boska!!!!!!!! Wiesz przypomniało mi sie na końcu posta o focie i twoim palnieciu hehe rychło w czas dorzuciłam

W zeszłym roku widziałam na naszej łące ponad 50 sztuk bocianów!!! co za widok, dwa siedziały na wale u góry a reszta obżerała sie żabami na dole :side: :side: :side: :side: :side:

anoda dzięki :) tak ładnie to naprawde tylko na obrazku hehe

Marta M Majki fakt podobne do siebie :) dalej taka grzeczna ??
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #609060 przez Gravity
Elo Dziewczynki ja na chwilke pozniej wpadne macie tu linka:)
kobietanaj.pl/7093,Dokumentowa%C5%82a_ci..._od_3_mc_do_narodzin

anoda89 nie czekaj na lekarza oni zawsze każą czekać według mnie organizm wie kiedy jest gotow i zajdziesz w ciaze.

Monia Julka cudna i Ty też ślicznie wyglądasz :)

emka odpoczniesz w pracy masz racje swieta meczace.A zajc bajera:)

Mirella jak to mowia ze jak cos zostanie z zestawu z kazdego cos to jeszcze na koniec zlozysz cos co nie ma w planach:)hihihi

gorla sliczna rodzinka Gratuluje:)

a dziewczeta co tam u Dave? cos ktos wie???

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
12 lata 3 tygodni temu #609084 przez ferritka
bry

u mnie dół jak uj, a nawet jak stado ujów :( :( :(

nie dość, że jestem chora, nie mam czucia, katar po kolanka, gardło mnie boli, mam obszczypany nos i stan podgorączkowy :angry: :angry:

po za tym to dzisiaj moja 3 najbliższa przyjacióła poinformowała mnie że jest w ciąży
tak więc wszystkie moje 3 przyjaciółki są w ciąży, jedna w 6 druga w 4 a trzecia w 2 miesiącu - fajnie się zgadały :S
cieszy mnie to ,ale...smutno mi, mimo to :( :( :( :(
gdyby tego było mało A jedzie nad morze i wróci może w sobote dopiero :( :(

owulki nie miałam na bank ,no bo testuje przecież dzień w dzień - i 19.03 pojawił się cień cienia. a potem nic. przed 19tym też nic. Albo mi się na mózg rzuciło :( :(

kto mnie zastrzeli dzisiaj :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #609085 przez MoNiaaa
a mi sie przypomniala sytuacja ze wczoraj :P

Julka dostala od starszych kuzynek torebke ale nie taka dla dzieci tylko taka mlodziezowa w sumie juz wypowiala i dumnie z nia szla jakis koles starszy ja zaczepil jaka ma ladna torebke jak mama itp i jak odeszlismy to taka ucieszona mowi" Pan widzial moja torebke chyba mnie kocha :blush: "

Anoda nie zamierzam od razu testowac najwczesniej 10 kwietnia ale moze dluzej wytrzymam :P

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby