- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #608525 przez anoda89
Dzień dobry
Co tu jeszcze nikogo nie było
Dziewczyny chyba w święta popiły

Monia Julka czystka mamusia
Śliczna modeleczka 
studentkaae dokładnie tak jak piszesz my przez te tematy o rodzicielstwie bardzo rzadko wychodzimy bo co ja mogę o wychowaniu powiedzieć jak ich nie posiadam
Mam jedną koleżankę która niedawno urodziła i z nią da się tylko pogadać bo nie klepie w kółko o córeczce wie że mi przykro.
Jak ja już bym chciała działać i mieć fasolkę.

Monia Julka czystka mamusia

studentkaae dokładnie tak jak piszesz my przez te tematy o rodzicielstwie bardzo rzadko wychodzimy bo co ja mogę o wychowaniu powiedzieć jak ich nie posiadam

Jak ja już bym chciała działać i mieć fasolkę.
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 tydzień temu #608536 przez MoNiaaa
Anoda ja jestem 
dziekuje wszystkim za komplementy ale mamuska wcale taka urodziwa nie jest
ja nie rozumiem w taki azie takich ludzi co tylko w kolko o dzieciach gadaja!!tez jestem mama ale jak znajomi przychodza to malo co sie o dzieciach rozmawia wiadomo jakies newsy albo nowe umiejetnosci a po za tym tyle
Anoda
wiem ze to pewnie slyszysz w kolko ale napewno i ty sie doczekasz fasolki musisz sie troche pomeczyc ale za to wieksza radosc bedzie

dziekuje wszystkim za komplementy ale mamuska wcale taka urodziwa nie jest

ja nie rozumiem w taki azie takich ludzi co tylko w kolko o dzieciach gadaja!!tez jestem mama ale jak znajomi przychodza to malo co sie o dzieciach rozmawia wiadomo jakies newsy albo nowe umiejetnosci a po za tym tyle
Anoda

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 tydzień temu #608546 przez MoNiaaa
Anoda to super!!
wiadomo ze lekarz zawsze bedzie kazal dluzej czekac dla pewnosci ze z blizna jest ok ale kobiety rodza w mniejszych odstepach czasu i jest OK wierze ze u was tez wszystko bedzie tak jak nalezy 
moze niedlugo obie bedziemy pokazywaly zdjecia usg
juz sie nie moge doczekac!!!

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 1 tydzień temu #608576 przez pani_p
Heyo 
Witam się poświątecznie. U mnie na spokojnie, byliśmy u mojej mamy, a wczorajsze popołudnie spędziliśmy we dwójkę u siebie
Dziewczyny szkoda, że Wasi znajomi tacy nieczuli... Powinni się domyśleć, że takich rzeczy się nie mówi... Niestety niektórzy nie mają daru empatii.
Monia Julka slodziutka
wygladalyscie razem cudnie 
Ferri mnie też siew wydaje, że skoro krecha już blednie to owulka była. Tyle o ile się orientuję.

Witam się poświątecznie. U mnie na spokojnie, byliśmy u mojej mamy, a wczorajsze popołudnie spędziliśmy we dwójkę u siebie

Dziewczyny szkoda, że Wasi znajomi tacy nieczuli... Powinni się domyśleć, że takich rzeczy się nie mówi... Niestety niektórzy nie mają daru empatii.
Monia Julka slodziutka

Ferri mnie też siew wydaje, że skoro krecha już blednie to owulka była. Tyle o ile się orientuję.
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 tydzień temu #608585 przez gosia28
Monia Julka cudna i Ty też ślicznie wyglądasz 
a mi się raz strasznie przykro zrobiło jak na studiach nawiązał się właśnie temat dzieci, nie pamiętam o co dokładnie chodziło. w każdym bądź razie wtrąciłam swój punkt widzenia i nagle jedna laska pyta czy mam dzieci, jak jej powiedziałam, że nie to się kpiąco zaśmiała, że niby co ja mogę wiedzieć

a mi się raz strasznie przykro zrobiło jak na studiach nawiązał się właśnie temat dzieci, nie pamiętam o co dokładnie chodziło. w każdym bądź razie wtrąciłam swój punkt widzenia i nagle jedna laska pyta czy mam dzieci, jak jej powiedziałam, że nie to się kpiąco zaśmiała, że niby co ja mogę wiedzieć
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #608631 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hejka!!!
Witam się poświątecznie
Świeta mnie wyczerpały totalnie, wstałam dziś zmęczona jak nigdy! Ale w pracy odpocznę
To były śmieszne święta w 1 dzień świąt zaskoczyła nas totalnie zmiana czasu. Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam
Pojechaliśmy sobie do kościoła, wysiadamy z samochodu i patrzymy, co jest grane ludzie wychodzą z kościoła. Mąż na mnie ja na niego, o co chodzi. Konsternacja, pierwsza myśl, ksiądz na święta zmienił godzinę mszy! albo jakaś procesja
Zero pomyślunku o zmianie czasu! Dopiero po chwili wpatrywania się z otwartymi ustami na całe to przedstawienie przeleciała mi przez głowę rozmowa z teściową z przed kilku tygodni "Będziemy mięli o godzinę krótsze święta, przez tą zmianę czasu" Kurcze! Jak mogliśmy o tym zapomnieć!??? Najlepsze jest to że przez kilka minut wszystkie inne obcje obstawialiśmy tylko nie tą oczywistą!

A co było atrakcją drugiego dnia zaraz wam pokaże
Jaja były bo ludzie stawali samochodami i sobie fotki przy naszym Wielkanocnym zajaczku robili :) :lol: [img] [b]Monia[/b] Julka cudna z tym koszykiem i Ty mi się bardzo podobasz :)[img]
Jaja były bo ludzie stawali samochodami i sobie fotki przy naszym Wielkanocnym zajaczku robili
[b]Monia[/b] Julka cudna z tym koszykiem i Ty mi się bardzo podobasz :)[img]
Monia Julka cudna z tym koszykiem i Ty mi się bardzo podobasz
Witam się poświątecznie

Świeta mnie wyczerpały totalnie, wstałam dziś zmęczona jak nigdy! Ale w pracy odpocznę

To były śmieszne święta w 1 dzień świąt zaskoczyła nas totalnie zmiana czasu. Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam

A co było atrakcją drugiego dnia zaraz wam pokaże

Jaja były bo ludzie stawali samochodami i sobie fotki przy naszym Wielkanocnym zajaczku robili :) :lol: [img] [b]Monia[/b] Julka cudna z tym koszykiem i Ty mi się bardzo podobasz :)[img]
Jaja były bo ludzie stawali samochodami i sobie fotki przy naszym Wielkanocnym zajaczku robili

Monia Julka cudna z tym koszykiem i Ty mi się bardzo podobasz

Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez emka.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #608658 przez Mirella
Gosiak, ja już śniegowych atrakcji mam dosyć, nie próbuj mnie śniegiem denerwować, u mnie jeszcze dużo drzew rośnie 
Emka, zajączek superaśny, my to tylko tradycyjnego bałwana zrobiliśmy
A z czasem to daliście czadu

Ilonka, no jak śrubki się zgadzają to pełen sukces, ja myślałam pod koniec, że mi jedna zostanie
A co do dzieci to możecie mi dać po łbie, ale powiem Wam tak, jak się ich nie ma to się myśli że się dużo wie, jak już się ma to się myśli jakim się głupim było że się tak myślało
Szkoda tylko, że niektórzy nie pamiętają, jak to było jak nie mieli dzieci 
A ja sobie lubię z Wami posiedzieć właśnie dlatego że nie o dzieciach się tu gada, dla mnie świat się na dziecku nie kończy, chociaz lubię się pochwalić jak coś śmiesznego palnie
A w drugi dzień świąt @ przylazła, kto zapamięta?

Emka, zajączek superaśny, my to tylko tradycyjnego bałwana zrobiliśmy

Ilonka, no jak śrubki się zgadzają to pełen sukces, ja myślałam pod koniec, że mi jedna zostanie

A co do dzieci to możecie mi dać po łbie, ale powiem Wam tak, jak się ich nie ma to się myśli że się dużo wie, jak już się ma to się myśli jakim się głupim było że się tak myślało

A ja sobie lubię z Wami posiedzieć właśnie dlatego że nie o dzieciach się tu gada, dla mnie świat się na dziecku nie kończy, chociaz lubię się pochwalić jak coś śmiesznego palnie

A w drugi dzień świąt @ przylazła, kto zapamięta?
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #608675 przez emka
Mirealla Ja też z @ walczyłam w świeta! Wiedziałąm ze ta franca mnie nawiedzi. Od kiedy biore acard to te @ mam takie inne bardziej obfite i krótsze.
Udało Wam sie kogoś wkręcić w jakiś Aprilisowy żarcik ?
Mnie moja bratówka wkręciła
Skubana , tak poważnie gadała że jej uwierzyłam jak nic. Żart był taki że niby nasza "najulubieńsza" ciotka niespodziewanie nawiedziła moich rodziców, a o zgrozo tego dnia wszyscy byli zaproszeni do nas, no i bratówka wkęcając mnie zapytałą, czy ciotkę też mogą wziąć.
Troche przerażona odparłam, że TAk

No a nam udało sie wkręcić naszą kuzynkę, mąż miał urodziny i zaprosiliśmy ich na 2 święto. Rano maż wysłał smsa "Coś sie stało, ze wczoraj nie byliście na moich urodzinach? Bardzo mi sie przykro zrobiło" Po czym Kuzynka odpisła "Co? A to nie dziś?"
Potem opowiadała że mało zawału nie dostała
czytając tego eska
A ta kuzynka To forumowa Różyczka
Udało Wam sie kogoś wkręcić w jakiś Aprilisowy żarcik ?
Mnie moja bratówka wkręciła

No a nam udało sie wkręcić naszą kuzynkę, mąż miał urodziny i zaprosiliśmy ich na 2 święto. Rano maż wysłał smsa "Coś sie stało, ze wczoraj nie byliście na moich urodzinach? Bardzo mi sie przykro zrobiło" Po czym Kuzynka odpisła "Co? A to nie dziś?"

Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez emka.
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #608775 przez anoda89
Do mnie też przylazła w Święta @ 
U mnie mąż wczoraj też zająca ulepił i zjeżdżalnie więc też było wesoło
Ja czasami lubię posłuchać o wychowywaniu itp bo kiedyś mi się ta wiedza przyda ale trzeba mieć też trochę taktu i ruszyć mózgownicą

U mnie mąż wczoraj też zająca ulepił i zjeżdżalnie więc też było wesoło

Ja czasami lubię posłuchać o wychowywaniu itp bo kiedyś mi się ta wiedza przyda ale trzeba mieć też trochę taktu i ruszyć mózgownicą