BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #607975 przez ferritka
dzień dobry Świątecznie ;)

sernik boski wyszedł w smaku- wizualnie to troszku płaski ale nie zakalec :lol: :lol:

nie da sie jechać, nie potrafiliśmy z placu wyjechać z 35 cm śniegu mamy na dzielni. I drogi masakra, kto nie musi niech w domu siedzi :S :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #607989 przez studentkaae
nie wiem jak u Was, ale u nas na drogach jest po prostu horror... :( jutro chyba zostaniemy w domu, bo to co dziś przeżyliśmy to już nam wystarczy :( masakra

nienawidzę zimy :angry:
11 lata 8 miesiąc temu #607992 przez Dave
Ejo,

u mnie te totalna masakra. Śnieg cały dzień sypie. Drogi zawalone.

Może teście nie dojadą i w końcu posiedzę z moją rodzinką, czyt. ja, mąż, Maja i Mumin :side: :side: :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 8 miesiąc temu #608031 przez gosia28
u mnie też nieciekawie. Nie dość że pogoda do d... to jeszcze mój P. mnie wkurzył bo pojechaliśmy do rodzinki i przy stole wszystko ładnie grzecznie po kieliszeczku, a P. z wujkiem za kołnierz nie wylewali wychodząc na papieroska wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
i wzięłam go takiego na drugim gazie, a w domu głupie gadanie że nie było jak odmówić, w końcu to mój wujek wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no lula właśnie.
Też mi święta, żeby se drinknąć więcej niż by rozum wskazywał.

A wujek dał mi takie ekstra jajca od kury (co sam hoduje) takie bez cholesterolu. Fajne chociaż wygląd nie zachęcający bo takie dziwnie białawo-fioletowe skorupki.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 8 miesiąc temu #608037 przez anoda89
Witam się i ja Świątecznie :) Obżarłam się za wszystkie czasy a po świętach ćwiczę ze zdwojoną siłą ;)
U mnie to samo normalnie apokalipsa, zasypie nas śnieg :dry: :dry: Śnieg po kostki i dalej PADA :angry:
11 lata 8 miesiąc temu #608040 przez studentkaae
Anoda śnieg po kostki?? no to u mnie prawie już po kolana... :angry:
11 lata 8 miesiąc temu #608065 przez ilona
Witam sie i ja :)
Bardzo dlugo mnie nie bylo, bo najpierw tydzien nie mialam netu (nie zycze najgorszemu wrogowi) pozniej kilka dni nadrabialam. No a potem sprzątanie gotowanie itp... ;)

Vifi kochana wracaj szybciutko do zdrowia :kiss: :kiss:
Sylwus Twoj Kacperek slodziutki. :-*
Asik Szymek tańczących po prostu rewelacja
Ferritka Ty hardcorze uwazaj na siebie bo sie kurde wykonczysz... :)
Mirella jak juz Ci sie uda posprzatac i wyczyscic swoj kompik to przyjezdzam ze swoim padlem zostawiam Tobie a Duske zabieram na wycieczkę :) ok?

No i co wiecej ja chcialam napisać hmmm...
Studentka super ze lekarz okazal sie fajny. Moj tez mlody i ladny :dry:
Pierwsza wizyta masakra... A ja zanim poszłam do niego to go wygooglowalam i mial byc gościem po 50 a tu zonk 30 pare :-/
Najwazniejsze ze okazal sie ok. Trzymam kciuki za srodowa wizyte u gina.

Dave Ty tez sie wykonczysz z ta Twoja bezsennoscia... Wspolczuje ja jak nie dospie to bez kija nie podchodz. Dzis z Wiktorem przespalismy cale popołudnie i wieczór od 17 do 21, posiedzimy w nocy ale jutro do mamusi na obiad idziemy i Inso z Nati beda of corse ;-p no i salatke musze zrobic dzis i tarte kajmakowa ;)

U nas sniegu jest z 50 cm miejscami. Do domu ciezko wejsc bo cale schody zawalilo ale dopiero jutro eM cokolwiek z tym zrobi
11 lata 8 miesiąc temu #608067 przez gosia28
no to byle Was śniegiem nie dowaliło jak nas brrrrrrrrrrrrrrrrr

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608075 przez ilona
Mszydlowska Tobie gratuluje chlopczyka :laugh: chlopcy sa super i mega przytulaski ;)

Gosia28 dobrze ze Twoj poszedl spac pod wszystkim ;) mojemu eM bardzo rzadko sie zdarza raz, dwa razy w roku ale jak juz to sa pielgrzymki po domu, wiadro z herbata, no i rozne akrobacje. Ostatnio urwal deske od kibelka tak namietnie mu sie impreze zwracala... :laugh:

Anoda tylko Ty ostroznie z tymi ćwiczeniami po swietach bo zebys holtera nie dostala jak ferri :)
Ja sie dzis nie obzarlam wyjatkowo ale jutro mamuska da czadu wiec wszystko przede mna :)

No juz wiecej chyba poki co nie mam do dodania. :-*
Lece zarabiac kruche ciasto. I ewentualnie winka polac bo sie zmiekczam bialym slodkim musujacym. Pyszniutkie. Mniam :)

Gosia caly czas u nas wali snieg jak oszalaly. Nie wiem co bedzie rano.. :/
11 lata 8 miesiąc temu #608077 przez anoda89
No u mnie może i też już po kolana śniegu :angry:

Ilona spokojnie tylko Ferri jest takim hardcorem ;) :laugh: Ja chudnąć nie chcę bo jak patyczak będę wyglądać ;) chodzi tylko o ujędrnienie ciała i wyrzeźbienie brzucha :)
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608083 przez ilona
No rzezba i jedrnosc ciala to i u mnie potrzebna na gwalt ale silna wola chyba pod śniegiem lezy gdzies przysypana. Juz sie podejrzewam o depresje zimowa.

Moj ostatni numer jeden :)

Mirella kurka nie spisz? Prawie pierwsza ;)
U mnie z Wikim pieczemy kruche wlasnie i muza gra, nie zanosi sie zeby padly mu baterie w najblizszych dwoch godzinach... :P
11 lata 8 miesiąc temu #608097 przez Mirella
Ilonka, no co Ty, ja tak wcześnie bym miała spać??? A co Twojemu komputerowi jest, że pomocy potrzebuje? Mniej się boję czyszczenia systemu niż tego co mam jutro zrobić ;) No to dziś jeszcze korzystam póki mogę bo ja wiem co jutro będzie? Może jak go skręcę z powrotem to się okaże, że mikrofalówka mi wyszła :P

U mnie też śniegu od groma, zrobiliśmy bałwana wielkanocnego, ma ze dwa metry :lol:

Dave chyba już raz śnieżyce ściągałyśmy, żeby teście nie przyjeżdżali, to dla Ciebie było??? Czy dla Gosiaka???

Ferri, mój sernik identyczny, płaski jak deska do krojenia chleba, ale pyyyychotka :lol: już prawie nie ma :)
11 lata 8 miesiąc temu #608099 przez ilona
Mirella to tez sie skubaniec grzeje jak diabli a na pewno nie system bo niedawno eMus postawil nowy.
Caly czas jade na podkladce chlodzacej.
11 lata 8 miesiąc temu #608100 przez Mirella
Ilonka linuxem mi zapachniałaś :lol: kurcze, o podkładce to nawet nie pomyślałam ;) Mój znajomy informatyk mówi, że swojego laptopa czyści co pół roku, mój ma prawie dwa lata i jeszcze nie był czyszczony, a Twój ile ma?

Duśka nadal walczy ze snem ;) Niby w łóżku, ale po dniu pełnym wrażeń jakoś zasnąć nie może, a już prawie płacze tak jest nieprzytomna, biedulka moja :(
11 lata 8 miesiąc temu #608102 przez ilona
Moj ma z 5 i nigdy nie patrzylam co ma w srodku :)
To jutro rozkrecam a co! Tez lubie pomajsterkowac więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Jakby co mam fona i kompa eMa :)

U mnie jest jeszcze problem natury takiej ze mam klawisze zaklejone tasma bo Wiktor mi powyrywal z zaczepami i na pewno dostep powietrza ograniczony ale wczesniej juz sie grzal.

Wiktor tez mi wlasnie padl z lazienki ledwie wyszedl o wlasnych silach :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka