- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #607975 przez ferritka
dzień dobry Świątecznie
sernik boski wyszedł w smaku- wizualnie to troszku płaski ale nie zakalec
nie da sie jechać, nie potrafiliśmy z placu wyjechać z 35 cm śniegu mamy na dzielni. I drogi masakra, kto nie musi niech w domu siedzi
sernik boski wyszedł w smaku- wizualnie to troszku płaski ale nie zakalec
nie da sie jechać, nie potrafiliśmy z placu wyjechać z 35 cm śniegu mamy na dzielni. I drogi masakra, kto nie musi niech w domu siedzi
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 8 miesiąc temu #607989 przez studentkaae
nie wiem jak u Was, ale u nas na drogach jest po prostu horror... jutro chyba zostaniemy w domu, bo to co dziś przeżyliśmy to już nam wystarczy masakra
nienawidzę zimy
nienawidzę zimy
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 8 miesiąc temu #608031 przez gosia28
u mnie też nieciekawie. Nie dość że pogoda do d... to jeszcze mój P. mnie wkurzył bo pojechaliśmy do rodzinki i przy stole wszystko ładnie grzecznie po kieliszeczku, a P. z wujkiem za kołnierz nie wylewali wychodząc na papieroska wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
i wzięłam go takiego na drugim gazie, a w domu głupie gadanie że nie było jak odmówić, w końcu to mój wujek wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no lula właśnie.
Też mi święta, żeby se drinknąć więcej niż by rozum wskazywał.
A wujek dał mi takie ekstra jajca od kury (co sam hoduje) takie bez cholesterolu. Fajne chociaż wygląd nie zachęcający bo takie dziwnie białawo-fioletowe skorupki.
i wzięłam go takiego na drugim gazie, a w domu głupie gadanie że nie było jak odmówić, w końcu to mój wujek wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no lula właśnie.
Też mi święta, żeby se drinknąć więcej niż by rozum wskazywał.
A wujek dał mi takie ekstra jajca od kury (co sam hoduje) takie bez cholesterolu. Fajne chociaż wygląd nie zachęcający bo takie dziwnie białawo-fioletowe skorupki.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 8 miesiąc temu #608065 przez ilona
Witam sie i ja
Bardzo dlugo mnie nie bylo, bo najpierw tydzien nie mialam netu (nie zycze najgorszemu wrogowi) pozniej kilka dni nadrabialam. No a potem sprzątanie gotowanie itp...
Vifi kochana wracaj szybciutko do zdrowia
Sylwus Twoj Kacperek slodziutki. :-*
Asik Szymek tańczących po prostu rewelacja
Ferritka Ty hardcorze uwazaj na siebie bo sie kurde wykonczysz...
Mirella jak juz Ci sie uda posprzatac i wyczyscic swoj kompik to przyjezdzam ze swoim padlem zostawiam Tobie a Duske zabieram na wycieczkę ok?
No i co wiecej ja chcialam napisać hmmm...
Studentka super ze lekarz okazal sie fajny. Moj tez mlody i ladny
Pierwsza wizyta masakra... A ja zanim poszłam do niego to go wygooglowalam i mial byc gościem po 50 a tu zonk 30 pare :-/
Najwazniejsze ze okazal sie ok. Trzymam kciuki za srodowa wizyte u gina.
Dave Ty tez sie wykonczysz z ta Twoja bezsennoscia... Wspolczuje ja jak nie dospie to bez kija nie podchodz. Dzis z Wiktorem przespalismy cale popołudnie i wieczór od 17 do 21, posiedzimy w nocy ale jutro do mamusi na obiad idziemy i Inso z Nati beda of corse ;-p no i salatke musze zrobic dzis i tarte kajmakowa
U nas sniegu jest z 50 cm miejscami. Do domu ciezko wejsc bo cale schody zawalilo ale dopiero jutro eM cokolwiek z tym zrobi
Bardzo dlugo mnie nie bylo, bo najpierw tydzien nie mialam netu (nie zycze najgorszemu wrogowi) pozniej kilka dni nadrabialam. No a potem sprzątanie gotowanie itp...
Vifi kochana wracaj szybciutko do zdrowia
Sylwus Twoj Kacperek slodziutki. :-*
Asik Szymek tańczących po prostu rewelacja
Ferritka Ty hardcorze uwazaj na siebie bo sie kurde wykonczysz...
Mirella jak juz Ci sie uda posprzatac i wyczyscic swoj kompik to przyjezdzam ze swoim padlem zostawiam Tobie a Duske zabieram na wycieczkę ok?
No i co wiecej ja chcialam napisać hmmm...
Studentka super ze lekarz okazal sie fajny. Moj tez mlody i ladny
Pierwsza wizyta masakra... A ja zanim poszłam do niego to go wygooglowalam i mial byc gościem po 50 a tu zonk 30 pare :-/
Najwazniejsze ze okazal sie ok. Trzymam kciuki za srodowa wizyte u gina.
Dave Ty tez sie wykonczysz z ta Twoja bezsennoscia... Wspolczuje ja jak nie dospie to bez kija nie podchodz. Dzis z Wiktorem przespalismy cale popołudnie i wieczór od 17 do 21, posiedzimy w nocy ale jutro do mamusi na obiad idziemy i Inso z Nati beda of corse ;-p no i salatke musze zrobic dzis i tarte kajmakowa
U nas sniegu jest z 50 cm miejscami. Do domu ciezko wejsc bo cale schody zawalilo ale dopiero jutro eM cokolwiek z tym zrobi
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608075 przez ilona
Mszydlowska Tobie gratuluje chlopczyka chlopcy sa super i mega przytulaski
Gosia28 dobrze ze Twoj poszedl spac pod wszystkim mojemu eM bardzo rzadko sie zdarza raz, dwa razy w roku ale jak juz to sa pielgrzymki po domu, wiadro z herbata, no i rozne akrobacje. Ostatnio urwal deske od kibelka tak namietnie mu sie impreze zwracala...
Anoda tylko Ty ostroznie z tymi ćwiczeniami po swietach bo zebys holtera nie dostala jak ferri
Ja sie dzis nie obzarlam wyjatkowo ale jutro mamuska da czadu wiec wszystko przede mna
No juz wiecej chyba poki co nie mam do dodania. :-*
Lece zarabiac kruche ciasto. I ewentualnie winka polac bo sie zmiekczam bialym slodkim musujacym. Pyszniutkie. Mniam
Gosia caly czas u nas wali snieg jak oszalaly. Nie wiem co bedzie rano.. :/
Gosia28 dobrze ze Twoj poszedl spac pod wszystkim mojemu eM bardzo rzadko sie zdarza raz, dwa razy w roku ale jak juz to sa pielgrzymki po domu, wiadro z herbata, no i rozne akrobacje. Ostatnio urwal deske od kibelka tak namietnie mu sie impreze zwracala...
Anoda tylko Ty ostroznie z tymi ćwiczeniami po swietach bo zebys holtera nie dostala jak ferri
Ja sie dzis nie obzarlam wyjatkowo ale jutro mamuska da czadu wiec wszystko przede mna
No juz wiecej chyba poki co nie mam do dodania. :-*
Lece zarabiac kruche ciasto. I ewentualnie winka polac bo sie zmiekczam bialym slodkim musujacym. Pyszniutkie. Mniam
Gosia caly czas u nas wali snieg jak oszalaly. Nie wiem co bedzie rano.. :/
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ilona.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608083 przez ilona
No rzezba i jedrnosc ciala to i u mnie potrzebna na gwalt ale silna wola chyba pod śniegiem lezy gdzies przysypana. Juz sie podejrzewam o depresje zimowa.
Moj ostatni numer jeden
Mirella kurka nie spisz? Prawie pierwsza
U mnie z Wikim pieczemy kruche wlasnie i muza gra, nie zanosi sie zeby padly mu baterie w najblizszych dwoch godzinach...
Moj ostatni numer jeden
Mirella kurka nie spisz? Prawie pierwsza
U mnie z Wikim pieczemy kruche wlasnie i muza gra, nie zanosi sie zeby padly mu baterie w najblizszych dwoch godzinach...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ilona.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #608097 przez Mirella
Ilonka, no co Ty, ja tak wcześnie bym miała spać??? A co Twojemu komputerowi jest, że pomocy potrzebuje? Mniej się boję czyszczenia systemu niż tego co mam jutro zrobić No to dziś jeszcze korzystam póki mogę bo ja wiem co jutro będzie? Może jak go skręcę z powrotem to się okaże, że mikrofalówka mi wyszła
U mnie też śniegu od groma, zrobiliśmy bałwana wielkanocnego, ma ze dwa metry
Dave chyba już raz śnieżyce ściągałyśmy, żeby teście nie przyjeżdżali, to dla Ciebie było??? Czy dla Gosiaka???
Ferri, mój sernik identyczny, płaski jak deska do krojenia chleba, ale pyyyychotka już prawie nie ma
U mnie też śniegu od groma, zrobiliśmy bałwana wielkanocnego, ma ze dwa metry
Dave chyba już raz śnieżyce ściągałyśmy, żeby teście nie przyjeżdżali, to dla Ciebie było??? Czy dla Gosiaka???
Ferri, mój sernik identyczny, płaski jak deska do krojenia chleba, ale pyyyychotka już prawie nie ma
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #608100 przez Mirella
Ilonka linuxem mi zapachniałaś kurcze, o podkładce to nawet nie pomyślałam Mój znajomy informatyk mówi, że swojego laptopa czyści co pół roku, mój ma prawie dwa lata i jeszcze nie był czyszczony, a Twój ile ma?
Duśka nadal walczy ze snem Niby w łóżku, ale po dniu pełnym wrażeń jakoś zasnąć nie może, a już prawie płacze tak jest nieprzytomna, biedulka moja
Duśka nadal walczy ze snem Niby w łóżku, ale po dniu pełnym wrażeń jakoś zasnąć nie może, a już prawie płacze tak jest nieprzytomna, biedulka moja
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #608102 przez ilona
Moj ma z 5 i nigdy nie patrzylam co ma w srodku
To jutro rozkrecam a co! Tez lubie pomajsterkowac więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Jakby co mam fona i kompa eMa
U mnie jest jeszcze problem natury takiej ze mam klawisze zaklejone tasma bo Wiktor mi powyrywal z zaczepami i na pewno dostep powietrza ograniczony ale wczesniej juz sie grzal.
Wiktor tez mi wlasnie padl z lazienki ledwie wyszedl o wlasnych silach
To jutro rozkrecam a co! Tez lubie pomajsterkowac więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Jakby co mam fona i kompa eMa
U mnie jest jeszcze problem natury takiej ze mam klawisze zaklejone tasma bo Wiktor mi powyrywal z zaczepami i na pewno dostep powietrza ograniczony ale wczesniej juz sie grzal.
Wiktor tez mi wlasnie padl z lazienki ledwie wyszedl o wlasnych silach