BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #607787 przez Dave
studentka - nom, racja :side: :side:
Tylko nad ranem się najlepiej śpi, a tu zonk trza do Kościoła zapitalać i ni ma spania :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #607790 przez ferritka
aaa ja też zapomniałam o zmianie czasu :kiss: :kiss: :kiss:

nop, ja już marzę o takich brazylijskich upałach B) B)
w ogóle to często właśnie do porządków sobie na yt zapodaje michela telo i tych jego brazylijskich kolezków i się do prac domowych bujam :lol: :lol:

właśnie właśnie Dave, to nawet czas Ci sprzyja :blink: :blink:

ja i tak ostatnio wstaje góra 7:30 no spać nie mogę i najghorsze że budzie sie z takim stresem, nie wiem czego sie tak martwie i denerwuje ale jakoś tak mi się dzieje, od tego szpitala cholernego, się tam nerwicy nabawiłam :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #607792 przez Mirella
całkiem smaczny mi wyszedł ten sernik tylko niski ;) jednak ta piana powinna być, ale to nic, jak goście nie będą chcieli to więcej dla nas będzie :P

Studentka, nigdy nie rozkręcałam lapa, ale inne rzeczy tak, to chyba jest podobnie????? A informatycznie, owszem, radzę sobie, a jak nie to chłopaki z IRC zawsze pomogą :) Wiecie jak to fajnie być jedyną kobietą na kanale??? :P
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607795 przez studentkaae
Mirellka IRC??? jeju, ale mi moje dawne lata przypomniałaś :) moja przygoda z netem bardzooooooo dawno temu - jeszcze podstawówka to chyba była zaczynała się od IRCa właśnie - kanał bielsko-biała :) ech... to były czasy :) mój kuzyn mnie w to wciągnął i tak se ircowałam do 1 rachunku telefonicznego :( bo wtedy były czasy modemu i płatności za impulsy...pamiętacie to słodkie szemrzenie modemu jak się łączył??? aż się łezka w oku kręci :)

Sis - ojejku, a czemu tak sie nerwujesz Kochana? spokojnie, bo nam tu faktycznie wykorkujesz... :(
11 lata 8 miesiąc temu #607813 przez ferritka
kurka rurka, no pojęcia nie mam, bo poważnie nie mam żadnych stresów :angry:
wesele weselem ale bez przesady przecież aż tak nie przeżywam, stresować się nim zacznę tydzień przed, póki co nawet nie myslałam o tym jakoś specjalnie. No i nie wiem ,albo sobie jakieś kropelki amole kupie i będę się faszerować bo poważka się wykończę :( :( :(

a mi kasia tuskowo powiedziała że jak go ostudze to do lodówki na noc najlepiej - a to nie jest konieczne? bo jeśli nie to go wyciągam i skosztuje odrobinke :cheer: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #607821 przez studentkaae
hmm, no to Sis może sobie meliskę pij, tak dla zdrowotności i ukojenia nerwów tych utajonych gdzieś w środku. no, ale to czasem tak jest, że nawet sobie nie zdajemy do końca sprawy z tego co się w nas w środku dzieje. a u Ciebie no tak, wesele, przygotowania z tym związane, wyjazd za chwilkę nad morze, walka o Groszka... no i wystarczy. ale Sis nie bojaj się - wszystko się ułoży i za niedługo będziemy się śmiać z tych naszych aktualnych problemów groszkowych :)

i jak serniczek tuskowy?
11 lata 8 miesiąc temu #607827 przez Dave
ja pamietam rozciaganie kabla z tpsa, i na szybciora sprawdzenie z 3-4 info i koniec, zeby za rachunek nie oberwac:-)

lece spiochac:-)
dobranoc!

11 lata 8 miesiąc temu #607830 przez ferritka
nie wiem jak smakuje, póki co siedzi w lodówie :S :S A się kręcił koło niego ale odpuścił, jutro wezmę go do mamy...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #607833 przez studentkaae
no, my jutro u teściów od śniadania do kolacji, a w poniedziałek do moich rodziców, ale to tak na obiad, żeby się wyspać trochę :)

oki, mykam pod prysznic - pewnie do spisania jutro wieczorkiem :)

buziakuję świątecznie :kiss: :woohoo:
11 lata 8 miesiąc temu #607858 przez Mirella
Studentka, no ja to na kanale z linuxiarzami siedzę :) fajne chłopaki, bardzo pomocne, pod warunkiem że się nie zadaje pytań godnych blondynki :blink:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607903 przez julka2404
Dziewczyny chciałabym życzyć Wam dużo zdrowia, upragnionych II kreseczek, mamom zdrowych dzieciaczków i wszystkiego dobrego!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Nie odzywam się bo ciągle sajgon jakiś mam. U mnie nic nowego, staranka wstrzymane do końca wakacji ;)

Ja chce wiosnę!!! już!!!!! :woohoo:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
11 lata 8 miesiąc temu #607907 przez Dave
witam świątecznie:-)

11 lata 8 miesiąc temu #607908 przez Ingrid29
Witaj Dave. Oj masz Ty się z tym spaniem.
My mamy sami we trójeczkę śniadanie. A jutro wpada do nas brat z bratową i córką na posiadówkę :laugh: Będzie fajnie, bo Artek uwielbia moją bratanicę Kasie, więc sobie trochę odpocznę i nawet się nalewki (własnej roboty malinowej)napije kieliszeczek a co :S :side:

Dziewczynki udanego Świętowania, będę zaglądać :)
11 lata 8 miesiąc temu #607926 przez Dave
dzis ze spaniem porazka.
a jak jest u Was za oknem???
u mnie to jakas pomylka??!!!!!????
sniegu ze 30cm nasypalo i dalej wali!!!
szok!!

przy okazji, niech jutro tez tak posypie to moze se tescie wizytacje odpuszcza:-P
poczarujcie co nieco:-)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607969 przez Gravity
Witam Was w to popołudnie. Jak samopoczucie?moje niezbyt dobre:( i chyba lepiej nie bedzie.
Dave Ty masz ze spanie problem jak ja tylko ze ja jak juz zasnę ciezko mi wstac.

Sniegu co prawda umnie nie ma:)ale nie jest ladnie.A co do lanego to w Polsce bedzie zamaist wody snieg:))ihhihi

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży