- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu #607790 przez ferritka
aaa ja też zapomniałam o zmianie czasu
nop, ja już marzę o takich brazylijskich upałach
w ogóle to często właśnie do porządków sobie na yt zapodaje michela telo i tych jego brazylijskich kolezków i się do prac domowych bujam
właśnie właśnie Dave, to nawet czas Ci sprzyja
ja i tak ostatnio wstaje góra 7:30 no spać nie mogę i najghorsze że budzie sie z takim stresem, nie wiem czego sie tak martwie i denerwuje ale jakoś tak mi się dzieje, od tego szpitala cholernego, się tam nerwicy nabawiłam
nop, ja już marzę o takich brazylijskich upałach
w ogóle to często właśnie do porządków sobie na yt zapodaje michela telo i tych jego brazylijskich kolezków i się do prac domowych bujam
właśnie właśnie Dave, to nawet czas Ci sprzyja
ja i tak ostatnio wstaje góra 7:30 no spać nie mogę i najghorsze że budzie sie z takim stresem, nie wiem czego sie tak martwie i denerwuje ale jakoś tak mi się dzieje, od tego szpitala cholernego, się tam nerwicy nabawiłam
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 8 miesiąc temu #607792 przez Mirella
całkiem smaczny mi wyszedł ten sernik tylko niski jednak ta piana powinna być, ale to nic, jak goście nie będą chcieli to więcej dla nas będzie
Studentka, nigdy nie rozkręcałam lapa, ale inne rzeczy tak, to chyba jest podobnie????? A informatycznie, owszem, radzę sobie, a jak nie to chłopaki z IRC zawsze pomogą Wiecie jak to fajnie być jedyną kobietą na kanale???
Studentka, nigdy nie rozkręcałam lapa, ale inne rzeczy tak, to chyba jest podobnie????? A informatycznie, owszem, radzę sobie, a jak nie to chłopaki z IRC zawsze pomogą Wiecie jak to fajnie być jedyną kobietą na kanale???
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607795 przez studentkaae
Mirellka IRC??? jeju, ale mi moje dawne lata przypomniałaś moja przygoda z netem bardzooooooo dawno temu - jeszcze podstawówka to chyba była zaczynała się od IRCa właśnie - kanał bielsko-biała ech... to były czasy mój kuzyn mnie w to wciągnął i tak se ircowałam do 1 rachunku telefonicznego bo wtedy były czasy modemu i płatności za impulsy...pamiętacie to słodkie szemrzenie modemu jak się łączył??? aż się łezka w oku kręci
Sis - ojejku, a czemu tak sie nerwujesz Kochana? spokojnie, bo nam tu faktycznie wykorkujesz...
Sis - ojejku, a czemu tak sie nerwujesz Kochana? spokojnie, bo nam tu faktycznie wykorkujesz...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez studentkaae.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #607813 przez ferritka
kurka rurka, no pojęcia nie mam, bo poważnie nie mam żadnych stresów
wesele weselem ale bez przesady przecież aż tak nie przeżywam, stresować się nim zacznę tydzień przed, póki co nawet nie myslałam o tym jakoś specjalnie. No i nie wiem ,albo sobie jakieś kropelki amole kupie i będę się faszerować bo poważka się wykończę
a mi kasia tuskowo powiedziała że jak go ostudze to do lodówki na noc najlepiej - a to nie jest konieczne? bo jeśli nie to go wyciągam i skosztuje odrobinke
wesele weselem ale bez przesady przecież aż tak nie przeżywam, stresować się nim zacznę tydzień przed, póki co nawet nie myslałam o tym jakoś specjalnie. No i nie wiem ,albo sobie jakieś kropelki amole kupie i będę się faszerować bo poważka się wykończę
a mi kasia tuskowo powiedziała że jak go ostudze to do lodówki na noc najlepiej - a to nie jest konieczne? bo jeśli nie to go wyciągam i skosztuje odrobinke
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #607821 przez studentkaae
hmm, no to Sis może sobie meliskę pij, tak dla zdrowotności i ukojenia nerwów tych utajonych gdzieś w środku. no, ale to czasem tak jest, że nawet sobie nie zdajemy do końca sprawy z tego co się w nas w środku dzieje. a u Ciebie no tak, wesele, przygotowania z tym związane, wyjazd za chwilkę nad morze, walka o Groszka... no i wystarczy. ale Sis nie bojaj się - wszystko się ułoży i za niedługo będziemy się śmiać z tych naszych aktualnych problemów groszkowych
i jak serniczek tuskowy?
i jak serniczek tuskowy?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #607833 przez studentkaae
no, my jutro u teściów od śniadania do kolacji, a w poniedziałek do moich rodziców, ale to tak na obiad, żeby się wyspać trochę
oki, mykam pod prysznic - pewnie do spisania jutro wieczorkiem
buziakuję świątecznie
oki, mykam pod prysznic - pewnie do spisania jutro wieczorkiem
buziakuję świątecznie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607903 przez julka2404
Dziewczyny chciałabym życzyć Wam dużo zdrowia, upragnionych II kreseczek, mamom zdrowych dzieciaczków i wszystkiego dobrego!!!!
Nie odzywam się bo ciągle sajgon jakiś mam. U mnie nic nowego, staranka wstrzymane do końca wakacji
Ja chce wiosnę!!! już!!!!!
Nie odzywam się bo ciągle sajgon jakiś mam. U mnie nic nowego, staranka wstrzymane do końca wakacji
Ja chce wiosnę!!! już!!!!!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez julka2404.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 8 miesiąc temu #607908 przez Ingrid29
Witaj Dave. Oj masz Ty się z tym spaniem.
My mamy sami we trójeczkę śniadanie. A jutro wpada do nas brat z bratową i córką na posiadówkę Będzie fajnie, bo Artek uwielbia moją bratanicę Kasie, więc sobie trochę odpocznę i nawet się nalewki (własnej roboty malinowej)napije kieliszeczek a co
Dziewczynki udanego Świętowania, będę zaglądać
My mamy sami we trójeczkę śniadanie. A jutro wpada do nas brat z bratową i córką na posiadówkę Będzie fajnie, bo Artek uwielbia moją bratanicę Kasie, więc sobie trochę odpocznę i nawet się nalewki (własnej roboty malinowej)napije kieliszeczek a co
Dziewczynki udanego Świętowania, będę zaglądać
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #607926 przez Dave
dzis ze spaniem porazka.
a jak jest u Was za oknem???
u mnie to jakas pomylka??!!!!!????
sniegu ze 30cm nasypalo i dalej wali!!!
szok!!
przy okazji, niech jutro tez tak posypie to moze se tescie wizytacje odpuszcza:-P
poczarujcie co nieco:-)
a jak jest u Was za oknem???
u mnie to jakas pomylka??!!!!!????
sniegu ze 30cm nasypalo i dalej wali!!!
szok!!
przy okazji, niech jutro tez tak posypie to moze se tescie wizytacje odpuszcza:-P
poczarujcie co nieco:-)
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607969 przez Gravity
Witam Was w to popołudnie. Jak samopoczucie?moje niezbyt dobre:( i chyba lepiej nie bedzie.
Dave Ty masz ze spanie problem jak ja tylko ze ja jak juz zasnę ciezko mi wstac.
Sniegu co prawda umnie nie ma:)ale nie jest ladnie.A co do lanego to w Polsce bedzie zamaist wody snieg:))ihhihi
Dave Ty masz ze spanie problem jak ja tylko ze ja jak juz zasnę ciezko mi wstac.
Sniegu co prawda umnie nie ma:)ale nie jest ladnie.A co do lanego to w Polsce bedzie zamaist wody snieg:))ihhihi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez Gravity.