- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 8 miesiąc temu #607714 przez Mirella
Ferri, jasne, napoleonka wygląda jakby wyszła, sernik mam w piecu, ale boję się otworzyć, bo dałam plamę i zamiast utrzeć żółtka a z białek zrobić pianę, to utarłam całe jajka, jak myślicie co będzie?
Ja też chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acha, w poniedziałek czyszczę lapa, trzymajcie kciuki, bo jak go rozwalę to już do Was nie przyjdę
Ja też chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acha, w poniedziałek czyszczę lapa, trzymajcie kciuki, bo jak go rozwalę to już do Was nie przyjdę
Temat został zablokowany.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607715 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Moje Kochane te znane i nie znane chciała Wam złożyć życzenia:
W czas WIELKIEJ NOCY, kiedy po dniach cierpienia i bólu przychodzi chwila odnowienia, ponownego powrotu do życia, pamiętajmy, ze dobro jest najwspanialszym darem jaki możemy innym ofiarować. Czyńmy tak zatem w każdej chwili, każdego dnia.
BŁOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
życzy ViFi(Iwona)
W czas WIELKIEJ NOCY, kiedy po dniach cierpienia i bólu przychodzi chwila odnowienia, ponownego powrotu do życia, pamiętajmy, ze dobro jest najwspanialszym darem jaki możemy innym ofiarować. Czyńmy tak zatem w każdej chwili, każdego dnia.
życzy ViFi(Iwona)
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ViFi.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607720 przez Gravity
Mirella ja wszystko zwycieze byle do konca i malenstwo utulic w ramionach:)
Sorry laskie ja piekę dobre ciasta ale brak weny by o nich gadac.
Czy na sernik czy na balowe z karmelem uwielbiam piec:)ale zrobilam tylko balowe.Ciesze sie gosci splawil moj misiek:)
Sorry laskie ja piekę dobre ciasta ale brak weny by o nich gadac.
Czy na sernik czy na balowe z karmelem uwielbiam piec:)ale zrobilam tylko balowe.Ciesze sie gosci splawil moj misiek:)
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez Gravity.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 8 miesiąc temu #607724 przez Ingrid29
ViFi napisał:
VIFI super, że się odezwałaś Kochana, bo my tu całym sercem za Tobą Mam nadzieję, że już się lepiej czujesz. Życzę Ci oby te Święta stanowiły też przemianę w Twoim życiu i oby Zmarwychwstały Jezus dał siłę i łaskę.Moje Kochane te znane i nie znane chciała Wam złożyć życzenia:
życzy ViFi(Iwona)
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607735 przez ferritka
Ingrid29 napisał:
podpisuję się pod słowami Ingrid, Vifi kochana dużo zdrowia i spokoju, siły żeby dalej iść do przodu
spokojnych i rodzinnych Świąt kochana
I tak jak Ingrid mówi, wszystkie tu o Tobie wciąz myslimy i jesteśmy z Tobą. Mocno Cię tulę i przesyłam ciepło prosto z serca
Mirellka, no to ja nie wiem bo właśnie w moim przepisie było najpierw se żółtka z cukrem potem białka na pianę. Ale chyba bez znaczenia bo przeca potem wszystko się i tak razem łączy No ale ja tak zrobiłam, ale hmmm oprócz ilości jajek to wszystko inne dałam na oko no bo nie wiem ile to 60 ml i 400 ml serka ( bo se kupiłam z makłowiczem w tesko taki kibelek za 5,99 i dałam go cały ) pieknie wyrósł jak skończyłam otworzyłam mu drzwiczki żeby go nie wystraszyć, a jak wyciagnęłam to mnie środek opadł całkowicie
( pochwaliłam się tu Wam już że mi A mixer sprawił, taki czaderski co go trzymać nie muszę i se z miską jest i on się giba na boki a miska się same kręci )
aha i tak mnie aż drgnęło, pomyslałam sobie : Mirellka, nie tykaj tego komputera lepiej
ViFi napisał:
VIFI super, że się odezwałaś Kochana, bo my tu całym sercem za Tobą Mam nadzieję, że już się lepiej czujesz. Życzę Ci oby te Święta stanowiły też przemianę w Twoim życiu i oby Zmarwychwstały Jezus dał siłę i łaskę.Moje Kochane te znane i nie znane chciała Wam złożyć życzenia:
życzy ViFi(Iwona)
podpisuję się pod słowami Ingrid, Vifi kochana dużo zdrowia i spokoju, siły żeby dalej iść do przodu
spokojnych i rodzinnych Świąt kochana
I tak jak Ingrid mówi, wszystkie tu o Tobie wciąz myslimy i jesteśmy z Tobą. Mocno Cię tulę i przesyłam ciepło prosto z serca
Mirellka, no to ja nie wiem bo właśnie w moim przepisie było najpierw se żółtka z cukrem potem białka na pianę. Ale chyba bez znaczenia bo przeca potem wszystko się i tak razem łączy No ale ja tak zrobiłam, ale hmmm oprócz ilości jajek to wszystko inne dałam na oko no bo nie wiem ile to 60 ml i 400 ml serka ( bo se kupiłam z makłowiczem w tesko taki kibelek za 5,99 i dałam go cały ) pieknie wyrósł jak skończyłam otworzyłam mu drzwiczki żeby go nie wystraszyć, a jak wyciagnęłam to mnie środek opadł całkowicie
( pochwaliłam się tu Wam już że mi A mixer sprawił, taki czaderski co go trzymać nie muszę i se z miską jest i on się giba na boki a miska się same kręci )
aha i tak mnie aż drgnęło, pomyslałam sobie : Mirellka, nie tykaj tego komputera lepiej
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607761 przez studentkaae
Vifi Kochana dużo zdrówka i siły jesteś najsilniejszą kobietą na świecie!! możemy się od Ciebie uczyć tej wytrwałości
Ferri - nooo, to szaleć teraz możesz jak takie cudo masz w kuchni ja też mikser dostałam niedawno od mamy, ale taki zwyklak ręczny. ważne, że jest i spełnia swoje zadanie nieważne, że Ci opadł sernik, ważne, żeby był smaczny.
ja Cię zapraszam na taki:
www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-brzoskwiniami
albo takie ciacho - też zrobiłam i pycha
www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciast...kka-budyniowa-pianka
która ma jeszcze ochotę? zapraszam
Ferri - nooo, to szaleć teraz możesz jak takie cudo masz w kuchni ja też mikser dostałam niedawno od mamy, ale taki zwyklak ręczny. ważne, że jest i spełnia swoje zadanie nieważne, że Ci opadł sernik, ważne, żeby był smaczny.
ja Cię zapraszam na taki:
www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-brzoskwiniami
albo takie ciacho - też zrobiłam i pycha
www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciast...kka-budyniowa-pianka
która ma jeszcze ochotę? zapraszam
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez studentkaae.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu #607772 przez ferritka
Sis, nie no to jak zapraszasz na takie cuda to ja dietę w kąt odstawiam, zresztą wszyscy doskonale wiedzą, że serniki są dietetyczne nietłuczące, a takie z malinkami to już w ogóle
wiecie co, jak se patrzę na Markowską to mnie się blondu kce
kurka rurka, nie potrafie się dzisiaj oprzeć takiej muzie, kurcze cały dzień na szmacie i przy garach sie wije w rytm uwielbiam taką muzę, i od razu słońce w sercu, czujecie too???
wiecie co, jak se patrzę na Markowską to mnie się blondu kce
kurka rurka, nie potrafie się dzisiaj oprzeć takiej muzie, kurcze cały dzień na szmacie i przy garach sie wije w rytm uwielbiam taką muzę, i od razu słońce w sercu, czujecie too???
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 8 miesiąc temu #607773 przez Mirella
Ferri, nie kracz, kompa trzeba wyczyścić bo sie grzeje i wyłącza co chwila, jak go nie wyczyszczę to go całkiem szlag trafi. A nie potrafię sobie wyobrazić że ktoś się do niego dotyka Jak uznam że nie dam rady to mam męza w zapasie, mam śrubokręty, sprężone powietrze, pastę do procesora, poglądowe z jutuba, i porządną instrukcję serwisową. Podeślijcie trochę szczęścia i będzie git I nie mówcie że mam go komuś dać do czyszczenia, nie wyobrażam sobie rozstania Sernik sie piecze dziwnie wolno, ale niech mu tam, byleby się upiekł. W moim przepisie też było że żółtka oddzielnie, ale ja taka zakręcona że nie doczytałam
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607779 przez studentkaae
nooo, Ferri taka muza to już taka wakacyjna mi się zdaje... coś al'a hiszpania, plaża, drinki, słońce, opaleni faceci wokół... echhhh, rozmarzyłam się haha
no to jak wakacje to w kolorze blond... też mnie nachodzą takie myśli, żeby se kiedyś do blondu wrócić - bo i ja taki kolor miałam na głowie
Mirellka - hmm, to nie wiedziałam, że Ty aż taka zosia samosia informatyczna jesteś
powodzenia i szacun, ja bym się za to nie brała
no to jak wakacje to w kolorze blond... też mnie nachodzą takie myśli, żeby se kiedyś do blondu wrócić - bo i ja taki kolor miałam na głowie
Mirellka - hmm, to nie wiedziałam, że Ty aż taka zosia samosia informatyczna jesteś
powodzenia i szacun, ja bym się za to nie brała
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez studentkaae.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #607786 przez studentkaae
aaaaaaaaaaaaa, dzięki Dave - i widzisz ja bym se zapomniałą
ale to dla Ciebie lepiej - będziesz się jedną godzinę mniej w tą noc męczyć jakby Cię znowu bezsenność dorwała
ale to dla Ciebie lepiej - będziesz się jedną godzinę mniej w tą noc męczyć jakby Cię znowu bezsenność dorwała