BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608223 przez Gravity
ferritkaja z tych testow nie kozystalam :(wiec Ci nie pomoge .ale latwo przeliczyc dni plodne jesli wiesz co ile masz okres.

Sprawdzilam poczte i dostalam list usg dopiero 25kwietnia o 16:( masakar.

ferritka ja mialam byc lipcowka i jakos nie wyszlo:(

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608225 przez ferritka
Gravity, a ja tu pierwszy raz trafiłam, bo miałam być styczniówką :( :(

no jakbym wiedziała kiedy mam @ to bym se policzyła kiedy jest owu, ale ja mam jak zawieje i dlatego se testuje żeby wybadać sprawe B) B)

tylko bardziej mi chodzi o to, że myslałam, ze po bladej ma być mocna krecha a u mnie jej nie ma , no i tak sobie głośno pomyslałam :lol: :lol: :lol:

sączymy sobie herbacie w domowych pieleszach, byłoby cudnie gdybym miała czucie :dry: :dry:

kurcze, zebrało mnie na sentymenty :S
pamiętam jak tu przylazłam i z buciorami wbiłam się tu :lol: wtedy walczyłam z Wami o wrześniówki ...a tu dzisiaj patrze a tu Grudniówki już są :S :S leci ten czas okrutnie :dry: :dry:

Mamuśki, a Wy tłumaczycie dzieciom o co kaman w tych Świętach? no bo o ile Boże Narodzenie jest takie wesołe, wszystko świeci, są kolędy, to teraz jakby nie było zaczynają sie smutno te Święta.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #608253 przez gosiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #608254 przez mesy
Dobry :lol:

Jak tam po świętach ? u nas tyle śniegu napadało że szok :angry: nie wiem czy się z tego odkopiemy :dry:

a w ogóle to owu mi się gdzieś zgubiła :pinch:

Gosiak :kiss: :kiss: :kiss:
Mi to zaś mówili że wszystko pięknie , ładnie , ale kogoś nam przy stole brakuje :angry:
Jak to bywa w święta ...głowa do góry Gosiaka :kiss:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608255 przez ferritka
Gosiak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zobaczysz, że niebawem wszystkie starające się staraczki też bedą w temacie :lol: :lol: B)

Mesy, to nasze owu się zgadały, bo moja też poszła w pis-doooo :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #608261 przez anoda89
Dzień dobry :) No to śmigusa dyngusa mamy zajebiaszczego tylko śniegiem się nacierać.
Pogoda ładna ale nie na te święta :dry:

Ferri weź wyrzuć te testy i bzykaj się co 2 dni :laugh: Mierzysz tempke, robisz testy i głowę nie potrzebnie zawracasz tym i blokujesz fasolkę.

Gosia :kiss: :kiss:
U nas to samo każdy z dzieckiem a my jedynie sami i nawet o czym pogadać nie ma :dry:
11 lata 8 miesiąc temu #608263 przez ferritka

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #608264 przez Lacrijka
Gosiak - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Teraz jest Ci czykro, ale jak Ci cos mówie to nie kcesz słuchac mie :dry:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608267 przez gosiak
Aj ciężki los staraczek :dry: mam nadzieje że dla Nas wszystkich kiedyś się odwróci :kiss: i nie będziemy się czuć głupio z powodu braku dziecka... :dry:

U mnie śnieg na szczęście topnieje, ale woda po ulicy siurkiem leci, mam nadzieje ze do jutra juz go nie bedzie i w końcu prawdziwa wiosna do Nas przyjdzie :)

W sobote późnym popołudniem jechaliśmy do teściów i było jeszcze ładnie słonecznie i w jednej wiosce na słupie w gnieździe boćka widzieliśmy...a wczoraj jak wracaliśmy juz bidy nie było gniazdo zasypane...eh szkoda tych ptaszysk :S

Lacruś ja Ciebie zawsze slucham B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #608271 przez Lacrijka
Prosiłam Cie o dwie rzeczy ostatnio to powiedziałas że nie bo sie boisz :silly: :silly: Oszustujesz :laugh:
11 lata 8 miesiąc temu #608272 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Prosiłam Cie o dwie rzeczy ostatnio to powiedziałas że nie bo sie boisz :silly: :silly: Oszustujesz :laugh:

Jakie? Bom mi zełeba umkło :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #608275 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka napisał:

Jakie? Bom mi zełeba umkło :laugh:

Kwosia, ładnie była i zrobiła :woohoo:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #608276 przez gosiak
Aj bo jak ja widze ze nikomu po IUI nie wychodzi to mnie to zniechęca :(a jak chodzi o badanka to nie bede sie dołować :( AMH tym bardziej nie kce bo jeszcze bardziej się zablokuję jak będę widziała ile mi czasu zostało :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #608278 przez MoNiaaa
dziewczyny uszy do gory!!
a rodzinka i znajomymi sie nie przejmujcie bo im nigdy nei dogodzi..jak nie asz dziecka to wypytuja kiedy w koncu sie zdecydujesz a jak masz 1 to wypytuja kiedy drugie bo rodzenstwo by sie przydalo i nie ma na co czekac...

chcialam wam pokazac Julke swiateczna macie ochote?

http

]
11 lata 8 miesiąc temu #608280 przez gosiak
Ja chcem zobaczyć świąteczną Julkę :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama