BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #610126 przez ferritka
Martunia :kiss: to co mnie się pokręciło, że ona ma marzec - kwiecien?? uff ufff dobrze, że jest na wrześnióweczkach :lol: to ją ściśnij ode mnie i pogłaskaj brzusio :kiss: :kiss:

Lacrunia, a ja uważam że taka sukieniunia jest lepszejsza od tuniki i spodni... zawsze mnie sie podobały takie mamcie eleganckie w takich sukieniuniach :S :S :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #610127 przez ViFi
emka napisał:

W akademi medycznej w gdańsku, podali mi jakis hasła i nie moge sie zalogować!

od 4 do 6 mc a moze juz do końca zycia

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 8 miesiąc temu #610196 przez Marta M
Bałwan :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610204 przez Dorciaition
Dzień Dobry.

Że tak się wtrące ;)

Lacra sukienka śliczna, kolory też. Uwielbiam kobitki w ciąży mające na sobie takie kiecuchy ;D
Brzuszek boski! Zgrabniutki.

Marta Maja kochana :) Jak ładnie mówi. Lenia nie jest chętna do gadania ;)
Masz bardzo ładny głos ;)

Pozdrawiam

Alanek[*] :(
11 lata 8 miesiąc temu #610213 przez Mirella
Dorcia, a fota gdzie??? Tak dawno Cię nie był, że fota musi być!!!

Majka niesamowicie kontaktowa jest, z Duśką w jej wieku nie szło sie dogadać :)
11 lata 8 miesiąc temu #610216 przez Dorciaition
Mirella jestem codziennie, czytam :)

Fotke wrzucę na dniach, bo w tej chwili jestem w Anglii u rodzinki, a tutaj zdjęć brak.

Alanek[*] :(
11 lata 8 miesiąc temu #610220 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Tak Kwosiu, caly dzien siedze u Allegro bo nadrabiam zaleglości..dotarł mi zasilacz do lapa i moge siedziec ile dusza zapragnie :) Szukam cos na tą komunię :dry: i wystawiam swoje szmaty na zamianke..

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Vifi, poszłabym w spodniach i tunice ale ja wiem czy wypada ?? eMek mój jest chrzestnym więc do zdjęcia będą ciągli hihi No poczekam jeszcze z zakupem, bo w miesiac to sie moge rozrosnąc jak czołg haha

Butki bym do niej miała z tamtego roku, takie ala lata 60' - oblata ?? :)

Nooo !! :laugh:

Kobiecie w ciąży wszystko wypada...moze tak Ty nie masz ale dużo osób zaciera sie udami....od gorąca

ViFi

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610225 przez Agusia83
Ferri, jestem :laugh: dziekuje, ze sie o mnie upomnialas...ja mam ostatnio dola, pogoda strasznie mnie przytlacza...ciezko mi z Emi wyjsc na spacerek, bo turlam sie jak wieloryb...zreszta tak wygladam...a w domu siedzenie jest okropne..dobrze, ze w sweita sie ruszylismy.

Vifi...lezalas na kopernika? To bardzo dobry szpital. mam nadzieje, ze wszystko Ci sie ureguluje..podziwiam Cie bardzo i trzymam kciuki bys za niedlugo mogla bez zadnych problemow rozpoczela staranka.

Lacra, brzus cudny i wcale nie taki duzy :silly: buty podobaja mi sie nr 2, a sukienka super, ale tez bym pomyslala o bardziej zywych kolorach, co myslisz o czerwieni?

Majos sliczna dziewczynka :laugh:

szymek spioch do potegi n-tej :laugh: Emi tez zasypia miedzy 19-20, ale pobudka jest o 6...

a tu macie kawalek mojej kukuleczki.

a teraz ja i moj brzuchol 30tc
Załączniki:
11 lata 8 miesiąc temu #610237 przez ViFi
Agusia83 napisał:

Vifi...lezalas na kopernika? To bardzo dobry szpital. mam nadzieje, ze wszystko Ci sie ureguluje..podziwiam Cie bardzo i trzymam kciuki bys za niedlugo mogla bez zadnych problemow rozpoczela staranka.

nie teraz bede leżeć...na ginekologi-okkologicznej

ViFi

11 lata 8 miesiąc temu #610262 przez Agusia83
Vifi, dasz rade, zrobia porzadek z organizmem i wszystko wroci do normy...ale dziwie sie, ze skoro krwawisz, czemu od razu nie przewiezli Cie do tego szpitala...a w ktorym lezalas teraz?
11 lata 8 miesiąc temu #610276 przez ViFi
Agusia83 napisał:

Vifi, dasz rade, zrobia porzadek z organizmem i wszystko wroci do normy...ale dziwie sie, ze skoro krwawisz, czemu od razu nie przewiezli Cie do tego szpitala...a w ktorym lezalas teraz?

teraz w Chrzanowie ale na opieke nie narzekam.... miała taki jeden dzień, że nie mogłam wstać z łózka od g.11,00 ile strachu podżyłam .... 3 lekarzy prześwietlenie RTG biodra nawet z łózka nie mogłam sie przesunac na stół masakra jakiś skórcz to chyba był....

Znasz kogoś z Kopernika??

ViFi

11 lata 8 miesiąc temu #610286 przez Agusia83
Miałam tam praktyki rtg a koleżanka miala z tamtad ginke,bardzo sobie ja chwalila.
11 lata 8 miesiąc temu #610294 przez ferritka
nooo Agusia, pięknie wyglądasz już pokaźny brzusio jest cudny :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss:
a Emi boska jaki zadziorek mały :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

dziewczyny, potrzebuje szybko opinii. Czy jak wciepne do zaproszenia tekst :
Wszyscy dają młodym kwiatki
Róże, fiołki, chabry ,bratki
A dla nas będzie prawdziwą atrakcją
Dobra flaszka albo książka z specjalną dedykacją

to nie bedzie chamstwa i wiochy???? :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #610300 przez Agusia83
Ferri,nie bedzie. Super pomysł,tylko nie wiem czy takie vision nie piszesie na osobnej,mniejszej karteczce.
11 lata 8 miesiąc temu #610305 przez ferritka
hmmm mówisz?? no to by miało sens, a czy zamiast prezentów kase żeby dawali mogę tez dowalic? czy się tak nie czyni już?
coś typu: na wesele zapraszamy, bez prezentów też wpuszczamy;)jeśli chcecie nam jednak coś podarować, prosimy pieniązek do koperty schować :dry: :dry: choć to mi sie słabe wydaje :unsure: :unsure: co myslicie?

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka