BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #610066 przez ferritka
Vifi, brzmi to poważnie strasznie, ale miejmy nadzieje, że już wyszłaś na prostą i teraz będzie tylko lepiej :kiss: :kiss:

Lacrunia, nooo stylowo, nada się mi się tako zda :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #610073 przez ViFi
Plany
Ostatni wynik Ca125 przed szpitalem z 140313 to 1755,40 U/ml z października był 745.
W szpitalu podano mi 3 jednostki krwi.

190413 Przyjęcie do Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie(oddział Ginekologia-Onkologiczna). Mogę wylądować wcześniej obfite krwawienie, większa Anemia.

Nikt z mojej miejscowości ani miejscowości obok nie podejmie się mnie uśpić za duże obciążenie /dlatego klinika/

Tam mają mi zrobić łyżeczkowanie macicy /Abrasia macicy/, laparoskopie w celu usunięcia torbieli endometrialnych jeżeli nie będą mogli dojść wszędzie będą musieli mnie ciąć.

Jestem już po konsultacji w Poradni Immunologicznej /dotyczy zakrzepicy/
Konsultacja Anestezjologiczna w Krakowie.

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610078 przez emka
Lacra Francja elegancja, ale poczekaj jeszcze z kupowaniem :) A mi sie te kolory bardzo podobają :)

Wifi :kiss: :kiss: :kiss: To znaczy, że wracasz do szpitala? Cały czas krwawisz? Bierzesz heparynę?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 8 miesiąc temu #610082 przez ViFi
emka napisał:

Wifulka A powiedz czy Ty brałaś jakieś leki przedtem, tzn np acard? NOga i reka Ci puchły, siniały, bolały?
=== Tak spuchła noga i twardniała, a reki nie mogłam wyprostować i pojawiła sie taka czerwona prega widoczna gołym okiem.

Jak się teraz czujesz? Ten zakrzep się rozpuścił? Nie ma już zagrozenia?
Dlaczego miałaś to krwawienie? Miłaś akurat @ ?
=== leczenie zakrzepu może potrwać od 4 do 6 mcy.
=== Ja już krwawie od 4 mcy z wiekszy lub mniejszym nasilenie i co dziwne wiem kiedy @ kiedy bol owulacyjny (to objawy endometriozy)

Jesteś bardzo slną babeczką, współczuję Ci tego co musiałaś przejść, bo strasznie to wszystko brzmi. Mam nadzioeję ze teraz będzie już tylko lepiej! Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Ja własnie próbuje odebrać elektronicznie moje wyniki i coś mi nie wychodzi! :angry:

=== A gdzie robiłaś???

ViFi

11 lata 8 miesiąc temu #610084 przez emka
W akademi medycznej w gdańsku, podali mi jakis hasła i nie moge sie zalogować!

11 lata 8 miesiąc temu #610087 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Myślicie że sie nada na komunie w maju ??

Każda będzie ładna musisz się tylko w niej dobrze czuć i aby cie nie krepowała ....wolisz sukienkę a może Tunika i lekkie spodnie

ViFi

11 lata 8 miesiąc temu #610089 przez anoda89
Lacrijka też mi się wydaje że brzuch masz mały jak na bliźniaki i niektóre dziewczyny w ciąży pojedyńczej takie mają ;) :) Za to uroczy i najpiękniejszy :lol:

Vifi kochana zdrowia życzę :kiss: Silna babka z Ciebie szybko Cię wyleczą i wracaj do nas :kiss: :kiss:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610091 przez ViFi
emka napisał:

Lacra Francja elegancja, ale poczekaj jeszcze z kupowaniem :) A mi sie te kolory bardzo podobają :)

Wifi :kiss: :kiss: :kiss: To znaczy, że wracasz do szpitala? Cały czas krwawisz? Bierzesz heparynę?

Tak krwawię cały czas i wracam do szpitala cały czas obecnie raz dziennie robi mi zastrzyki maż ja nie zdobyłam się na odwagę(ale nie bolą-można sie przyzwyczaić)...i mam już siniaczki :) ale to normalne...tak mówią.

ViFi

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610093 przez emka
No to masz odważnego meża, ja jestem skazana na siebie :) NOmoze bratowa mi pomoże na początku :blink:
Acard też bierzesz?

Kurcze chyba trzeba jakis program mieć zeby te wyniki ściągnać, nie wiem o co kaman! :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #610097 przez ViFi
emka napisał:

No to masz odważnego meża, ja jestem skazana na siebie :) NOmoze bratowa mi pomoże na początku :blink:
Acard też bierzesz?

nie odstawiłam
ja go brałam od 15dc do okresu....od zakrzepicy odstawiłam

ViFi

11 lata 8 miesiąc temu #610098 przez ferritka
Vifi, kurcze, brzmi to wszystko masakrycznie, ale uff ufuffffu że jesteś pod kontrolą :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

dziewczynki a z innej beczki, wiemy co u Agusi? bo ona nie miała na teraz termina??? bo nie wiem czy mam znowu dziure w pamięci czy sie nie odzywa???

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #610101 przez emka
Wifi A jak długo tą heparynę każą Ci brać? To pewnie wzmaga te krwawienia.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610111 przez Lacrijka
Tak Kwosiu, caly dzien siedze u Allegro bo nadrabiam zaleglości..dotarł mi zasilacz do lapa i moge siedziec ile dusza zapragnie :) Szukam cos na tą komunię :dry: i wystawiam swoje szmaty na zamianke..
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Vifi, poszłabym w spodniach i tunice ale ja wiem czy wypada ?? eMek mój jest chrzestnym więc do zdjęcia będą ciągli hihi No poczekam jeszcze z zakupem, bo w miesiac to sie moge rozrosnąc jak czołg haha

Butki bym do niej miała z tamtego roku, takie ala lata 60' - oblata ?? :)

Nooo !! :laugh:
11 lata 8 miesiąc temu #610114 przez mesy
To mi tam poka później coś tam wystawiła :lol:
11 lata 8 miesiąc temu #610117 przez Marta M
Vifi mam nadzieję że w tym Krakowie będziesz pod dobrą opieką..jesteś z Krakowa czy musisz dojeżdżać? Ja też się troszkę wyleżałam w tym uniwersyteckim bo tam Maję rodziłam..oby tylko to była już końcówka Twojego leczenia..:)

ferri Agusia ma termin na czerwiec, jak jej szukasz wpadaj na wrześniówki 11 :):)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia