BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #78457 przez MagdaM
Suari ja w miare na czasie to odpowiem. Mozesz miec uczucie ciagniecia w dole brzucha, klucia w dole najczesciej jak pachwiny i lechtaczka (ja niestety tak mialam) uczucie wypychajacego czegos w brzuchu, i bolesci jak na @ lacznie z bolem kregoslupa... Najlepiej wtedy polezec, slowem odpoczac. Mnie od jakiegos czasu chyba tydzien nie caly juz nie mecza bole.

Czesc
Mirella aaaaa bo wczoraj studiowalam Metodologie i tak mi sie zaczelo myslec :silly:
Cosik mi bandziocha mojego wielkiego wypchnelo :ohmy: No nic jutro wizyta zobaczymy :)
A dzis od rana wkurw na szwagierke i juz ja kur7%&*^(* rozp(*(^&%^& :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Naprawde nie mam sil!! Pustak samotny zlosliwy :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Milego :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #78492 przez Groszek
Mirella cudo ta Twoja Córcia :)
Wszystkim zafasolkowanym kobitkom gratuluję :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #78495 przez Suari
Dzięki Magda :) kręgosłup, zwłaszcza w części krzyżowo- lędźwiowej to mnie bolał pare dni temu, a mój wczorajszy ból był dokładnie taki jak opisujesz, może dlatego, że cały dzień siedziałam.
14 lata 1 miesiąc temu #78496 przez Suari
Groszek napisał:

Mirella cudo ta Twoja Córcia :)
Wszystkim zafasolkowanym kobitkom gratuluję :lol:

Dziękujemy Groszku :)
14 lata 1 miesiąc temu #78498 przez Groszek
Suari a gdzie suwaczek?? i który to tydzień?? :) bo ja trochę nie w temacie, syn nie daje mi 10 minut wytchnienia :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #78500 przez Suari
Groszek napisał:

Suari a gdzie suwaczek?? i który to tydzień?? :) bo ja trochę nie w temacie, syn nie daje mi 10 minut wytchnienia :)

Ja w czwartek zrobiłam dopiero test, więc cierpliwośći- z suwaczkiem poczekam troszkę, do lekarza wybieram się pod koniec tygodnia i wtedy zobaczymy.

A twój Dzidek jest cudny, widziałam kilka zdjęć, które wrzuciłaś :)
14 lata 1 miesiąc temu #78506 przez madziaska
Czesc dziewczynki!!!! :) Dzis cudny dzien...mam nadzieje, ze u WAS tez takie piekne sloneczko swieci...Nie moglam sie oprzec i wyszlam na balkon w szlafroku, dobrze, ze na wsi mieszkam ;)

Bewipowiem doskonale, ze ten bol jest okoloowulacyjny, ale wiesz...lepiej czulabym sie gdyby przytulanko bylo kiedy ten bol, no ale wczoraj poprawilismy, bo nadal troszke czulam klucie :silly: Jak to mowi Mirella co ma byc to bedzie... :laugh:

Mirella Twoja Klaudusia sliczna, schrupalabym ja :side:

Sauri odkad czytam dziewuszki zafasolkowane to widze, ze kazda ma takie bole jak TY, wiec napewno wszystko jest OK :)

Gosiak spisz jeszzce??? Przyszla malpa???????!!!!!!! pewnie bidulka odsypia :blink:

Lacrijka jak tam??? Test nadal swedzi???

Majowka i co z tym testem???

@nulka to sie mezulek zalatwil :blink: A TY juz po owu, czy przed???
14 lata 1 miesiąc temu #78508 przez bewipo
madziaska rozumiem, że to dla spokoju sumienia ;) Ale jak poprawione to tym bardziej musi być dobrze :) Trzymam kciuki :)
14 lata 1 miesiąc temu #78513 przez gabi28
Suari,napisz kiedy było u Ciebie przytulanko,tzn ile dni przed owulacją,i jak czesto,bo my chyba mamy podobne krótkie cykle.
14 lata 1 miesiąc temu #78517 przez madziaska
Bewipo dziekuje bardzo, kciuki sie przydadza :lol: Nie bede juz wiecej marudzic, czy za malo, czy za pozno, za wczesnie....CO MA BYC TO BEDZIE, JUZ PO PTOKACH :silly:
14 lata 1 miesiąc temu #78520 przez Suari
gabi28 napisał:

Suari,napisz kiedy było u Ciebie przytulanko,tzn ile dni przed owulacją,i jak czesto,bo my chyba mamy podobne krótkie cykle.

Przytulanko było zaraz po @ chyba 7 lutego, a potem to już codziennie albo co dwa dni i tak do końca lutego, ale w tym cyklu to raczej poluzowałam z myśleniem o tym żeby zajść, a więcej było spontanicznych przytulanek :)
14 lata 1 miesiąc temu #78523 przez madziaska
gabi... mnie sie wydaje, ze to chodzi o wlasciwy moment...niektorym wystarczy raz i zajda a niektore codziennie i nic z tego...Wiadomo, ze czesciej zwiekszamy szanse, zwlaszcza kiedy nie wiemy kiedy owu... Wiem, ze internetowe kalkulatory nie sa za bardzo zgodne z rzeczywistoscia ale znalazlam taki, ktory obliczyl mi kiedy mialam w tym miesiacu i wydaje mi sie, ze dobrze... Jest na stronie NetMama.pl
14 lata 1 miesiąc temu #78532 przez gabi28
dzięki Madziarska za kalkulator,widziałam go już wcześniej i tez mi się wydaje,że jest ok,ale mam pytanie odnośnie temperatury.dzisiaj mam 11 dzień cyklu(mam krótkie cykle 23-24) w piatek miałam 36.85,w sobote 37.47 a dzisiaj 36.84 czy mozliwe ze owulacja była wczoraj? temperatura aż tak bardzo moze wzrosnąc w dniu owulacji? wydaje mi się to niemożliwe,żeby aż tyle stopni wzrosła.
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #78533 przez madziaska
Gabi... ja na temp sie nie znam...Wiem , ze Gosiak i Licrijka mierza, wiec one napewno pomoga...Mnie sie wydaje, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze wczoraj u Ciebie byla owu, tym bardziej ze masz krotkie cykle.... Ja owu mialam chyba 16 dc... a mam cykle srednio 30-dniowe... Wiec mniej wiecej 14 dni przed @... Mam nadzieje, ze dzialalas ;)

;) Sorka, zapomnialam, ze TY zaczynasz w maju dzialac
14 lata 1 miesiąc temu #78534 przez gabi28
nie,nie działam,ja dopiero zaczynam działać od końca kwietnia,teraz mam nogę w gipsie aż do Świąt Wielkanocnych,czekają mnie dwa prześwietlenia,w piątek pierwsze a za póltora miesiaca nastepne,więc narazie nie mogę działać... ale temperature mierzę bo chcę wiedzieć co i jak. a gdy zaczniemy starania to odkłoże temperature na bok i kalendarze też... zdamy się na nature,bez nacisku że musi nam sie juz udać.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia