BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #78824 przez Dorciaition
Madziaska pewnie, że będziemy się wspierały. Ja to się o Was tak denerwuje, że jak tylko rano włącze kompa i forum to mnie zawsze brzuch boli :side:

Majówka też mam taki plan, że jeśli @ nie będzie poczekam kilka dni na teściora. Choć nie wiem czy dam radę i wcale się nie dziwię Lacrijce, że ją świerzbią testy.

Coś czuję, że będzie dobrze u Was :lol:

Ciekawe jak Gosiak. Czy @ przylazła. :unsure:

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #78836 przez Diana
Byłam u gina i nic nie widać!!!
Mówi, ze przy moich cyklach może to być 5 tydzień i dlatego nic nie widać!
Strasznie się boję! Mam iść w piątek!
14 lata 1 miesiąc temu #78838 przez @nulka
A mnie dzisiaj dół brzuszka dziwnie ciągnie i taki jakby puchł - nie wiem sama jak to określić.Zapomniałam po przebudzeniu temp sprawdzić i teraz nie wiem czy to owu, czy wczorajsze przytulanko mi się odzywa :silly: :silly: :silly:
Dzisiaj 15 dzień cyklu...
Lacrijka i Majowka a póki co to ja sie na Wasze testy doczekać nie moge...!! :lol: :lol: :lol:
miłego dzionka wszystkim staraczkom
14 lata 1 miesiąc temu #78842 przez @nulka
Diana napisał:

Byłam u gina i nic nie widać!!!
Mówi, ze przy moich cyklach może to być 5 tydzień i dlatego nic nie widać!
Strasznie się boję! Mam iść w piątek!

Nic nie bój Diana, lekarza słuchaj. Jak ślepy to ślepy, niech czeka aż fasolka urośnie. Będzie dobrze. :) A Ty se dla spokoju może betę zrób??
14 lata 1 miesiąc temu #78843 przez Groszek
Diana spokojnie, nie denerwuj się... Jeśli lekarz tak mówi to tak jest :) do piątku jeszcze trochę czasu, uśmiechnąć się proszę, bo jak nie to Mirellę wołam :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #78852 przez Sylwik
Witam wszystkie staraczki:)
Diana nie denerwuj się napewno wszystko będzie ok
ja zanim zobaczyłam pęcherzyk to 3 razy miałam usg robione...tak więc spokojnie.
Zrób betę tak jak @nulka mówi to troszkę się uspokoisz :)
Madzia czekamy na wieści po wizycie...
i na kolejne II krechy od pozostałych staraczek!!!
Miłego dnia :)
14 lata 1 miesiąc temu #78869 przez Marta M
Diana ja ostatnio ogladalam wypowiedzi lekarzy na temat: kiedy isc do lekarza pierwszy raz, wiedzac o cizay...i kazdy potwierdzil ze najlepiej w 7 tygodniu, bo wtedy juz cos widac..

Mowili, ze wiekszosc kobiet przychodzi zaraz po tescie i potem sie niepotrzebnie stresuja i wmawiaja sobie ze pewnie cos jest nie tak...pomysl jak maly jest plemniczek, jak male jadro komorki jajowej, mimo ze nowa komorka sie dzieli i rosnie w szybkim tempie widac ja dopiero po kilku dniach, moze nawet tygodniach...takze za kilka dni juz napewno bedzie cos widac, a poki co nie ma sie co denerwowac :):)

A gdzie nasz gosiak?????
14 lata 1 miesiąc temu #78871 przez @nulka
No MartaM też się już niepokoję o Gosiaka, wcięło ją po weekendzie...
14 lata 1 miesiąc temu #78991 przez MagdaM
Diana wyluzuj. Moze mialas pozniej owulke?? Moze lekarz ma troszke gorszy sprzet?? W 5tc czasami ciezko cos dojrzec... Napewno jest ok...
Jednak maz nie jedzie ze mna, chcial tylko zazartowac glupek :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #78998 przez lolcia
Diana, Sauri gratuluję Wam serdecznie zobaczenia dwóch kreseczek, trzymam mocno kciukaski żeby wszystko było dobrze :)Diana nie stresuj się niepotrzebnie, skoro lekarz kazał zaczekać to zrelaksuj się i odpoczywaj, w piątek napewno zobaczysz śliczną fasolkę ;)
Mirella Klaudia jest cudna :)
Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #79076 przez Dorciaition
Lolcia cudaśny ten Twój głodomorek :lol:

Diana nie masz się co denerwować. Przy mojej pierwszej ciąży na początku też nie było nic widać, dopiero później wybrałam się do gina z lepszym sprzętem i zobaczyłam moją fasolinkę. Więc głowa do góry :laugh:

MagdaM- a to jeden... no :silly:

GOSIAK ODEZWIJ SIĘ!!! B)

14 lata 1 miesiąc temu #79096 przez Majowka
Hej dziewczynki!

Moje sprawozdanie, hehe
Wczoraj wieczorem tak jak by mi tempka podskoczyla, ale nie mierzylam jej tylko czulam, ze jestem rozpalona. Zabolalo mnie tez w krzyzu, ale takie jedno uklucie, az podskoczylam. Dzisiaj rano nudnosci!!!!!! :D
O Boze chyba jestem!:) ale sie ciesze!
O @ to juz wogole zapomnialam

Lacrijka jeszcze pare dni!
Widzisz, nawet Twoj maz mysli tak jak ja, hehe
Dziewczyny, co Wy takie niecierpliwe!

Diana, na pewno wszystko dobrze, czasami widac cos dopiero po 7 tyg, wiec nie ma sie czym przejmowac!
Lolciu cudny maluszek! Tak slodko spi…moze mu bocian braciszka przyniesie na wiosne;)
Lekarz tez chcial mi od razu zaaplikowac CLO, ale sie wstrzymalam, stwierdzilismy z mezem, ze sprobujemy jeszcze troche naturalnie, a noz jaks owulka sie przyplacze :)

Gosiu, Gosiu, co u Ciebie???
14 lata 1 miesiąc temu #79102 przez Marta M
Majowka no chyba jestes...kurcze jakbym byla na Twoim miejscu to bym chyba nie wytrzymala i juz bym byla po escie...trzymam kciuki zeby to bylo to :):) Bede gratulowac dopiero jak wkleisz zdjecie dwoch kreseczek coby nie zapeszyc ;):)
14 lata 1 miesiąc temu #79108 przez Dorciaition
MAJÓWKA DAWAJ TESTA! :silly:

14 lata 1 miesiąc temu #79132 przez Mirella
Magda, pamiętaj że u lekarza trzymam Cię za rękę :kiss: a na męża weź wałek do ciasta, nasze babcie wiedziały co robią, nie ma kantów to śladów nie zostawia :P

Jakoś tu zmianami ostatnio wieje, nowe zasady, nowe metody, to przypominam tylko że im więcej testów się robi tym większa szansa że któryś pokaże dwie krechy :lol:

Majówka, weź się rusz, spacerek do apteki dobrze zrobi, słonko świeci :D
Lacrijka a Ty wałka na męża nie masz? Pożyczyć? :P
Diana, matko co Ty wymyślasz??? Marta dobrze gada, za wcześnie się do lekarza chodzić nie powinno. Kiedyś to nawet nie badali, teraz co wizyta to kasa, to przyjmują każdą nadgorlilwą. Ehhh....
Gosiak????

A gdzie mi sie cała reszta pochowała? Gdzie jest Nati? Angel to pewnie znowu podgląda i nic więcej ;)
nikusia delfinek magduśka Vifi?

i wszystkie pominięte rączka do góry, meldować co u Was! no!

Lolcia, chłop na schwał, suuuuper :lol: weź go od ciotki Mirelli wybuziaku zdrowo :kiss: :kiss: :kiss:
buziaki oczywiście do przemnożenia przez milion ja więcej z wiadomych powodów nie wklejam ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia