BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #79321 przez Suari
Majowka- przesadzasz Kobietko :) tak nas trzymać w niepewności, jestem cierpliwa, ale do czasu, rób test i mów co i jak :):):)

Diana- na pewno wszystko będzie dobrze, nie stresuj się tak. Kciuki trzymamy :)

Lolcia- dzięki za gratulacje.

Ja w sobote robiłam betę- był to mój 31 dc- wyszło 321, trochę mnie to zmartwiło, bo tyle się naczytałam :angry: ale dziś (33dc) troche się uspokoiłam, bo rano powtórzyłam i już jest 806.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #79325 przez gosiak
dzięki Bewipo za linka szkoda że opola nie ma zaznaczonego na mapce jako punkt bezpłatnych badań...najbliżej do wrocka, ale stracic czas i kaskę na dojazd to chyba lepiej zapłacić i na miejscu zrobić ciekawe ile kosztuje muszę poszperać w necie...

Suari to pięknie rosnie beta więc głowa do góry będzie dobrze :) :) :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #79326 przez @nulka
Lacrijka napisał:

A więęęęęęęęęęc tak. Tescik bedzie z rana, wstaje o 6:30 na pomiar tempki..zaraz pozniej polece do WuCeta i tescior :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dorcia, ja tez czuje kazda czastka ze @ juz na parterze, a ze ja na 2 pietrze to za dwa dni sie wciagnie na drugie :laugh: :laugh: :laugh:

Wiecie ze wczoraj juz o 20 lezałam w łożku i zasnełam przed 21 bo nie pamietam tej godziny na zegarze...SZOK !!!!!! Ale nie, nie wyspałam sie bo moja kotka gorzkie zale do lustra w łazience odprawiala pół nocy... :huh: :huh: :huh:

Gosiak, niech maż idzie do rodzinnego po skierowanie do androloga a ten skieruje Was na badania..Tylko pamietaj ze na takie wizyty na NFZ sie czeka, wiec moze juz postarajcie sie o skierowanie do androloga. Albo prosciej, idzcie prywatnie, u nas koszt to 70 zł i wyniki za 3 dni..Zapytaj w labolatorium, czy mozesz dowiezc nasienie (w przeciagu 30 min od oddania do pojemnika) czy musi to zrobic na miejscu.

A co do tabletów, to mój małż tak naprawde nie wie co łyka, powiedziałam ze witaminy to witaminy..chyba jeszcze nie wpadł na pomysł zeby po nazwie poszukac.. No i dobrze, chociaz nie sadze zeby mial cos przeciwko, przeciez w niczym mu to nie uwłacza..Czemu tylko my sie musimy faszerowac chemia ???
Ide go ukochac ze jest taki kochany :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lakrijka Ty jak moja siostra rodzona - masz podejście do małża :lol: :lol: :lol: . Mój też nie wie po co a łyka :lol: :lol: Ale nie kupiłam sulfazinu bo tam na ulotce takie rzeczy piszą że by mi się chłop zatrzasnął!!!!!. Kupiłam czysty preparat cynku i do tego połowę tańszy niż sulfazin!!!! To samo jest z Oeparolem - dziewczyny są dużo tańsze tabletki a tu się płaci za nazwę chyba.
14 lata 1 miesiąc temu #79327 przez Suari
MagdaM- i co tam u Ciebie ???
14 lata 1 miesiąc temu #79329 przez gosiak
no mój jak przeczytał o tym salfazinie że: "Jest niezbędny do prawidłowego rozwoju męskich narządów rozrodczych" , to się obraził że uważam że coś nie teges z jego narządem :lol: :lol: haha zobaczymy co będzie za miesiąc może da się przekonać :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #79330 przez Lacrijka
@nulka, bo ja sie juz nauczyłam ze z facetami to jak z jajkiem :) Gorzej niz z babami i nie ma to tamto..

Ja kupiłam wlasnie oeparol, bo naczytałam sie ze na rynku jest wiele Oeparolom podobnych srodków ale nie sa one polecane ze względu na mało znanych producentów lub coś w ten deseń.. A jak juz sie "truc" to chociaz czyms porzadnym.. Ale i tak nie łykam tego zbytnio, bo jednaj u mnie wystapiły skutki uboczne w postaci mdlosci i jest liap, tablety leza na pólce..

Gosiak, chodz do Wrocka na badania..ja zapraszam :P :P :P :P :P
14 lata 1 miesiąc temu #79331 przez MagdaM
Mirella dziekuje za trzymanie!! :laugh:
Wszystkim dziekuje za kciuki!! :laugh:
Jestescie niesamowite!!

Skoczylo mi cisnienie z wrazenia, wiec dostalam leki do domu tak niech leza ;) No i Acard mam brac na zas, zeby z dzidziem bylo ok :)
Mam zdjecie i NIE WIERZE!! ze przez 2 tygodnie malenstwo moze tak urosnac!! :ohmy: :lol:
Ma 9,5mm co odpowiada 7tc :laugh: I serducho tak szybko mu pulsowalo - 140/min :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #79332 przez @nulka
Suaribeta pięknie rośnie :)
GosiakDzidziuś pod choinkę??!!
Madziaska :silly: jak poczekasz grzecznie na mnie z @ to może się okazać że jesteś w ciąży :lol:
Majowka, bo mnie już ciśnienie rośnie :) ...
14 lata 1 miesiąc temu #79334 przez @nulka
MagdaM TO super!!!!
Ja też tak chcę!!!! :lol: :lol:
14 lata 1 miesiąc temu #79340 przez Suari
@nulka- za ciebie tez trzymamy kciuki

MagdaM - super, że wszystko dobrze :)
14 lata 1 miesiąc temu #79341 przez Mirella
Magda, a to zdjęcie to ja mam sobie wyobrazić czy co????????????????? Ja też chcę fasolka zobaczyć!!!!!!!!!!
14 lata 1 miesiąc temu #79342 przez gosiak
super Madzia dawaj tu focisza :lol:

@nulka może być pod choinkę nie obrażę się :blink:

Madziaska trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

no Lacrijka dziś nie zasne i chyba jutro szybciej wstanę żeby wieści przeczytać :blink: :lol:

Maja!!!!!!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #79346 przez Majowka
Gosiak nastepny cykl bedzie dla Ciebie szczesliwy, prezencik na gwiazdke!:)

Ale Wy jestescie niesamowite!
Ja nie robie jeszcze dziewuszki, w sobote moze, co???
Po co ja sie Was pytam, i tak wiem, ze mi dacie po glowie, hehehe

Czekajac zwiekszam szanse, ze wyjdzie na plusa. Po co mi zbede wydatki :)
4 dni!

Mowie Wam to dobry pomysl! :)
14 lata 1 miesiąc temu #79347 przez Suari
Gosiak- ale najpierw są mikołajki, a dopiero potem prezenty pod choinkę :)
14 lata 1 miesiąc temu #79348 przez Lacrijka
Śpij Gosiak spij, szału nie bedzie. Ja to wiem :) :) :) :) :)

Magda, dawaj groszka na widele !!!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka