BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #80945 przez Lacrijka
Asik napisał:

heh szansa na II jest za każdym razem jak sie przytulacie :D :D a co do fazy lutealnej to jakby tak krótka była to małe szanse żeby sie jajeczko dobrze albo wogóle zagniezdziło. im dłuższa tym większa szansa na II :D mówią że 10 dniu ale przy króciutkich cyklach , Twój jest 33 dni i byłaby za krótka ,masz w sam raz :D

Masz racje Kochana, myslałam raczej o tym, ze faza fl troche pozniej to i cykl sie wydłuzy o 3-4 dni..zeby wszystkie normy zostały zachowane :) Ale juz po ptokach, co ma byc to bedzie :)
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #80965 przez Asik
Moja FL sie zaczęla w 11 dc, na wykresie się walnęłam o dwa dni i zanim się spostrzegłam to już nie mogłam edycji zrobić :) a dwie krechy hmmm a raczej bladziocha zobaczyłam dwa dni po terminie @ w 20 dniu FL dopiero :) bedzie co ma być czyli będzie dobrze :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 9 miesiąc temu #80978 przez @nulka
Majowka tylko bez paniki! :) dwie kreski mają być i koniec dyskusji. Czekam na sobotę.
Lacrijka, Twój wykres jest dużo ładniejszy niż mój no i @ jeszcze nie ma!! więc spoko. ;) A jakby co to pomyśl że następna szansa za niecałe 2 tygodnie :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #80981 przez @nulka
Asik napisał:

Moja FL sie zaczęla w 11 dc, na wykresie się walnęłam o dwa dni i zanim się spostrzegłam to już nie mogłam edycji zrobić :) a dwie krechy hmmm a raczej bladziocha zobaczyłam dwa dni po terminie @ w 20 dniu FL dopiero :) bedzie co ma być czyli będzie dobrze :D :D

Asik daj proszę namiar na ten swój złoty wykresik :kiss: bo ja się dopiero uczę tej analizy. pamiętam ze już tu dawałaś link na niego ale nie mogę znaleźć, więc jakbyś była uprzejma... :) jeszcze raz
13 lata 9 miesiąc temu #80985 przez Lacrijka
@nulka napisał:

Majowka tylko bez paniki! :) dwie kreski mają być i koniec dyskusji. Czekam na sobotę.
Lacrijka, Twój wykres jest dużo ładniejszy niż mój no i @ jeszcze nie ma!! więc spoko. ;) A jakby co to pomyśl że następna szansa za niecałe 2 tygodnie :lol:

Nie dwa tygodnie, tylko dwa miechy.. Jak teraz przyjdzie @ to zaraz po ide do gina na zabieg na szyjce..4 tyg abstynencji seksualnej :):):) wiec staranka dopiero koncem kwietnia-poczatkiem maja..
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #80989 przez @nulka
wow, Lacrijka no to nie pozostaje Ci nic innego tylko nie wpuszczać teraz @!!
A jakby co to 4 tygodnie nie 2 to tylko trochę dłużej i znowu do boju!! Satysfakcja GWARANTOWANA :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #81004 przez Asik
@nulka proszę bardzo tylko tak jak wspominałam walnęłam się z fazą lutealną :D
28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30

13 lata 9 miesiąc temu #81009 przez @nulka
Asik napisał:

@nulka proszę bardzo tylko tak jak wspominałam walnęłam się z fazą lutealną :D
28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30

DZIĘKI, ZARAZ SE PATRZE :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #81060 przez madziaska
Dianka dziekuje za odp :) To znaczy, ze u mnie d..a... Ale jeszcze dopytam, tzn ze ta szyjka po owu Ci nie opadla, czy opadla a potem sie podniosla????? Obiecuje kobitki, ze to ostatnie pytanie o szyjke ;)
Majowka no no....oby tak dalej !!!! :)
Lacrijka i po co ten test robilas !!!! poczekaj jeszcze troche . . .
13 lata 9 miesiąc temu #81076 przez Suari
madziaska napisał:

Dianka dziekuje za odp :) To znaczy, ze u mnie d..a... Ale jeszcze dopytam, tzn ze ta szyjka po owu Ci nie opadla, czy opadla a potem sie podniosla????? Obiecuje kobitki, ze to ostatnie pytanie o szyjke ;)
Majowka no no....oby tak dalej !!!! :)
Lacrijka i po co ten test robilas !!!! poczekaj jeszcze troche . . .

Madziaska u mnie pare dni przed spodziewaną @ była wysoko i też się nią zainteresowałam jak przeczytałam, jak to było u Diany :)
13 lata 9 miesiąc temu #81079 przez Asik
co do szyjki macicy :) najpewniejszy jest sprawdzian czy jest otwarta czy zamknieta :0 czyli czy czujesz wgłębienie tak na środku czy nie :) dla mnie właśnie to że taka twardawa była i zamknięta dało do myślenia :)
Miękka jest wtedy, gdy odczuciem przypomina dotyk naszych ust a twarda wówczas, gdy kojarzy nam się z czubkiem własnego nosa :D :D :D

13 lata 9 miesiąc temu #81084 przez Suari
Asik napisał:

co do szyjki macicy :) najpewniejszy jest sprawdzian czy jest otwarta czy zamknieta :0 czyli czy czujesz wgłębienie tak na środku czy nie :) dla mnie właśnie to że taka twardawa była i zamknięta dało do myślenia :)
Miękka jest wtedy, gdy odczuciem przypomina dotyk naszych ust a twarda wówczas, gdy kojarzy nam się z czubkiem własnego nosa :D :D :D

No właśnie u mnie było tak jak ujęłą to Asik :) jak nosek i to tego zamknięty :)
13 lata 9 miesiąc temu #81087 przez nikusia1988
Czyli na ciążę twarda i zamknięta a na @ jaka powinna być???
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81093 przez Asik
na @ otwarta :) ja nic więcej nie odczuwałam, no może bardziej miekka mi się wydawała :)pewnie przez to że palec sie w dziurce zagłębial :D

13 lata 9 miesiąc temu #81119 przez gosiak
witam wieczorkiem:)
ja postanowiłam szyjki nie badać jakoś nie lubie tam paluchów wkładać, a po drugie nie chcę się jeszcze tym denerwować, wystarczy że mi temp. ciśnienie podnosi :lol: :laugh: Lacrijka nie załamkuj się tempka piękna więc trzeba mieć jeszcze nadzieję :laugh: Majowka Ty tak samo, dziś już 5d Ci się spóznia więc to dobry znak :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży