- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
heh szansa na II jest za każdym razem jak sie przytulacie a co do fazy lutealnej to jakby tak krótka była to małe szanse żeby sie jajeczko dobrze albo wogóle zagniezdziło. im dłuższa tym większa szansa na II mówią że 10 dniu ale przy króciutkich cyklach , Twój jest 33 dni i byłaby za krótka ,masz w sam raz
Masz racje Kochana, myslałam raczej o tym, ze faza fl troche pozniej to i cykl sie wydłuzy o 3-4 dni..zeby wszystkie normy zostały zachowane Ale juz po ptokach, co ma byc to bedzie
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Lacrijka, Twój wykres jest dużo ładniejszy niż mój no i @ jeszcze nie ma!! więc spoko. A jakby co to pomyśl że następna szansa za niecałe 2 tygodnie
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja FL sie zaczęla w 11 dc, na wykresie się walnęłam o dwa dni i zanim się spostrzegłam to już nie mogłam edycji zrobić a dwie krechy hmmm a raczej bladziocha zobaczyłam dwa dni po terminie @ w 20 dniu FL dopiero bedzie co ma być czyli będzie dobrze
Asik daj proszę namiar na ten swój złoty wykresik bo ja się dopiero uczę tej analizy. pamiętam ze już tu dawałaś link na niego ale nie mogę znaleźć, więc jakbyś była uprzejma... jeszcze raz
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Majowka tylko bez paniki! dwie kreski mają być i koniec dyskusji. Czekam na sobotę.
Lacrijka, Twój wykres jest dużo ładniejszy niż mój no i @ jeszcze nie ma!! więc spoko. A jakby co to pomyśl że następna szansa za niecałe 2 tygodnie
Nie dwa tygodnie, tylko dwa miechy.. Jak teraz przyjdzie @ to zaraz po ide do gina na zabieg na szyjce..4 tyg abstynencji seksualnej wiec staranka dopiero koncem kwietnia-poczatkiem maja..
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jakby co to 4 tygodnie nie 2 to tylko trochę dłużej i znowu do boju!! Satysfakcja GWARANTOWANA
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
@nulka proszę bardzo tylko tak jak wspominałam walnęłam się z fazą lutealną
28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30
DZIĘKI, ZARAZ SE PATRZE
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Majowka no no....oby tak dalej !!!!
Lacrijka i po co ten test robilas !!!! poczekaj jeszcze troche . . .
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dianka dziekuje za odp To znaczy, ze u mnie d..a... Ale jeszcze dopytam, tzn ze ta szyjka po owu Ci nie opadla, czy opadla a potem sie podniosla????? Obiecuje kobitki, ze to ostatnie pytanie o szyjke
Majowka no no....oby tak dalej !!!!
Lacrijka i po co ten test robilas !!!! poczekaj jeszcze troche . . .
Madziaska u mnie pare dni przed spodziewaną @ była wysoko i też się nią zainteresowałam jak przeczytałam, jak to było u Diany
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miękka jest wtedy, gdy odczuciem przypomina dotyk naszych ust a twarda wówczas, gdy kojarzy nam się z czubkiem własnego nosa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do szyjki macicy najpewniejszy jest sprawdzian czy jest otwarta czy zamknieta :0 czyli czy czujesz wgłębienie tak na środku czy nie dla mnie właśnie to że taka twardawa była i zamknięta dało do myślenia
Miękka jest wtedy, gdy odczuciem przypomina dotyk naszych ust a twarda wówczas, gdy kojarzy nam się z czubkiem własnego nosa
No właśnie u mnie było tak jak ujęłą to Asik jak nosek i to tego zamknięty
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
ja postanowiłam szyjki nie badać jakoś nie lubie tam paluchów wkładać, a po drugie nie chcę się jeszcze tym denerwować, wystarczy że mi temp. ciśnienie podnosi Lacrijka nie załamkuj się tempka piękna więc trzeba mieć jeszcze nadzieję Majowka Ty tak samo, dziś już 5d Ci się spóznia więc to dobry znak