- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81138 przez Asik
Ja Ci mogę nakopać nooo nastaw dupsko to Ci kopnę póki noge umiem do góry podnieść
wyzywamy się zawsze na tym kogo mamy pod ręką , idz wez prysznic albo kąpiel tylko nie gorącą !! i może spłynie wszystko. Ja pod prysznicem zawsze się wyżalam,i wyżywam
wyzywamy się zawsze na tym kogo mamy pod ręką , idz wez prysznic albo kąpiel tylko nie gorącą !! i może spłynie wszystko. Ja pod prysznicem zawsze się wyżalam,i wyżywam
Temat został zablokowany.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 9 miesiąc temu #81141 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
A jak ja mam miekka i otwarta to co??
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81142 przez Lacrijka
Asik napisał:
Dlaczemu nie gorącą ?? Ja uwielbiam gorąca wodę, ze az para leci ze mnie jak wyjde
Ta mała mnie rozwaliła !!
www.kciuk.pl/mala-talentka-ciag-dalszy-a35306
Ja Ci mogę nakopać nooo nastaw dupsko to Ci kopnę póki noge umiem do góry podnieść
Dlaczemu nie gorącą ?? Ja uwielbiam gorąca wodę, ze az para leci ze mnie jak wyjde
Ta mała mnie rozwaliła !!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81171 przez Asik
MagdaM teraz sprawdzasz???? noo otwartej to na milion procent nie masz
jak mocno wczesniej otwarta była? zamknięta to znaczy bardziej ścisnieta niż zawsze jeśli nie badałaś sobie to nie wyczujesz różnicy ojj kobitoo szukasz i szukasz potwierdzenia a w ciąży już jesteś
Lacrijka bo gorąca woda nie służy ciąży ja też zawsze gorrraxcą brałam
jak mocno wczesniej otwarta była? zamknięta to znaczy bardziej ścisnieta niż zawsze jeśli nie badałaś sobie to nie wyczujesz różnicy ojj kobitoo szukasz i szukasz potwierdzenia a w ciąży już jesteś
Lacrijka bo gorąca woda nie służy ciąży ja też zawsze gorrraxcą brałam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 9 miesiąc temu #81205 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Asik powiem tak. Nie sprawdzalam i nie bardzo sie znam. Jedynie jak aplikuje tabletki to widze, ze jest dziwna... Ale nie wiem czy to o to chodzi
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81223 przez Asik
ma być dziwna inna niż zawsze ale najważniejsze jest że masz dzidziusia w brzuszku
kurca chyba zaraz sie walnąc do wyrka pójdę poczytac bo inaczej to wszamam wsio co mam w lodowce cały czas mam takie same symptomy jak @ miałą przyjść. tydzień przed szamałam jak dzika no i dalej tak mam wryło mi się w psyche przez tyle lat że pewnie nawet jak menopauzę przejdę to ciągle czuć będę bóle owulacyjne heheehh
kurca chyba zaraz sie walnąc do wyrka pójdę poczytac bo inaczej to wszamam wsio co mam w lodowce cały czas mam takie same symptomy jak @ miałą przyjść. tydzień przed szamałam jak dzika no i dalej tak mam wryło mi się w psyche przez tyle lat że pewnie nawet jak menopauzę przejdę to ciągle czuć będę bóle owulacyjne heheehh
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81252 przez madziaska
Dzieki dziewczynki za odp o tej szyjce....Ja jej nigdy nie badalam, tylko ostatnio ze trzy razy palucha wsadzilam Gdzie jest tzn gora czy dol to wiem, no i wlasnie teraz jest na samym dole, jest twarda, ale czy zamknieta czy otwarda to nie mam pojecia, jak zamknieta to jakis dolek czuc??????
Dodam, ze @ za jakis tydzien...
Lacrijka trzymaj sie kobitko !!!!
Asik gratulacje dla corci
Dodam, ze @ za jakis tydzien...
Lacrijka trzymaj sie kobitko !!!!
Asik gratulacje dla corci
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez madziaska.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81256 przez Asik
Madziaska dzięki :)jak jest otwarta to dołek większy a jak zamknięta to mniejszy tu masz linka z szyjką w różnych dniach cyklu nie są to zdjęcia do oglądania przy jedzeniu ale zobaczysz jaka mała różnica jest pomiędzy otwarta a zamkniętą www.beautifulcervix.com/cervix-photo-gal...35-4-vaginal-births/
aa i co mi się przypomnialo a nie wiem czy pisałyście o tym. szyjka jak nie dochodzi do zapłodnienia to się otwiera albo w dzień kiedy @ przychodzi albo dzień wcześniej .jak sie nie otwiera to
aa i co mi się przypomnialo a nie wiem czy pisałyście o tym. szyjka jak nie dochodzi do zapłodnienia to się otwiera albo w dzień kiedy @ przychodzi albo dzień wcześniej .jak sie nie otwiera to
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81266 przez Asik
Madziaska wystarczy że bedziesz sprawdzała i sama wyczujesz różnicę ja badałam przez kilka mcy i nagle stwierdziłam ze jest inna niż zawsze przed @ wiec jak bedziesz sprawdzała to nie ma opcji żebyś nie zauważyła różnicy ehh oczywiśćie życzę Ci z całego serca żeby ten cykl był szczęśliwy
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81286 przez delfinek83
Witaj Papierówka, trzymam kciuki
Asik, no no gratuluję "awansu", wkrótce zostaniesz ukochaną teściową a może już niedługo doczekasz się wnusia
Moja mama (w kwietniu 1997) w wieku 40 lat urodziła moją najmłodszą siostrę, we wrześniu dowiedziała się że zostanie babcią, a w maju 1998 moja najstarsza siostra (wtedy 20-letnia) urodziła córkę, heh cudowny miała prezent na Dzień Matki
Także moja siostrzenica ma tylko o rok starszą ciocię
A co do wieku, to mi też ludzie dają mniej niż mam. Za dwa lata stuknie mi 30 a mnie czasem o dowód proszą w markecie i wtedy babka ma zdezo i się niepotrzebnie tłumaczy jak spojrzy na rocznik i zobaczy ze jestem starsza od niej albo jak zobaczy obrączkę i zaraz potem obok mojego męża Ale ja się z tego cieszę, chciałabym jak najdłużej tak młodo wyglądać.
Lacrijka, dziewczynka jest cudowna,a ten głos, normalnie aż same mi łzy do oczu napłynęły, nie wiem czemu, ostatnio coraz częściej się wzruszam
Magda, relax i jeszcze raz relax
A u mnie dzisiaj 12 dc, mężuś ma nocki, potem odsypia, a jak wstanie to zje i leci załatwiać sprawy to tu to tam albo ja idę do pracy i tak się mijamy
Ale dzisiaj zrobię mu miłą pobudkę bo wieczorkiem lecę na zakładową imprezkę i znów nie będzie okazji się poprzytulać.
O, widzę że Mirella też jeszcze spać nie może Pozdrowionka
Miłego dnia Robaczki, trzymam ciągle kciuki
Asik, no no gratuluję "awansu", wkrótce zostaniesz ukochaną teściową a może już niedługo doczekasz się wnusia
Moja mama (w kwietniu 1997) w wieku 40 lat urodziła moją najmłodszą siostrę, we wrześniu dowiedziała się że zostanie babcią, a w maju 1998 moja najstarsza siostra (wtedy 20-letnia) urodziła córkę, heh cudowny miała prezent na Dzień Matki
Także moja siostrzenica ma tylko o rok starszą ciocię
A co do wieku, to mi też ludzie dają mniej niż mam. Za dwa lata stuknie mi 30 a mnie czasem o dowód proszą w markecie i wtedy babka ma zdezo i się niepotrzebnie tłumaczy jak spojrzy na rocznik i zobaczy ze jestem starsza od niej albo jak zobaczy obrączkę i zaraz potem obok mojego męża Ale ja się z tego cieszę, chciałabym jak najdłużej tak młodo wyglądać.
Lacrijka, dziewczynka jest cudowna,a ten głos, normalnie aż same mi łzy do oczu napłynęły, nie wiem czemu, ostatnio coraz częściej się wzruszam
Magda, relax i jeszcze raz relax
A u mnie dzisiaj 12 dc, mężuś ma nocki, potem odsypia, a jak wstanie to zje i leci załatwiać sprawy to tu to tam albo ja idę do pracy i tak się mijamy
Ale dzisiaj zrobię mu miłą pobudkę bo wieczorkiem lecę na zakładową imprezkę i znów nie będzie okazji się poprzytulać.
O, widzę że Mirella też jeszcze spać nie może Pozdrowionka
Miłego dnia Robaczki, trzymam ciągle kciuki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez delfinek83.