BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #81123 przez Asik
Kochane ... własnie dzwoniła moja córcia.. chłopak się jej oświadczył....ehhhh..

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #81131 przez gosiak
hahaah Gratulacje przyszła teściowo :lol: :lol: :lol: no i oczywiście gratulacje dla córy :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #81133 przez Lacrijka
Kto mi nakopie ?? mam doła, nerwa i wyzywam sie na moicm kochanym mezu :(

Asik, gratulacje dla córy :)
13 lata 9 miesiąc temu #81135 przez Asik
Dzieki Gosia :) ale ja się wcale jak teściowa nie czuje :P i to jest strrraszne ;) jakos staro się od razu poczulam..ale Szymek mnie kopnął i przywrócił do pionu :D

13 lata 9 miesiąc temu #81138 przez Asik
Ja Ci mogę nakopać :) nooo nastaw dupsko to Ci kopnę póki noge umiem do góry podnieść :P
wyzywamy się zawsze na tym kogo mamy pod ręką , idz wez prysznic albo kąpiel tylko nie gorącą !! i może spłynie wszystko. Ja pod prysznicem zawsze się wyżalam,i wyżywam :)

13 lata 9 miesiąc temu #81141 przez MagdaM
A jak ja mam miekka i otwarta to co??

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81142 przez Lacrijka
Asik napisał:

Ja Ci mogę nakopać :) nooo nastaw dupsko to Ci kopnę póki noge umiem do góry podnieść :P
wyzywamy się zawsze na tym kogo mamy pod ręką , idz wez prysznic albo kąpiel tylko nie gorącą !! i może spłynie wszystko. Ja pod prysznicem zawsze się wyżalam,i wyżywam :)

Dlaczemu nie gorącą ?? Ja uwielbiam gorąca wodę, ze az para leci ze mnie jak wyjde :)

Ta mała mnie rozwaliła !!
www.kciuk.pl/mala-talentka-ciag-dalszy-a35306
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81171 przez Asik
MagdaM teraz sprawdzasz???? noo otwartej to na milion procent nie masz :D
jak mocno wczesniej otwarta była? zamknięta to znaczy bardziej ścisnieta niż zawsze :D jeśli nie badałaś sobie to nie wyczujesz różnicy :) ojj kobitoo szukasz i szukasz potwierdzenia a w ciąży już jesteś :)

Lacrijka bo gorąca woda nie służy ciąży :P ja też zawsze gorrraxcą brałam :D

13 lata 9 miesiąc temu #81205 przez MagdaM
Asik powiem tak. Nie sprawdzalam i nie bardzo sie znam. Jedynie jak aplikuje tabletki to widze, ze jest dziwna... Ale nie wiem czy to o to chodzi :blush: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu #81223 przez Asik
ma być dziwna :D inna niż zawsze :D ale najważniejsze jest że masz dzidziusia w brzuszku :)
kurca chyba zaraz sie walnąc do wyrka pójdę:) poczytac :) bo inaczej to wszamam wsio co mam w lodowce :D cały czas mam takie same symptomy jak @ miałą przyjść. tydzień przed szamałam jak dzika :) no i dalej tak mam :D wryło mi się w psyche przez tyle lat że pewnie nawet jak menopauzę przejdę to ciągle czuć będę bóle owulacyjne heheehh :D :D

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81252 przez madziaska
Dzieki dziewczynki za odp o tej szyjce....Ja jej nigdy nie badalam, tylko ostatnio ze trzy razy palucha wsadzilam ;) Gdzie jest tzn gora czy dol to wiem, no i wlasnie teraz jest na samym dole, jest twarda, ale czy zamknieta czy otwarda to nie mam pojecia, jak zamknieta to jakis dolek czuc??????
Dodam, ze @ za jakis tydzien...
Lacrijka trzymaj sie kobitko !!!! :)
Asik gratulacje dla corci :)
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81256 przez Asik
Madziaska dzięki :)jak jest otwarta to dołek większy a jak zamknięta to mniejszy :) tu masz linka z szyjką w różnych dniach cyklu :) nie są to zdjęcia do oglądania przy jedzeniu :) ale zobaczysz jaka mała różnica jest pomiędzy otwarta a zamkniętą :) www.beautifulcervix.com/cervix-photo-gal...35-4-vaginal-births/
aa i co mi się przypomnialo a nie wiem czy pisałyście o tym. szyjka jak nie dochodzi do zapłodnienia to się otwiera albo w dzień kiedy @ przychodzi albo dzień wcześniej .jak sie nie otwiera to :D :D

13 lata 9 miesiąc temu #81262 przez madziaska
Ojjjj Asik to jakies skomplikowane, chyba nie dojde czy otwarta czy zamknieta... dam sobie spokoj chyba ;) Pierdziele.... Ale bardzo dziekuje za pomoc....
13 lata 9 miesiąc temu #81266 przez Asik
Madziaska wystarczy że bedziesz sprawdzała i sama wyczujesz różnicę :) ja badałam przez kilka mcy i nagle stwierdziłam ze jest inna niż zawsze przed @ :) wiec jak bedziesz sprawdzała to nie ma opcji żebyś nie zauważyła różnicy :D ehh oczywiśćie życzę Ci z całego serca żeby ten cykl był szczęśliwy :D :D :D :D

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81286 przez delfinek83
Witaj Papierówka, trzymam kciuki :kiss:

Asik, no no gratuluję "awansu", wkrótce zostaniesz ukochaną teściową :) a może już niedługo doczekasz się wnusia :laugh:

Moja mama (w kwietniu 1997) w wieku 40 lat urodziła moją najmłodszą siostrę, we wrześniu dowiedziała się że zostanie babcią, a w maju 1998 moja najstarsza siostra (wtedy 20-letnia) urodziła córkę, heh cudowny miała prezent na Dzień Matki :kiss:
Także moja siostrzenica ma tylko o rok starszą ciocię :lol:
A co do wieku, to mi też ludzie dają mniej niż mam. Za dwa lata stuknie mi 30 a mnie czasem o dowód proszą w markecie :silly: i wtedy babka ma zdezo i się niepotrzebnie tłumaczy jak spojrzy na rocznik i zobaczy ze jestem starsza od niej albo jak zobaczy obrączkę i zaraz potem obok mojego męża :blink: Ale ja się z tego cieszę, chciałabym jak najdłużej tak młodo wyglądać.

Lacrijka, dziewczynka jest cudowna,a ten głos, normalnie aż same mi łzy do oczu napłynęły, nie wiem czemu, ostatnio coraz częściej się wzruszam :blush:
www.kciuk.pl/mala-talentka-ciag-dalszy-a35306

Magda, relax i jeszcze raz relax :side:

A u mnie dzisiaj 12 dc, mężuś ma nocki, potem odsypia, a jak wstanie to zje i leci załatwiać sprawy to tu to tam albo ja idę do pracy i tak się mijamy :(
Ale dzisiaj zrobię mu miłą pobudkę ;) bo wieczorkiem lecę na zakładową imprezkę i znów nie będzie okazji się poprzytulać.

O, widzę że Mirella też jeszcze spać nie może :) Pozdrowionka :kiss:

Miłego dnia Robaczki, trzymam ciągle kciuki :cheer:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży