- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81287 przez delfinek83
Dziewczyny, właśnie przeglądałam forum i patrzcie co znalazłam, hehe
mely10 napisała:
"O:Nasze zawody: 4 godzin, 9 minut temu
lol24.com/wideo/taniec/taniec-na-rurze-w-ciazy-2770
szukam chetnych,potrzebuje jeszcze dwie osoby:-)
meldowac sie:-)"
mely10 napisała:
"O:Nasze zawody: 4 godzin, 9 minut temu
lol24.com/wideo/taniec/taniec-na-rurze-w-ciazy-2770
szukam chetnych,potrzebuje jeszcze dwie osoby:-)
meldowac sie:-)"
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez delfinek83.
Temat został zablokowany.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81291 przez nikusia1988
Kochane pomóżcie mi. Czy tempka może być zakłócona przeziębieniem lub początkiem grypy???
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81310 przez nikusia1988
No właśnie nie wiem czy o 6:00 jest zakłócona czy dopiero po przebudzeniu się podnosi... Bo niby mam skok ale nie wiem właśnie czy to skok czy przez przeziębienie... Ale skok dzisiaj byłby prawidłowy bo ostatnio miałam 17dc a dzisiaj 16dc
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81318 przez madziaska
Asik dziekuje kochana
Lacrijka trzymam kciuki, oby dzis nie zawitala
Nikusia ja niestety nie pomoge z temp...
Milego dnia dziewczynki, lece do pracy
Asik ostatni raz zajrzalam tam i nic z tego nie bedzie....Szyjka na dole, twardawa, paluch sie zatapia.... Koniec...juz tam nie zagladam
Lacrijka trzymam kciuki, oby dzis nie zawitala
Nikusia ja niestety nie pomoge z temp...
Milego dnia dziewczynki, lece do pracy
Asik ostatni raz zajrzalam tam i nic z tego nie bedzie....Szyjka na dole, twardawa, paluch sie zatapia.... Koniec...juz tam nie zagladam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez madziaska.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu #81347 przez Lacrijka
Dzięki Madziska za kciuki.. Jak narazie @ nie ma i tempka jedna kreske w gore a powinna juz spadac.. Jutro rano zrobie testa i moze bedzie mi dane razem z Majówka pochwalic sie II
Tylko kupie chyba innej firmy niz te co mam, tak mi poradziły dziewczyny na SM, kusi mnie tak zachwalany tu bobo test ten niebieski, ale nie wiem czy go gdzies dostane, w poprzednim cyklu poł miasta zjechałam i nie znalazłam..Na allegro tez juz nie widze..
Tylko kupie chyba innej firmy niz te co mam, tak mi poradziły dziewczyny na SM, kusi mnie tak zachwalany tu bobo test ten niebieski, ale nie wiem czy go gdzies dostane, w poprzednim cyklu poł miasta zjechałam i nie znalazłam..Na allegro tez juz nie widze..
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 9 miesiąc temu #81373 przez Asik
Diana no weselicha to chyba nie bedzie obie jesteśmy za wolnymi zwiążkami , córa nauczona na przykładzie swoich rodziców ( rozwód , podziały majątku itp itd) nie bedzie sie pchała w małżeństwo hmm tak teraz myślę i nie umiem znależć ani jednej pary małżeńskiej wsród naszych znajomych a przedział wiekowy jest ogromny (21-35) same rozwódki , rozwodnicy i wolne związki
Lacrijka suuper tempka mnie też przed testowaniem skoczyła
Nikusia przeziębienie może zakłócić tempke ale o minimalną wartość ja bym była za tym że to skok
Lacrijka suuper tempka mnie też przed testowaniem skoczyła
Nikusia przeziębienie może zakłócić tempke ale o minimalną wartość ja bym była za tym że to skok
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81374 przez Marta M
Dziewczynki nie bylo mnie troche i czytam z zapartym tchem, bo to tyle testow mialo byc..
Ja tez nauczycielka, jednak troche bardziej scisla, bo matematyk
Suari, jestes przodowniczka jesli chodzi o wzrost bety...zapierdyka jak nie wiem
Moj maz bedzie sie cieszyl i z chlopca i dziewczynki, ale wiem ze w glebi siebie chcialby pierwszego synka...wiadomo, wziac syna do samolotu, pokazac jak co dziala, a moze pojdzie w slady tatusia
Asik Ty to normalnie na gina sie nadajesz, alebo jakiegos seksuologa I gratulacje dla Marty
To ja nic po tych postach sie nie dowiedzialam, na szczescie sobota juz jutro
Eh ale chaotyczny ten moj post, za dlugo mnie nie bylo a na kazdy temat cos bym powiedziala, ale ciezko, wiec tylko sie pochwale: mezus wraca dwa tygodnie wczesniej
Ja tez nauczycielka, jednak troche bardziej scisla, bo matematyk
Suari, jestes przodowniczka jesli chodzi o wzrost bety...zapierdyka jak nie wiem
Moj maz bedzie sie cieszyl i z chlopca i dziewczynki, ale wiem ze w glebi siebie chcialby pierwszego synka...wiadomo, wziac syna do samolotu, pokazac jak co dziala, a moze pojdzie w slady tatusia
Asik Ty to normalnie na gina sie nadajesz, alebo jakiegos seksuologa I gratulacje dla Marty
To ja nic po tych postach sie nie dowiedzialam, na szczescie sobota juz jutro
Eh ale chaotyczny ten moj post, za dlugo mnie nie bylo a na kazdy temat cos bym powiedziala, ale ciezko, wiec tylko sie pochwale: mezus wraca dwa tygodnie wczesniej
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81388 przez Diana
Marta no to super wiadomość dla ciebie!
Asik i bardzo dobrze ja też, żyje w wolnym związku to znaczy tak jak w małżeństwie ale bez ślubu i jest ok! Nie mówię, że nigdy nie wezmę ale jak już to ze względów formalnych i wesela też pewnie nie zrobię!
A jak powiedzieliśmy rodzinie, że w ciąży jestem to wszyscy myślą, że na weselu pić będą ale się przeliczą
Zaraz będzie mieszkanko, dzidzia w drodze to po co komu małżeństwo!
Pewnie byśmy wzięli gdybyśmy musieli kredyt mieszkaniowy wziąć ale na szczęście udało się bez więc jest ok!
Będę "samotną" mamusią!
Asik i bardzo dobrze ja też, żyje w wolnym związku to znaczy tak jak w małżeństwie ale bez ślubu i jest ok! Nie mówię, że nigdy nie wezmę ale jak już to ze względów formalnych i wesela też pewnie nie zrobię!
A jak powiedzieliśmy rodzinie, że w ciąży jestem to wszyscy myślą, że na weselu pić będą ale się przeliczą
Zaraz będzie mieszkanko, dzidzia w drodze to po co komu małżeństwo!
Pewnie byśmy wzięli gdybyśmy musieli kredyt mieszkaniowy wziąć ale na szczęście udało się bez więc jest ok!
Będę "samotną" mamusią!
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81409 przez Asik
Diana my obie właśnie tak żyjemy ja od 3 lat a Marta od pół roku mieszka ze swoim chłopakiem
A u mnie to jest tak pokrecone że hej mieszkamy razem , ja mam mieszkanie na innym osiedlu ale zameldowana jestem jeszcze gdzie indziej.. u mamy i tak też będzie dzidzia zameldowana.szkoda tylko że wtedy misiek nie bedzie mógł odliczyc sobie ulgi na dziecko, warunek --wspólne zameldowanie.
No to rodzinka sie rozczarowała że weselicha nie bedzie heheeh
A u mnie to jest tak pokrecone że hej mieszkamy razem , ja mam mieszkanie na innym osiedlu ale zameldowana jestem jeszcze gdzie indziej.. u mamy i tak też będzie dzidzia zameldowana.szkoda tylko że wtedy misiek nie bedzie mógł odliczyc sobie ulgi na dziecko, warunek --wspólne zameldowanie.
No to rodzinka sie rozczarowała że weselicha nie bedzie heheeh
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #81447 przez Asik
No musi być , bo jak inaczej można sobie odliczyc ulgę na dziecko które z nami formalnie nie mieszka, no i tez "samotna" matka , która żyje w konkubinacie ,ale zameldowana jest gdzie indziej ( tak jak ja )tez ma problem żeby rozliczyc sie w sposób dla samotnie wychowujących , bo US ma się brać za sprawdzanie czy faktycznie mieszkamy tam ,gdzie jesteśmy zameldowane.