BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #81666 przez Asik
Lacrijka no powiem ci że jak mi tempka skoczyła tak jak Tobie teraz to było trzy dni przed spodziewaną @ :) ojj bedzie fasolkaaa :D :D
co do brzuszków ciązowych to wkleję pózniej :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #81696 przez gosiak
Lacrijka coś ta tempka Twoja musi znaczyć, jakby małpa była blisko to chyba by nie skoczyła od wczoraj, więc jest nadzieja, trzymam kciuki :blink: no ten ból na pewno odbiera nadzieje, ale słuchaj ciężarówek że te bóle na @ nie muszą wykluczać fasolki, więc uzbrojmy sie w cierpliwość i czekajmy :kiss: :kiss:

Asik trzymam za słowo z fotką :lol: :lol: no i inne babeczki też, nie ma to tamto :laugh: :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #81740 przez sylka
Lacrijka pamiętaj że ci przepowiedziałam ciążę zanim trafiłam do szpitala :)
13 lata 9 miesiąc temu #81742 przez Lacrijka
sylka napisał:

Lacrijka pamiętaj że ci przepowiedziałam ciążę zanim trafiłam do szpitala :)

Zapowiadałas, zapowiadałas ale na luty :P :P :P :P :P No chyba ze mam mały poslizg :) :) :)

Gosiaku, no tempka podskoczyła ale jak cykl moze byc 35 dniowy to moze jutro spadnie :) Dobra, dobra juz nie marudze :side: :side: :side: :side:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81761 przez gosiak
właśnie nie marudź :P będzie co ma być a będzie dobrze jak nie teraz to następnym razem na każdą z nas przyjdzie ten właściwy czas... :kiss:

sylka śliczne maleństwo :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #81788 przez Mirella
sylka ja już mówiłam, zdjęcie porządne tu wklej, a nie taką maliznę :P na maliźnie widać przystojniaczka, chcę zobaczyć więcej!!!

Marudźcie marudźcie, może co wymarudzicie :P
13 lata 9 miesiąc temu #81795 przez gosiak
eee co tak cicho???? ja jakiegoś jobla dostałam cały dzień słucham w kółko tego...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #81804 przez Asik
Gosiakuu suuper :)
Ja skuli tego że misiek nie przujedzie tylko na FR go szef wysłał :( :( to załączam moją muze przy której uwielbiam tańczyć :D teraz to mniej ale zawsze cos tam się poruszam :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81848 przez madziaska
Mialam juz isc spac, ale cos mnie tu ciagnie ;)
Majowka, Lacrijka testujcie testujcie, tylko moze tak wczesniej. jutro przed 9 jade na szkolenie i nie wytrzymam calego dnia zastanawiajac sie co wyszlo.... :)
Dorcia Kochana nie smutaj sie, bedzie dobrze :)
Gosiak, a TY juz po @?????
A ja zadnych objawow fasolkowych nie mam, tylko co jakis czas kluje mnie jajnik ten z ktorego bylo owu... Wiec po @ pojde do gina zeby sprawdzil, czy jakies badziewie sie nie przyplatalo ....
13 lata 9 miesiąc temu #81858 przez gosiak
Asik super nutka, wiesz wyobraziłam sobie Ciebie z brzuszkiem tańczącą w rytmie tej muzyczki hihi gembucha mi sie rozjeżdżała :laugh: :laugh:

Madziaska ja jeszcze 2 dni takich plamień i koniec także działania czas rozpocząć :lol: a Ty nie mów że jakieś badziewie bo a nóż widelec tam Ci fasolka siedzi i jajniki dają znaka :blink: No jutro dzień testowania Majówki i Lacrijki ehh nie mogę się doczekać :woohoo: ktoś jeszcze testuje bo się pogubiłam?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #81864 przez Marta M
Oj dzisiaj juz mi sie nie chce z lozeczka wychodzic, zwlaszcza ze mi troszke niedobrze...ale jutro zrobie zdjecie mojego brzusia i Wam wysle...jednak najpierw chce tu widziec foty testow Majowki, Lacrijki i Dorciation :):) Dobrej nocki i testujacym przesylam dobre fluidy ;)
13 lata 9 miesiąc temu #81870 przez Majowka
Dziewczynki,
Ja z gory uprzedzam, ze moj pierwszy post poranny bedzie troche pozno, bo ja bardzo dlugo spie w soboty :)
Bede sie starala jak najszybciej!

Buziaki i do jutra!
13 lata 9 miesiąc temu #81871 przez Marta M
Dziewczynki Wy tu tak na ostro z muzyka, to ja cos na ukojenie..;)

13 lata 9 miesiąc temu #81874 przez gosiak
ooo fakt jeszcze Dorcia jutro testuje kochana przepraszam że zapomniałam za Ciebie równiesz mocno ściskam :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Marcia ale Ty bidulka z tym samopoczuciem, już myślałam że puściło a Ty dalej piszesz że źle się czujesz no nic pozostaje czekać na dni w których wymioty i mdłości będą historią:)

Zmykam się kompać i może męża pogilgotam :lol: :lol: :lol: dobranoc

za testujące jeszcze raz kciuczki

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81930 przez delfinek83
hej Dziewczynki, ja niedawno wróciłam z firmowej imprezki, ależ się wybawiłam, jutro zakwasy jak nic :cheer:
Spać mi się nie chce, mój mąż na nocce, więc buszuję po necie :silly:

Jak wstanę (tak gdzieś o 14 ;) ) to chciałabym widzieć tu same dobre nowiny :)
Trzymam kciuki za poranne teściki!!! :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży