BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #82044 przez gosiak
jenyyyy Dorcia hahahahaha strzał :lol: :lol: :lol: to na pewno bobasik :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacrijka ja wierze że teraz to jest TO teraz trzymam kciuki za wysoką bete :kiss: :kiss: :kiss:

Majóweczka Ty dla mnie byłaś najpewniejsza bo te mdłości o których pisałaś i ten długo nie pojawiający się okres, to myślałam że to na bank TO ...no czekam na wynik bety trzymam mocno kciuki za wysoką, test na pewno jakis felerny a może zajrzyj na niego jeszcze raz jak to Dorcia zrobiła :blink: :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #82045 przez Majowka
Badzmy dobrej mysli! :)
A moze jednak!

U mnie to nawet cienia nie ma... :(

Jeszcze nie pojechalam, dopiero po kapieli. Pozniej Wam napisze na kiedy odbior wyniku.
13 lata 9 miesiąc temu #82053 przez Mała
Mnie się wydaje, że Lacrijka i Dorcia zaciążyły, tylko za wcześnie testy zrobiłyście. Ja w pierwszej ciąży 1,5 tygodnia po @, a teraz 3 dni po. Trzymam kciuki i po cichu gratuluję :laugh:
No a Majówka trzymam kciuki za betę.
13 lata 9 miesiąc temu #82057 przez Asik
Dorcia :) :) :) noooo taka kreska jak na moim :D :D heheh :) :) czekam jutro rano na test z pierwszego siknięcia :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 9 miesiąc temu #82068 przez Lacrijka
Gosiak, jak sie okaze ze jednak nam sie udało, to zapierniczaj do apteki po Salfazin dla starego.. I wmów mu ze to Rutinoscorbin jest.. Mówie Ci !! :P :P :P
13 lata 9 miesiąc temu #82070 przez Asik
Laski co do Salfazinu hmmmm...ja miałąm kupic mojemu miskowi. na gg rozmawialiśmy bo był w Mediolanie no i mówie mu że jest cos takiego jak witaminy dla mężczyzn ,coby żołnierzyki mocniejsze były. a misiek na to że mam do apteki leciec i mu kupić :) ale nie zdążyłam :)
więc moje zdanie jest takie że Salfazin pomaga nawet wirtualnie :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #82076 przez gosiak
wiesz co lacrijka dobry pomysł :woohoo: cichaczem kupię i mam jeszcze takie pudełko po witaminach więc wsypie je tam i może da się wkręcić :silly: :silly: :silly: haha

a tak poważnie to ja myślę że te plusikowanie u Ciebie zaplusikowało :woohoo: :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #82093 przez Mirella
no tak, znowu wyjdzie na to że to ja ta niedobra....

Dorcia testów po tak długim czasie odczytywać się nie powinno, także ja z gratulacjami bezczelnie się wstrzymuję, mam nadzieję że tylko do poniedziałku.

Lacrijka, no wiesz.... ile można się tak bawić z nami, zrob jakiego porządnego testa a nie same cienie....

Majówka, no jak Cię.... to naprawdę majową mamę z Ciebie zrobię :P Spróbuj mi wrócic bez przyzwoitej bety to się nie pozbierasz, no!

Na wszystkie staraczki rzucam czary mary hokus pokus i idę sobie w plener :lol:

Acha, Sylka no Kubuś bombowy!!!! I rzeczywiście w ogóle na wcześniaka nie wygląda :D
Dziewczyny zapatrzeć się i zarażać, była Zuzia, był Kubuś, to teraz pora na fasolki, no!
13 lata 9 miesiąc temu #82095 przez @nulka
Dziewuszki :) no piknie jest!!!
Wysyp wiosenny bym powiedziała!!!! :)
Lacrijka na kciukasy już za późno ja myślę ze gratulacje!!!
Dorcik.... ta kreska tam naprawdę jest!!! :) uwierz w to :)
Majówka wiesz co Ci powiem...hm ja myślę że Ty już ciężarówka jesteś a IIkresek nie widać za karę żeś nas tak długo w niepewności trzymała :silly:
To nam się na forum średnia podniesie i tak trzymać!!
Następma do testa?? która??
Madziaska przypomnij się
ja dopiero 21 :(
fajnego weekendu wam życzę, pogoda u mnie śliczna, drzwi na podwórko otworzyłam i nie zamykam tak jest słonecznie i cieplutko.
W taki dzień wszystko się musi udać dziewczyny!!! :lol:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #82098 przez @nulka
gosiak napisał:

wiesz co lacrijka dobry pomysł :woohoo: cichaczem kupię i mam jeszcze takie pudełko po witaminach więc wsypie je tam i może da się wkręcić :silly: :silly: :silly: haha

a tak poważnie to ja myślę że te plusikowanie u Ciebie zaplusikowało :woohoo: :woohoo:

No mój od dwóch tygodni grzecznie łyka aż miło też z pudełka po innych witaminkach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirellka ja te Twoje czary już złapałam :lol: dzięki
Obyś się okazała świetną czarodziejką - czarownicą również dla mnie :)
13 lata 9 miesiąc temu #82100 przez Dorciaition
Jeszcze aż tak bardzo się nie cieszę ;) Zobaczymy. Co ma być to będzie :)
Jutro z rańca zrobię znowu test.

No właśnie kto następny?
Anulka nie martw, szybko zleci. Mam nadzieję, że za nie długo będziemy się razem cieszyć :lol:
Haha, no to nieźle jak inne pudełko podłożyłaś. Czyli nie wiem co bierze? :woohoo:

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu #82101 przez @nulka
Dorciaition napisał:

Jeszcze aż tak bardzo się nie cieszę ;) Zobaczymy. Co ma być to będzie :)
Jutro z rańca zrobię znowu test.

No właśnie kto następny?
Anulka nie martw, szybko zleci. Mam nadzieję, że za nie długo będziemy się razem cieszyć :lol:
Haha, no to nieźle jak inne pudełko podłożyłaś. Czyli nie wiem co bierze? :woohoo:

bo zrobiłąm tak :lol: :
kupiłam zestaw witamin magnez, cynk i wapno a oprócz tego sam cynk i wrzuciłam do pudełka z zestawem witaminek i mu powiedziałam że wiosna jest, że wysiłęk fizyczny, że kawy dużo chla, że alkohol w tym wieku to już też spustoszenie w organiźmie sieje i że na włosy, na paznokcie, cerę i serducho i w ogóle ble,ble, ble... :lol: Nie dociekał tylko grzecznie połyka i sama mu serwuję bo on zapominalski i mało systematyczny :blink: a tak to wiem że połknął no i mam poczucie ze trzymam rękę na pulsie :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #82102 przez Dorciaition
HAHAHA, dobra jesteś :woohoo: :lol: :woohoo:

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu #82105 przez @nulka
Przecież wcale nie skłamałam!!! :lol: cynk naprawdę jest świetny na paznokcie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #82106 przez gosiak
i na włosy, i w ogóle same plusy :blink: @nulka uśmiałam się jak nie wiem :laugh: dobra jesteś :lol: :lol:

Dorcia mimo iż po czasie zajrzałaś i są dwie krechy to i tak coś musi być na rzeczy :lol: jutro znowu czekam na dobre wieści pełen emocji mamy ten weekend nie ma co...

a tak w ogóle ciężarówki gdzie wasze zdjęcia??? nie wymigacie się oj nie :P :P :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży