BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 miesiąc temu #849145 przez Mirella
Ferrii, gościa mam, potem pomyślę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #849146 przez vika

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #849147 przez Mała
Anabelle no nie druga zaksiążona mi życzy, poszalały. Ja tam bardziej potrzebującym kolejkę ustąpię Mirelce, Gosiakowi, Studentce, o Gosi 28 zapomniałam i jeszcze na pewno o kimś :blush: , dopiero potem mogę być ja, wpadnięta tak przed 40 coby się odmłodzić :blink: :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #849153 przez ferritka
Bidolku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Kamą to ja się namiętnie zarażam wciąż i wciąż bom jej fanka okropna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bella, u mnie to czort wie na kiedy termin bo ja nigdy na czas @ nie miałam, zawsze se przylazła jak jej się chciało mniej więcej co 31-35 dni..ale bywało że przyszła w 26... tak czy siak początek listopada obstawiam :lol: :lol: a pamiętacie jaki piękny był listopad 2013 B) taki słoneczny :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #849154 przez gosiak
Mirella nie martw się jeszcze ja tu jestem ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 1 miesiąc temu #849168 przez Dave
Jeju, jeju, jeju FERRITKA gratulacje Kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Uwielbiam tu takie wieści a ostatnio to mamy skomasowany atak grochów. Zima nie była taka straszna, a się ludziska do siebie kleiły i tu teraz takie wiadomości się czyta.

Dziołszki buziakuje wszytskie i trzymam dalej kciukasy za kolejne tłuste krechy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #849179 przez Mirella
Gosiak, Ciebie też Duśka miała na myśli :lol: zostaję sama i czekam na następną ekipę :lol:

zachwycam się Kamcią, Duśka będzie miała piękną szwagierkę :lol:

Ferriii, namyśliłam się, dziewuszkę przy Tobie widzę, może być? wiem, że dwa groszki dostałaś, ale nie wiem co z tą wiedzą zrobić, może to będą dwie dziewuszki? a może parka? ale jedna dziewuszka być musi moim zdaniem. A weź bidolka zapytaj, ona się teraz lepiej zna :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #849194 przez pani_p
Ferri no piękny był listopad, ale z tego co pamiętam to do połowy, jak w szpitalu leżałam, bo jak wyszłam to już raczej chłodno ;)Kurka, czuję się mentalnie związana i będę z niecierpliwością czekać na Wasze groszki i fasolki :) Może któreś będzie obchodzić urodzinki z moją Zuzką :D Ale by było :D

11 lata 1 miesiąc temu #849196 przez ferritka
Mirellka, :S wiem wiem że się upierałam na Groszki tylko i same...ale :blush: biore co mi dane, może być dziewuszka :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #849198 przez Mirella
Ferri, dziewuszki są superaśne, wiem co mówię :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #849203 przez vika
Oj tak Feri dziewuszki są słitaśne mam dwie i jeszcze mi mało :ohmy: :lol: :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #849254 przez tweety
Anabell czekamy na test. Wstałam rano i myśle o tobie

11 lata 1 miesiąc temu #849286 przez vika
No Bella Ja też już czekam chyba na każdym wątku :lol: bo nie wiem gdzie będziesz pierwsza :woohoo: :side:

11 lata 1 miesiąc temu #849288 przez Anabelle
jestem jestem :P
robilam test o 7, ale musiałam małego usiedlić w krzeselku do karmienia ze sniadaniem :P

https://lh3.googleusercontent.com/eZMbI4uKSVlJiHqpclpeo1SLy55mbNmHY1FuEkJ7h7s=w1044-h587-no

jest progres? :P

11 lata 1 miesiąc temu #849289 przez mesy
Bella no ciemnieje krecha :lol: :lol: :lol: dziś ją widać goły okiem :blush: :blush: :blush:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka