BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 9 miesiąc temu #849685 przez marzenap
Anabelle gratulacje wielkie :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #849689 przez ilona
Anabelle pieknie siknelas :laugh:
Krechy sa teraz sie trza cieszyc.

Pani Twoja Zuza jest mega ;) :kiss:

Moj mlody wlasnie zasnal. Chwila spokoju. Ide robic mielone, ale tak mi sie nie chce!

Spac, spac, spac :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #849812 przez szpulka
Vika badanie na beta to badanie z krwi-test ciazowy. Moze internista/rodzinny a moze tez ginekolog, chociaz zazwyczaj wysylaja do ginekologa.

10 lata 9 miesiąc temu #849848 przez Anabelle
Betę można zrobić w każdym laboratorium diagnostycznym czy przychodni czy punkcie pobrań na własne życzenie. Koszt rożny czasem 20 zł a czasem 40

10 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #849849 przez julka
.

10 lata 9 miesiąc temu #849865 przez vika
No właśnie chodzilo mi o to cz zrobię to bez skierowania :) dzięki dziewczyny to ja jutro zrobię hmmmm jestem bardzo ciekawa wyniku :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #849974 przez madziaska
Ferrrrriiiiii :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ilonka, Anabella WAM rowniez Kochane bardzo serdecznie gratuluje :):):):):):) :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #849984 przez Anna1807
O !!!!! Powiem szczerze że coraz bardziej podoba mi się ten wątek! !!!
Wydaje mi.się że zarażacie tymi dobrymi, wspaniałymi wiadomościami! Cudownie!!!!
Ja tez chce te dobre fluidy .....wyślijcie troszeczkę bo 13.03 chce testować: )

Moje Najukochansze Skarby
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007

Moje Aniołki[*][*][*]
Emilka 19 tydzień (*29.12.2011)
Gabriel 15 tydzień (*19.07.2013)
Kruszynka 9 tydzień (*5.12.2013)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850028 przez Agusia83
Ferii, chcialam wejsc kilka dni temu i sprawdzic co u Ciebie i malenstw...bo czulam, ze sie udalo...ale dzieciaczki mi choroja i nie mam na nic czasu... :( :(
Kochana ogromne gratulacje :laugh: piekna betka...a bedziesz robila jeszcze jedna po dwoch dniach? A tak dla sportu a raczej na pamiatke strzelilas testa takiego zwyklego? :laugh: :laugh:

Anabel, kochana, dla Ciebie rowniez ogromne gratulacje...krecha jak sie patrzy :laugh: do dr nie masz po co jeszcze isc...bo to za wczesnie a po co sie denerwowac...

pamietam jak sama szukalam roznych info w necie, to dopiero gdy beta jest na poziomie 1500 na usg pojawia sie pecherzyk...nie pamietam czy juz z fasoleczka....

Dave, widze, ze u Cieie tez ciezko...przesylam sporo cierpliwosci :laugh:

I Witam nowe kobitki, ktore tu do nas zagladaja :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #850156 przez Dave
Agusia - ja już powoli wychodze na prostą, tak mi się wydaje. Ale to że nie ma męża jest męczące. Po 5 dniach sam na sam z dzeiciakami już nie mam do nich cierpliwośći. No i to że Mati tylko by chodził, wiec ciągle przy nodze, nawet kroku nie mogę zrobić i taki mamin cycek, że masakra. Ani na 2 sekundy mnie nie zostawia.
Ale tak jak wspomniałam, już coraz lepiej. Czekam na lato jak na zbawienie, bo wtedy to już będzie lajt :side:

Dla Was duuuużo zdrówka i siły dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850225 przez Lacrijka
Sto lat mnie nie było tu i proszę jakie zmiany.. Ciężarówkom gratuluje a za staraczki trzymam mocno !!!
My dziś mamy bilans ...UWAGA! UWAGA! dziewięciomiesięczniaków !!! Czaicie to ?? masakra czasowa jak nic haha.. Prosimy o kciuki :)

A tu nasze gwiazdy :)

10 lata 9 miesiąc temu #850269 przez Dave
Lacra :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dawaj foty bo nie widzę.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 9 miesiąc temu #850320 przez ferritka
dziękuję dziękuję :kiss: :kiss: :kiss: fruwam całą nad sufitem z radości, aczkolwiek troszkę jednak z dystansem, aż nie zobaczę serduszka :lol: :lol:

dzisiejsza betka w 12dpt to 326,61 :lol: :lol: fajna cnie B) B) B)

Agusia zdrówka dla dzieciaków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i siły dla Ciebie :kiss: :kiss:

Lacraaaaaa Cinki są boskie i no damy już spore, a niedawno się wypakowały :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #850326 przez anoda89
Ferri beta pikna, groszki rosną jak tralala :lol: :lol:

Agusia zdrówka dla dzieci :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #850440 przez Agusia83
Dzieciny me posnęły, to matka może trochę odpocząć :silly:

byłam dziś z Emi na dniu otwartym w przedszkolu...było fajnie, choć Emi bawiła się sama, jak jej jakaś zabawka się spodobała to chyc do ręki i oddać nie chce.....walczy jak lew...a najgorsze to to, że zabiera zabawki innym, bo jej nagle coś się spodoba i mówi, że to jest jej...ja już sama nie wiem co mam robić, bo tłumacze i tłumacze...oddaje zabawkę po czym za chwilę znów mówi, że jej i zabiera...powiem Wam, że czasem to mi wstyd za nią i się krępuję...nie wiem, może nie powinnam, wiem, że każde dziecko jest inne...ale obce matki też są różne i różnie patrzą na takie zachowania..
W pokoiku zabaw gdzie były huśtawki, zjeżdżalnie, jakieś cosik do spindrania fajnie się bawiła..ale często był płacz, że niby coś sobie zrobiła ..oczywiście wymuszony i non stop, mama, mama...mam nadzieję, że nie będzie problemu by zostawała sama w przedszkolu.

Artuś się już lepiej czuje, choć francowaty katar mu jeszcze zalega...po co on w ogóle jest?

Ferri, ja obstawiam dziewczynke...jak byłam w ciąży z Emi to beta mi właśnie tak szybko i sporo przyrastała...w 34dc bete mialam 395 a w 36dc 970
a Twój to który dc?Możliwe też, że będą dwie fasoleczki :laugh:

Dave, ja Cię Kochana po części rozumiem...całe dnie jestem sama z dziećmi...D. przychodzi o 19, często po 20, jak Artek już śpi a ja zabieram się za kąpanie Emi...wiem, że Ty w ogóle męża nie widzisz,więc to już zapierdziel na całego z dwójką maluchów...i to już chodzących :lol:
Artuś narazie ładnie siedzi, nie raczkuje jeszcze...ale potrafi się przemieszczać na pupie :silly: podskakując...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka