BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 tygodni temu #865728 przez Anabelle
Ah Dave, a już liczyłam na radosną nowinę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #865734 przez Dave
no nic z tego :(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 tygodni temu #865738 przez studentkaae
dzień dobry :)

Dave :kiss: a może spsuty znowu test Ci wcisnęli w aptece, co? wiesz jak jest... dopóki nie ma @... :)

witam kolejne nowe buźki :) kurcze, teraz to ja juz całkiem się nie łapię, która to która :silly:

Monika :kiss: następny cykl będzie tym szczęśliwym.

no, no, no... czyli za jakieś 2 tygodnie dużo emocji tutaj będzie, testowanka się szykują :)fajnieeeeee :)

11 lata 2 tygodni temu #865745 przez Dave
NIe, no nie mam nad czym płakać, w końcu się nie staramy. Mam tylko nadzieję, że kiedyś ( i to nie jak już będę siwa) marzenia o 3 bąbelku się spełnią.

Czekam na testy stareczke :side: :side: i zaciskam kciukaski :woohoo:

11 lata 2 tygodni temu #865750 przez marysiamarysia
Davecholera jasna no .... też liczyłam na dobre wieści . No ale w sumie dopatrzyłam sie takowych :) Nie jesteś wiatropylna , a to chyba dobrze :unsure: :unsure: :)
To teraz zabawisz się w łesterna :lol: a potem możesz zdać relację z przebiegu akcji :laugh: :laugh: :laugh: haha i znowu będzie wesoło :)
Ja na pewno dołaczę do tych jednokreskowych a potem się zobaczy :blink:
No bo kurde mój mąż już pomału zaczyna się lenić :silly: Muszę go porządnie wypościć :silly:
Wczoraj to tak się chyba bał , że jak wlazł do wyra to powiedzał : ,,Kurde , ale mnie głowa napitala ,, :woohoo: :woohoo:
Oczywiście w odpowiedzi usłyszał : ,,Nie bój sie kochanie , dziś nic od Ciebie nie chcę . ,, :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: a potem w nocy złapałam go na graniu na ps3 :)
Dostał ostatnio nowy gadżet, więc kombinuje :silly:
Od wczoraj na lutce jade , a za jakieś 5-6 dni testuje :) Teraz ide ujechać mojego orbitreka , wyżyje się troszke :P

11 lata 2 tygodni temu #865752 przez bidol
Dove - hmmm nie w temacie jestem - to dobrze czy zle :unsure:

Mirelciu - hahahha no i sie Dusia przeliczyl :) nie odziedziczyla w genach po mamie czarów marów ;) hahahaha
Wlasnie 2 dni temu @ przylazla :)

Co do Lacrusi to wiem ale lacrusia byla pewna ze nie oswiadcze tego publicznie :S
A kama oo tu masz ;)
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #865754 przez ferritka
Dave, Monika no jak to mówi się w wyższych sferach " a idź pan w uj z tą @" szkoda szkoda, ale teraz zaciskamy uda na małżach i do mety B) B)

meli szkoda też że przylazłam eh..
co to nas tak rozlało na weekend :dry:

a ja weekend powoli zamykam, znaczy chopy pojechały na giełdę po kołpaki czy coś tam innego, bo Kręglowi dwa ukradli...z piwnicy :angry: jak ja nie lubie tego domu, mówiłam Wam? fatum jakieś nad nami tu wisi i cieszę się, że opuścimy go niebawem na zawsze :P

meli, zazdrszczam zakupu a urządzanie to moje hobby, kocham dodatki i wybieranie kafelek :lol: :lol:

wiecie co, w piątek Kręgiel zabrał kuzyna i pocisł na mecz, no i wrócił kulawy, ma zbitą okostną wkolanie, matko i córko mówie Wam...Kręgiel z bolącym kolanem toż to gorsze niż bunt dwulatka :dry: ale żal mi go, bo widać że cierpi :( :(

eeej we wtorek idę oglądać serduszko i zaczynam dygać czy ono tam jest :( :( bo jakoś mnie mam strasznych objawów, może taka bezobjawowa będę i okaże się że ciąza to mój konik :lol: :lol:

aaa od 9 kwietnia leci kolejny cykl z serii " in vitro 9 miesięcy po "
i wiecie co, taki mnie sentyment złapał za serce kiedy widziałam tą czołówkę :S :S
bo my zaczynaliśmy kiedy leciał pierwszy cykl.... :lol: :lol:

bidolek ,a pewnie, że czytam z wypiekami na twarzy B)

ano Lacrusiajest kofana , i dzieli prezentami ;p bo myśmy dostali pierwszy album dla Groszka od cioci i Cinków B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 tygodni temu #865762 przez Dave
feri - dobrze powiedziane z tą @

Marysia
- a jakże się zacznie bzykanie, ale takie bez stresa. PO spontanie najlepsze efekty w sensie groszkowo fasolkowe :laugh: Ale Ty tego mężocha wykorzystujesz i tak trzymaj :lol: :lol:

Dobra idę se włosy umyć bo chyba do kościoła będzie trzeba iść. Ale jakoś mi się nie chce, bo jak idę z Majką to i tak z tego nic nie mam.

11 lata 2 tygodni temu #865766 przez MoNiaaa
dave wy sie jeszcze nie staracie a tu juz takie emocje to juz wiem co sie bedzie dzialo jak zaczniesz staranka :) buziaki i sadze ze doczekasz sie 3 szkraba szybciej nizmyslisz :kiss:

ja buntu 2latka tez nie zaobserwowalam ale ze to teraz masakra :ohmy:

Pani jak objawie sie to siadanie Zuzi? bo moja jak lezy to glowe potrafi na 10 cm podniesc wlasnie jakby chciala siedziec. ale tak naprawde to dzieci zaczynaja siedziec z pozycji "na czworakach"
moja Zuzia osttanio sie rozgadana zrobila i smieszek straszny :)
ale dalej z niej cycus mamusi choc juz troszke mniej :P

http

]

11 lata 2 tygodni temu #865768 przez Dave
Bidol - ale modnisia a Twojej Księżniczki :kiss: :kiss:
No wiesz, fajnie by było jakby tam się dwie krechy pokazały :)

Moniaa - trzymam za słówo z tym 3 bejbikiem :side: A co do siadania, to mój najpierw siedział a potem był w pozycji na czworaka. Wszystko też chyba od dziecka zależy.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #865775 przez MoNiaaa
przy Julce to ja juz nawet nie pamietam niby 4 lata a strasznie sie zapomina ciekawe jak teraz bedzie :)
to pochwale sie moimi corciami :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #865786 przez Dave
MoNiaa - JUla to już taka pannica i te jej kucyki :woohoo: :woohoo: :woohoo: A Zuzanka to taki słodziaczek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #865793 przez pani_p
Monia jak mam ją położoną pleckami na moim brzuchu i tak ja wpół siedzę to ona mi się dźwiga. Jak podam jej rączki gdy leży na plecach to sama się ładnie podciąga. I jak juz jest w siadzie to praktycznie sztywna :-)

Ale Zuzia ma śliczna czape :-)

11 lata 2 tygodni temu #865794 przez pani_p
Monia jak mam ją położoną pleckami na moim brzuchu i tak ja wpół siedzę to ona mi się dźwiga. Jak podam jej rączki gdy leży na plecach to sama się ładnie podciąga. I jak juz jest w siadzie to praktycznie sztywna :-)

Ale Zuzia ma śliczna czape :-)

11 lata 2 tygodni temu #865824 przez gosia28
dzień dobry.

kurczę Dave myślałam, że co innego dziś przeczytam :dry:

marysia to tym razem postaw mu szklankę wody i tabletkę na stoliku nocnym, a jak się zapyta po co to mu powiedz, że to jakby go głowa rozbolała ;)

piękny dziś dzień :side:

ach te Wasze pociechy cudne :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka