BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 tygodni temu #866328 przez Dave
MArysia - to daj grabę. Ja też dziś w bojowym nastroju jestem :angry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #866334 przez ewaluacja
Widzę, że każdy dzisiaj ospały... to tak jak ja! :( masakra, nie mogłam się zwlec z wyra, a teraz nawet przy tak pięknej pogodzie i drugiej kawie powieki mi lecą...

P.s zero objawów, żadnych, żadniutkich, żadeńkich.... Rety.... jeszcze tyle czasu...

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #866339 przez ferritka
Marysia, Dave hehehehe nooo dziewczynki bojowenastroje...więc albo psm albo B) B) :lol:
ja np miałam w ten czas seperacje z Kręglem ,bo inaczej bym go z liścia tak raz na godzine pacnąc musiała :lol: :lol:

Ewa, oo widzisz..kawa!!!!!! nie wiem czy wypiję, bo mi śmierdzi pleśnią :dry: ale powącham, może mnie ocuci, bo siedzę i ziew za ziewem...czyżby takie ciśnienie dzisiaj było fatalne??
która kce jechać ze mną na basen dzisiaj ? bo Kręgiel jest wpisany ze mną na jutro B) B)

Ewcia Ewcia kiedy testujesz przypomnij starej Ferri :cheer: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 tygodni temu #866341 przez ewaluacja
No widzisz Ferii... na dzisiaj tez planowałam basen, ale chyba sobie odpuszczę, chodź może by własnie to tak człowieka "otrzeźwiło" :)

11 lata 2 tygodni temu #866344 przez ewaluacja
sorry, zamuliłam :D

Testuję, (albo i nie) 10.04 grrrr.... już się boję :D

11 lata 2 tygodni temu #866350 przez vika
Ojjjjjjjjjjjjj ja też dziś zaraz wybuchnę.......dzieć już trzecią drzemkę zalicza :ohmy: :ohmy: :ohmy: taka markotna dzisiaj a mnie aż trafia :ohmy: :ohmy: :ohmy: AAAaaaaa
ugotowałam se sałaty zasmażanej na masełku od wczoraj za mną chodzi aż mąż musiał do sklepu drałować by na dzisiaj była i co....qrwa normalnie jakbym złom żarła .........a smaka mam nadal na smażoną na masełku saletę :huh: :huh: :huh: idę się doprowadzic do porządku bo przecież wizyta za kil godz. i co????????// qrwa zerooooo ale to zeroooo moich maszynek :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: no to się chechłałam jakąś starą pozacinalam się w trzy dupy...chyba se plastry ponaklejam :ohmy: :ohmy: :ohmy: mówie głowy se nie myję bo w sobotę wieczorem myłam ....czesze se kuca do góry ...i co??????????? ja kceeeee lakieru a tam psssssssssss niema...nosz qrwa to pinki se wezmę i co??? też zonk..............jak ja dorwę to moje 13-letnie dziecię to na pinku na tydzien powiesze za gacie :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
nie licząc kremów...kosmetyków....itd itp wszystko w mig mi się kończy .....qrwa a ta wcale nie chodzi umalowana WTF :huh: :huh: :huh: :huh: KIEDY ONA TEGO UŻYWA :unsure: :unsure: :unsure:
Ferii Oj ja bym se chętnie popływala......uwielbiam........

11 lata 2 tygodni temu #866355 przez ferritka
no to nie ma co gdybać, pakuj czepek i płetwy, ja po Ciebie jadę, bo jak sie nie ruszę to padne i znowu prześpie cały dzień :lol: :lol:

ee 14 dni przed nami oczekiwania, szybko zleci :S :S zawsze sobie można strzelić tak z 2-3 dni przed testem betkę cnie, ale ciiii nie mów starej gwardii ,że Ci tak napisałam, bo mnie z armaty Mirellka strzeli i reszta na jeża posadzi za takie rady :lol: :lol: :lol: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #866357 przez marysiamarysia
A ja wiem co zrobie :angry: kupię jutro 10 testów w auchanie i bede sikała ewri dej.
O!!!
Tylko siara troche tela testów zakupić buahahah :lol:

Doczytałam troche nerwusów i ło matko boska !! :ohmy: co sie dzieje????? :unsure: :unsure: :unsure:

11 lata 2 tygodni temu #866359 przez ewaluacja
Hahaha, dzięki :) ale jednak chyba spokojnie poczekam ;)

vika normalnie strach się bać ;) tak się w Tobie gotuje :D

11 lata 2 tygodni temu #866363 przez ferritka
zbiorowy atak hormonów tu mamy :lol: :lol: sie posypią maliny B) B)

Vika, ja sie zawsze starego mojego maszynką gole ,bo zauważyłam że te męskie mają lepsze ostrza i nie zacinają :lol: :lol:
hehehe a plasterki, jak Cię Dr zobaczy to sie uśmieje, jak na wojne się przygotowałaś... choć no, ja mam balsam z drobinkami brokatowymi i sie na pierwszą wizytę podglądową nim posmarowałam, sie Dr cieszył jakby dostał prezent na święta :lol: :lol: :lol:

Marysia, hehehe, pamiętaj pepino paskowe czułe na 10;0 według mnie godne polecenia i sikaj sikaj nie wstrzymuj :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #866369 przez Ingrid29
ooj bojowy nastrój macie babolki :silly:

to czekamy na foty po waszych wizytach :)

ja też dziś jakaś zmęczona jestem i kawa nie pomaga :S :dry:

wyskoczę po południu z młodym na huśtawki i spacer, to może się trochę rozruszam

macie na poprawę nastroju Arturo z tatą:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #866375 przez vika
Ferii ja se idę do pani Gin to na mnie jak na sierotę spojrzy aż jej się dziecia szkoda zrobi :laugh: a Ty poszalałaś z tym brokatem heheeee :) jednym slowem ZABŁYSŁAŚ :lol: :lol: Pacz a nie pomyślalam o maszynkach starego :ohmy: :ohmy: :ohmy: tylko bym se końcówkę wymieniła .... ja to używam rossmannowskich takich fioletowych są świetne ale ostatnio coś mi się upłynniły .............qrwa tera juz 13-latki golą se wszystko :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: a ja popitalałam starszego żyletą chyba jak z 15 mialam :ohmy: :ohmy: :ohmy:
marysia ja też bym se kilka testów na raz kupila...co prawda ja co wizyta w sklepie bralam :) ;) nie tak na raz bo tez sie wstydzilam by mnie za waryjatkę nie wzieli :lol:

11 lata 2 tygodni temu #866378 przez ewaluacja
Balsamy z drobinkami... uwielbiam!! :D

Marysia, a czy my czasem jakoś razem testować nie mamy??

11 lata 2 tygodni temu #866388 przez Mirella
Nic nie kumacie, to wirus taki jest, mąż mi do domu przytargał, trzy dni się trzymałam, a dziś i ja sił nie mam za cholerę, a gorączki też nie. No i przy okazji się wkurzam, co się mam nie wkurzać? :P

Aaa, odpajęczyć by się trza, macie rację, toć ja mam gina w piątek :blush: Nie wiecie czasem na którą? Bo mi kartka wsiąkła, a ja tylko pamiętam, że jakoś rano.

A dziś się próbowałam do dentysty na NFZ zapisać, ha ha ha, no marzenia wieku dziecięcego, wtedy się w cuda wierzy :P Bitą godzinę siedziałam z telefonem w garści, pyknęłam palcem ponad 300 razy, trzy razy miałam dobry sygnał to nikt nie odebrał, a jak się wkurzyłam i powiedziałam, kit z tym później zadzwonię to już numerków nie było, zapisy na maj 28 kwietnia. Za miesiąc to tam pojadę, szybciej będzie i mniej nerwowo. No ale przynajmniej mam na co zwalić swoje zdenerwowanie jakby co :P Bo tak naprawdę to mnie wkurza, że mąż się drze do telefonu, permanentnie się drze jak z kimś rozmawia, tylko jak ze mną rozmawia to szmera, że ledwo słychać, a jak proszę, żeby mówił głośniej to mi mówi, że nie będzie krzyczał ;)

Aaa, i wiecie co? Bo Was tu jakoś zafasolkowanych pełno, widziałyście nowy konkurs u nas? Bo może Wam się takie cuś przyda? A może i nie przyda, w sumie to życzę, żeby nie, ale fajnie się takim wynalazkiem pochwalić :P wrolimamy.pl/konkurs-droga-mleczna/

No, to Wam powiedziałam, żebyście mi nie powiedziały, że przed Wami ukrywam :P

11 lata 2 tygodni temu #866397 przez ferritka
oł noł Mirellka super konkurs ale to tylko dla mamek? czy ja mogę wystartować w nim też :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka