BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 tydzień temu #864802 przez marysiamarysia
:lol: :lol: Ewaluacja lepszy ból głowy niż brak bólu. Tak trzymaj :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #864871 przez Mirella
Marysia, to chodź do mnie posprzątaj, to wtedy będzie, że zarobkowo pracujesz i @ nie przylezie :P Ale ja Ci mogę tylko w naturze zapłacić, ciacho jakieś upiekę czy cuś :lol:

Ferri, a weź sobie tu oblukaj cyckonosze e-amazonka.pl/

mnie się ten podoba, jak na ciążowy stanik całkiem zgrabne cacko, a i do karmienia idealny bo odpinana z góry miseczka, baardzo wygodne e-amazonka.pl/biustonosze-do-karmienia/12-ewa.html

kuźwa jakiś rabat powinni mi dać albo co, bo co jakiś czas wrzucam linka do nich ;)

11 lata 1 tydzień temu #864882 przez marysiamarysia
:) Mirelle , już tak po łebkach zrobiłam . Co sie odwlecze , to nie uciecze . Mam nadzieję , że @ nie przylezie i że to tylko ten burdel zmobilizował mnie do sprzątania :)
Ciastem nie kuś babo , nie kuś :ohmy: bo ja bardzo słodyczowa jestem :( i już kombinuje co by na weekend upiec. Nie wiem czy sie odważę , no chyba , że jakąś babeczkę :blink: .
Jak upiękę to na pewno wszamam troszkę ;)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #864895 przez vika
Witam babeczki :lol:
Brawurka witamy w naszym skromnym gronie obecnych i przyszlych mamuś :lol:
hmmmmmm która to taka chętna na sprzątanie ???????? częstuje naleśnikami z bitą śmietaną i truskawkami oraz serem i syropek klonowym :P :P :P a na deser fasolka po bretońsku :lol:
hmmmmmmmm oczywiście Feriitka :ohmy: :ohmy: :ohmy: narobiła mi smaka na rybkę :ohmy: :ohmy: :ohmy: i co teraz :unsure: :unsure: :unsure: hmmmmmmmm
może jaka wymianka :unsure: :unsure: :unsure: ja juz posmakowalam swoich dań tera na rybę chętnie się skuszę :lol:
hmmmmmmm ból głowy i mnie dopadł....nie tylko głowy...dziś rano godziliśmy sie z mężem B) B) B) kilka razy B) B) B) potem polecieliśmy na badania ....zrobilam żarcie i leże plackiem ....odpokutuje te swoje grzeszki :huh: :huh:
Dave marysia dobrze Ci radzi gdyby coś to na męża i ujeżdzaj jak konia w westernie :lol: :lol: :lol: biedak nie zdąży wyskoczyć jak go na tekie lasso pociśniesz :lol: :ohmy: :ohmy: :ohmy: choć swoją drogą uważam,że tobie ta rada juz się nie przyda no chyba,że dla zabawy :lol: :lol: bo pewnie gdybyś zrobila teściora byly by dwie krech malinowe tylko,ze jakoś się za bardzo ociągasz ....a ty na forum napięcie rośnie :ohmy: :blink: :blink: pomyślałaś jak to wplywa na ciężarówki :unsure: :unsure: :lol: :lol: :lol:
Ferii specjalnie dla Ciebie narobimy tu mega bałaganu byś musiała się wysilić by nas wszystkie wyczytać :silly: :silly: :silly:

no dzioluszki testować bo my tu z ciekawośći siwiejemy :ohmy: :lol: jak to baby w emocjonującym momencie :laugh:

Edit: zapomnialam dodać dla smaka troszkę kruskawek :kiss: :kiss:

smacznego :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #864906 przez Ada2424
Vika przepysznie te naleśniki wyglądają mmmm

[/url] [/url]

11 lata 1 tydzień temu #864909 przez Anabelle
Poszłam na spacer z Antkiem. Mąż ma robić wykończenia w kuchni. Ledwo jednak uspilam dziecko to jakieś helikoptery latają.

Na obiad nie mam weny, ogólnie humor mam słaby. Ale Mąż jest grzeczny i nie prowokuje więc nie jest źle.

Coś nie widać grudniowek. Obijacie się :-)

11 lata 1 tydzień temu #864923 przez marysiamarysia
Vikano litości nie masz :( pyszności takie i to bez ostrzeżenia :ohmy: :ohmy:
piękne , smakowite ehhh , czemuż ja się tak upasłam :unsure: :unsure:

Anabelle spieszę się jak tylko mogę , ale widzisz... swoje trzeba odczekać :angry:

Mnie brzuch boli , i nie daje mi zapomnieć , że małpiszony stnieją . Człowiek troche by pomarzył , dzidzię w myśli zobaczył ... ale nie !! musi boleć :angry: :angry:

11 lata 1 tydzień temu #864925 przez ewaluacja
vika smaka tylko narobiłaś! :laugh: obłęd... :silly:

11 lata 1 tydzień temu #864929 przez ewaluacja
Marysia, a kiedy termin @ ??

11 lata 1 tydzień temu #864931 przez vika
Heheee to był zamierzony cel :P :P :P musiałam się odegrać za te makrtelllleee
wiecie jak to jest jak człowiek sie nażre naleśników na słodko potem doprawi fasolką pól na pół z boczkiem i kiełbachą po takiej uczcie idzie se poleżeć i poczytać lekture a tu jej takiego smaka rybą robią :ohmy: :ohmy: no szok a gdzie ja tera taką rybę dostanę...jak tu wyjść do sklepu jak bebech niczym garfildowi na boki się przelewa :ohmy: :ohmy: :ohmy: muszę się smakiem obejść i fasolą doprawić :lol:
a te naleśniki to sama dietka ...hmmmmmmmmm tyle kruskawek :P ;)
polecam ...w sam raz dla ciężarnych i na zaciążenie :lol:

11 lata 1 tydzień temu #864932 przez Dave
Mnie tez brzuch dalej napitala(

Truskawy mniammmmm

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #864934 przez marysiamarysia
Nie wiem kiedy ;P ostatni małpiszon 7 marca był . Tylko , że ja od stycznia jakaś rozregulowana jestem ;) Od początku roku miałam już cztery razy ;P plus jedno jakieś trzydniowe krwawienie ( po przytulanku zawsze ) - takie ni z gruszki ni z pietruszki , jak dziewica normalnie ;P . Dziż 22 dc więc dzielnie bez leków się trzymam , a poprzednio przeciągnęłam na luteinie do 35 dni .

aaa ... hormonów nie badałam ale cytologia i cała reszta jak najbardziej ok . Morfologia super

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #864940 przez ewaluacja
Hmmmm... a zawsze Cię boli brzuch przed @?? bo mnie to dopiero jak przyjdzie, parę dni wcześniej jedynie głowa mnie boli, pryszcze wyłażą no i nerwy na wszystko...

Dopiero teraz czytam o co cho z tą luteiną :P

To lekarz zaleca, żeby ją brać? wiem ze to suplement, ale jak to suplement pewnie niewiele jest tej luteiny w luteinie... a poza tym progesteron sam się przecież wytwarza gdy dochodzi do zapłodnienia..

11 lata 1 tydzień temu #864954 przez marysiamarysia
:) własnie nie wiem , ale raczej mnie nie bolał . Chyba , że nie zwracałam na to uwagi , bo też nie planowałam ciąży :blink:
Luteinę biorę od stycznia (z przerwami oczywiscie ), lekarz mi przepisał żeby nie miec takich krótkich cykli ( np 14 dniowych )
Ostatnio tak przeciągnęłam ,bo badanie krwi chciałam zrobic czy nie ma ciaży . Gdyby była miałam nie odstawiać , tylko brać ja nadal , żeby podtrzymać ew. ciążę .
Teraz jeszcze nie wzięłam bo nie byłam i nie jestem pewna owulacji :dry: a lutka podobno ją zatrzymuje .

11 lata 1 tydzień temu #864956 przez ewaluacja
No teraz to już wszystko rozumiem ;) Dzięki Marry ;)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka