- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja tam nie wierze w te specyfiki na rozstępy, jak ma się pojawić to się pojawi i można się smarować 10 razy dziennie. Ja używałam Nivea dla dzieci i zero rozstępów
Monia śliczne dziewczynki Zuzia to niezły pucuś, jest gdzie całować
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
a tez nie ma lekkiej pracy , bo jako hydraulik pracuje....
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
anoda, ja w tego Gerbera wierzę, bo jak tylko coś mi się pojawiło i smarowałam to znikało
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Czy ktoś mnie tu pamięta jeszcze
Już po urlopie wracam do ludzi i do Was
Kto mi na szybko streści co nieco
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Gosia ja nie pomogę bo kompletnie się nie znam na prawie pracy
Marysia, też jestem ciekawa co tatuś dzidziusia na ten fakt? Faceci mają łatwiej w życiu
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Co do rozstępów to chyba nie da się ich uniknąć Wrrrrr.... Brzuszek nie tknęty, a poszło w uda
Ja mam Bio-oil, ale najczęściej stosuje olejek na rozstępy marki Tołpa, taka specjalna seria dla ciężarówek Przyznam się bez bicia, ze nie zawsze pamiętam i nie zawsze mi się chce wklepywać te specyfiki, a potem dziw, że są
Dave witaj witaj ;D Jak po urlopie? Jak zawsze jesteś pierwsza z rana
Ja już jestem na tym etapie, że prawie co noc śni mi się poród i pobyt w szpitalu Co raz więcej o tym myślę i powoli odliczam. Jeszcze chwila i torbę muszę spakować
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Wiecie co? Ząb mnie boli ;/ Niby nic, ale kurcze, kanałowo był robiony!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja grzecznie łykam kwas foliowy i czekam na @. Kolejny raz na nią czekam i doczekać się nie mogę @ to jednak franca jest
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Monia śliczne zdjęcia
Marysia o popatrz jak to się potoczyło Wiesz.... jeszcze nie wiadomo czy we dwie chodzić nie będziecie Rzeczywiście młodziutka, ale trzymam kciuki żeby sobie poradziła i żeby ta sytuacja jednak pozytywnie na nią wpłynęła. Duże wyzwanie przed nią.
Studentka Kochana ja niestety pesymistycznie podchodzę do tematu smarowania bo u mnie g...o dało... obawiam się, że jak ma popękać to nic z tym się nie zrobi.
My wrócili z urlopu i mi smutno i ogarnąć się nie mogę
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
No więc przed urlopem, to u nas była taka atmosfera, że siekiery można by wieszać. Miałam nie jechac z Mężem, bo ta atmosfera a poza tym pogoda licha miała być. No ale w końcu mnie przekonał.
Wylądowaliśmy w domku, a raczej takim czymś jak stary wagon, pusty bez mebli, kibelka itp. No ale wiedziałam na jakie warunki się piszę. Umościłam sobie gniazdko (pierwsza noc na podłodze bo się materaca nie chciało wlec do hotelu żeby nadmuchać)
Wymarzłam jak nie wiem, ale następna nocka była jeszcze zimniejsza. Zaczęło nieprzerwanie padać, a raczej lać. Zrobiło się takie błoto, że się można było utopić. Trzeciego dnia uciekłam z dzieciakami do hotelu zaznać trochę cywilizacji i wygody. Mąz się notabene spił wieczorem i zdychał cały dzień. Więc sama wszystko tarabaniłam do hotelu.
Po tym już sie pogoda ciut polepszała, ale tylko ciut i na krótko. Na szczęscie na ostatnie dni wyszło słońce.
Jest to środek wypoczynkowy i był tak mega wypasiony plac zabaw z najróżniejszymi cudami, więc jak tylko się dało to z młodymi tam siedziałam.
W sumie to już zapomniałam o tych ciężkich warunkach i mogę powiedzieć że było jako tako;)
Drugi tydzień spędzony u teściów. Pogoda na szczęście dopisała więc przezyłam. Dzieciaki się w rzece taplały;))
Jutro postaram się jakieś foto wrzucić młodych. Mateusz to normalnie ma takie jasne włosy, że jakbym mu liki ścięła to by na łysego wyglądał.A widziałyscie jak go wyzębiskowało???
Zapomniałam jeszcze napisać, że spakowałam łóżeczka wszelkie, bo i tak Młodego w dupę gryzą. Ma położony materac w sypialni ale póki jest chłodno śpi ze mną (chłop i tak w pracy). Czaję za łożkiem dla niego.
I przy tym pakowaniu tak mi się smutno zrobiło jakoś
Ok lecę umyć facjatę i za chwilę do łóżka mykam.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ale miałam wczoraj fatalny dzień, skręciłam kostkę, łapiąc Olę ze schodów (już lepiej niech ja kontuzjowana niż ona), mam banię, a nie kostkę, bałam się poranka, ale całą noc młoda przekaszlała, więc się noga matce nie zastała, bo latałam, już potem wygoniłam T i wzięłam ją do łóżka. Po południu do stomatologa, już samo w sobie niesamowite nerwy to jeszcze 8 wyrwana i szycie, no i oczywiście w poniedziałek zdjęcie szwów i znów wizyta "w gabinecie tortur"
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dave - Antek też u siebie w łóżku nie za bardzo, najlepiej śpi z kimś, wówczas trzyma na gołej skórze rękę i śpi pięknie. Sam przebudza się, a jak się rozbudzi to trzeba go na nowo usypiać. Jak mojego męża nie ma to śpi ze mną w łóżku 2x2 m. Pan w kolejce do pulmunologa mówił mi, że odkąd ich córka nauczyła się chodzić to śpi na amerykance z bokami żeby nie spadła w nocy, ale mogła sama wyjść, czy dorosły mógł się spokojnie obok niej położyć.
zobaczymy. w upały u Antka było za gorąco i spał ze mną, jak się ochłodzi to spróbuje znowu z łóżeczkiem