BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 4 miesiąc temu #909294 przez Sevilla
demonique siemka!!!

bella no moich dwóch malin nie ujrzysz, dziś 28dc, jutro @, robiłam dziś już test czułości 10mlU i niestety negatywny, temp. powoli spada w dół, tak jak i mój humor

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #909300 przez MoNiaaa
ta sukienke z glupia zalicytowalam no i nikt wiecej sie nie pokusil:P na styczniowkach nie bardzo sie podobala az zaczelam zalowac ze ja llicytuje :( mialam isc w prostej sukience i nie wiem co mnie na ta pokusilo :P zobaczymy jak bede wygladac w niej ??

dave u mnie tez porazka wczoraj w pieczeniu nerwa mam do teraz. dzis urodziny julki a mi prawie nic nie wyszlo i takie zakalce musze podac... ;/;/;/

http

]

10 lata 4 miesiąc temu #909306 przez martyna_z
Testów wystarczy mi do 18dc, mam nadzieję że owulacja będzie już niedługo. Przynajmniej tak to by wynikało ze śluzu. No nic zobaczymy, jakoś mi determinacji brakuje w tym cyklu, wściekła jestem na mojego M o wszystko, sama nie bardzo wiem dlaczego.

Sevilla nadzieja umiera ostatnia :-) a po za tym uda się. Nie teraz to w następnym cyklu. Maj to ładny miesiąc na urodziny :-)

10 lata 4 miesiąc temu #909471 przez anoda89
Monia jak będziesz się w niej źle czuła to nie żal będzie wrzucić w kąt bo cena niska ;)

10 lata 4 miesiąc temu #909472 przez Dave
Helooł,

:S :S :S :S Jamochłony (nietopera) zostają i siostra D wraz z głupkowatym synkie sobie do poniedziałku zostają. Ja przecież do głowy dostanę!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #909492 przez Sevilla
A ja się melduje z pola bitwy. Przegrałam a głupia @ wygrała i właśnie przyszła. Tak, jak mówiłam kolor barw został zachowany, płynę czerwoną rzeką :P

10 lata 4 miesiąc temu #909502 przez MoNiaaa
u nas pierwsza sierpniowa impreza zaliczona :) pogoda dopisala wiec dzieci mialy super zabawe w basenie i na dzialce :) Julka zadowolona tort bajeczny :)
nawet moje wypieki smakowaly ehhe
jedyne co to do zdjec z tortem julka byla w stroju kapielowym a zuzia w samym reczniku bo nie zdazylam ich przebrac a tak je wystroilam...do tego na jedynym wspolnym zdjeciu zamknelam oczy...esh matka zawsze musi z czyms wyskoczyc ;)

kilka fotek na mily poczatek dnia :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

http

]
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #909531 przez Anabelle
Sevilla ale ta czerwona małpa złośliwa!! :( :(

Juleczka śliczna dziewczynka :)

10 lata 4 miesiąc temu #909538 przez gosia28
Monia śliczna z Was rodzinka. (tort wygląda pysznie) :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #909573 przez Gosia 2712
Hejka :)

Svilla wspolczuje ale w nastepnym cyklu uda sie :) ja tam trzymam kciuki :)

Monia sliczna rodzinke tworzycie :) a tortem to moglabys sie podzielic :P poprosze kawalek :P

Anabelle a Ty jak sie czujesz?

Dave wspolczuje :S a wez ich wygon w cholere hehe :P

Moja tesciowa sie obrazila bo moj M. wyrzucil jej chyba 4 kwiatki hehe tzn ona twierdzi ze to sa kwiatki a jak dla mnie to to nawet kolo kwiatka nie stalo :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 4 miesiąc temu #909593 przez Sevilla
Gosia jakoś bardzo przykro mi się nie zrobiło, tym razem jakoś specjalnie się nie nastawiałam. Może ze względu, że w sumie ani nie czułam się na ciąże, ani na okres. Naprawdę mogę powiedzieć, że pierwszy raz od operacji mój organizm nie świrował i czułam się rewelacyjnie przed okresem, gdyby nie nadmierna płaczliwość w sytuacjach stresowych. Bardziej zastanawiam się, czemu się nie udało. Testy owulacyjne wychodziły pozytywne i w te dni się kochaliśmy, śluz był (no może nie taki idealny, jak przed ciążą z Maksem), może tu leży problem, jest go za mało ...

10 lata 4 miesiąc temu #909601 przez martyna_z
Sevilla, to ważne że dobrze czułaś, najgorzej się nakręcić, jak jeszcze organizm w błąd wprowadza a potem klops :-( może odwodniona przez te upały jesteś?

Monia fajne masz dziewczyny, w ogóle fajna rodzinka, a tort zjawiskowy :-)

U nas dziś dwie kreski na teście owu i mimo niesprzyjającej temperatury (35 stopni w cieniu) podziałaliśmy :-) a już myślałam że nic z tego nie wyjdzie, bo się pokłóciliśmy wczoraj, no ale u nas raczej nie ma cichych dni więc się wszystko rozwiązuje na bieżąco :-P

10 lata 4 miesiąc temu #909605 przez Dave
Melduje, że I`m still alive :woohoo: :woohoo: Ale ku(*%*$# co to za życie przy garach i usługując. Wrrrr......

Monia - piękna rodzinka, piękny tort. Urodzinowe buziaki dla Julki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Sevi - o tak trzymaj :cheer:

Gosia - no ku*&%^%# pogoniłabym a co, jak najdalej. Ale trzeba jakoś to ścierpieć.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #909610 przez Anabelle
Gosia niestety od dwóch dni mi się pogorszyło, pojawiły się mdłości, brak apetytu, sikam po 3-4 razy w nocy, do tego bóle kręgosłupa... Słabo przechodzę tą ciążę - mam nadzieje, że to taka zemsta na odchodne i że to moja ostatnia, szczęśliwie zakończona ciąża :)

Sevilla też się zastanawiam czemu nie?? :dry: :dry: Przecież zrobiliście wszystko co konieczne :dry: :dry:

Martyna to pięknie książkowo owu w 14 dc :)
Podziękowania: martyna_z

10 lata 4 miesiąc temu #909613 przez Gosia 2712
Sevilla Martyna dobrze napisala ze najgorzej jest sie wlasnie nakrecic a pozniej rozczarowac... A Ciebie troche oszczedzilo w tym cyklu skoro sie nie nastawialas na nic konkretnego... To troche dziwne skoro zrobiliscie wszystko co nalezy i nie wyszlo... moze trafiliscie na bezowulacyjny cykl? nie wiem...

Martyna no to trzymam teraz kciuki zeby z tej ciezkiej pracy jakis fajny owoc wyszedl :D :P

Dave wspolczuje latania przy gosciach :S tez tego nie lubie :S tym bardziej jak za kims nie przepadam :S

Bella no to teraz nie ma innej opcji, musi byc dobrze skoro malenstwo juz pokazuje swoje "ja" i mamy nie oszczedza :P

A u mnie wlasnie burza jest :P Niby tak mowili ze dzisiaj ma byc najcieplejszy dzien a guzik prawda bo wczoraj bylo duzo cieplej :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Podziękowania: martyna_z

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka