BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #914845 przez MoNiaaa
gosiak ja tez czekam na twój maly wielki cud :) tyle osob ci tu dobrze zyczy ze w końcu się uda a ty niemozesz się tak ulatniać !!!

feri brzusio taki malusi i piękny !!!!! oj laseczka mama z ciebie będzie po porodzie :*

biore się za segregacje zdjęć :)

Szymcio wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http

]
Podziękowania: Asik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #914858 przez gosiak
Aaaaaa no i najważniejsze....Szymonio 100 latek dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:

Monia dzięki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 7 miesiąc temu #914867 przez MoNiaaa
foto relacja

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #914871 przez studentkaae
helloooo :)

jak stare staraczki sie zeszły to i mnie tutaj przecie zabraknąć nie może :)

Gosiaku Mój Kochany - trzymam nieustannie za Ciebie kciukasy, uda się wierz mi, ja jestem tego najlepszym przykładem, że w końcu cuda się zdarzają, wspomnisz moje słowa jak nam tu testa zarzucisz, a potem fotki fasolki Twojej. trzymam i nie puszczam, pamiętaj! :kiss:

Sis - Mój Chrześniak ma śliczny domek, jeszcze troszkę i go po drugiej stronie zobaczymy, ale czad, jak to leci :) i jak ta glukoza??

Gosia28 - że antybiotyk? no coś Ty? to może i lepiej, że to nie był ten moment, bo nerwy by Cie zjeść mogły. za Ciebie też trzymam, wiesz przecież :kiss: silna babka jesteś, ja to wiem, doczekasz się i Ty.

Moniaaaa - gratuluję Kochana, Zuzuinka prześliczna na tych fotkach, jeszcze Twoje chce zobaczyć :cheer:

Missy - Twoja truskaweczka wyłącznie do schrupania... słodziak taki gratki :kiss: :kiss: niech się zdrowo chowa!

10 lata 7 miesiąc temu #914875 przez MoNiaaa
cz 2

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #914886 przez anoda89
Szymek Sto lat :kiss:

Monia ślicznie wyglądacie a Zuzia słodkości :) :kiss:

Dave no miałam też bufory Ferri skomentować ale wkońcu mi z głowy wyleciały. No no Kuba ma niezłą mleczarnie ;) :) Pozazdrościć bo na leżąco karmić będziesz mogła a ja się biedna męczyłam w nocy ;)

Studentka poka i Ty domek synka :) Nie wiem czy przeoczyłam ale imię macie wybrane??

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #914896 przez studentkaae
no Moniaaaa śliczna z Was rodzinka, a Wy trzy Miss w różu - prześlicznie :) i ta druga Twoja sukienka okazała się strzałem w dziesiątkę :) klasyka nieśmiertelna nigdy z mody nie wychodzi i zawsze się elegancko wygląda :) pięknie!

Anodka - cyknę w domu fotkę i wrzucę Wam. a imię już wybrane i chyba już mogę zdradzić, bo się raczej nic już nie zmieni, no i w końcu będzie Igorek :)
a Wy jak tam z Wojtusiem? dotarliście się już w pełni?

10 lata 7 miesiąc temu #914903 przez Ada2424
Studentka jak się czujesz? Mnie jeszcze męczy ale mam nadzieje ze z początkiem drugiego trymestru wszystko minie.

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #914909 przez studentkaae

Ada2424 napisał: Studentka jak się czujesz? Mnie jeszcze męczy ale mam nadzieje ze z początkiem drugiego trymestru wszystko minie.

Ada ja też tak myślałam, że z początkiem drugiego trymestru wszystko minie a tu kicha, mdłości mam przynajmniej co drugi dzień, a dziś w pracy to myślałam, ze naprawdę pawik będzie. zamknąć biuro od środka na chwilę musiałam, bo się bałam, że nad koszem zaraz wyląduję. ale sie udało przetrzymać. takze mnie mdłości opuścić nie chcą niestety... bleee

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #914914 przez Ada2424
A mnie znów męczą strasznie zapachy, wszystko mi śmierdzi, mało co mi smakuje do jedzenia i jak tylko jakiś zapach mi zaleci to od razu mam odruch wymiotny. Przez kuchnie przejść nie mogę. Póki co ani razu jeszcze nie wymiotowałam, ale kilka razy już wisiałam nad kibelkiem :sick: mdłości mało kiedy odczuwam prawie wcale.

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #914946 przez Anabelle
Gosiak :-*

Gosia koniecznie do lekarza i całe szczęście ze nie ma ciąży bo ile byś nerwów miała teraz :-*

Monia piękne zdjęcia :-)

10 lata 7 miesiąc temu #914952 przez anoda89
Współczuje dziewczyny mdłości ale przejdą wcześniej czy później i nie będziecie o nich pamiętać :)

Studentka śliczne imię, mi się też podoba Igor ale zajęte w rodzinie. Daje już znać o sobie maluszek?? My z Wojtim już znamy się prawie na przewylot a szczególnie młody zna mamę i wie jak zapłakać żeby na ręce wzięła :cheer:

10 lata 7 miesiąc temu #914956 przez studentkaae
Anodka to super, że kontakt dziecko-mama już macie opanowany, z każdym dniem i miesiącem może juz być pewnie tylko fajniej :) ale zazdraszczam, że masz juz Wojtusia na świecie :)
czy czuję juz ruchy? hmmm, sama nie wiem, bo czasem jakby jakieś takie bąbelki czy puknięcia czuję, ale czy to to? nie mam pojęcia, nie czuję tego codziennie też, więc kompletnie zagubiona jestem w tym, ech :unsure: zielona jestem jak groszek mój chyba. także trudno stwierdzić co ten Igorek tam wyrabia, ale pewnie niedługo poczuję jak na matce ćwiczy wślizgi piłkarskie albo gorzej rzuty karne... ;) :P

Ada - z zapachami też tak mam, zmywarka, lodówka... ojj, to teraz nie są moje ulubione sprzęty agd, oj nie.

10 lata 7 miesiąc temu #915004 przez anoda89
Studentka bąbelki, puknięcia to pewnie Igorek :) Na początku tak jest, że się nie wie do końca czy to dzieć czy jelita ;) Już niedługo i Ty będziesz miała synka przy sobie, zleci w trymiga :)

10 lata 7 miesiąc temu #915027 przez ferritka
Hej ho B)

Noo sis bez jaj jak nowicjuszka przyszlas bez foty :huh:

No mam bufet mam tak mi ciazy juz ze mi mostek dretwieje :unsure: najgorsze ze eielkosc nie idzie w Parze z zawartoscia I to mnie martwi :unsure:
Ale dziekuje za komplementy ja wciaz dobrze sie czuje I eksponuje sie cala swiatu hehe a wiecie Jaka kiece obvisla se eblam :woohoo: Sama siebie nie poznaje :blush:

Glukoza no coz nie jest smacznie ale nie taki diabel Straszny d's sie przezyc B)

Monia aa Alez slicznie wygladaliscie :kiss:
Jeszcze raz najlepszego :kiss:

Mirellka no nie chce tu nic ten teges ale dzien w ktorym pokaze xx tu wpadkowy test bedzie dnie wolnym od pracy I swietem staraczkowym :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka