- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój test się zbliża ale nie liczę na niego bo se plamiłam już na czerwono niby przeszło ale ja się znam
jutro śpię długo więc test nie wcześniej niż 12.00
Monia udanej imprezy
dobranoc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
gosia a jak z choroba?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Doszłam więc do wniosku, że nie kupuje testów owulacyjnych przynajmniej na razie, bo jeszcze gorzej przeżywam jak się nie uda. Do swojej codziennej diety włączam meliskę i bardzo mocno staram się nie nastawiać, jak najmniej myśleć czy się uda czy nie. Bo w gruncie rzeczy nie stało się nic złego, to jest dopiero 4 czy 5 cykl starań i widocznie to jeszcze nie czas na nas. Zastanawiałam się nad forum, czy nie odstawić na chwilę, żeby sie nie nakręcać, ale to chyba mało prawdopodobne żeby mi się udało. Jesteście dla mnie silną grupą wsparcia, raczej nie chce z tego rezygnować Dziękuje za wszystkie słowa pocieszenia i za te stawiające do pionu po moim nadmiernym ekscytowaniu się
Monia z całych sił trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem, a nawet jeszcze lepiej
Gosia, tak jak pisałaś może to i lepiej bo skoro chora i antybiotyki, to teraz byś się denerwowała czy z fasolką wszystko ok. Więc zdrowiej szybko i razem wchodzimy w następny cykl starań
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymam kciuki ;*
Gosia, jak miałaś antybiotyk to lepiej by było, jakby ciąży nie było. Ja zaczęłam ciążę z antybiotykiem i wylądowałam na łyżeczkowaniu. Mam nadzieje, że już następnym razem będziecie wklejały śliczne testy :*
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Przedstawiam moja królewnę Ur. 10.08. 3620 gram, 58 cm szczęścia
Póki co dochodzę do siebie, wczoraj puścili nas do domku. Powoli sie poznajemy, karmie piersia, jednak zdarza sie ze mój głodomorek tak mnie wysssa z ostatnich soków, ze muszę jej podać mleko z butli, póki cos tam mi sie nie wyprodukuje
Poród masakra, przestał postępować i na końcu pomagali malej wyjść prze wyciąg próżniowy leze teraz jak betka rozpruta na boku z zaleceniem leżenia
i odpoczywania. hahahah, akurat ;P z takim małym bobasiem to awykonalne.
Mimo to powiem wam, ze nawet taki ból da sie wytrzymać dla tej malej istotki. Patrze na nia i jestem z niej dumna, potrafię patrzeć na nią i płakać ze szczęścia
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Missyy jaka sliczna truskaweczka piekna jest
Gosia28 przykro mi
Martyna nie doluj sie zobaczysz ze wkoncu sie uda powiem Ci szczerze ze ja wolalabym starac sie chodzby 3 lata i pozniej miec to malenstwo niz tak jak teraz mam staramy sie juz ponad 2 lata i tylko ogladam biale trumienki i pomniczek moich dzieci
Jak mi sie nic nie chce musze cos naszykowac dobrego do jedzenia bo rodzinka do mnie na kawe zajrzy, a przy % nie wypada przy pustym stole siedziec
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Missy, malutka śliczności
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Missyy piękności wspaniałe <3
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Martyna, no szybko przechodzisz kolejne etapy, szybko W zasadzie ostatnia prosta, skoro już odpuszczasz
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Missy śliczna truskaweczka
Sevilla, z takiego założenia wychodzę, że nie ma innej opcji tylko musi się udać. Wmawiam sobie, powtarzam kilkadziesiąt razy dziennie i w końcu uwierzę
Mirella uczę się od najlepszych i mam nadzieje że tak naprawdę uda mi się odpuścić i przestać sterować
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Martyna ja mogę poradzić, żeby zacząć po prostu cieszyć się zblizeniami a nie nastawiać na prokreacje. I korzystać, korzystać i jeszcze raz korzystać u mnie tak to właśnie wyglądało, że jak wyluzowalam to poszło :-D hehe i to był najlepszy czas jaki wspominam :-D
A my w podróży, w lubelskim przez najbliższe 1,5 tyg będziemy stacjonowac więc pozdrawiamy!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Przyszłam zameldować tym którzy mnie jeszcze pamiętają...i chyba gosia28 o mnie pytala, Gosia dobrze pamiętam? więc u mnie standardowo lipa, wczoraj zaczęłam nowy cykl po nieudanym iui...
Czytałam Was czasami i podglądalam Wasze dzieciaczki, wszystkie śliczne
Missyy Twoją truskawcią to na fb się zachwycałam no przesłodka jest, i nie dziwię się że popłakujesz i sie wzruszasz patrząc na nią
Martynka cierpliwości, uda się
Monia czekamy na piękne fotki;) sukienka nr 2 zdecydowanie ładniejsza, a malutkiej kiecka to już całkiem bajeczna
Feruś gdzie jesteś, poka brzunia
Gosia28 przykro mi że i Ciebie @ nawiedziła
Gosia
Mirella Duśkę patrzyłam na blogu, jakasz to już pannica, a jakie ma długie włosy ślicznotka
To co teraz czekamy na mesowego Patryka, wow jak to zleciało
Pozdrawiam wszyskie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
my już po
powiem wam ze po tych przejściach z proboszczem msze mielismy cudowna!! mielismy znajomego księdza i super prowadzil tak osobiście po kazaniu na ołtarz wyciagnal prezent dla nas...ikone sw rodziny i list w butelce az w szoku bylam!!
nawet Zuzia wytrzymala i nie plakala woec nie musiałam się denerwować dodatkowo
jak zgram wszystkie fotki to pokaze bo z mojego aparatu średnio jest co wybrać
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11