BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 4 miesiąc temu #914284 przez gosia28
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mój test się zbliża ale nie liczę na niego bo se plamiłam już na czerwono niby przeszło ale ja się znam :blink:
jutro śpię długo więc test nie wcześniej niż :woohoo: 12.00 :woohoo: :woohoo: :woohoo:
;)

Monia udanej imprezy :kiss:

dobranoc

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #914300 przez gosia28
test negatywny, standard tyle że kiepski :evil:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #914309 przez Anabelle

10 lata 4 miesiąc temu #914359 przez martyna_z
Ochłonęłam, chyba nawet doszłam już do siebie. Bardzo pomogła mi rozmowa z mamą. Okazało się że moi rodzice starali się o mnie prawie dwa lata, mam dostała skierowanie na sprawdzenie drożności jajowodów, miała iśc jak tylko zacznie jej się nowy cykl a skończy @ i już nie poszła, bo @ wcale nie przyszła.
Doszłam więc do wniosku, że nie kupuje testów owulacyjnych przynajmniej na razie, bo jeszcze gorzej przeżywam jak się nie uda. Do swojej codziennej diety włączam meliskę i bardzo mocno staram się nie nastawiać, jak najmniej myśleć czy się uda czy nie. Bo w gruncie rzeczy nie stało się nic złego, to jest dopiero 4 czy 5 cykl starań i widocznie to jeszcze nie czas na nas. Zastanawiałam się nad forum, czy nie odstawić na chwilę, żeby sie nie nakręcać, ale to chyba mało prawdopodobne żeby mi się udało. Jesteście dla mnie silną grupą wsparcia, raczej nie chce z tego rezygnować :) Dziękuje za wszystkie słowa pocieszenia i za te stawiające do pionu po moim nadmiernym ekscytowaniu się :)

Monia z całych sił trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem, a nawet jeszcze lepiej ;)

Gosia, tak jak pisałaś może to i lepiej bo skoro chora i antybiotyki, to teraz byś się denerwowała czy z fasolką wszystko ok. Więc zdrowiej szybko i razem wchodzimy w następny cykl starań ;)

10 lata 4 miesiąc temu #914411 przez Anabelle
Martyna wy się nie długo dopiero staracie, więc mam nadzieje, że już niedługo zaskoczy. Moja mama też długo się starała o dziecko. Nie każdemu jest dane od razu zaskoczyć, ale jak fasolce się spodoba lokum to na pewno skorzysta z propozycji ;D
Trzymam kciuki ;*

Gosia, jak miałaś antybiotyk to lepiej by było, jakby ciąży nie było. Ja zaczęłam ciążę z antybiotykiem i wylądowałam na łyżeczkowaniu. Mam nadzieje, że już następnym razem będziecie wklejały śliczne testy :*

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #914426 przez missyy
Helooooo Ciotki B)

Przedstawiam moja królewnę:) Ur. 10.08. 3620 gram, 58 cm szczęścia :)

Póki co dochodzę do siebie, wczoraj puścili nas do domku. Powoli sie poznajemy, karmie piersia, jednak zdarza sie ze mój głodomorek tak mnie wysssa z ostatnich soków, ze muszę jej podać mleko z butli, póki cos tam mi sie nie wyprodukuje :)
Poród masakra, przestał postępować i na końcu pomagali malej wyjść prze wyciąg próżniowy :blink: leze teraz jak betka rozpruta na boku z zaleceniem leżenia
i odpoczywania. hahahah, akurat ;P z takim małym bobasiem to awykonalne.
Mimo to powiem wam, ze nawet taki ból da sie wytrzymać dla tej malej istotki. Patrze na nia i jestem z niej dumna, potrafię patrzeć na nią i płakać ze szczęścia :) :)

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
Załączniki:
Podziękowania: Asik, pani_p

10 lata 4 miesiąc temu #914429 przez Gosia 2712
Hejka :)

Missyy jaka sliczna truskaweczka :D :) piekna jest :)

Gosia28 przykro mi :(

Martyna nie doluj sie zobaczysz ze wkoncu sie uda :) powiem Ci szczerze ze ja wolalabym starac sie chodzby 3 lata i pozniej miec to malenstwo niz tak jak teraz mam staramy sie juz ponad 2 lata i tylko ogladam biale trumienki i pomniczek moich dzieci :(

Jak mi sie nic nie chce :S musze cos naszykowac dobrego do jedzenia bo rodzinka do mnie na kawe zajrzy, a przy % nie wypada przy pustym stole siedziec :D :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 4 miesiąc temu #914433 przez Sevilla
Martyna nie ma się co załamywać, ja robię już 3 podejście, może wkońcu się uda :)

Missy, malutka śliczności :)

10 lata 4 miesiąc temu #914484 przez Anabelle
Gosia :* i Gosia :*

Missyy piękności wspaniałe <3

10 lata 4 miesiąc temu #914497 przez Mirella
Noooo Missyyy takie truskawki to nawet ja mogę chrupać, a w zasadzie tylko takie mogę, to Tę Truskawkę rezerwuję dla siebie do schrupania, słodkości i śliczności :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Martyna, no szybko przechodzisz kolejne etapy, szybko :lol: W zasadzie ostatnia prosta, skoro już odpuszczasz :lol:

10 lata 4 miesiąc temu #914508 przez martyna_z
Gosia :*

Missy śliczna truskaweczka :-)

Sevilla, z takiego założenia wychodzę, że nie ma innej opcji tylko musi się udać. Wmawiam sobie, powtarzam kilkadziesiąt razy dziennie i w końcu uwierzę :-)

Mirella uczę się od najlepszych i mam nadzieje że tak naprawdę uda mi się odpuścić i przestać sterować :-)

10 lata 4 miesiąc temu #914510 przez pani_p
Missy no cudowna jest Twoja malutka :-) zdjęcie jest takie śliczne, że mogłabym się gasić godzinami :-)

Martyna ja mogę poradzić, żeby zacząć po prostu cieszyć się zblizeniami a nie nastawiać na prokreacje. I korzystać, korzystać i jeszcze raz korzystać ;-) u mnie tak to właśnie wyglądało, że jak wyluzowalam to poszło :-D hehe i to był najlepszy czas jaki wspominam :-D

A my w podróży, w lubelskim przez najbliższe 1,5 tyg będziemy stacjonowac :-) więc pozdrawiamy!

10 lata 4 miesiąc temu #914525 przez gosiak
Witam po dłuższej przerwie :)

Przyszłam zameldować tym którzy mnie jeszcze pamiętają...i chyba gosia28 o mnie pytala, Gosia dobrze pamiętam? więc u mnie standardowo lipa, wczoraj zaczęłam nowy cykl po nieudanym iui...

Czytałam Was czasami i podglądalam Wasze dzieciaczki, wszystkie śliczne

Missyy Twoją truskawcią to na fb się zachwycałam no przesłodka jest, i nie dziwię się że popłakujesz i sie wzruszasz patrząc na nią :kiss:

Martynka cierpliwości, uda się ;)

Monia czekamy na piękne fotki;) sukienka nr 2 zdecydowanie ładniejsza, a malutkiej kiecka to już całkiem bajeczna :kiss:

Feruś gdzie jesteś, poka brzunia :woohoo:

Gosia28 przykro mi że i Ciebie @ nawiedziła :(

Gosia :kiss:

Mirella Duśkę patrzyłam na blogu, jakasz to już pannica, a jakie ma długie włosy ślicznotka :kiss:

To co teraz czekamy na mesowego Patryka, wow jak to zleciało :woohoo:

Pozdrawiam wszyskie :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: Asik

10 lata 4 miesiąc temu #914531 przez MoNiaaa
missy sliczna masz kruszynke tez na fb widziałam i się zauroczyłam nia :)

my już po :)
powiem wam ze po tych przejściach z proboszczem msze mielismy cudowna!! mielismy znajomego księdza i super prowadzil tak osobiście po kazaniu na ołtarz wyciagnal prezent dla nas...ikone sw rodziny i list w butelce az w szoku bylam!!
nawet Zuzia wytrzymala i nie plakala woec nie musiałam się denerwować dodatkowo

jak zgram wszystkie fotki to pokaze bo z mojego aparatu średnio jest co wybrać :(

http

]

10 lata 4 miesiąc temu #914550 przez Marta M
gosiu wiedz że ja ciągle za Ciebie zaciskam kciukory i nieraz widząc panie z brzuszkami spoglądam w górę i mówię do Niego: pamiętaj o gosiaku :*
Podziękowania: gosiak

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka