BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #916771 przez ferritka
Monia aa pamietam ze juz jakis czas temu Julka miala juz takie napady..chyba nie ma inne rady jak to co ci Dziewczynki pisza...z mojej strony Zycze cierpliwosci I spokoju :kiss:

Ej sama bym taka cynamonowo gozdzikowa kawusie chlapnela B) robicie smaki :blush:

Sis noo Fakt chyba chudniesz B) spoko loko w 30 tc Cie wybrzuszy :kiss: fajna póki co Igorkowa chacjenda :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #916968 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #916971 przez MoNiaaa
no walsnie miała już takie napady później była poprawa a teraz znowu... Zuzki niestety nie zostawię z nikim ale jak biore ja na lody albo na plac zabaw probuje na spokojnie rozmawiać ona mowie ze już tak nie będzie a robi i tak po swojemu. jestem już mega zmeczona obiema przydalby mi się dzień wolnego bo i cierpliwości mi brak :( tylko ze Zuzka z nikim nie zostanie i tu jest problem ale niedługo przedszkole wiec chociaż od Julki odpocznę trochę i ona pojdzie do koleżanek może będzie inna :P

http

]

10 lata 7 miesiąc temu #917044 przez anoda89
Monia a mąż z Zuzią nie zostanie chociaż na 1-2 godz??

10 lata 7 miesiąc temu #917524 przez ferritka
Mirellka :blush: :blush: :blush: jesteś miodem na moje srece.....
www.zapytajpolozna.pl/forum/nasze-sprawy...-prosz%C4%99-o-pomoc
mistrzyni odpowiedzi...
uwielbiam Cię :kiss:

przy okazji: co stało się z poziomem na tym forum???? :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #917573 przez Dave
Elo lelo :P :P :P

MoNiaa
- ja mam 3,5 latkę prawie i tez jest czasem masakra. A o odpoczynku mi nawt nie mów. Juz sobie ostatnio depresję wymyśliłam, bo prawie wszystkie objawy miałam. No oprócz strzelenia sobie kulki w łep. Jednak coraz częściej przychodza mi myśli że wychodze już na prostą i zaczyna być fajnie :S Więc i dla mnie jest nadzieja, że kiedyś się doczekam że wywalę nogi na kanapie, będę popijać spokojnie kawę a dzieciaki się będa bawić. Panie dopomóż żeby to było jak najrychelej :P :P :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 7 miesiąc temu #917585 przez Mirella
Ferri, ale że co? No domyślam się, że do wróżki dziewczyna idzie, ale jakoś nie miałam weny na wyzłośliwianie się.

Dziś dowiedziałam się o sobie czegoś nowego, mam uczulenie na sierść królików, dziwne, nie?

Dave, ja sobie dla odmiany nerwicę zdiagnozowałam, a doszłam do tego fenomenalnego wniosku nad morzem.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #917595 przez Marta M
Witajcie :) Dawno Wam nic nie pokazywałam, ale mam ochotę podzielić się z Wami jak mamy teraz wesoło :)

10 lata 7 miesiąc temu #917603 przez Anabelle

ferritka napisał: Mirellka :blush: :blush: :blush: jesteś miodem na moje srece.....
www.zapytajpolozna.pl/forum/nasze-sprawy...-prosz%C4%99-o-pomoc
mistrzyni odpowiedzi...
uwielbiam Cię :kiss:

przy okazji: co stało się z poziomem na tym forum???? :S

:lol: :lol: :lol: :silly: :silly: :silly: :lol: :lol: :lol:
nie no ale się uśmiałam!!!! dobrze, że nie montują kobietom laserowego czytnika przy ujściu szyjki macicy, który niczym na olimpiadzie zapisuje godzinę co do ułamka sekundy w momencie gdy tylko głowa minie metę :lol: :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #917612 przez gosiak
Marta zazroszcze tych śmiechów w domku, i nawet tej "podtopionej" łazienki :laugh: cudowne dzieciaczki :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 7 miesiąc temu #917626 przez Sevilla
Dawno mnie nie było, choć podczytuje choć tutaj regularnie :)

Co do godziny, nie pomyślałabym o tym wogóle. Ale jak to mówił mój profesor, nie ma głupich pytań. Ja nawet poszłam dalej w rozważaniach, a jak laska ma rodzić z 31.12 na 1.01 no to pytanie ma racje bytu, już 2 minuty robią różnice, na który rocznik się dziecko załapie hahaha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

U mnie małe zawirowanie. Z końcem września zdaje jeden sklep, dostałam pracę, jako agent ubezpieczeniowy, więc przez ostatatnie 1,5tyg. byłam na szkoleniu stacjonarnym, a że u mnie dziewczyny są na urlopie, to od 10 do 14 szkolenie, o 15 do 23 praca w sklepie i tak wkółko. Jutro wyjzd do Warszawy na dalsza część szkolenia i egzamin KNF.

10 lata 7 miesiąc temu #917655 przez MoNiaaa
Marta ale super się Hubercik bawi :) i jak brawo bije super zdolniacha :)

eee tam sevilla nie sadze żeby planowane cesarki były w nocy a chyba nawet jeśli chodzi o sylwester to podejrzewam ze nawet jakby było minute przed to zalicza na nowy rok :P
Bella taki czytnik to było by cos hehehe nikt by cie nie oszukal :P
ale ludzie maja problemy zazdroszczę :)

kurka Julka potrafi być super corka i siostra tylko rozchodzi się tylko o ten placz o wszystko nie potrafie tego wyplewić!!!
ale jeszcze tydzień i przedszkole się zacznie więcej zajec będzie miała to może czasu na histerie mniej :P

http

]

10 lata 7 miesiąc temu #918275 przez martyna_z
Hej dziewczyny wątek nam umarł... nikt już się nie stara? Wszystkie zaciążone? :silly:
Na testach już tylko wózki, karmienie i skurcze, podczytuje, zapamiętuje, może się kiedyś przyda, ale wypowiedzieć sie na razie nie mam co... :dry:

Byliśmy w weekend w Ikei, parę drobiazgów do domu kupić. Większość ludzi z małymi dziećmi albo w ciąży :huh: Same ciężarne wokół mnie, jeszcze się dowiedziałam że mojego M siostra cioteczna w październiku za mąż wychoidzi, ślub planowany od tygodnia, więc pewno zaciążyła...

Ale opracowałam sobie plan i jakoś mni lepiej już z nim. Staramy się jeszcze do końca roku i jak się nie uda to idę do gina niech coś skontroluje, zbada i sprawdzi czy tam wszystko działa. To będzie rok od monentu kiedy zaczęliśmy się starać więc myślę że akurat, a może pójdę już w innym celu... B)

Sevilla a jak tam starania, odłożone na chwilę? Czy cos działacie?

Dave, właśnie się zastanawiałam że Cię dawno nie ma, a Ty depresje mówisz sobie wymyśliłaś? Weź się w garść mamusiu! A jak się nie uda to szukaj pomocy bo z tym nie ma żartów. :kiss:

Mirella sierść dość mocno uczula, a kupiliście króliczka że się dowiedziałaś? A nerwica skąd u Ciebie?

A gosie gdzie się podziewają? coś nas tu maało się zrobiło :huh:

10 lata 7 miesiąc temu #918288 przez gosiak
Hej ;)

Martyna, spokojnie chłodno się robi to i na wątek powróci życie ;)

ja tam myślę że już niedługo pójdziesz do gina, ale w celu potwierdzenia ciąży, zobaczysz ;)

ja to już mam taką paranoje, że na kuzynki wesele nie poszłam bo...tam wszystkie kuzynki z małymi dzieciami :blush: ja jedyna co nie mam :( w kwietniu kolejne wesele i wymówki mi się kończą eh...chyba trza szukać pomocy u jakiegoś psychologa...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #918357 przez Mirella
Martyna, skąd nerwica? A nie wiem, z życia, z problemów... Ciągle mnie żołądek boli, mam początki wrzodów, myślałam, że to od ostrego jedzenia, ale kurcze... byłam nad morzem ponad tydzień i żywiłam się frytami z keczupem i smażoną rybą i nic, zero, ani razu mnie nie zabolało, a ile piwa wypiłam to tylko ja wiem :P Wróciłam do domu, wróciły problemy i znowu mnie wrzody bolą :( Nerwica jak nic

Martyna z fasolką to jest tak, że im bardziej czekasz tym bardziej ona nie przychodzi, a jak się zajmiesz czym innym to spadnie niczym gwiazdka z nieba. Ja się na Duśkę naczekałam jak głupia, o objawach ciąży wiedziałam chyba wszystko, a potem twierdziłam, że to z przepracowania ciągle mi się chce spać :lol: Do dziś się śmieję, że byłam tak zapracowana, że nawet nie zauważyłam, kiedy zaszłam w ciążę. Polecam, dobra metoda.

A króliczka nie kupiłam na szczęście, ktoś mi dał do potrzymania takie małe cudo i się z nim wymiziałam, a potem się okazało, że mnie swędzi :(

Gosiak, jak byłam u nas nad rzeką to wszędzie widziałam kobiety w ciązy w bikini, serio, aż się zastanawiałam czy omamów nie mam, bo taki wysyp mi się dziwny wydawał. Ale Ty się nie wygłupiaj z siedzeniem w domu, jeszcze się nasiedzisz z dzieckiem i wtedy będziesz żałowała tych wszystkich wesel, na które nie poszłaś, ja Ci to mówię, jakem tutejsza czarownica!

Marta, a Ty czasem o trzecim nie myślisz? Bo wiesz, takie dobre geny to trzeba powielać ile wlezie!!!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka