BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #918955 przez gosiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monika witaj ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #919059 przez martyna_z
Monika witaj :)

10 lata 7 miesiąc temu #919073 przez Gosia 2712
Monia ja bylam w Krasiejowie rok temu i tam tez sa dinozaury byla z nami moja chrzesnica ona miala wtedy 5 lat i nie bala sie ich, na poczatku chodzila i ogladala ale juz pod koniec (a bylo dosyc duzo do chodzenia) widzialam ze jej sie nudzi i nawet na nie nie zwracala uwagi, ale wiadomo ze kazde dziecko jest inne i inaczej reaguje :) (na fb mam chyba 3 zdj z tego miejsca)

Monika to trzymam kciuki zeby teraz sie udalo i zeby obylo sie bez zabiegow :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 7 miesiąc temu #919106 przez Mała
Witam
Nie było mnie wieki :huh: Wakacje się kończą i wracam do Was, jako trzymająca kciuki :)

Trochę przeleciałam, dziewczyny Ferri, Studentka gdzie Wy macie brzuszki, zgrabniutkie mamcie jesteście :) ja to grubasek byłam na tym etapie już :huh:

Gosiak ja też jestem myślami i całym sercem z Tobą, trzymam kciuki :kiss:
Podziękowania: gosiak

10 lata 7 miesiąc temu #919154 przez gosiak
Mała :kiss:

Opowiadaj co u Was jak dzieciaczki? w ogóle ja nie wiem "stara" forumkowiczka jesteś a bez foty po takim czasie przyszłaś no jak to tak??? :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 7 miesiąc temu #919156 przez Mirella
Popieram Gosiaka, Mała dawaj fotę bo armatę wyciągnę :P

10 lata 7 miesiąc temu #919374 przez martyna_z
A tak śpi moje jeżowe dzieciątko :) Poprawiacz nastroju. Dziś odeszła moja dobra koleżanka z pracy, dostała inną ofertę, podobno lepszą. Mam pecha do współpracowników bo odkąd pracuje, czyli od stycznia ubiegłego roku to już trzecia osoba, pierwsza poszła na chorobowe, druga na macierzyńskim, teraz kolejna i musimy szukać kogoś na zastępstwo... Bardzo tego nie lubię :(

Załącznik nie został znaleziony

Załącznik nie został znaleziony

A przy okazji witam się ze wszystkimi nowymi forumowiczkami i tymi, które wróciły :)

10 lata 7 miesiąc temu #919381 przez Gosia 2712
Martyna jaki on jest sliczny :woohoo: wspolczuje zmiany kolezanki z pracy heh ja tez tego nie lubie bo nie wiadomo na kogo sie trafi :whistle:

Bylam dzisiaj u lekarza med pracy po zaswiadczenie o zdolnosci do podjecia pracy hehe i od 1go wracam :whistle: ale szczerze mowiac to mi sie nie chce :whistle: za dlugo w domu siedzialam B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 7 miesiąc temu #919411 przez Anabelle
A ja się dzisiaj dowiedziałam, że szwagierka wpadła i jest w 3 ciąży. A bidna już do pracy wróciła, chcieli zbierać na dom, a tu wpadka. Siedzi podobno i płacze, ja mam termin na marzec a ona będzie mieć prawdopodobnie koniec kwietnia/początek maja. Jak urodzi to będzie miała już 3 letnia corke i 6 letniego syna.

10 lata 7 miesiąc temu #919423 przez Asik
Witam wszystkie staraczki - stare i nowe :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

10 lata 7 miesiąc temu #919465 przez Mirella

10 lata 7 miesiąc temu #919468 przez martyna_z
Gosia, faktycznie takich to z dala od społeczeństwa trzeba trzymać, wyrazy współczucia.

Anabelle, tak to już jest że jak jedni się starają i nie wychodzi to drudzy wpadają.... Dziewczyna potrzebuje teraz pewno wsparcia, a na pewno sobie poradzi i jeszcze będzie się cieszyła z trzeciego dziecka :)

Gosia no właśnie nigdy nie wiadomo... ale cóż niech jej się wiedzie jak najlepiej. Mam nadzieję że po tych wszystkich złych wiadomościach w końcu przyjdzie czas na jakąś lepszą. Kolejną złą jest to że mój M znów zdaje projekt w pracy i dziś prawdopodobnie nie uda mu się nawet na noc do domu wrócić. Jak zawsze gdy jest mi potrzebny żeby trochę mnie podtrzymać na duchu... Całe szczescie jutro piątek i będziemy mieli weekend dla siebie :) To odpoczniemy trochę.
Jeszcze mi mięsień drga, przy kręgosłupie, takie uczucie jakby mnie ktoś pukał ciągle w kręgosłup :/ muszę jutro sobie magnez w aptece kupić.

10 lata 7 miesiąc temu #919523 przez Anabelle
Niestety ciężko dogodzić każdemu. Z ciążą szczególnie :)

10 lata 7 miesiąc temu #919532 przez Gosia 2712
Anabelle

Mirella

Martyna nie doluj sie na pewno w koncu przyjda lepsze wiesci :) no wlasnie w koncu weekend bedzie to sie mezem nacieszysz :)

Milej nocki kobitki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #919799 przez gosiak

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka