BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #921776 przez MoNiaaa
nie no pewnie na początku będę chciała po kilka godzin ja zostawić i stopniowa dluzej :)

Mirella Duska do dzieci lgnie i jej dobrze :)
u nas wlasnie takie tupanie nogami jest dosyć czeste ;/
kuzynka tak miała z corka ze nie chciała do domu wracac to szla na zakupy i wracala za godzine:P teraz poszla do pierwszej klasy i na swietlice ja zaprowadza i tak samo kazala mamie wrocic do domu i przyjść później bo ona idzie na plac zabaw z dziecmi :P

a my mamy dziś gości :) odwiedzi nas dziewczyna z która lezalam w spzitallu po urodzeniu Zuzi przyjedzie z bliźniakami o 1 dzień starszymi od mojej :)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #921870 przez Mirella
Ja bym zostawiała Duśkę bardzo chętnie, problem w tym że ona w przedszkolu nic nie chce jeść :( A nie, przepraszam, kromka suchego chleba jak do tej pory została skonsumowana ;/

10 lata 7 miesiąc temu #921908 przez MoNiaaa
no to rzeczywiście nie dobrze a pytalas czemu? może jej nie smakuje takie jedzenie? albo nie lubi jesc w grupie jak inni patrza na nia?

http

]

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #921962 przez Mirella
Duśka to jest niejadka jakich mało, jej lista dań to jest góra 10 potraw, no ale trudno żeby w przedszkolu mieli parówki sojowe ;) Dobrze że chociaż pije, przynajmniej ona tak twierdzi, bo panie jakoś nie bardzo.

A tak propos picia, natrafiłam na takie coś, w życiu bym nie pomyślała, że jogurty nawadniają., a sok to przekąska ;)

Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #922024 przez MoNiaaa
Mirella a nie byłoby możliwości zebys jakos Duśce przynosila swoje jedzenie i bys nie placila za pzredszkolne?podgrzewaliby jej i jadlaby z innymi? szkoda żeby caly dzień glodna siedziała.jak się nic nie zmieni spróbuj z dyrektorka pogadać.

u nas kolejny pokaz histerii Julki nie mam już sil. ewidentnie tak robi jak chce na sowim postawić a tesciowa zamiast stanac po mojej stronie to chce ulec Julce i ona mowi jedno a ja drugie a Julka jeszcze bardziej wyje bo wodzi ze ma kogos po swojej stronie..esh szkoda gadac!

http

]

10 lata 7 miesiąc temu #922091 przez Anabelle
U mnie dzisiaj były histerie Antka -.-

Co do soków to mąż zamówił sokowirówkę - dzisiaj się opiliśmy sokiem jabłkowo-marchwiowym :P

10 lata 7 miesiąc temu #922308 przez martyna_z
Anabelle zazdroszczę tej sokowirówki, ja jakiś czas temu sprzedałam swoją a teraz trochę żałuje, no ale cóż.

Jak dobrze że ten tydzień się skończył. Dziś to już nie wiedziałam jak się nazywam. Oby przyszły tydzień był lepszy.

A u Was co słychać? Jakieś plany weekendowe?

10 lata 7 miesiąc temu #922309 przez Anabelle
Teraz tanie jabłka są jak barszcz ;) kupuje całą siatę, wrzucam do sokowirówki umyte i sok pyszota :P Tylko troche mycia jest ;)

Tutaj jeszcze nie pisałam :O
Dzidzie mam zdrową, utuczyłam ją na ponad 5 cm :P wymiarowo tydzień starsza, choć wiem, kiedy była owulacja więc wiem, że nie jest dziecko starsze o tydzień, cieszę się więc, że ładnie rośnie :)

10 lata 7 miesiąc temu #922445 przez martyna_z
Oby tak dalej Anabelle, trzymam kciuki :)

Juz na testach dziewczynom pisałam, że odkryłam cudowne lekarstwo na depresję :) pyszna, gęsta, cudowna, czekolada ;)

10 lata 7 miesiąc temu #922650 przez Dave
Łoooo ale dziś cisza.

Już mnie dawno nie było, ale zabiegana jestem że ja pitole. Maja do przedszkola chodzi, ale jutro pauzujemy bo przytargała katara, którym sie podzieliła z Mateuszem jako dobra siostra. Więc mam gluty chore.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 7 miesiąc temu #922764 przez demoniqe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #922766 przez Anabelle
Demonique to faktycznie były by niezłe... jaja :P
O której masz wyniki?

10 lata 7 miesiąc temu #922770 przez MoNiaaa
demoniqe gratulacje :) to się nazywa zloty strzal :P czekamy na wuniki bety razem z toba

http

]

10 lata 7 miesiąc temu #922824 przez demoniqe
beta 98 :) kurnaaa ale fart :) wg wyniku to 4 tc, ale powtórzę betę w środę i zobaczę czy jest przyrost. W pierwszej ciąży miałam przyrost a ciąża się nie rozwijała. Oby teraz było wszystko ok :) ależ mąż się ucieszył :)

10 lata 7 miesiąc temu #922827 przez meli1990
demoniqe wielkie gratulacje macie szczęście że tak się udało

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka