- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferri no co ja mogę powiedzieć, znajomo mi to brzmi. Tylko ja byłam w lepszej sytuacji bo od razu pod oxy i krócej się meczylam. Tez mnie tak porozrywalo, ale to nic. Wszystko się zagoi, choć nie ukrywam, że dochodzenie do siebie było cięższe niż ten poród.
Ale teraz to nic niewarte, niewazne. Nawet nie pamiętam tego bólu. Więc kobietki do rozładunku nie bójcie się, warto przejść nawet przez tak dramatyczne przeżycia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Wyobraź sobie, że ja miałam oxy przez jakies 7 godzin a i tak wszystko skończyło się cc Jednak drugi raz chciałabym urodzić sn
Pani sto latek dla Zuzanki
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Sevilla napisał: Synuś, jak ta lala Super, to co teraz na przyszłość fura kotletów i synusie na rękach będą mamę nosić
Hehehe mąż narzeka, że sam sobie musi obiady robić, to w sumie nie wiem kto komu będzie te kotlety tłukł
MoNiaaa napisał: Bella pewnie ze widać super fotka !!!! jejciu to już 23 tc ???kiedy to zleciało??
Monia leci leci, Zuzia zaraz rok będzie świętować a dopiero zdjęcia z porodówki wklejałaś! Szok
W ogóle po dzieciach tak upływ czasu widać....
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Robiłam sobie badania na toksoplazmoze igG i igM i oba wyszły ujemne. To znaczy ze nie miałam nigdy toksoplazmozy i nie mam w organizmie na nią przeciwciał. Czy jeśli planuje ciążę to jest jakieś duże zagrożenie? Juz jednego synka mam, ale powiem szczerze, że w pierwszej ciąży robiłam badania ale lekarz powiedział, że jest ok i nie zwracałam na to uwagi. Jakoś teraz zaczęłam o tym intensywniej myśleć.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
gosiak napisał: Haha też Kasiowego posta czytałam kilka razy no ale dobrze że daty napisała, to dużo rozjaśniło
Mnie w całym tym porodzie nacinanie w prawo w lewo najbardziej straszy a ja zawsze myślałam że to po długości tną buahahah
Gosiak oj tam jak bedziezz rodzic to nawet nie poczujesz naciecia mnie nacieli i dobrze , bo mlody sie cofal a jak nacieli to wylazl hehehe
jessssu juz sie nie moge doczekac kiedy zaczniesz "przygode"
Macie ciotki co by nie bylo , ze o was zapomnialam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mielismy problem z podnoszeniem główki na brzuszku , ale już jest ok z dnia na dzień sa zmiany
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
A na Patryka to się napatrzeć nie mogę, na fejsie podziwiam i słodziak z niego a rosnie jak na drożdzach, i chyba co raz bardziej do mamci podobny się robi a główkę ladnie trzyma, silny chłopczyk
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Dawno nie pisałam chociaż wiecie, że zawsze Wam kibicuję i jestem na bieżąco, wiem że Gosiak w styczniu zachodzi w ciąże, podziwiam Wasze śliczne pociechy i te w brzuszkach i już po tej stronie świata
Ferri - I tu Ci pogratuluje ślicznego synusia
Pani Sto lat dla Zuzi na roczek
Anabell Ślicznie widać synka
Mam nadzieję, że się nie obrazicie się jak wyłożę kawę na ławę, i wyjaśnię z czym do Was przychodzę, bo właśnie trochę zaczęłam świrować....
Jakiś czas temu dowiedziałam się, ze mam torbiel na jajniku, taki nie mały bo 5/5cm, na polecenie ginki odczekałam jeden cykl żeby sprawdzić czy po @ się zmniejszy, ale nic z tego Zaleciła kurację hormonalną, czyli po prostu tabletki anty, jak to zazwyczaj bywa zaczyna się je brać w pierwszy dzień @, u mnie pierwszy dzień to zawsze plamienie więc jak się pojawiło to wzięłam pierwszą tabletkę. Okres się nie rozkręcił, przez 4 dni miałam nie duże plamienie, nie przerwałam brania tabletek mimo, że nie wiedziałam co się dzieje, nie myślałam, że to ciąża, bo z powodu torbieli uznaliśmy że na starania nie czas i się staraliśmy zabezpieczać, minął tydzień a @ nadal nie przyszła w końcu dzisiaj zrobiłam test bo lepiej dmuchać na zimne i w sumie to nie wiem co widzę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.