- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Która mnie tu esemesem przywołała? Bo ja na telefonie Kregla działam bo się mój spsul a nie umiem kontaktów skopiować , taka jestem hej do przodu
Vifi ale tak bez raportu???.
U nas tak, od piątku jesteśmy tylko na cycku boli jak cholera, ale walczę póki starczy sił
Z bufetu mi cieknie ze mogłabym niczym Kleopatrą kapać się w mleku
Wstajemy co 3 h i jakoś ogarniamy system
prezes będzie żabka, bo lubi się kapać
Poza tym to...Kregiel mi ładnie asystuje, pomaga i w ogóle to go dzisiaj puściłam na ligę mistrzów poza domem i....ledwo wyszedł to ja w ryk, ze sama ciagle siedzę ,ze w ogóle to jestem brzydka, gruba i łamią mi się paznokcie..co jest kłamstwem bo mi się nie łamią wcale a kregiel w sumie ciagle ze mną jest tylko ma wychodne do spożywczego po pieczywko
Z niedogodności to pije herbatkę z kopru i dookoła mi się po nim pruje - no co, taka prawda ale Prezesowi to odpowiada wiec bo a niech się pruje
Generalnie to jest luz blues, tylko się zagoje, wyspie i jazda z rodzeństwem
jaka fajowska Viki nie szuka chłopaka? Trochę młodszego ale za to jaki słodki
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Ja nadal walczę...mam juz dość.....z tak trudnym przypadkiem nikt nie ma dośiadczenia kazdy sie wycofuje....
Walcze znowu E-coli bakterią.....w posiewie..... 10 Zoladex-ów.....mam dziś bardzo trudny dzień......
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prezes póki co trochę nieobyty ale się wyrabia powolutku będzie jak znalazł dla twojej Czarnulki
Vifi, nie mów myślałam ze idziemy do przodu....ostatńie Twoje wpisy wiały optymizmem ...naprawdę nikt nie potrafi Ci pomoc?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Weronika i Kuba pasują do siebie :
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Sis po Twoim opisie porodu dlugo chyba z wrazenia nie moglam dojsc do siebie... az mnie sama na sama mysl krocze bolec zaczelo loooo matko... cos sie namordowala - szacun Sis Kochana dzielna bylas
tak sie streslam tym Twoim opisem, ze se mysle, ech to ja to tego nie przezyje jak to taka wielogodzinna rzez i chyba cc wole. A zaraz se potem umyslalam, ze to takie piekne jak po takim wysilku Malego Ci na piers dadza i tata jest i echhh... taki super obrazek rodzinny i ze warto i ze dam rade tez, a co
No i tak sie chyba tym przejelam i tym mysleniem tez, ze mi wczoraj na wizycie cisnienie wywalilo 140/90 i mnie gin postraszyl tabsami i cc wczesniej
i dol zlapalam... bo ja naturalnie kcialam jednak przecie... ech, mi to nie dogodzi...
no zobaczymy jak to bedzie. Wazne, ze Igi rosnie, juz ma 2167 g moj byk i obwod glowki 33 centy a porod... no co ma byc mi pisane to bedzie. Kolejna wizyta tydzien przed Wigilia... oby mnie tylko do szpitala na swieta nie dal jak tak mi to cisnienie zeswiruje, bo to sie tam porycze na calego chyba wtedy.
A Prezes Kubala sliczny... zakochana w nim jestem, ale widze,ze juz chlopak zajety
Ilonka dzieci Twoje sliczne, a Inso zaraz do rozladunku??? Jallllll, ale czad :-D ucaluj ja od nas.
Gosiaku... styczen corazzzzz blizej
Agnessa... noooo witaj, ale wejscie mialas... betka. No prosze, czekamy jednak na dodatnia.. Maksiu slodziak, rodzenstwo mu sie przyda
Vifi... dopoki walczysz jestes zwyciezca... pamietaj
I co by tu jeszcze napisac... 5:10 jest...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Feritka, powiem Ci że Kubalek to cały kurna tata, toćka w toćkę a z Weronisią pasują jak ulał, (Weronisia mlodsi som fajni;) )
Ilonka to pozdrówki dla Inso i jak już się rozpakuje to ma się chwalnąć tu maleństwem no;)
Vifi kurka na pewno się ktoś znajdzie kto Wam pomoże :*wiesz że trzymam kciukole;)
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak mnie dawno nie było, a widzę że zaczęłyście już drugą (i chyba nawet niektóre trzecią) turę
Ależ jestem w tyle hihi
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
studentka na swieta nie chcą bez powodu ladowac do szpitala raczej się pacjetow pozbywają wiec 3mam kciuki żeby nie było konieczności i zebys ty wytrwala do stycznia nie to co ja
Vifi :*
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
dziś nie miałam czystych bodów z krótkim rękawem to w akcie desperacji , żeby nie było mu ciepło wsiłam go w body za gówniarza hahahah to ponaciągałam i tam i wszedł hahaha
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Eee no Sis Igi toz to byczek jest już ladny Kubasa przy urodzeniu miał 33 centy główkę
Nie panikuj, jak sobie z perspektywy czasu myśle to nie był ten poród taki zły, bo lekko nie było ale ....kobieta potrafi znieść dużo a tak jak mówisz, jak Ci Młodego dadzą na pierś to zapominasz w mig
Przepraszam ,ze nastraszylam...gupia jestem i niemyśląca
Mirellka, odpisuje wiem mam z tym problem....ja po prostu nie lubię telefonów ot co
As Sis ja tez pod koniec ksiazy wędrowałam od 2 do 5 rano i co...Kubasa ma tak w tych godzinach szał pal wiec na, korzystaj ze snu w dzień jak tylko możesz kochana
mesy ja tez Prezesa trzymam w takich bodach bez nogawek z rękawami długimi ...a bo te pajacyki jakieś ebniete sa stopy mu się płaczą w tych bezsensownych nogawkach i się wkurza.... A tak skarpetki ma z makklinem i stopy maja luz i ciepełko podpatrzyłem ten styl u Patryka właśnie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198