- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dave a no se leci w kulki @, dzis mam wrażenie od rana że przylazła, bo bolało podbrzusze, ale przestało i doopa blada dalej, poczekamy zobaczymy, jak do piatku nie dotane to se do gina pojde znowu
gosiaczku a to dobrze ze ci cisnienie skoczyło, bo ty niskie miałaś podobnie jak ja , to pamietam. Jak samopoczucie kochana ?
Mirell o dziwo że skierowanko dała, ja sie jakos od ginów niczego doprosic nie mogę
gosiaczku filmik dobry, goła prawda
a i foty, bo mnie zjecie a w sumie nie ma co sama skóra i kości , jak zawsze.
A Majkę pozniej wrzucę , bo kabla nie mogę znależc od tel. a na kompie nic nie mam nowego
agnessa kawka chętnie pracy szukam gdzieś blizej domu, Tczew i okolice.
Ja ledwo w zeszłym tygodniu byłam u endokrynologa i wyszłam tak wściekła, a siedziałam tam całe 3 min., gość masakra, zapisałam sie zaraz do innego, na poczekalni sie śmieli że rekord pobiłąm , bo zwykle trzyma 2 min. A ja mu pytania zadawałam i zeszło sie .. masakra.. darła sie na lekarzy innych ,że skeirowanie nie takie że żadnych badań nie dali zrobić. Dał mi skierowanie na PRL... bo miałam hiperprolaktynemie a coś sie dzieje ewidentnie ( mam wyciek z piersi, cycki mnie bolą od 3 tyg., jakoś serce mi dziwnie lata, ekg w porządku, więc uderzyłam do tego endo palanta... ale nic sie ne dowiedziałam
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Samopoczucie takie se...boję się następnych niepowodzeń bo depresja chyba mnie wtedy nie ominie, w końcu ileż można znieść najgorzej że na wszystko trzeba czekać...
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Gosiaku - kochana, chyba właśnie to czekanie jest ogromnie irytujące, ale nie poddawaj się plisss. Musi się udać, wierzę w to i jestem z Wami całym serduchem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Gorla Woooooooow Oliwcia to panienka już, a jaka jest śliczna, normalnie czysta mama Mam nadzieję, że szybko wrócisz do starań, a póki co znajdź tą swoją @ bo faktycznie w kulki sobie leci. No i jak tu się leczyć z takimi bałwanami zamiast lekarzy Mam nadzieję, że Twoja przysadka już się uspokoiła, i wsio wróci do normy
Gosiak Musi się udać następnym razem Wiem, że nie jest Ci łatwo i że czekanie wykańcza ale na pewno cały czas na końcu widzisz cel, silna jesteś jak skała więc na pewno dasz radę
Dave A ty nadal problemy ze spaniem masz, czy po prostu zawsze na posterunku
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
W piatek Oliwia miała bal w szkole i była aniołem, jeszcze skrzydła miała.. stąd ta sukienka
A @ dzis rano przylazla.... zaraz pęknę, jestem spuchnieta, mdłości mam, leb mi pęka, normalnie cudnie jest...
Macie śnieg za oknem??? od poniedziałku u nas ferie, a przed godziną zaczęlo sypać, tak nic a nic nie było
agnesss nie wiem czy wrócę do starań... raczej nie, ale róznie bywa, emek ma taka pracę, że sama z dzieciakami jestem , praca by sie przydała to ciężko z kasą , jak zreszta u wielu. Powiem ci , ze te dojazdy mnie wykańczaja. Codziennie rano o 6 pobódka i szleństwo z ubieraniem, każda uczesać, ubrać( Oliwia sie sama ubiera , ale głupie pomysły ma - pod kurtkę ubrała tylko krótki rękawek a na dworze -10 st. albo lepsze.. codziennie ma przebierać belizne na nową i pewnego dnia trampki w szkole nie chciały na nogę wejść ja patrzę a ona miała 3 pary skarpet na nogach!!!!! nowe i te z wczoraj i przedwczoraj!!!!! maskara do głowy mi nie przyszło coś takiego )
dave dzieciaki ci żle śpią??? znam ten ból , z Oliwia miałam taki problem ale teraz wołami jej z łóżka nie wyciągnę
gosiaczku to teraz ostatnia próba?
Dziewczyny mam problem z Oliwią , ma tiki nerwowe. Najpierw to było przewracanie oczami i mruganie... stwierdzili , ze alergia, zaczerwienione spojówki, miała to na jesień, od 4 lat to sie ciągnie, pierwsze 2 lata były lekkie i tiki przechodziły po 2 -3 tyg. pojawiały sie znów jesienią, ale co roku jest gorzej. W zeszłym roku doszło wzruszanie ramionami, otwieranie buzi mocno co chwila, pochrząkiwanie, te tiki tak na zmianę sie pojawiaja. Miała morfologię , ASO, mocz, kał, odwiedziliśmy alergologa, laryngologa( ich leczenie nic nie pomogło) neurologa ( jest niby ok) i psychiatrę dziecięcego. Ta dała lek na wyciszenie odruchów (lek jest na Toureta i schizofrenie, zaburzenia neurologiczne) Już nie wiem gdzie tu uderzyć. Dopytywałam Oliwię o szkołę, bo nieraz brzuch j boli po drodze do szkoły, ale nic sie niby nie dzieje. Byłam u wychowawczyni, ze uwagę zwrociła na przerwach.. też nic nie widzi... nie ma juz pomysłu normalnie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Trzymam kciuki by te tiki u Oliwki minęły, albo żebyście znaleźli przyczynę i mogli działać
Dobrze że małpisko przyszło w końcu, ale widzę że z hukiem ja też czekam i mam nadzieję że normalnie się w terminie pojawi
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania