BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

9 lata 9 miesiąc temu #962745 przez agnesssa
Gosiak piękna puenta :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #962747 przez gosiak
Wszystko na temat :laugh: :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

9 lata 9 miesiąc temu #962766 przez Mirella
To ja nie wiem, takie szczęście mam, czy to mój wiek tak czyni, ale jak poszlam na NFZ do ginki to fakt wylewna i gadatliwa nie była, ale w zasadzie od ręki dała skierowanie na usg przydatków i piersi, a wcale się nie prosiłam. Fakt, że za pierwszym razem jak byłam to poprosiłam, ale dała mi tak na wiarę, bo jej w badaniu nie wyszło, że cokolwiek mogę mieć w macicy, a ja mam mięśniaczka :( a za drugim to po prostu napisała i dała bez gadania i bez proszenia. A już żeby piersi robić to w ogóle mi do głowy nie przyszło.

9 lata 9 miesiąc temu #962820 przez lena20
bedzie dobrze dziewczyny :)

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #962861 przez gorla
agnessa póki co chcielismy trzecie, ale w tym momencie myśle, ze bym rady nie dała, wymiekam z lekka z dwoma szogunami ....... ale za Ciebie jak najbardziej trzymam kciuki, zeby jak najszybciej dzidzia sie pojawiła :) :) :)

Dave a no se leci w kulki @, dzis mam wrażenie od rana że przylazła, bo bolało podbrzusze, ale przestało i doopa blada dalej, poczekamy zobaczymy, jak do piatku nie dotane to se do gina pojde znowu

gosiaczku a to dobrze ze ci cisnienie skoczyło, bo ty niskie miałaś :P podobnie jak ja , to pamietam. Jak samopoczucie kochana ?
Mirell o dziwo że skierowanko dała, ja sie jakos od ginów niczego doprosic nie mogę :angry: :angry:

gosiaczku filmik dobry, goła prawda :)

a i foty, bo mnie zjecie :) :) a w sumie nie ma co sama skóra i kości , jak zawsze.
A Majkę pozniej wrzucę , bo kabla nie mogę znależc od tel. a na kompie nic nie mam nowego

agnessa kawka chętnie :) pracy szukam gdzieś blizej domu, Tczew i okolice.
Ja ledwo w zeszłym tygodniu byłam u endokrynologa i wyszłam tak wściekła, a siedziałam tam całe 3 min., gość masakra, zapisałam sie zaraz do innego, na poczekalni sie śmieli że rekord pobiłąm , bo zwykle trzyma 2 min. A ja mu pytania zadawałam i zeszło sie .. masakra.. darła sie na lekarzy innych ,że skeirowanie nie takie że żadnych badań nie dali zrobić. Dał mi skierowanie na PRL... bo miałam hiperprolaktynemie a coś sie dzieje ewidentnie ( mam wyciek z piersi, cycki mnie bolą od 3 tyg., jakoś serce mi dziwnie lata, ekg w porządku, więc uderzyłam do tego endo palanta... ale nic sie ne dowiedziałam
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #962910 przez gosiak
O jeny, gorla ale Ci córa wyrosła :kiss: laska normalnie szykuj miotłe czy czym tam będziesz odganiać :P a jaka suknia piękna fiu fiu :whistle:

Samopoczucie takie se...boję się następnych niepowodzeń bo depresja chyba mnie wtedy nie ominie, w końcu ileż można znieść :( :blush: najgorzej że na wszystko trzeba czekać...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

9 lata 9 miesiąc temu #962926 przez Dave
Gorla - o kurka rurka ale pannica piękna :) :) :)

Gosiaku - kochana, chyba właśnie to czekanie jest ogromnie irytujące, ale nie poddawaj się plisss. Musi się udać, wierzę w to i jestem z Wami całym serduchem :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 9 miesiąc temu #962992 przez Dave
Ho, ho ale cisza :blink:

9 lata 9 miesiąc temu #963001 przez agnesssa
Mirella czasami też trafię na lekarza który da mi skierowanie do jakiegoś specjalisty, ale to są lekarze rodzinni, a jak już do "specjalisty" się wybieram to zazwyczaj sprawa wygląda podobnie jak u tej ginki wczoraj :blink:

Gorla Woooooooow Oliwcia to panienka już, a jaka jest śliczna, normalnie czysta mama :) Mam nadzieję, że szybko wrócisz do starań, a póki co znajdź tą swoją @ bo faktycznie w kulki sobie leci. No i jak tu się leczyć z takimi bałwanami zamiast lekarzy :huh: Mam nadzieję, że Twoja przysadka już się uspokoiła, i wsio wróci do normy :kiss:

Gosiak
Musi się udać następnym razem :kiss: Wiem, że nie jest Ci łatwo i że czekanie wykańcza ale na pewno cały czas na końcu widzisz cel, silna jesteś jak skała więc na pewno dasz radę :kiss: :kiss: :kiss:

Dave A ty nadal problemy ze spaniem masz, czy po prostu zawsze na posterunku ;)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

9 lata 9 miesiąc temu #963006 przez Dave
Agnessa - i jedno i drugie :laugh: :laugh: :laugh: Ale nie ostatnio widzę światełko w tunelu, bo dzieciaki coraz lepiej śpią. Ja również już śpię głębszym snem. Ale oczywiście jak zawsze z Wami :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 9 miesiąc temu #963022 przez gorla
gosiaku nie poddawaj sie, racja czekanie najgorsze, ale jesteś silna kobieta, ja po 2 nieudanych próbach juz miałam kuku, bo ze mnie jest miękka faja :P ;) panikuje przy byle problemie.. wierzę, że będzie dobrze..ściskam cię mocno

W piatek Oliwia miała bal w szkole i była aniołem, jeszcze skrzydła miała.. stąd ta sukienka :)
A @ dzis rano przylazla.... zaraz pęknę, jestem spuchnieta, mdłości mam, leb mi pęka, normalnie cudnie jest...

Macie śnieg za oknem??? od poniedziałku u nas ferie, a przed godziną zaczęlo sypać, tak nic a nic nie było

agnesss nie wiem czy wrócę do starań... raczej nie, ale róznie bywa, emek ma taka pracę, że sama z dzieciakami jestem , praca by sie przydała to ciężko z kasą , jak zreszta u wielu. Powiem ci , ze te dojazdy mnie wykańczaja. Codziennie rano o 6 pobódka i szleństwo z ubieraniem, każda uczesać, ubrać( Oliwia sie sama ubiera ;) , ale głupie pomysły ma - pod kurtkę ubrała tylko krótki rękawek a na dworze -10 st. albo lepsze.. codziennie ma przebierać belizne na nową i pewnego dnia trampki w szkole nie chciały na nogę wejść ja patrzę a ona miała 3 pary skarpet na nogach!!!!! nowe i te z wczoraj i przedwczoraj!!!!! maskara do głowy mi nie przyszło coś takiego :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: )

dave dzieciaki ci żle śpią??? znam ten ból , z Oliwia miałam taki problem ale teraz wołami jej z łóżka nie wyciągnę
gosiaczku to teraz ostatnia próba?

Dziewczyny mam problem z Oliwią , ma tiki nerwowe. Najpierw to było przewracanie oczami i mruganie... stwierdzili , ze alergia, zaczerwienione spojówki, miała to na jesień, od 4 lat to sie ciągnie, pierwsze 2 lata były lekkie i tiki przechodziły po 2 -3 tyg. pojawiały sie znów jesienią, ale co roku jest gorzej. W zeszłym roku doszło wzruszanie ramionami, otwieranie buzi mocno co chwila, pochrząkiwanie, te tiki tak na zmianę sie pojawiaja. Miała morfologię , ASO, mocz, kał, odwiedziliśmy alergologa, laryngologa( ich leczenie nic nie pomogło) neurologa ( jest niby ok) i psychiatrę dziecięcego. Ta dała lek na wyciszenie odruchów (lek jest na Toureta i schizofrenie, zaburzenia neurologiczne) Już nie wiem gdzie tu uderzyć. Dopytywałam Oliwię o szkołę, bo nieraz brzuch j boli po drodze do szkoły, ale nic sie niby nie dzieje. Byłam u wychowawczyni, ze uwagę zwrociła na przerwach.. też nic nie widzi... nie ma juz pomysłu normalnie

9 lata 9 miesiąc temu #963025 przez Dave
Gorla - muszę się skupić bo ostatnio ktoś mi też dokładnie o czyms takim mówił. Ale kurde teraz mam total dziurę w głowie.

9 lata 9 miesiąc temu #963098 przez lena20
:)

9 lata 9 miesiąc temu #963116 przez gosiak
Gorluś jeszcze dwie pełne procedury przed nami, mam nadzieję że na drugiej pozytywnie się skończy ;)

Trzymam kciuki by te tiki u Oliwki minęły, albo żebyście znaleźli przyczynę i mogli działać :kiss:

Dobrze że małpisko przyszło w końcu, ale widzę że z hukiem :angry: ja też czekam i mam nadzieję że normalnie się w terminie pojawi :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

9 lata 9 miesiąc temu #963283 przez lena20
ja mam dzis straszne ,,uplawy,, chyba,,i wogole nie przyjemny zapach raczej nie pamietam zebym tak kiedys kolwiek miala...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka