BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

9 lata 9 miesiąc temu #970854 przez Dave
Vifi uwielbiam Cie :kiss: :kiss: o ogromnie szanuje. Jestes super babka!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Podziękowania: ViFi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #970860 przez emilia1410
Mo wlasnie nie mialm jeszcze stymulacji mam miec jak teraz pojde.

9 lata 9 miesiąc temu #970861 przez emilia1410
Bo w sumie ejszcze nie mialam cyklu bez duphastona i nwm czy sie unormowal.
I nwm jak z ta stymulacja? Bo boje sie ze po niej znowu torbiel bedzie bo jest duze prawdopodobienstwo, czy nie lepiej narazie wrzucic na luuz bez zadnych wspomagaczy;) w sumie mloda jestem

9 lata 9 miesiąc temu #970874 przez emilia1410
Dziewczyny a test owulacyjny moze pokazac ciaze?

9 lata 9 miesiąc temu #970947 przez ViFi

emilia1410 napisał: Dziewczyny a test owulacyjny moze pokazac ciaze?

Tak

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]

9 lata 9 miesiąc temu #970948 przez ViFi
emilia1410

A może masz PCOS (zespół policystycznych jajników) ???
A ca za wyniki robiłaś i ile się starasz?

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]

9 lata 9 miesiąc temu #970957 przez Dave
Emilia - mi pokazał przy dwóch. Przy trzeciaj robiłam od razu sikańca bo nie miała owulacyjnych :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 9 miesiąc temu #970968 przez emilia1410
Vifi raczej nie mam pcoa bo nie mam takich objawow;) i by lekarz cos powiedzial czy cos, mowil ze ogolnie jestem zdrowa. Robilam sobie krew i ogolnie tam takie podstawowe i wszystko dobrze wyszlo;)) mi sie wydaje ze to lezy w psychice bardziej;)
Dave no ja jeszcze z ciazowym poczekam do wtorku jesli sie okres nie pojawi, bo ostatnio robilam to wyszla jedna kreska

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #970991 przez ferritka
aloha B)

no niewierzę, że jeszczetakie okazy się trafiają jak JA :woohoo: :whistle: zajefajne co to CAŁE staraczki od deski do deski ciachnęły!!!! Skalarek noo szacuneczek, hehehe wierzę, że jak zagłębiłaś się w lekturę to pokocjałaś nas od razu miłością niewyobrażalnie wielką <3

jacie, jacie ile tu zmian zaszło:) Czasami wchodzę Was zczytać ,alenie ukrywam że z telefonu, że na jednym zmróżonym oku z cyckiem na wolności i przyssawką na cycku :blink:

Vifi Gosiaczek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: cały czas Wam kibicuje i w sumie chyba podejmę decyzję że jak nie dacie tu II to nie będę pisać :whistle:
Pani !!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA już Ci na fb pogratulowałam bo przecież Zuzinka toż to roczek starcza równo od Kubasy listopadowa to mam do niej słabość szczególną :) ej ,pamiętasz jak prawie rok temu byłaś u nas w knajpie i zazdrościłąm Ci że młoda już taka duża?? a tu Kub prawie taki jest sam ;D :woohoo: :woohoo:

Sis, oj ja już się poddałam, spania w łóżeczku nie będzie do 18roku życia i cycek też będzie ssać do studiów a na studiach mam do w pipce, niech sobie znajdzie nowe młodsze cycuszki do ssania :silly: Kub śpi tylko od kąpieli od 20 do 24 -1 w nocy potem mam pobudki co 2 a w mega złym czasie co 1 h :angry: ocipieć można ale cóz..jęczy rzuca się cycek tylko go uspokaja no to wisze raz na prawym raz na lewym....liczę że wyrośnie z tego ;)
poza tym mówiłam Wam że jest najsłodszym małym Prezesem na świecie?? B) B) i mówie aagicały czas ;D i ostatnio od 4 dni buuuuuu B) B)
no i z racji tego że on ciagle by na cyckach wisiał zaczęłiśmy od tygodnia wprowadzać powolutku rozszerzanie diety..zaliczyliśmy już jabłuszko, śliwki, banana, malinki i winogrona, kaszki i ziemniaka z dynią - lubi tylko deserki więc no będzie gruuuby jak mama z tata :blush: :blush: nie je ich jakoś wybitnie chętnie ale no ciamcia sobie po swojmu :laugh:

Dave, teraz doczytałam, że Ty w rajtkach popylasz!!! o matko i córko ..a Mat i Majos <3 jak zawsze ..kocham kocham kocham :)
Moniaaaaa aa jakie dziewczyny już duże!!!!!

aa wlazłam też bo mi od kilku dni nasza Agusia po głowie chodzi, wie ktos co u niej ??? :whistle: :whistle:
Sciski ode mnie i Prezesa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #971015 przez Mała
Witam
O matko z córką Ferri się pojawiła :woohoo: :) Jednak się nie poddałaś i się cyckujecie :) i jak teraz?

Kubuś przystojniaku :kiss: :kiss:

9 lata 9 miesiąc temu #971016 przez emilia1410
Ja dzis test ciazowy i negatywny.
Ferritka ale ladny synek

9 lata 9 miesiąc temu #971017 przez gosiak
Witam;)

Ferritka no to skrobaj czasa na pisanie bo my tu z vifi niedługo pokazamy II...nie VIFi? B)

Kubala czystojniak i jak już dumnie siedzi w swym tronie, i owocki wcina super chłopak:)

Emilia może w następnym cyklu się uda;) powodzenia :cheer:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

9 lata 9 miesiąc temu #971018 przez Mirella
Emilia my tu zawsze mówimy, że póki nie ma @ póty jest nadzieja, także wiesz, jeszcze nie drinkuj ;)

Ferrii nooooo, jak ten czas zapitala, no jaki Prezes samodzielny już samorządny, a fotel Prezesa to już w ogóle zajefajny :lol:

9 lata 9 miesiąc temu #971036 przez emilia1410
Mam nadzieje ze w nastepnym sie uda wrazie cos;)) no zobaczymy.
Jak tam dzien kobiet?

9 lata 9 miesiąc temu #971039 przez MoNiaaa
feri no kope lat :) Prezesa podziwiam na fb kawal chlopa ci rosnie wybuziakuj :* a dosyć szybko zaczeliscie wprowadzać jedzonko jak mu podchodzą nowe smaki??
moja Zuzka chyba ma uczulecie na kakao kilka tyg temu miała straszna wysypke na nozkach zwłaszcza zakazałam słodyczy i jest o niebo lepiej ale ma sucha skore strasznie.
u nas dzięki Bogu dzieci od początku spaly w lozeczkach :) a teraz od jakiegoś miesiąc Zuzia sama zasypia w lozeczku dostaje flache później smoczek i fruu do wyra i spi nie protestuje a ja dalej niemoge uwierzyć ze tak lekko poszlo z Julka baaaaaaardzo długo się meczylam żeby nauczyla się sama zasypiać i w sumie nauczyla się dopiero jak z Zuzia w ciąży bylam na koncu

http

]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka