- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
www.usgecho4d.pl/usg-rozwoju-ciazy-polowkowe.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Lacra, może jaką wstążkę Maxiowi zawieś albo dzwoneczek?
Ferri, cinki do czwartego roku zycia gratis jadą, wystarczy jak Lacra sobie bileta skasuje.
A Ty powiedziałaś bratu żeby Ci czasem formata nie zrobił i nie wykasował wszystkiego z kompa? Nie daj sobie wmówić że on już nie wstanie, jak trochę przy nim podłubać to wstanie
Lacra powiedz lekarzowi że czarownica zabroniła bez foty wracać, może się przestraszy i da
Dziewczyny, przestańcie chorować bo się wkurzę, co to za nowa głupia moda, ciągle któraś tu choruje
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
na mnie stary krzywo paczy jak ja siedzę i sie do kompa zacieszam
ale mu nie pokazałam co pisze, bo by mnie zjechał za starego mógłby się ubrazić i w ogóle za wszystko
my teraz z Leonem u mamy stacjonujemy i zamknięci na górze w jednym romie, bo Leoś nie lubi psa, który stacjonuje na dole no i ten taki śliczny tu przyjechał ćisty pachnący rumiankiem i leonkiem, a tu raz wlazł pod materac i ma uszy czorne, bźuch czorny, łapki ćorne....
a w domu, to on chyba siedzi w szafie i te cićki i paproszki produkuje mi na złość, ja przelece na szmacie za szmatą Leoś a za Leonkiem paproszki
tylko mój nikaj nie wyłazi bo sie boi
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Monia Jak tam Julcia?
Lacra Uśmiałam się z Ciebie Na nastepną wizytę eMek będzie musiał Ci pomóc podwozie przygotować
Iwonka Cudne focie, choć ja podobnie jak Feri ciemna masa jestem i zadnych siusiaków nie widzę, ale jestem wierząca Kacperek fajne imie, znam jednego i fajny z niego chłopak
Agusia Zdrówka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Dziewczyny jak będziecie miały dzieciątka w brzuszkach to się odrazu połapiecie gdzie łapka a gdzie siusiak
A ja mam psa i właśnie grzeje się przy mnie bo zmarzły jest okropnie. Hihih też robi siusiu na dworzu i nawet jak mu się chcę to włazi na górę żeby zakomunikować że Szanowna Psinka się wyspała i musi wyjść na dwór Nawet przy porodzie małych psiaków byłam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia, Jak Julcia?
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie tez juz ciezko manewrowac przy dolnych partiach...dlatego uzywam kremu do depilacji...napackam, a pozniej za pomoca lusterka, wygodnie lezac na podlodze w lazience uuwam, to i owo...i przynajmniej nic mnie nie swedzi jak odrasta...a w tych rejonach, to jestem bardzo wrazliwa...
Monia, Jak Julcia?
Kurcze, że też nie na każdego dziala taki krem do depilacji, ja jeste z tych "twardych" babek haha
Wyszłam na taras i slonko zajszło..chyba nie pomyślalo że czas sie chowac bo ksiezyc w pełni (czyt. Lacra)na horyzoncie haha
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ale śmiechowe te Wasze kotki że kot wodę w kiblu spuszczać mogą to nie wiedziałam Niezły aparat.
Ja się wczoraj właśnie zastanawiałam przy kąpieli jak ja sobie poradzę jak brzuch będzie większy... Już mi nie wygodnie jak się mam schylić bo mnie brzuch uwiera. Mam nadzieję, że opatentuję sposób dla siebie
U mnie też słonko narazie świeci, mam nadzieję, że tak zostanie Zaraz na zakupki trzeba się zebrać
Wczoraj znowu mieliśmy z małżem debatę i myślimy teraz na Jakubem lub Zuzanną. Co o tym sądzicie?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zreszta zauwazylam, ze w ciazy wlosy zrobily mi sie bardzo mocne i wypieknialy(te na glowie )...a na nogach, to jakby wolniej rosly...a na lepetynie to szybciej
ja tylko widze, ze pieknie za oknem i mnostwo ptaszkow sobie cwierka...a przed chwila dzieciaki z przedszkola szly na spacer fajnie mam bo w moim bloku jest przedszkole, do ktorego sama chodzilam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
mnie to stary bedzie w cyrku wystawiać jak bedę w ciązy jako " kobieta yeti" se na mój wymarzony wózek zarobie bo zarosne jak krzak dzikiego bluszcza, bo też mam czorny twardy włos i ni kremem go nie da rady ściachać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hejo
Wczoraj znowu mieliśmy z małżem debatę i myślimy teraz na Jakubem lub Zuzanną. Co o tym sądzicie?
Jak Wam nie przeszkadza to że co drugi chlopiec to Kubuś i co trzecia dziewczynka to Zuzia to imionka super
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pani, mnie sie Zuzia bardzo podoba Kubusiow faktycznie jest duzo...zreszta ja mam tak, ze mnie imiona kojarza sie z osobami, ktorych znam...
Ja wybralam Arturek...ale teraz tata ma wybrac imie dla syna, zobaczymy, czy da sie go urobic
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ja tez używam kremu bo nie wyobrażam sobie jechać maszynką i wygodniej mi jakoś
Agusia Artur też mi się podoba, ale mojemu już nie... On najchętniej dla chłopczyka wybrał by Franciszka. A to się znowu mnie nie podoba.