BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #617044 przez ferritka
monisia 28.09 dobrze kojarzysz :lol: :lol:

Mesy, no bank mówie Ci czytałam o tym naciowym ostatnio w fachowej literaturze. Niech ja tylko wyzdrowieje to wszystkie selery na bazarku wykupie :silly: :silly: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #617052 przez Dave
dostawa mebli odebrana:-P

Bikini-w tej materii wszystko sie moze zdazyc. a kiedy @ ma przyjsc?????
najgorsza jest niepewnosc i czekanie.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 11 miesiąc temu #617058 przez Dave
Feri-sukienka boska,ale jak se ja na kompie oblukam to sie bardziej szczegolowo wypowiem:-P

11 lata 11 miesiąc temu #617065 przez iwonta_kg
ferritka napisał:

pink bikini, no nie chcę Cię tu nakręcać ,ale mi się wydaje że bez kitu na bank coś z tego może być, zwłaszcza, że tulaski były te 2,5 dnia [przed owu..... a jadłaś seler naciowy- bo ja czytałam że seler naciowy to się powinno przed owu jeść, tylko se wyzdrowieje to se kupie z pęczek ,a i nie zapominaj o świecy po tulaskach. Powiem tak, jak była swieca to będzie fasolka jak nie było to nie bedzie. No na dwoje babka wróżyła w sumie. cierpliwa musisz być i tyle. :blink: :blink:

Dobre :lol: :lol: :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #617067 przez Dave
Feri-Twojemu tez selera zapodaj,bo on dobrze na palke wplywa:-P
tak wiec se ze dwa bazarki oblukaj:-P:-P:-P

11 lata 11 miesiąc temu #617068 przez ferritka
Dave, jak ustawicie to koniecznie pokaż te cudeńka :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #617075 przez iwonta_kg
Mała jak Przeczytalam twoje pytanie w poście to przypomniała mi taka dziołcha co w kazdym poście Pisala "mąż skończył we mnie. Coś z tego bedzie?" hahahahaha :) :) :) :) :) :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #617076 przez PinkBikini
Dave- mam cykle 29-32 dni. ale ostatnio cos sie regularne zrobily te zykle- 30-31 dni.
Dziewczyny pytam powaznie, bo ja nigdy nawet nie myslalam, ze bed sie o dziecko starac, nigdy nie chcialam, wiedzialam, ze sa metody typu: sprawdzanie temp., obserwacja sluzu.. ale zebym ja to robila?? :P Wy napewno jestescie bardziej doswiadzcone i znacie swoje cykle, ja to tak na oko.
sorki, nie pamietam Twojego imienia, nazwy, ale ta sukienka... bardzo mi sie podoba :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #617077 przez mesy
ferritka napisał:

monisia 28.09 dobrze kojarzysz :lol: :lol:

Mesy, no bank mówie Ci czytałam o tym naciowym ostatnio w fachowej literaturze. Niech ja tylko wyzdrowieje to wszystkie selery na bazarku wykupie :silly: :silly: :silly:

chyba nic mnie nie zmusi żeby seler zjeść :S

ferri
przyznaj sie ze to ty na wczorajszych zakupach :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #617087 przez ferritka
pinkbikini- wiesz to jest tak, że każda tu ma inaczej. Nie jesteśmy Ci w stanie powiedzieć, że tak zaskoczyłaś albo że nie. Możemy ci jedynie powiedzieć cierpliwości, rozgość się tu u nas i nie panikuj, bo nie ma skutecznej 100% metody na to żeby zajść.

hmmm póki co to ja Ci np mogę powiedzieć jak skutecznie nie zajść, bo opanowałam to do perfekcji :blink: :blink: mogłabym prowadzić te szkolenia dla małżeństw z "planowania rodziny" taka jestem ekspertka :blush: :blush: :lol:

Mesy B) a kcesz się założyć :lol: :lol: :lol: :S

aa wiem co miałam pisać, Lacrunia czapunie cudne, nooo nietopera się wykazała, bo śliczne stworzyła czapunie :lol: :lol: a dla Ciebie i emka też takie ma?? na niedzielny spacer jak znalazł :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy ahahahahaaha a myslałam, że mnie nikt znajomy nie ujrzy, chyba mnie w tych ciżemkach tak przewiało, ze w nocy myslałam że umrę. Poza tym, nie mówiłam Wam, że bloga modowego zakładam ?? bo te szafiarki to się ubierają jak z szmateksu i z babcinej szafy to i ja postanowiłam sie wyróżnic. poza tym kasia tuskowa 300 tyś na swoim blogu zarobiła więc ja mam zamiar zarobić w nowym roku też coś koło tego i więcej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #617088 przez PinkBikini
iwonta_kg - jaki seler naciowy? :D pierwsze slysze! :) ja tam swiecy nie robie, ale moj luby PO bierze i zadziera mi nogi do gory, albo przetrzymuje mnie tak z 10 minut w pozycji -nogi na jego ramionach- :P az mi krew odplynie z nog. nie kaze mi wstawac :P
ale ja mysle, ze te sposoby na swiece itd to nie daje duzego efektu. jak masz zajsc to zajdziesz nawet w pozycji na stojaco. tak mysle bynajmniej... :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #617092 przez monisia100100
Ferritka zleci do września nawet nie będziesz wiedziała kiedy. A sam wielki dzień to już mnie minął expersem. Ja brałam ślub 4 sierpnia 2012, i aż wieżyć się nie chce że już tyle czasu minęło. Wszyscy pytają jak czuję się jako mężatka a tu jakoś nie dostrzegam zmiany, nawet porozwalane skarpety nie zniknęły, :silly:
Ale mnie dziś senność dopadła, no i postanowiłam że podziele sie z Wami moją ukochana pioseneczką którą słucham milion razy dziennie. Przywołuję lato. :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #617094 przez PinkBikini
ferritka- spoko spoko ja to od 10 lat na przerywanym jade :)

11 lata 11 miesiąc temu #617096 przez ferritka
czyli widzisz, jak masz zaskoczyć to zaskoczysz :blink: więc luz B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #617097 przez PinkBikini
sorki Dave- ostatnio mialam 14 marca @

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka