BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #617391 przez gosia28
hejoł

ferri suknia przecudowna :) i masz rację, że bez trenu bierzesz po potem trzeba go podwiązać i jak dla mnie to już psuje urok sukni. A jakową wzięłaś białą czy ecru?

Gosia2712 startuj pewnie, powodzenia Ci życzę z całego serca :kiss:

pinkbikini witaj, podejdź na luzie, wiesz to jest tak różnie u każdej, że żadna Ci nie powie że w tedy a wtedy owulacja, a to pomoże a tamto nie, niestety. Tylko cierpliwość Cię ratuje. Są dziewczyny, które zaskakują za pierwszym podejściem, innym wystarcza pół roku, a są i takie, które już latami tu czekają na swoje szczęście. Ja Ci życzę jak najszybszego zafasolkowania. A ty masz jeszcze parę dni do @

Monia może dziewczyny mają rację i zatestuj?
Melduję, że ja upadłam na głowę i zrobiłam dzisiaj znowu testa zepsutego co 1 kreskę tylko pokazywał :angry: @ narazie brak, ale u mnie przesunięcia nie są specjalnie czymś nowym więc czekam i powoli przygotowuję się na zalanie.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #617395 przez Asica28
Ja tez sie melduję na nowym wątku, też od rana zgłupiałam jak chciałam zajrzeć na forum, ale juz ok:)
A ja mam stres, jutro lekarz o 10.00, jak wróce to napisze po poludniu co i jak, a puki co czuje sie lepiej, jz nie plamie ale nadal mnie jakos ciągnie w podbrzuszu, ech...
Moze sobie cos uroiłam, oby tylko jutro bylo wporządku, juz mialam pędzic po test dla świetego spokoju ale cierpliwosc wygrała, pewnie i tak wywaliłabym kase w błoto a jutro usg wszystko mi powie:)

11 lata 11 miesiąc temu #617405 przez anoda89
Dobry :)
Co jest? Wchodzę na forum a tu mi jakaś cz. 2 staraczek się wyświetla?

Dave poród może się razkręca :)

Ferri mówisz że kiecka wybrana i już jedno z głowy :) :) Śliczna i na pewno bosko wyglądasz :lol:

Iwonta ja też stawiam na Nadie :lol: Kiedy Ty masz wizytę? Jutro?

PinkBikini musisz być cierpliwa bo nikt Ci tu nie napiszę czy zaskoczyłaś czy nie ;) :) Wrzuć na luz a fasolka się pojawi :)

Sylwus ja też już 2 dzień sama siedzę, tylko mi dzieci do pilnowania podrzucają ale cieszę się bo koffam dzieciaczki :laugh:

Gosia to Ty nie czekaj z tymi badaniami tylko rób szybko i działaj :) :)

aaaa co ja jeszcze chciałam :S Ferri gdzie Ty o tym selerze wyczytałaś? W Bravo Girl :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #617412 przez gosia28
no bym se zapomniała
Iwonta jakoś też obstawiam hamburgerkę :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 11 miesiąc temu #617415 przez Mirella
Lacrijka napisał:

Mirella napisał:

Kurcze, bateria od lapa mi szaleje, nie ładuje się wcale, chociaż zasilacz podłączony, jak mi lap padnie to nie wiem co będzie, jak ja przeżyję bez Was????

Ja miałam ostatnio to samo.. to raczej wina zasilacza bo ja kupiłam nowy i jest git :) Pomajdaj tą końcówką co sie wpinasz, ja jak odpowiednio pomajdałam to coś tam ladowało..

Lacra, wyłączyłam, włączyłam i jest git, wskaźniki baterii mnie oszukiwały ;) A zasilacz odpukać dobry, bo nawet pokazywało czy podłączony czy nie, tylko stan baterii stał w miejscu. Teraz rozładowuję i zobaczymy co będzie jak znowu zasilanie podłączę.

Napisałam do Katarzyny, ale póki co nie odpisała dlaczego nam staraczki zamknięto. Jak mi tu nie odpowie to na fejsie będę jej szukać, ja chcę wiedzieć!!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #617416 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacrijka napisał:

Mirella napisał:

Kurcze, bateria od lapa mi szaleje, nie ładuje się wcale, chociaż zasilacz podłączony, jak mi lap padnie to nie wiem co będzie, jak ja przeżyję bez Was????

Ja miałam ostatnio to samo.. to raczej wina zasilacza bo ja kupiłam nowy i jest git :) Pomajdaj tą końcówką co sie wpinasz, ja jak odpowiednio pomajdałam to coś tam ladowało..

Lacra, wyłączyłam, włączyłam i jest git, wskaźniki baterii mnie oszukiwały ;) A zasilacz odpukać dobry, bo nawet pokazywało czy podłączony czy nie, tylko stan baterii stał w miejscu. Teraz rozładowuję i zobaczymy co będzie jak znowu zasilanie podłączę.

Ja tez tak miałam, kontrolka sie świeciła, było napisane "podłączony, nie ładuje" no ale mam nadzieje ze u Cie to nie to ..ja sie udenerwowałam starsznie na to :)
Fecia - kieca pierwsza klasa..Poka sie w niej, napewno masz focisza :) Ja wiem :blush:
A po majty byłas ??

11 lata 11 miesiąc temu #617419 przez sylwus136
Mirella Katarzyna chyba mało tu przesiaduje.
Zresztą zawsze forum miało jakieś małe odchylenia jeśli chodzi o ogranizację z góry :D

Anoda no to masz fajnie :) Takie małe przedszkole :)
Nie lubię być sama w nocy bo zawsze mam jakieś shizy ale najwyżej będę spała z Kapim :)

11 lata 11 miesiąc temu #617432 przez anoda89
Ja mam obok teściów więc stracha nie mam ale gdybym sama była to w nocy oka bym nie zmrużyła
Jakie doświadczenie zdobędę pilnując dzieciaczków :laugh: Jak swoje będę miała to obcykana będę i nikt mnie nie zagnie :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #617436 przez sylwus136
Anoda no to masz fajnie bo ja mieszkam sama w mieście w którym nie mam praktycznie żadnej rodziny( nie licząc cioci co już z trudem chodzi) Moi rodzice mieszkają ode mnie 15 km a teście 35 km. Wiec dlatego nie lubię być sama...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #617446 przez iwonta_kg
anoda89 napisał:

Iwonta ja też stawiam na Nadie :lol: Kiedy Ty masz wizytę? Jutro?

Jutro mam na 14.30. no zobaczymy... żadna na chłopaka nie postawiła! ale byłby szok :ohmy: ja tak się nastawiłam na dziewuszynkę że nie wiem :silly: przez was! :silly:

edit. Monia coś napomknęła o chłopaczku :silly: jedna jedyna hehee :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #617461 przez anoda89
Iwonta zaraz przez nas się nastawiasz :lol: Ja tam mówię to co czuję :) Ważne żeby zdrowe było :)

Sylwus ja rodzinę mam bardzo blisko bo z teściami mieszkam, mama 3 km ode mnie mieszka , ciotka w tej samej wsi i długo by wymieniać.

11 lata 11 miesiąc temu #617470 przez ferritka
Lacrunia, no mam majty mam, ino z gorączką po nie byłam i zamiast xs i M wzięłam xxxl i teraz nie wiem co mam z nimi począć, bo z 10 kilo ich mam ;/ może na targu stanę z nimi? Gosia, Ty wyciągnij wszystkie kuboty od siostry z piwnicy to jeden kramik otworzymy :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #617484 przez gosiak
Ferri piękna kieca, jak bede sie chajtać zaś to se taką kupię :S B)

Lacra masz

Mirella juz tu płaszczyka dawałam;P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #617487 przez iwonta_kg
Kuka-kula o jaaaaaaaaaaaaa ale super :lol: :lol: :lol: :LOL:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #617490 przez beyby
jezuuuuu ja juz doslownie wymienkam

Dodam tylko tyle ze 2 dzien spoznia mi sie okres robilam test lecz nie z rana i wyszedl negatywny piersi mnie bola przy dotyku po bokach podbrzusze jak na okres od czasu do czasu klucie w jajniku raz tym raz tym zalezy co robie cykle mialam niereguralne od 3-4 miesiecy mialam co prawda co 29-30 dni w tym miesiacu to juz moj 32 dzien i nic tagze czekac mi pozostalo! jak ja nieznosze takiego czakania !!! :(

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka